Otázky a Odpovědi
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotazy ohladom D3
Emulatory ktery bezeli jeste na Bete... takovy sunky proste :p ... Btw hrani na dvou PC z jednoho uctu uz nejde? Driv to slo, akorat jeden musel hrat EU a druhy US. Boti takhle nenapadka farmili.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag: Kuki#2122
Jako dva ucty na jednom pc zaraz pouzivam i ja, ale z jednoho uctu asi uz ne.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Zdravim mam par otazek snad mi nekdo pomuze 5 let zpatky sem hral D2 a po 5 letech sem se pustil do D3 chtel bych vedet :
1)Kde je nejaky chat? jako bylo v D2 ceskoslovensky kanal? rad bych nasel nejake zname ze stare doby HC d2jsp a cz/sk komunita tam jaksik zanikla a kdysi tam byly vsichni
2) moc nerozumim kde je vyber se servru na ktere se chci pripojit jen zadam Q a mi to najde samo hru
nejradsi bych byl kdyby se nekdo nasel chvilku a trochu mi poradil s detaily hodne sem toho precetl ale neni mi par veci porad jasnych.
1)Kde je nejaky chat? jako bylo v D2 ceskoslovensky kanal? rad bych nasel nejake zname ze stare doby HC d2jsp a cz/sk komunita tam jaksik zanikla a kdysi tam byly vsichni
2) moc nerozumim kde je vyber se servru na ktere se chci pripojit jen zadam Q a mi to najde samo hru
nejradsi bych byl kdyby se nekdo nasel chvilku a trochu mi poradil s detaily hodne sem toho precetl ale neni mi par veci porad jasnych.
-
ReptileSVK
- Zhar the Mad
- BattleTag: Reptile#2445
1. takyto chat nie je
2. servej je iba Europe, asia, alebo america v menu . nic ine.
2. servej je iba Europe, asia, alebo america v menu . nic ine.
a kde se teda schazi komunita cz/sk zde na foru? to znamena ze ja si nemuzu vybrat s urcitych her co zalozily lidi muzu zadat jen Q ktery chcu delat a mi to vyhleda nahodne nejakou hru kde dalsi hraci delaji ten samy Q?
-
ReptileSVK
- Zhar the Mad
no ano tak to funguje. Jedine ze si ich pridas do friend listu a napojis sa priamo na hraca
tak to je docela na prd straci se to kouzlo MP s dob D2 takze pokud neznam nick tak ani nezjistim jestli vubec nekdo ze starych znamych hraje...?
NASEL BY SE NEKDO KOHO SI MUZU DAT DO FL KOMU BYCH MOHL SEM TAM NAPSAT A PORADIL MI URCITE NEBUDU OTRAVOVAT S KAZDOU KRAVINOU JDE JEN O PAR VECI O KTERYCH SE MOC NA NETU NEDOCTU...
momentalne si chci osahat SC ale urcite potom presedlam na HC a urcite by chtel nejakeho partaka
NASEL BY SE NEKDO KOHO SI MUZU DAT DO FL KOMU BYCH MOHL SEM TAM NAPSAT A PORADIL MI URCITE NEBUDU OTRAVOVAT S KAZDOU KRAVINOU JDE JEN O PAR VECI O KTERYCH SE MOC NA NETU NEDOCTU...
momentalne si chci osahat SC ale urcite potom presedlam na HC a urcite by chtel nejakeho partaka
-
ReptileSVK
- Zhar the Mad
kuki ti velmi rad pomoze
ja hram vacsinou sam na MP10, takze ja som uz vysoka liga.
-
Raider03
- Quill Rat
- BattleTag: Raider#2175
Reptile jdi už DO pr*ele, nikdo neni furt na ty tvoje PLKY zvědavej!!!!!!
-
ReptileSVK
- Zhar the Mad
ked nemas na to nekomentuj.
stalo sa vam uz niekedy ze vam prisla vec, pripadne teda peniaze z AH a nesli vam prehodit do truhlice?
prave teraz mam taky problem uz 2 den, co s tym spravit? odhlasil a prihlasil som sa uz vela krat, nic... zapol-vypol hru, nic... presiel jeden den, nic
jedine co sa mi stalo ze kupena vez mi prisla asi tak za hodinu a aj to co som pocul mozem byt rad ze mi prisla iba za hodinu
preco sa to stava, taketo veci s AH?

prave teraz mam taky problem uz 2 den, co s tym spravit? odhlasil a prihlasil som sa uz vela krat, nic... zapol-vypol hru, nic... presiel jeden den, nic
jedine co sa mi stalo ze kupena vez mi prisla asi tak za hodinu a aj to co som pocul mozem byt rad ze mi prisla iba za hodinu
preco sa to stava, taketo veci s AH?
- HELLERcz
- Diablo
- BattleTag: HELLER#21462
Uviznuti itemu na puli cesty se me stava casto.
A to ze nejde vec nebo goldy dat do truhly to se me stalo asi 1x. Trvalo to dyl nez to slo. Asi ty 2 dny
Odesláno přes Tapatalk pomocí SGNote II
A to ze nejde vec nebo goldy dat do truhly to se me stalo asi 1x. Trvalo to dyl nez to slo. Asi ty 2 dny
Odesláno přes Tapatalk pomocí SGNote II

-
ReptileSVK
- Zhar the Mad
uz milionty krat pisem...ked sa vam toto stane kupte nejaky modry predmet za 1000 goldov a ci menej ci viac to je jedno a on pride spolu snim. niekedy treba kupit aj viac ako jeden item, ale samozrejme lacny. Boze dajte to niekde na hlavnu stranku.
- HELLERcz
- Diablo
- BattleTag: HELLER#21462
a co asi jsem tak dělal ? koupil jsem jich asi 20 a nic .. někdy to uvízne solidně a chce to čas. Nevím, proč tam mají takový bug.

replite: aspon si si to mohol precitat pripadne obrazok pozriet
vec/peniaze mi prisli za predanu vec, len to nejde prehodit do truhlice... ked dam send to stash, tak to len hentak zosedivie a nejde to uz stlacit a do truhlice sa to neprenesie...
vec/peniaze mi prisli za predanu vec, len to nejde prehodit do truhlice... ked dam send to stash, tak to len hentak zosedivie a nejde to uz stlacit a do truhlice sa to neprenesie...
chtel sem se zeptat jako amater co to znamena to MP10 vim ze nejaka uroven monster ale jak dojdu k takove urovni mam projete inferno a ted bych chtel trosku farmit a pohledat nejake veci tak kam je nejlepsi jit a ted jit sam a nebo v parte ma to vliv na drop?
dnes som zistil, ze mi "umrel" bankova karta, na ktoru je viazany aj moj PayPall ucet... nemate s tym niekto skusenosti, ako sa to potom riesi? ci mi treba menit udaje a davat to potom na novu kartu ked mi vystavia alebo ako? a ci by nebolo lepsie keby som radsej pre istotu vsetky eura z PP uctu previedol na bankovy ucet, len pre pripad ze by sa nejake komplikacie vynorili...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag: Kuki#2122
Starou kartu z PP odstran a pak tam pridej novou.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
problem je akurat v tom, ze ked poziadam o vydanie novej karty, tak stara automaticky bdue zrusena a oznacena ako nefunkcna a nova pride az behom 2 tyzdnov... tak ci tym padom nebudem mat PP account tuto dobu neaktivny, alebo nejaky iny postih za to, ze k nemu nebudem mat viazanu aktivnu kartu tie cca 2 tyzdne... ako urcite to musia mat nejak osetrene, tak preto ma zaujimalo ci to uz niekto neriesil