Mrtvolky - HC crew

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Zamčeno
Lecitel
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Lecitel #2310
Re: Mrtvolky - HC crew

Příspěvek od Lecitel » 06.05.2014, 09:51 hod.

Né šli jsme Já, mdmt, Darkness a jeho kamarád WD oba měly super DPS a tím pádem to šlo pěkně rychle :-)

Frouzne budeš muset zapracovat na WD :-) a pak budeme v pohodě dávat T6 :-) :-)

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 06.05.2014, 10:03 hod.

wd s petama je se správnou výbavou totálně OP a zvládne dávat samo T6, osobně toužím po posledním kousku setu na earthquake + boty na leap

ikdyž se mi to protiví tenhle styl "klokan" tak dps je fakt brutální to budu dávat t4 sám :)

PS: a už i nějakej ten plánek by mi mohl padnout však mám jen aughild, caina a tím to končí
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 06.05.2014, 10:10 hod.

... to WD byl Zaljan ( ten ze záhady hlavolamu :-) ... a šlo to fakt parádně, hlavně to jeho WD je super a hrají to oba více než dobře ... když jsem to viděl, tak sestava barbar, monk, wd a jakejkoliv druhej dmg dealer ( wizz, dh, druhý wd ) může chodit t6 naprosto v pohodě ... ale prostě ty 3 chary jsou must have ...

Lecitel
Wraith
BattleTag:Lecitel #2310

Příspěvek od Lecitel » 06.05.2014, 10:15 hod.

Tak to máš pěknou smůlu :-( , Já mám všechny sety.

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 06.05.2014, 10:23 hod.

pokud pámbu dá tak budu mít dva dny volno na hraní (a nikdo nebude pič... že moc hraju) tak snad padne alespoň born setík

jinak včera jsem skoušel lovit materiál na tu mace pro fire barba a po asi 30ti pokusech najít tu bounty jsem to vzdal, navíc dost lídí psalo že jich udělali hromadu a nic dobrého tak nevím no ale pro fire barba na leap by se fakt hodila nastackovat fire element
Obrázek Obrázek

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 06.05.2014, 12:05 hod.

Jj, Zaljan ted s WD na T4+ dava 1.5x - 2x vic eDPS nez moje fire carodejka a to mu chybi jeste ruce, Ale mi chybi zas WOH a nejak lip zkombinovat sety, pak se to srovna .

Burning axe sekyrka byva v pohode, kdyz padne ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Zaljan
Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 06.05.2014, 12:22 hod.

no ja to rikam uz dlouho, ze WD potrebuje nerf :)

za optimalni partu povazuju monk (toci mantru, inner sanctuary, cyklon) + WD (peti, pokud mozno perma totem a neco na CC - osobne povazuju za nejlepsi MC s paranoiou) + wizz (black hole) a k tomu bud dalsi DPSko (treba takove DH s vlkem) nebo barb (WC + sprint)

podle me zrovna prave mnich je na T5 a hl. T6 k nezaplaceni... jde to sice hrat i solo (vyzkouseno), ale clovek se musi casto hybat, pak ma malo pidizviku a tim vic se musi hybat a tim min ma pidizviku...

EDIT: porad nevim, co cruss a jeho pouzitelnost pro partu

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 06.05.2014, 12:39 hod.

Děcka, musím se vám pochlubit. Včera mi padlo kopí 300 a z mého super odolného, leč na damage slabounkého barbara se stala mašina, která je schopná dávat co pár vteřin krity za 35 mega (pomocí ancient spear s runou, která vysaje všecku fury a naloží do skupiny mobek velký šutr). A to nemám absolutně žádné bonusy do physical damage. Mám z toho fakt velkou radost, nemá to chybu. Naprosto dokonalý by k tomu byl raekor set, protože samozřejmě používám na fury boost furious charge. Dneska budu farmit maltu na matroš, abych ještě zvedl efektivní dps pomocí wraps a pak už jen dropnout SOJ a cesta na vysoké tormenty je otevřená. Nechci k vůli své nekonečné radosti zakládat nějaký svůj thread, tak jsem to píchnul sem k vám. Snad to neva...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/kubi ... o/31806612
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 06.05.2014, 12:44 hod.

... jj tak support monk je dobrej v tom, že čím vyšší obtížnost , tím je platnější a to platilo i ve vanile, do MP7 se s ním nedalo hrát ( nebylo mlíko ) , na MP 10 byl neocenitelnej ... tady je to defakto stejný, podle mě do T3 je skoro jedno jaká je skladba party ( pokud na to ty chary samy o sobě mají ), na T4 bych viděl ideální monk + 3x DPS a na T5-6 : barbar, monk, wizz, wd ... bez barbara je T4 tak akorát, není to už nuda a pěkně to padá ... na T5 bych lezl bez barbara se strachem a na T6 bych tam já osobně bez barbara nevlezl :-)) ... ale taky my jsme trošku jiná liga, ty vaše paragony hovoří za vše :-))) ...

Edit: napsal jsem to blbě, na T6 bych si vzal štít, protože moje dmg je bez sss stejně nula nula nic a vlezu tam klidně sám :-)) ... Jen teda bílýho moba budu zabíjet asi 2,5 hodiny :-) ...
Naposledy upravil(a) mdmT dne 06.05.2014, 12:51 hod., celkem upraveno 1 x.

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 06.05.2014, 12:45 hod.

Kubizku určitě neva, aspoň to tu žije a mám si s kým pokecat, když už musím sedět v práci :-)) ...

An7yk
Gorebelly
BattleTag:An7yk#2127

Příspěvek od An7yk » 06.05.2014, 12:46 hod.

Jako mazec no, dávat packy na T1 na IK, když se dobře nastackují buffy a debuffy z full party :-)
taky bych jednou si přál tuto zbran dropnout, udělat na to build a asi i druhýho barbara :D
Na moje běhací +25% dmg kalhoty se to moc nehodí :(

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 06.05.2014, 12:50 hod.

buď rád za kaťata mají dost nízkou šanci na drop tak se koukej točit hezky ať je využiješ :)

PS: hrozně rád bych dal dal ještě run pro partu ale na vysokokou obtížnost a) myslím že je to zbytečný b) by mi chyběl ten heal

jinak sestava party je prostě o tom že každej má něco ale myslím že osobně jako skoro tank brb bych i tak na nějaké t4+ bez monka nelezl....

je to vidět když začneme běhat po mapě a splitneme ani pro mě to není sranda a takovej frozen psal po 5ti sekundách ze HELP :) si to dodnes pamatuju
Naposledy upravil(a) hulkxxxl dne 06.05.2014, 12:56 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek Obrázek

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 06.05.2014, 12:53 hod.

Zaljan: crusader velmi dobře funguje jako čisté dps a mírně jako support - jeho schopnost uvolnit partu z cc pomocí law +100 all res (zároveň při rotaci dočasně zvedá allres o 400) je velmi příjemná. Zatím jsem jej neviděl jako čistého tanka, ale předpoklady k tomu určitě má pomocí blind a hlavně provoke. Po více než 100 hodinách s ním odehraných (An7yk má odehráno možná ještě více a dps zaměření mu jde velmi dobře) jej hodnotím hlavně jako dps/support. Viděl jsem pár videí z T6 sc, kde jako dps naprosto exceloval.

hulkxxxl: točení je fajn a osobně dám přes držku každému, kdo se naveze do ww (míněno samozřejmě s nadsázkou), jenže když vymažeš za vteřinu elite pack na ik, tak to je jiná. A oba barbarovy sety, jak bourací, tak skákací jsou neskutečně sexy :love:
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 06.05.2014, 13:03 hod.

crus podle mě teží hlavně z vlastností na předmětech a je natom totálně závislej

osobně jsem z něho dost nešťastnej a marně hledám / gamblím nějakej štít + slušnej flail, zatím jen kousky které mi nesedí do buildu co chci

skoušel jsem to předělat na redukce cd tzn mužeš stále točit sklil že šance na crit je 80% a šampion je skoro stále nahoře ale k tomu mi chybí jedna vec a to je set na redukci CD (je to vlastně build z toho videjka co dělají rift za 3 minuty), pokud by toto bylo tak je crus parádní mlátička ale jako podpora pro partu nic moc... osobně jsem se vykašlal na law protože nějakejch 100 allres případně chvilkovej boost mi nepřipadá nějak oslnivé, radji se vybavím tak abych to nepotřeboval
Obrázek Obrázek

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 06.05.2014, 13:05 hod.

kubicek: gz

crusader se da postavit taky skvele, viz priklad, zatim jsem potkal crusadera jen v public na T4 a daval stejne nebo vic dmg jak moje fire carodejka, hodne dobry (a mel myslim jiny build nez v tom videu T6)

- staci jeden dobrej monk i na T6, mel by mit asi BT set, at ustoji vybuchy, a kdyz je nekde hodne arcane, tak o to se zas postaram ja s blackhole, kdyz se trefim :) alle monk musi ustat uplne vsechno, kdyz dava inner sanctunary a stahuje na sebe, proto mivaji i kolem 1mil life

- a na T5+ by monk mel davat exploding palm, fakt to hrozne urychli

- kdybych mel volit mezi barbarem a dalsim dpskem, tak dps barbara - treba Petros je na tom hodne dobre, nebyl jsem s nim na vyssi torment, tak nevim jak to dava tam, ale na nizsim daval priblizne stejne dmg jak moje carodejka, co si pamatuju

- jinak barbar je paradni hlavne kvuli sprintu, nejake defense buffy dobra parta az tak nepotrebuje - samozrejme se pak clovek citi bezpecneji a jsou situace, kdy se jo hodi, ale da se i bez, ta rychlost, aspon mi chybi vic
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 06.05.2014, 13:21 hod.

Crusader je určitě hlavně dps. Psal jsem trochu support, protože může uvolnit partu z cc/dát partě imunitu na cc, což opravdu někdy může pomoci. Svého mám s cindercoatem, obyč 2h a dps má velmi slušné (střídám fire kladiva s fire flailem). ohnivá 2H s demonem by myslím byla to pravé pro fire crusse.

T6 za 3 minuty - to je přesně ono.

U barbara, pokud je dobře sehraná parta a všichni hrají soustředěně, tak ten boost na sprint je fakt super. Jinak barbar jako dps - ten můj má namířeno k tomu být opravdu silné dps a jinak jsem viděl už pár "skokanů", kteří tomu dávali taky hrozně naloženo. Leap/earthquake, raekor charge s kladivem taky dobrý, a věřím, že s weapon throw s kopí 300 bude raekor naprosto ultimátní damage dealer.

Těžko říct, když občas hraju s nějakým velmi schopným wd, tak nabydu dojmu, že wd je stejně strašně OP. Myslím si, že bez něj se rift boss za pár sekund sundat nedá. DH je taky skvělé dps a může udělit partě velmi slušný damage boost pomocí cull the weak pasivky, či mark of death, jenže osobně si myslím, že je hrozně těžké jej slušně postavit (časově náročné), aby byl fakt dobrý na řekněme T3+
Obrázek

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 06.05.2014, 13:21 hod.

paragon (aktualne 394) zas podle me takovou roli nehraje:
- v core mam 30 bodiku do MS a zbytek int (pri int cca 8k nehraje nejakych 350 z paragonu zadnou klicovou ulohu
- v offense 40 bodiku do AS (kvuli prvnimu BP na fetishe z pasivky, ktery je na hranici 1.88), pak 50 do CD redukce (tady poslednich 14 dnu tezce vaham, zda ten stat ma pro me se soucasnym gearem vubec cenu - viz nize) a tech par zbytku do CD/CC s pouhym symbolickym dopadem
- v deffence 50 do armoru a zbytek do AR - tady se paragon fakt hodi, o tom zadna
- v utility mam 50 do AD (ale to se neaplikuje na pety) a zbytek do LoH (opet se neaplikuje na pety), ale v podstate to je pro muj soucasnej build mrtva kategorie (redukci CR nepotrebuju, jedu FB, goldu pada na T1+ na bezny provoz vic nez dost)

k tomu barbovi jako "must have" v parte na T5(6) - spis jsou to redukce a imunity zbytku party, co bude mit nejvyssi vahu... BT+aughild da super redukce z/do elit (+25 celkem) a jeste +7 redukci z ranged/melee (rad bych mel i neco na sekundarech, ale zatim se nedari) a imunitu na molten, plague, desacrator a k tomu jeste slusnou redukci na control impairing effects ... pokud k tomu nekdo napasuje jeste amu na arcane a iceclimbery, tak mu elitky moc neudelaj (zvl. pokud ma i nejaky regen)
EDIT: ale jak psal Leo, ten sprint je u barba neprekonatelny

s amu na arcany se poji to moje dilema... diky kukri mam vyresene CD na totem, takze v zasade potrebuju CD redukci pouze na SW... jenomze - zaklad je 15sec a z 30proc redukci to je 10 (resp. 8 se 40 CD red)... ale pokud mam soucasne pasivku GI, tak za kazdou mrtvolu kolem me ziskavam 1sec, takze fakticky je vetsinu riftu/bounty vyrazne vetsi vliv mrtvol nez redukce... takze zvazuju

a) zda redukci uplne nevymazat a misto ni tam i do paragonu dat vic CC/CD/AS/+element/+dmg FA a fialovej sutr do helmy nebo

b) redukci ponechat, ale misto BT amuletu dat amu na arkany, misto zuni botek dat BT boty, misto soj dat zuni pox a misto kukri dat sun keepera s CD redukci - nemel bych pak perma totem na kazdy vetsi pack (ale i tak bych ho mohl davat vicemene na kazdou elitu diky pasivce GI a 40+ CD redukci), zachoval bych nezbytnej dmg do elitek pres 50 a ziskal ke vsem vyse uvedenym imunitu na arcany (spolecne s thunderstormem moje aktualne nejvetsi slabina)

c) nechal si soj a nasadil sunkeepera a mel na elitky 80+ bonus

no az dropne pox, tak to vyzkousim anebo to c) az dropne poradnej sunkeeper (zatim mam spis lowendovej). hodne take muze pomoci potion na prochazeni zdi (arkany me desi hl ve spojeni s wallerem, ale nejen s tim)
Naposledy upravil(a) Zaljan dne 06.05.2014, 13:30 hod., celkem upraveno 1 x.

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 06.05.2014, 13:25 hod.

... tak vy jste magoři ( myšleno v dobrým slova smyslu ), my když jedem s lidma z klanu, tak si "hrajeme" v pravým slova smyslu toho slova, pokecáme u toho , srandičky , pohoda, o víkendech to hrajeme pravidelně vožralý a pod :-)) ... vy to hrajete +/- profi, tzn. základem je efektivita, rychlost, ideální kombinace všech a všeho ... prostě za sebe to shrnu tak, že se s váma hraje krásně a kdykoliv si s váma zase rád zahraju ( a btw o palmu si stačilo říct :-) , ale jako stíhat vaše tempo pokud jde o progres postav, kombinace buildů, měnění předmětů na různý situace a pod. to není nic pro mě ... hrávám max 4h denně večer, po práci až děti usnou a i tak už to jde přes čáru ... tzn. jediná cesta je neumírat a za 2-3 měsíce se na to T6 taky s lidma z klanu dostaneme :-)) ...

EDIT - ten paragon jsem samozřejmě nemyslel skrz nějaký buffy z něj, to jsou směšný čísla ... ale tak nějak se ke němu musíš dopracovat, tzn. s hrou máš nějaký zkušenosti a především, když u toho strávíš 3x tolik času ( nebo stejně času, ale hraješ to 3x efektivněji :-) , tak máš taky slušnou pravděpodobnout na 3x takovej drop :-)) ...
Naposledy upravil(a) mdmT dne 06.05.2014, 13:28 hod., celkem upraveno 1 x.

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 06.05.2014, 13:33 hod.

by ses divil, ja hraju pod parou docela casto :D a nekdy kecame vic, nez je zdravo (obcas to pro me konci pasivkou :p)

taky hravam nejvic, kdyz mrnous usne (stridava pece po tydnu)

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 06.05.2014, 13:36 hod.

... tak to je pak všechno v nejlepším pořádku :-)))) ...

Zamčeno

Zpět na „Hardcore“