Mrtvolky - HC crew
my když jedem s lidma z klanu, tak si "hrajeme" v pravým slova smyslu toho slova, pokecáme u toho , srandičky , pohoda, o víkendech to hrajeme pravidelně vožralý a pod :-))...::::::....Taky to tak s clanem hrajeme. A to doslova. Ani by mě, a snad můžu říct nás, to jinak nebavilo.
vy to hrajete +/- profi, tzn. základem je efektivita, rychlost, ideální kombinace všech a všeho...:::::....O tohle se s clanem taky snažíme. Vždycky když vidím na hc nějakou dobře negearovanou postavu, nebo něčí hc úspěch, tak mě to vždycky nakopne k tomu hrát to trošku víc hardcore, trošku víc efektivněji a farmit něco do zblbnutí mi pak přijde jako vynikající relax Navíc si myslím, že vy to drtíte dobře, dyť se na T4 už nudíte, jak píšete, ne?
Zaljan: nemohl bys někde prosím tě postnout svůj btag, nebo link na tvoje wd? rád bych se podíval, jak vypadá wd, které řeší takováto dilemata (předpokládám, že si budu opět chystat bryndák, abych si neposlintal svoje zánovní gamerské tričko)
vy to hrajete +/- profi, tzn. základem je efektivita, rychlost, ideální kombinace všech a všeho...:::::....O tohle se s clanem taky snažíme. Vždycky když vidím na hc nějakou dobře negearovanou postavu, nebo něčí hc úspěch, tak mě to vždycky nakopne k tomu hrát to trošku víc hardcore, trošku víc efektivněji a farmit něco do zblbnutí mi pak přijde jako vynikající relax Navíc si myslím, že vy to drtíte dobře, dyť se na T4 už nudíte, jak píšete, ne?
Zaljan: nemohl bys někde prosím tě postnout svůj btag, nebo link na tvoje wd? rád bych se podíval, jak vypadá wd, které řeší takováto dilemata (předpokládám, že si budu opět chystat bryndák, abych si neposlintal svoje zánovní gamerské tričko)
- Darkness
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Re: Mrtvolky - HC crew
- magori jsme a to je jen ze jsme u toho zabili trochu vic casu ..., tak jsme o kousek dal, a delame veci ke kterym se casem taky dopracujete
- efektivitu resime jen proto, ze kdyz si clovek zkusi jak to jde dobre, tak uz se mu to nechce delat hur
- ja ted treba vubec, ale vubec nevim, uz dva dny, jak mam prekombinovat vybavu, ale vim ze to pujde
- ted mi prijde T4 s fire a T3 s arcane jako drive T1, a chci byt casem schopen dat solo T6 s obema carodejkami
- sunkeeper aspon pro me wize mi prijde jako slaba zbrani, ale zbrane jeste nekdy musim lip otestavat, zatim u mne vede TF
- efektivitu resime jen proto, ze kdyz si clovek zkusi jak to jde dobre, tak uz se mu to nechce delat hur
- ja ted treba vubec, ale vubec nevim, uz dva dny, jak mam prekombinovat vybavu, ale vim ze to pujde
- ted mi prijde T4 s fire a T3 s arcane jako drive T1, a chci byt casem schopen dat solo T6 s obema carodejkami
- sunkeeper aspon pro me wize mi prijde jako slaba zbrani, ale zbrane jeste nekdy musim lip otestavat, zatim u mne vede TF
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Zaljane ty jedes wd na ty pidizviky?
Chci to zkusit ale jen tak okrajove...
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Chci to zkusit ale jen tak okrajove...
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
zaljan#2717
chestka byvala lepsi (viz samostatna diskuse) a porad chybi TaT... a i nejaka jina dilci vylepseni by to sneslo... jinak skillu si ted moc nevsimej, chvilku powerlevelim lidi z klanu
EDIT 2kuki: jj, pidizvikuju aktivne i pasivne
jinak na T4+ chodim primar: MC s paranoiou, secundar: FB, skilly: SH s posledni runou na dmg (na ubery a bosse davam horrify s runou na armor), pidizvici s runou na pocet, SW s runou na heal , totem s runou na dmg, pasivky: SV, GI (na ubery a bosse jungle fortitude), pidizvici, PtV)
EDIT2: samozrejme horrify davam misto SH a ne SW
chestka byvala lepsi (viz samostatna diskuse) a porad chybi TaT... a i nejaka jina dilci vylepseni by to sneslo... jinak skillu si ted moc nevsimej, chvilku powerlevelim lidi z klanu
EDIT 2kuki: jj, pidizvikuju aktivne i pasivne
jinak na T4+ chodim primar: MC s paranoiou, secundar: FB, skilly: SH s posledni runou na dmg (na ubery a bosse davam horrify s runou na armor), pidizvici s runou na pocet, SW s runou na heal , totem s runou na dmg, pasivky: SV, GI (na ubery a bosse jungle fortitude), pidizvici, PtV)
EDIT2: samozrejme horrify davam misto SH a ne SW
Naposledy upravil(a) Zaljan dne 06.05.2014, 14:14 hod., celkem upraveno 2 x.
Taky bych zkusil vyšší MP v nějaký dobrý partě, zatím chodíme T3, ale myslím že v dobrý partě bych ustál i vyšší torment.
Mám wd a nějakou dps celkem mám, tak pokud někdo bude chtít tak si mě přidejte
Mám wd a nějakou dps celkem mám, tak pokud někdo bude chtít tak si mě přidejte
- Kuki10
- Globální moderátor
Dík.
Chci o víkendu zlomit lidi z klanu na T6 at je nějaká sranda, sice odměnu necekam, ale už ted T3,4 není tak strašný jak před 14 dnama.
A navíc slavnější smrt než na T6 byt nemůže ne?:)
Chci o víkendu zlomit lidi z klanu na T6 at je nějaká sranda, sice odměnu necekam, ale už ted T3,4 není tak strašný jak před 14 dnama.
A navíc slavnější smrt než na T6 byt nemůže ne?:)
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Darkness
- The Butcher
Jeste k tem paragonum, ty body nedelaji tak hodne a zaroven delaji strane hodne, jak se to vezme.
Kdyz clovek nevi jak je vyuzit a neco naklika a ma spatny gear, tak je to jedno, ale 400 PL pro toho kdo umi vybavit postavu na nejaky build, tak paragon body jsou hodne velky bonus - troufal bych si tvrdit, ze muze posunout postavu o 1-2 obtiznosti nahoru.
Ja jsem chtel PL400 co nejdrive, protoze mi tech 100 bodu v kazde kategorii umoznuje udelat funkcnejsi buildy s daleko horsi vybavou, nez bych jinak potreboval a prehazuju body fakt podle toho co mi padne a i podle obtiznosti na kterou jdu ...
Kdyz clovek nevi jak je vyuzit a neco naklika a ma spatny gear, tak je to jedno, ale 400 PL pro toho kdo umi vybavit postavu na nejaky build, tak paragon body jsou hodne velky bonus - troufal bych si tvrdit, ze muze posunout postavu o 1-2 obtiznosti nahoru.
Ja jsem chtel PL400 co nejdrive, protoze mi tech 100 bodu v kazde kategorii umoznuje udelat funkcnejsi buildy s daleko horsi vybavou, nez bych jinak potreboval a prehazuju body fakt podle toho co mi padne a i podle obtiznosti na kterou jdu ...
Naposledy upravil(a) Darkness dne 06.05.2014, 14:10 hod., celkem upraveno 3 x.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
- Kuki10
- Globální moderátor
Já si původně říkal ze me 150pl bude stačit, at ted si nadavam ze sem neměl aspoň 400.:-(
300 už mám za sebou ale ještě hodně pred sebou...
300 už mám za sebou ale ještě hodně pred sebou...
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
chápu. Ale jako nice. Kukri+helma jsou prostě super. To ostatní, co máš na sobě je taky pecka. Pidižvíky musím taky vyzkoušet. Díky za link, alespoň mám opět inspiraci, co se dá poskládat a hrát. A ten jade set, co máš odložený vedle na druhém wd...ten vidím poprvé. Taky na to určitě půjdou udělat nějaké zajímavé a efektivní buildy.
edit: souhlas. paragony dělají strašně moc. Taky se těším na 400. Zatím mám něco přes 200 a už to je poznat, ale 400 bude úplně jiná písnička přesně z důvodu těch 100 bodů - hlavně v offense, defense a utility.
edit: souhlas. paragony dělají strašně moc. Taky se těším na 400. Zatím mám něco přes 200 a už to je poznat, ale 400 bude úplně jiná písnička přesně z důvodu těch 100 bodů - hlavně v offense, defense a utility.
Naposledy upravil(a) Kubizek dne 06.05.2014, 14:14 hod., celkem upraveno 1 x.
- Darkness
- The Butcher
Ja jsem hlavne rad, ze Zaljan pochopil dulezitost obrany a uz dlouho neripnul, protoze me to uz fakt nebavilo ho furt protahovat
- ta banda pidizviku ho chrani dobre i pri lagu nebo DC
- ja prezil vcera DC na fialovem tlustochovi ve Weeping Hollow na T2 nebo T3 s arcane carodejkou - delali jsme split bounties, takze jsem tam byl solo, nez se Zaljan portnul, ale to uz byl pry tlustoch skoro mrtvy a ja mel pul zivota
- ta banda pidizviku ho chrani dobre i pri lagu nebo DC
- ja prezil vcera DC na fialovem tlustochovi ve Weeping Hollow na T2 nebo T3 s arcane carodejkou - delali jsme split bounties, takze jsem tam byl solo, nez se Zaljan portnul, ale to uz byl pry tlustoch skoro mrtvy a ja mel pul zivota
Naposledy upravil(a) Darkness dne 06.05.2014, 14:18 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... no a myslím, že chválení a sebechválení už bylo dost, tak se pojďme bavit zpět o buildech, equipu a podobně :-) ....
- Kuki10
- Globální moderátor
OK zajímá me monk postavenej čistě na defense, bt set amulet na arcane ATP....
Ma to porad takovej smysl jam ve vanile?
Ma to porad takovej smysl jam ve vanile?
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Zaljan RIPnul (s WD, ostatni se nepocita ) v RoS 3x z toho 1x DC lvl70 s full BT setem, 1x pocit nesmrtelnosti po 2 lahvich vina na lvl70 a 1x DC lvl68). Ale faktem je, ze jsem chvili hledal jak optimalni build a "minimalni" staty, tak jsem se s nim ucil hrat :-)
Pokud jde o paragon, tak pro muj build ma cenu fakt jen ten def. Ostatni je prijemny boost, ale slo by to i bez toho...
Ad jade set: v soucasne RoS nema podle me moc vyuziti. Na plnej efekt zabira hrozne moc slotu (stejne jako zuni+augh dohromady) a v kumulovanem DOT moc budoucnost nevidim, resp. v DOT jako pouzitelnem konceptu pro WD. Aspon nez nerfnou podizviky. Skoro vse padne do 20 sec takze to jde i bez zuni. Staci idealne kukri anebo velka CD redukce...
2kuki: proc cekat do vikendu, napis a muzeme klidne dnes ;-)
Pokud jde o paragon, tak pro muj build ma cenu fakt jen ten def. Ostatni je prijemny boost, ale slo by to i bez toho...
Ad jade set: v soucasne RoS nema podle me moc vyuziti. Na plnej efekt zabira hrozne moc slotu (stejne jako zuni+augh dohromady) a v kumulovanem DOT moc budoucnost nevidim, resp. v DOT jako pouzitelnem konceptu pro WD. Aspon nez nerfnou podizviky. Skoro vse padne do 20 sec takze to jde i bez zuni. Staci idealne kukri anebo velka CD redukce...
2kuki: proc cekat do vikendu, napis a muzeme klidne dnes ;-)
- Kuki10
- Globální moderátor
Víkend mám volnější, ale tak uvidí jak se to dnes nebo zítra spis bych to viděl vyvine.
Ale musí tam byt někdo nebo něco, co to bude držet trochu na sobě, nájezd elitek z blizka bych asi nemusel úplně přežít....:-D
Ale musí tam byt někdo nebo něco, co to bude držet trochu na sobě, nájezd elitek z blizka bych asi nemusel úplně přežít....:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Pořádnýho defense monka si představuju jako bouráka co má stormshield, helm of rule, justice lantern, string of ears, full bt + aughild set, arcane amulet, tunu armoru, all res, 35%+ dodge a hodně life per spirit spent. Všecko na sebe stahuje, permanentně točí jednu, či druhou defense mantru a celá parta je pak v bezpečí jako kdyby měli alwaysky Zatím mám monka celkem na prd, je to můj nejméně oblíbený char a v clanu máme monků dostatek, ale kdyby někdy monk pochyběl, nebo bych na něj přece jen dostal chuť a chtěl hrát tanka, tak postavím přesně takového...
- Kuki10
- Globální moderátor
Chci si právě v mezičase takového postavit jako milenku.:-D
A wd jako další.
Btw k tomu barbovi na větší torment. Konkrétně Petros s ik setem naprostá bomba.
Maloco se ke me dostane, pac tam litaj vlastně 4 barbaři.
A wd jako další.
Btw k tomu barbovi na větší torment. Konkrétně Petros s ik setem naprostá bomba.
Maloco se ke me dostane, pac tam litaj vlastně 4 barbaři.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Á, pán je při chuti. Jeho legendární harém s pichničkou a ku*****ičkou už mu nestačí
Teoreticky black holes od 2 wizzu a tankujici pidizvici, ale monk je lepsiKuki10 píše:Víkend mám volnější, ale tak uvidí jak se to dnes nebo zítra spis bych to viděl vyvine.
- Kuki10
- Globální moderátor
Jj už me omrzely.
Já bych asi i mohl vzít blackhole místo navíc weapon , s 50% cooldownem to je pěkný.
Ted otázka esi vzít archona nebo fire wizza....
Archon je takovej hybrid...
Já bych asi i mohl vzít blackhole místo navíc weapon , s 50% cooldownem to je pěkný.
Ted otázka esi vzít archona nebo fire wizza....
Archon je takovej hybrid...
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!