Postavy

Herní Mod Diabla 3 po vzoru Diabla 2.
Zamčeno
Uživatelský avatar
DrSma
Na-Krul
Příspěvky:3302
BattleTag:DrSma#2261
Postavy

Příspěvek od DrSma » 27.04.2013, 22:23 hod.


IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPOSTAVY


POSTAVY
prostor pro postavy hráčů D2 BrotherhooD

Toto Téma slouží hráčům "D2 BrotherhooD". Do tohoto tématu můžete psát svůj postup hrou, jaký máte gear, build, úspěchy, neúspěchy a všechno možné i nemožné, co se bude týkat Vašich postav.

PRAVIDLA TOHOTO TÉMATU:

01. Každý člen má vyhrazen pouze jeden příspěvek, který bude postupem času upravovat.
02. V příspěvku nepoužívejte červenou barvu (#FF0000), je vyhrazena pro zvýraznění významných zápisů ze Síně slávy.
03. V příspěvku můžete uvést:


- způsob hry (SC/HC)
- na jakém serveru se postava nachází (US/EU)
- plánovaný build pro svou postavu
- odkaz na postavu
- příběh postavy (problémy, úspěchy co se týče dropu a třeba i předměty, které jste museli kvůli své smrti zničit, screenshoty předmětů)
- počet smrtí
- počet dropnutých legend
- level
- v jakém aktu a obtížnosti se nacházíte
- údaje ze "Síně slávy"
- svůj battletag, abychom se ve hře našli a mohli třeba pokecat nebo si spolu zahrát...






"Čest a sláva, heroes!..Tyrael s námi,.."
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPOSTAVY




SEZNAM ČLENŮ D2 BrotherhooD:
01. DrSma
02. ZOMB
03. kolij
04. Plavec
05. standa0071
06. dawemorraless
07. Lemurman
08. Jojo WD
09. Joko
10. ngshkflck
11. Relic
12. Marinak
13. Lavafrost
14. Kitte


Seznam současně slouží jako seznam hráčů pro coop. ;)

Uživatelský avatar
DrSma
Na-Krul
Příspěvky:3302
BattleTag:DrSma#2261

Re: Postavy

Příspěvek od DrSma » 27.04.2013, 22:25 hod.

THE NO PAIN MONK: NoahMOOD (60)(13)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:!: SÍŇ SLÁVY:
:-x POČET SMRTÍ: 10
:cry: TOP ROZBITÝ ITEM: >> Wrecker´s nexus

způsob hry: SC/AS
odkaz na postavu v Noahově rodném jazyce :D : http://kr.battle.net/d3/ko/profile/DrSm ... o/25560770 (někdy dochází k prodlevám v aktualizaci)
odkaz na build (EN): http://us.battle.net/d3/en/calculator/m ... eXa!YbaccZ

8-) GOLD COLLECTED: 3 860 000 /69 hours
:love: LEGENDARY ITEMS:
click >> 1.Scrimshaw, 2.Magefist, 3.Saffron wrap, 4.Dread iron, 5.Danetta´s Revenge,


;) příběh postavy/ Noahova cesta:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------DrSma
- Postava pro odpočinek od Barbara a pro chvíle, kdy nejede US
- Moje první postava LvL60 NO RIP
- Inferno ACT2,3 - silně se projevuje VELMI chabý gear. 4 smrti během krátké doby :(
- Opatření: byl jsem nucen přejít na Pacifism, zvonek a doplňování Spirit přes "Primary attack" Bez otočky už to není ono, ale aspoň se to zlepšilo

Uživatelský avatar
dawemorraless
Na-Krul
Příspěvky:3027
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722
Bydliště:Brno

Re: Postavy

Příspěvek od dawemorraless » 28.04.2013, 08:59 hod.

žblept
Naposledy upravil(a) dawemorraless dne 11.10.2013, 07:50 hod., celkem upraveno 73 x.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Uživatelský avatar
Lemurman
Zhar the Mad
Příspěvky:1721
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Lemurman #2764

Re: Postavy

Příspěvek od Lemurman » 28.04.2013, 10:19 hod.

Jméno - Lemurman
Hall of Fame - Cornerstone, Rash
Povolání - Demon Hunter
Postava - http://us.battle.net/d3/en/profile/Lemu ... o/32457912
Způsob hry - SC
Server - US
Level - 60/10
Lege/set - 6/0
Scrimshaw, Blind Faith, Cindercoat, Ivory Tower, The Sultan of Blinding Sands, Dead Man's Legacy
Počet smrtí - už ani nevim
Pozice - u mrtvoly Ghoma

Normal
1.Akt
Nahodil jsem MP10 a šel. Zombíci padali pod střelami z mojí kuše a wretched mothers nestačily vytvářet nové. Ale tvrdit, že to bylo bez problému, by bylo lhaní. 1. hororový okamžik nastal už v 1. questu, kde se u dveří usadily elity a neměli se k tomu aby odešli. Dál to šlo hodně podobně, za zmínku stojí snad jen můj 1. RIP v Defiled crypt kde jsem potkal impy s affixem knockback. Čekal jsem až mi naběhne lektvar...a najednou jsem byl mrtvej :dead: Musel jsem proto prodat svoji (bílou) kuši. z Bezpečnostních důvodů jsem se rozhodl MP snížit na 5. Ukázalo se to dobrý tah, protože jsem za chvíli narazil na event Jar of Souls a ten bych na MP10 nedal. Když sem sehnal korunu, tak mě čekal Skeleton king. Souboj s ním proběhl bez problémů a to hlavně díky skillu Bola shot, který likvidoval prakticky všechno. Pak jsem se šel podívat do Fields of Misery po kousku meče. Po chvilce hledání jsem našel Khazra den a za minutu jsem si ve městě povídal s Cainem. Pak následovalo získání 2 části meče a i to proběhlo bez problémů. Ve Worthamu se projevilo moje slabé poškození. Dark berserkry jsem musel kitovat. Pak následovala Pavoučí královna aneb nejnenáviděnější quest 1. aktu. Za chvíli jsem ale hledal hůl a zabíjel kozy. Poté, co jsem se probil přes Leorckovy pozemky, mě čekaly Halls of Agony. Ve 2. patře jsem narazil na svého 1. serpenízka :) Taky jsem vyzkoušel craft a musím říct, že ta kuše se opravdu povedla. Pak následovalo vězení a Řezník. Ten měl na MP5 10k životů takže boj byl dlouhý a obtížný. Přes veškerou opatrnost jsem ale jednou zemřel, zabil mě oheň na podlaze. Na podruhé jsem ho ale udolal a za chvíli jsem zachraňoval Tyraela.

2.Akt
Zde se plně ukázalo, jak málo mám života (mám necelých 600) Hororových okamžiků bylo spousta. Náladu mi ale spravilo legendární kopí Scrimshaw. Dále za zmínku stojí snad jen RIP v paláci a následné snížení MP na 1. Taky jsem narazil na bug, když mě doprovázel duch Zoltana Kulla tak jsem v levým horním rohu měl jeho ikonku 2x :) Pak následoval Belial, ale vzhledem k tomu, že už sem měl skill Sentry a hrál sem MP1 tak Belial nepředstavoval žádný problém. A drop? Drop byl vynikající, padl mi z něj luk, kterej mě boostnul o 400 life a 40 dmg.

3.Akt
V tomto aktu skill Sentry ukázal svou sílu. Nepřátelé padali a já jen koukal a sbíral jsem zlato. i zde jsem narazil na bug: když sem si chtěl vycraftit lepší ruby, tak mi to ukazovalo průběh craftu, ale peníze se mi neodečetli, nezmizeli mi flawed ruby a ruby sem nedostal :) Dál snad nic novího...Sentry za mě odvedla všechnu práci a já si mohl jít dělat čaj. Rozhodl sem se proto zvýšit MP na 2. Nadále však všechno šlo jako po másle, ani sem se nenadál a už sem byl u Azmodana. Ten nedělal velké problémy a padl docela rychle.

4.Akt
Masakrování démonů pokračuje. Tento akt byl ale o poznání těžší než ten předchozí. Párkrát sem měl fakt namále, nejhorší situace byla, když na mě vyskočili elitní Oppresoři (nebo jak se jmenujou) s affixem Waller a životy mi doslova mizeli před očima. Použil sem lektvar, ale život, kterej mi dal byl za chvíli pryč. Ani nevim jak sem to přežil, asi další bug :) Pak mě čekal samotný Pán teroru, boj s ním byl jednoduchý, i když je pravda, že jednou mě dostal i do červených čísel. Nakonec však padl. Drop ani neurazil, ani nepotěšil.

Nightmare
1.Akt
Pln očekávání (a s nadějí na lepší předměty) sem vlítnul na zombíky, který sem kosil rovnou na MP2. Vše šlo jako po másle (no dobře, do červenejch čísel sem se taky dostal) a ani sem se nenadál a už na mě čekal Skeleton king. Boj s ním byl krátký, trval okolo minuty. Zdraví mu šlo dolů závratnou rychlostí, ale je pravda, že mě jednou málem zabil. Za chvíli byl ale mrtev a já se mohl těšit z novýho luku, který mě boostnul o celých 125 dmg :love: I v tomto aktu sem narazil na bug :) Dál se nic zajímavýho nedělo. Těsně prřed Butcherem mě zabilo 6 Dark Berserkrů (3 byly elitní) a lag. Butcher padl bez výrazných problémů.

Po tomto aktu sem se rozhodl udělat pauzu na farmení předmětů do tajného levelu. Houby a nohu sem našel opravdu rychle, hned při 1. runu na ně sem našel oba předměty 8-) Pak následovala duha, její farmení bylo snad nejhorší ze všech věcí, který potřebuju, nakonec ale padla. Dál mě čekal drahokam, v průběhu farmení sem si vydělal na zvon, a Chiltara byl jednou tak hodný, že mi ho dal. A nakonec sem šel na Izuala, ten byl taky hodnej a plán mi dal už v 2 runu. Tímto sou věci na staffku dofarmeny a já se můžu vrátit do Caldea, které ohrožuje Belial.

2.Akt
Nejhorší akt podruhé. Všechno ale pěkně odsýpalo a neměl sem žádný problémy. Za chvíli sem udělal level 40, při kterým sem získal passivku Custom Engeneer. Pak následovala Maghda, spolu s Bolou, třemi Sentry a Rain of Vengeace padla jěště dřív, než stačila slítnout na zem. Pak následovaly 2 blbí RIPy a došlo mi, že 5,5k life opravdu není ideální.Nakonec sem tuto hodnotu ustálil na hodnotě o 3k větší. Dál se pak nic zajímavýho nedělo a než sem se nadál, tak sem stál před Belialem. Nejdřív to vypadalo celkem slibně, ale na MP2 mě dokázal na 1 ránu sejmout ten jeho vražednej útok. Zkusil sem ho znovu na MP1 a to už stačilo. Hurá do 3. aktu.

3.Akt
Ze začátku to šlo všechno pěkně rychle, Sentry za mě odváděla veškerou práci. Asi nejhororovější okamžik nastal na začátku lokace The Keep Depths 2. Ještě než sem tam vlez, tak sem měl strach z talibanců, můj strach byl oprávněný, protože když sem tam vlez, tak jich na mě čekalo 5 u vchodu a byli celí žhaví aby mě obejmuli ve smrtícím objetí. Pomocí Vaultu sem proto zdrhal, naneštěstí do slepé uličky. Cestou sem navíc potkal další 3 a ani nevim, jak se mi to podařilo přežít. Celé Keep Depths 2 jsem proto hrál defenzivně. A vyplatilo se to, ani 1 RIP 8-) Pak se ke mě připojil DrSma se svým barbarem na levelu 60. Zvýšili sme MP na 10 (možná na 5, ale už si to nepamatuju) a expy krásně přibývaly. Po dlouhé době mi taky padla legendárka a to helma Blind Faith. Sice byla k ničemu, ale potěšilo mě to. Ani sem se nenadál a už sem byl u Azmodana, který během pár minut lehnul.

4.Akt
Po boku DrSmy všechno pěkně padalo a mím jediným úkolem bylo přežít. Ale to se mi moc nepovedlo. RIPnul sem dokonce 2x :roll: :OXO Každopádně nebýt DrSmy tak bych ani ne za hodinu nestál u Pána (T)erroru. Tímto sem úspěšně ukončil Nightmare a přesunul sem se do Hellu.

Hell
1.Akt
Na Hell sme radši snížili MP na 0, a tak to byla procházka růžovým sadem. V tomto aktu sem ani jednou neRIPnul a pár levelů mi taky přibylo. DrSma zabil Butchera za méně než 5 sekund :shock:

2.Akt
Na začátku tohoto aktu se k nám připojil i dawemorraless se svým monkem (taky na levelu 60). Všechno krásně umíralo, expy přibývaly a i bugy se ukázaly: tato stvůra tam stála po smrti a jen se trošku hýbala...jako stromy ve větru Tento akt byl nakonec úspěšně zakončen Belialovou smrtí, i když DrSma mi ho chtěl nechat, prý ať si ho užiju :ble: naštěstí aspoň dawe měl trochu rozumu...

3.Akt
I tento akt hraju na MP0. Vyšší MP by bylo zbytečnej risk. A i zde sem narazil na bug: stejný případ jako v 2. aktu Dál se nic novýho nestalo, žádná smrt ani lege. Nakonec sem se ale s nimi musel rozloučit a to na začátku lokace plné talibanců tj. The Keep Depths 2. Dál jsem pak šel sám. Na Hellu je poznat vysoká obtížnost i na MP0, takže smrtí bylo spoustu. Nakonec jsem se ale dopižlal k Azmodanovi na levelu 59. S mou výbavou se mi na něj ale moc nechtělo a tak sem se vydal farmit. Během farmení jsem dodělal level 60 8-) Nakonec sem se vydal na Azmodana, který nedělal celké problémy.

4.Akt
Ze 4 aktu sem měl docela strach. Mallet lordi, kletba -75% heal... Nakonec sem ale tímto aktem prošel docela dobře, 0-2 RIPy (už si to nepamatuju). Elitní Mallet lordy sem naštěstí nepotkal. A sám Diablo byl taky bez větších problémů. Tímto sem zakončil Hell a vrhl sem se na Inferno.

Inferno
1.Akt
Řeknu to na rovinu, procházet se na Inferně s 10k dps, 30k hp, 2,5k armor a 150 all resist není jednoduchý. Asi pro představu, výbůch jedné nestvůry Grotesque (to je ta tlustá, která po smrti bouchne a vylezou z červi/impové) mi ubíral 1/2 života. Nakonec se mi ale asi po 2 RIPech podařilo dostat ke Skeleton Kingovi, který mi dal IK :OXO :ble: Musel sem proto na něj pofarmit. Nakonec se ale povedlo a SK padl po chrabrém boji k zemi. Dál se nic moc zajímavýho nedělo, i když sem určitě párkrát umřel. Přece jenom, staty nemám nejlepší. Dostal sem se přece jenom k Butcherovi, který po vzoru SK padl a já se mohl přesunout do druhého aktu.

2.Akt
2. akt je o poznání těžší než 1. Elity mi nakládali tak moc, že sem se musel přesunout farmit do 1. aktu :OXO V průběhu farmení mi vypadl první brim a to Cindercoat. Nakonec sem ale nafarmil nějaké vybavení a moh sem se posunout do aktu 2. Určitě je tzěžší než 1. aktale stačilo hrát pomalu a opatrně a všechno bylo v pohodě. Zabil sem Maghdu, Zolltana a nakonec zbýval už jen "hnusnej-zelenej-červ-z-2.-aktu". Z něj sem měl velkej strach, hlavně teda z těch jeho meteoritů a tak sem farmil 2. akt. Většina věcí mi byla k ničemu, ale občas mi něco zajímavýho droplo. Nakonec sem vytáhnul DPS na 20k a EHP na 380k což na farmení bohatě stačilo. Rozhodnul sem se proto že toho "hnusnýho-zelenýho-červa-z-2.-aktu" zkusim zabít. No a nakonec se mi to povedlo na 1. pokus :love: Padnul v průběhu 1. meteoritů.

3.Akt
Skok mezi 2. a 3. aktem nebyl zas až tak výrazný, protože sem hodně dlouho farmil 2. akt. Ale elity byly docela dost nebezpečný, a to hlavně kvůli mýmu malýmu DPS. Je docela rozdíl zabíjet elitku 1 minutu a 5 vteřin. Cesta po hradbách ale jinak proběhla v úplný pohodě. Stach sem měl samozřejmě z talibanců v The Keep Depths 2. Ale Sentry to všechno vyřešila. Jakmile sem je uviděl, hodil sem ji na zem a zdrhal. Senrty je mezitím všechny do jednoho popravila. Podařilo se mi proto dostat se až ke Ghomovi bez jediného RIPu, což považuju za úspěch. Samotnej Ghom taky nedělal větší problémy a poslušně padl. Vzhledem k tomu, že z něj padaj Archon plánky tak sem si ho párkrát zaběhal. Nic mi nedrop a tak sem se přesunul na Siegebreakra. K němu sem se dostal bez větších problémů a taky sem ho začal běhat. Během runování sem si vydělal goldy na 25% exp šutr, takže mi levlení půjde rychleji. Za zmínku stojí 1 run, z key wardena mi padl plánek na amulet of dexterity :love: který sem dlouho hledal, pak ze 2 elitek ve Stonefortu mi padli 2 brimy, to hlavní ale přišlo na tom mostě před Seagebrakrem, z Armor racku mi vypadl Dead Man's Legacy :love: Pak sem pokračoval na Azmodana, cestou se nic zajímavýho nestalo a Azmodan taky nedělal problémy. Vrátil sem se pak k farmení plánků, při jednom runu se mi stala nemilá věc, hned u portu na mě čekali elitní šamani, posilnění uber bossem lagem, jen co sem se tam objevil, už mi zatápěli pod nohama a life šel dolů. Odnes to Dead Man :OXO

4.Akt
Na tento akt sem šel s defenzivní výbavou, měl sem skoro 500k EHP. Ukázalo se to jako dostačující hodnota, life se mi skoro nehnul. Celý tento akt nebyl ani nějak extra těžkej, spíš zdlouhavej kvůli malýmu DPS (20k). Největší problémy mi udělali elitní Mallet lordi, podařilo se mi je ale roztahat, takže nakonec padli dřív než já. Dál za zmínku stojí klíčník, kterej mi dal klíč (škoda že ne plánek :() A nakonec sám Pán teroru, ten moc nezlobil a uznal mojí převahu.

Závěr
Tímto sem "dohrál" Diablo za tuhle postavu. BH je ale bohužel mrtvej projekt, což je velká škoda, protože při něm člověk ukáže co v něm skutečně je. Z toho důvodu se přecházím na EU (NoAH & HC), kde je aprta super lidí. Na závěr bych chtěl poděkovat všem, kdo se tohohle projektu zúčastnili, hlavně pak DrSmovi, kterej tuhle šílenost vymyslel, dawemu a ZOMBovi, se kterejma byla radost hrát.
Mějte se :wave:
Naposledy upravil(a) Lemurman dne 29.09.2013, 16:45 hod., celkem upraveno 29 x.
Obrázek

Uživatelský avatar
kolij
Burning Soul
Příspěvky:604
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Kolij#2462

Re: Postavy

Příspěvek od kolij » 28.04.2013, 12:52 hod.

Moje postava: Matera
Třída: Wizard
Level: 10
Plánovaný build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... ZWh!bcaccc
Způsob hry: HC
Server: EU
Počet legend: 0
Počet úmrtí: 0
Můj battletag: Kolij#2462
Odkaz na postavu: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Koli ... o/26604828
Příběh:

Act I Normal
Začátek jsem jel na P10, ale jak mi dýl trvalo zabíjení tak jsem přepl na P5 a s P5 jsem bez jakýchkoliv problémů zabil Skeleton kinga.


___________________________________________________________________________________________________________________________

DEAD
Moje postava: Kohu
Třída: Demon Hunter
Level: 13
Plánovaný build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/d ... !YeT!bcZZY
Způsob hry: HC
Server: EU
Počet legend: 0
Počet úmrtí: 1
Můj battletag: Kolij#2462
Odkaz na postavu: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Koli ... o/25386778
Příběh:

Act I Normal
Skeleton King je tuhej a zatím vše jedu na P10, jen jednou jsem málem zdechl u 4 pilířů před Skeletonem.
Tak jsem na 13 levelu ukončil svůj život, když jsem špatně použil vault a skočil jsem přímo mezi skupinu 10 cultistů a bez discipline nebyla cesta ven.

Uživatelský avatar
Joko
Gorebelly
Příspěvky:217
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Gluttony#2845

Re: Postavy

Příspěvek od Joko » 28.04.2013, 13:06 hod.

Jméno: Pafél
Postava: Monk
Build: http://us.battle.net/d3/en/calculator/m ... Ucb!ccacYY
Způsob hry: HC
Server: EU
LVL: 34
Počet nahraných hodin: 11 hodin
Legendárky/Set: 3/0
  • Rabid Strike
    Heart of Iron
    Gyana na Kashu [při farmení]
Naposledy viděn: Na párty u Poníků
Profil: Gluttony
Battle Tag: Gluttony#2845
Goldy: 8,565
Horrorové momentky: 1
Masakr: 58
One Blow: 32
Eventy: The Matriarch's Bone , Carrion Farm , The Precious Ores , Eternal War , The Aphotecary's Brother , Lair of The Lacuni , The Rygnar Idol , Shrine of Rakanishu , Eternal War
Získané Achievementy: Level[10,20,30] , Dead Meat , Third Time's the Charm! , Kulle Story, Bro , No More Lies , The Witch is Dead , Spirited Away , Aggravated Assault , He Thought He Was So Clever , Insatiable Appetites , Lust, Caution , Getting Your Hope Up , Reign of Terror
Blacksmith: 4
Jeweler: 3
Truhla: Celá první záložka >>> dle pravidel už nemohu vylepšit
Whimsyshire: Normal Complete

Normal
I. Akt
Co sem napsat?Prostě první akt.Žádné velké problémy a při nejhorším se na příšery pustil velký zvon a byl klid.The Butcher byl v klidu, jen mne štvalo,když byl zrovna v ohni a já nemohl jít k němu a bojovat.Jinak jsem prolezl každý milimetr na každé mapě.

II. Akt
II. Akt byl možná i jednodužší než I. Za zmínku stojí snad jenom dropnutí Legendární zbraně Rabid Strike a event Shrine of Rakanishu, protože jsem ten meč Rakanishu Blade potom místo toho abych si ho nechal jsem ho zničil :D .Belial , Pán Lží , si skoro ani neškrtl.

III. Akt
Tento akt nebyl nijak zvlášť zajímavý.Hezky jsem prošmejdil celé lokace a než jsem se nadál už jsem byl u Azmadona.Ten mne jako vždy štval s těma svýma loužičkama.Stejně mu moc nepomohl jenom oddálili nevyhnutelné.

IV. Akt
Tenhle byl o něco zajímavější než III.Celkem rád tady bojuju, protože se mi líbí vzhled lokací.A navíc mi tu padla další legendární předmět, Heart of Iron.Diabla jsem se sice trochu bál, ale nakonec jsem se musel studny napít jen jednou plus použít jeden lektvar.

Whimsyshiru je hotov takže až se vrátím vrhnu se hned na Nightmare.
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton

Uživatelský avatar
Relic
Burning Soul
Příspěvky:685
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Relic#2877

Re: Postavy

Příspěvek od Relic » 28.04.2013, 19:44 hod.

Moje postava: Relic
Třída: Barbarian
Level:12
Plánovaný build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... YZb!...Z.b
Způsob hry: SC
Server: US
Počet legend:0
Počet úmrtí:1
Rozbité předměty:
Můj battletag: Relic#2877
Příběh: -

Plavec
Fallen Shaman
Příspěvky:51
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: Postavy

Příspěvek od Plavec » 28.04.2013, 21:25 hod.

Jméno: Valverde
Třída: Witch Doctor
Server: EU
Způsob hry: Hardcore
Build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... ZeT!abaZcY
Odkaz na postavu: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Plav ... o/26588253
Počet smrtí: Tak snad 0 ne? :D
Level: 15
Leg/set: 0/0
Pozice: Act 2 Normal
Příběh:
Day no. 1: Jelikož jsem dnes stávil celou noc na skypu s přítelkyní, tak jsem projel celý Act 1. Víceméně nikde žádné ohrožení na životě nenastalo,žádná early legendárka se nekonala. Jediný zajímavý moment byl, když jsem procházel jeskyněmi před Queen Aranee když mi najednou blikla obrazovka a já měl z diabla jen černobílé fleky. Naštěstí kolem nic nebylo, takže se to obešlo bez újmy.

Day no. 2: Tak jsem si po 14ti dnech zase našel chvilku na Diablo. Bez problémů jsem došel do oáz. Za zmínku stojí snad jen první legendárka Pox Flauds.


Dámy a pánové, jelikož se má maturita kvapem blíží a já toho zas tak moc neumím, tak musím dočasně přestat s hraním. Nicméně až budu mít po matuře a oslavách, tak se s radostí k tomuto projektu vrátím.

Marinak
Quill Rat
Příspěvky:13
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Marinak#2964

Re: Postavy

Příspěvek od Marinak » 29.04.2013, 10:52 hod.

Jméno: DarkMoon
Třída: Witch Doctor
Server: US
Způsob hry: SC
Planovany build: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... ZeT!aaaZZc
Odkaz na postavu: http://us.battle.net/d3/en/profile/Mari ... o/32550084
Počet smrtí: 0
Rozbite predmety: -
Level: 60
Leg/set: 1/0
Battle Tag: Marinak#2964
Pozice: Akt 3 Hell
Naposledy upravil(a) Marinak dne 03.06.2013, 15:33 hod., celkem upraveno 5 x.

Uživatelský avatar
Jojo WD
The Butcher
Příspěvky:1019
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Jorox#1330

Re: Postavy

Příspěvek od Jojo WD » 29.04.2013, 13:46 hod.

- způsob hry: HC
server: EU
- plánovaný build : http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... bVT!aZcccY
- odkaz na postavu: http://eu.battle.net/d3/en/profile/joro ... o/27344156
- počet smrtí: 1 Demon Hunter lvl 22
- počet dropnutých legend/set 2/0
- level: 44
- v jakém aktu a obtížnosti se nacházíte: 3 act/nightmare
- údaje ze "Síně slávy": Cornerstone
battle tag: jorox#1330
Pribeh: Zatial mam za sebou 1 act na normal a islo to celkom dobre bez komplikacii. Skeleton King a Butcher padli bez vacsich tazkosti.
2 act presiel tiez bez tazkosti Maghda a Belial padli ako lusk :D no ved sa uvidi ze ako to pojde dalej zatial je to dobre bez tazkosti. 3 act bol snat este lahsi ako tie dve oredtym :) mam skoro 4K HP ale len 350 dmg ale nikto ma nedokaze zabit :) uvidime ako to pojde dalej. 4 act bol prejdeny asi za hodinku a Diabol padol bez problemov a celkovo normal neboj problem prejst uvidime ci bude nightmare tazsi :).
Obrázek

Uživatelský avatar
dawemorraless
Na-Krul
Příspěvky:3027
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722
Bydliště:Brno

Re: Postavy

Příspěvek od dawemorraless » 13.06.2013, 07:05 hod.

muhehe
Naposledy upravil(a) dawemorraless dne 11.10.2013, 15:36 hod., celkem upraveno 53 x.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Uživatelský avatar
ZOMB
Warlord
Příspěvky:2703
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334

Re: Postavy

Příspěvek od ZOMB » 26.06.2013, 06:24 hod.

Jméno: Grenadier
Class: Demon Hunter
Styl hry: US / SC
Odkaz na postavu: http://us.battle.net/d3/en/profile/zomb ... o/32469619
Level: 60 (2)
Leg / set: 1 / 0
Thunder God's Vigor
Počet úmrtí: 4 (vše lagy)
Pozice: Act 1, Inferno, MP0
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Kitte
Quill Rat
Příspěvky:5
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kitte#2192

Re: Postavy

Příspěvek od Kitte » 13.09.2013, 23:42 hod.

Zatím jen krátce:

Jméno: Kagemusha
mod: SC
server: US
odkaz: http://us.battle.net/d3/en/profile/Kitt ... o/36548447
úroveň: 15
počet smrtí: 1

Tak jsem poprvé umřel a odnesly to žluté botky...

postup: 1 Akt komplet
Kagemuscha barbka BH SC

Zamčeno

Zpět na „D3-D2 BrotherhooD“