Poradna
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing: Diablo 2
- BattleTag: DaweMorrales #2722
Re: Poradna
hrajem lemure hrajem
asme pěkní saláti 
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing: Diablo 2
- BattleTag: DaweMorrales #2722
jak seš daleko? já už 3 60ky Wulf 2 60ky mám barbarku na začátku 4 aktu na normal
ale neprotahuju
jinak sem zvědav na patch kdy bude myslím že to trochu domrví brotherhood hlavně loot pokusim se dojet co nejdál ale zatim padá velký ho*no a času mááálo
jinak sem zvědav na patch kdy bude myslím že to trochu domrví brotherhood hlavně loot pokusim se dojet co nejdál ale zatim padá velký ho*no a času mááálo
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
dawe: proč by měl loot domrvit BH?...Já myslím, z toho mála, co jsem kde zahlídnul, že drop by měl bejt celkem výhodnější. Alespoň z pohledu lege. Totálně na prd je to s tím Paragonem. Už nám splácají do kupy úplně všechno
. Postavy budou mít už i společný expy, to je hnus...a nevyhnem se tomu, to by člověk musel mít ne servru jen jednu postavu
...je to pakárna..
Jinak datáč domrví i další věci u mě. Například Bardropova Ritual Arms už bude celkem zbytečná. Ale asi to tam na památku stejně nechám...
Jinak datáč domrví i další věci u mě. Například Bardropova Ritual Arms už bude celkem zbytečná. Ale asi to tam na památku stejně nechám...
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Lemurman: pokud myslíš tuhle postavu: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Lemu ... o/22049675 , tak to nevadí. To je jak kdybys nic nekoupil. Jinak jedeme noAH "špínu", že si smíme věci darovat, ale nesmíme prodávat/nakupovat v AH.
Pokusím si tě přidat, nebo si zkus přidat ty mě: http://eu.battle.net/d3/en/profile/WulFgaR77-2943/
BTW: z mp0 nevylezem ještě dlouho
Pokusím si tě přidat, nebo si zkus přidat ty mě: http://eu.battle.net/d3/en/profile/WulFgaR77-2943/
BTW: z mp0 nevylezem ještě dlouho
Je mi to jasný
nejsou to špatný věci, spoustu bys dropoval "dlouho", ale postupně většinu stejnak přecraftuješ anebo padne něco lepšího ... my to nijak nehrotíme a do tý mp0 zapadneš, vejš to bez lepší dmg nedáme.
na mp1 HP - musíš vejš, Armor - OK, All.Res - OK, ale to co nám zásadně chybí je LoH resp DMG a LS ... WD je papírák s tím se smiř, ale pokud máš s sebou boost na obranu od Barb/Monk tak je to relativně v pohodě (samozřejmě s aukcí bys mohl bejt tank i s WD, ale s tim se v noAH nedá počítat dost dlouho)
Další problém je, že na mp0 padá strašně málo věcí s lvl63 a tak počítej s progresem na dlouhý lokte.
P.S. Headrig je šmejd ! Ví o tobě, že hraješ bez aukce a tak craftuje lvl63 věci dobrý leda na Hell
EDIT: mám ti schovávat plánky, když nějaký, co už mám, najdu ?
Další problém je, že na mp0 padá strašně málo věcí s lvl63 a tak počítej s progresem na dlouhý lokte.
P.S. Headrig je šmejd ! Ví o tobě, že hraješ bez aukce a tak craftuje lvl63 věci dobrý leda na Hell
EDIT: mám ti schovávat plánky, když nějaký, co už mám, najdu ?
No ber to tak, že když budeš hrát WD, tak já budu nejspíš barbar a 20pct. armoru a resistů ti "zakřičim" přes WarCry. Já bych si přál taky 4k armoru, ale hrozně špatně se to shání - jsme na mp0....A řekni Headrigovi, že bys potřeboval na věci minimálně nalosovat int/vit/all res/armor, ten se ti krutě vysměje
3000+ je na začátek mp1 hratelný, pokud se uléčíš - zase jako barbar ti přes inspiring p. uléčim 2pct. tvých životů.
to už prakticky máš
spirit walk+ spirit vessel + grave injustice ... neviditelnej útěk nonstop 
Tohle nejsou Summer Games od Playmana, ale Diablo 3 ... prej máme ty moby zabíjet 
Lemure, ty máš WD 60/1 na HC!?
..to bych teda nečekal

diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic