U Andulajzny
- Tokugawa
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Unterwasser#2154
Molten je zatracenej problém, ne vždy stihnu utéct :)
Blackthorne ramena nemá? Saprlot :)
Netušil jsem, že se GR nechodí na Torment, pořád tu zjišťuji něco nového...
O rukavice se snažím u Kadaly, ale nevychází to.
Blackthorne ramena nemá? Saprlot :)
Netušil jsem, že se GR nechodí na Torment, pořád tu zjišťuji něco nového...
O rukavice se snažím u Kadaly, ale nevychází to.
- Tokugawa
- Doom Knight
Re: U Andulajzny
Poslušně hlásím, že já si ty Frostburny teda nechám, pane óbrlajtnant! ;)
Jak tak přemýšlím o těch mých smrtích (molten a spol), dohledal jsem možnost získání štítu v kombinaci pásku Goldwrap a Boon of the Hoarder. Včera jsem ten pásek, kikot jeden, rozebral :)
Jak tak přemýšlím o těch mých smrtích (molten a spol), dohledal jsem možnost získání štítu v kombinaci pásku Goldwrap a Boon of the Hoarder. Včera jsem ten pásek, kikot jeden, rozebral :)
- Tokugawa
- Doom Knight
Už si to hlídám. Ale často jsem buď něčím zpomalenej, nebo mám kolem sebe hradbu ze skal a nebo je takovej mumraj, že tam vlítnu omylem, aniž bych si toho jadernýho výbuchu všiml :)
A od toho maj WD Spirit Walk
na molten proste nejde umrit ne a ne a ne 
Ale nekdy uz se taky hrnu pro loot a nevsimnu si nejakeho opozdeneho a koupim to do xichtu

Ale nekdy uz se taky hrnu pro loot a nevsimnu si nejakeho opozdeneho a koupim to do xichtu

- Tokugawa
- Doom Knight
Podle počtu křížků v mých stopách soudím, že to jde :) Spirit Walk je v tom stresu ta poslední klávesa, na kterou si vzpomenu. Pravidelně pozdě :)
- Tokugawa
- Doom Knight
Blbost! Já ten Goldwrap belt nerozebral, alébrž oblékl! No tak to jsem zvědav, jak to funguje :) Bohužel ta symbióza Goldwrap a Boon of the Hoarder nejde využít v GR, kde žádné zlato nepadá.
Tak na výbuchy se s přehledem umřít dá, i několikrát během riftu, osobně vyzkoušeno 

Na výbuchy většinou(99%) umírám vlastní blbostí
. Rychle všechno sebrat, a pak do toho vlítnu, nebo si říkám že tím ještě proběhnu, že to stihnu a ono neee.

David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

Trojice moltenu mi nedavno sundala support monka na HC, T6 rift
mel jsem jeste maly cooldown a vterinka chybela od dalsi serenity. Byla to takova pecka, ze jsem si ani nevsiml pasivky. Spoluhraci prezili, to bylo hlavni.
Poucen z tohoto mam dalsiho s 76%cdr a pujdu jeste o trochu nahoru, jenze uz se tam strasne moc projevuje diminishing returns. Toho uz nesunda nic.
http://www.diabloprogress.com/hero/iki- ... a/49820187

Poucen z tohoto mam dalsiho s 76%cdr a pujdu jeste o trochu nahoru, jenze uz se tam strasne moc projevuje diminishing returns. Toho uz nesunda nic.
http://www.diabloprogress.com/hero/iki- ... a/49820187
76% neni dost. Perma Serenity s dokonalym pripojenim je nekde kolem 81,5 nebo 82,5 %. Nevim uz presne
Ano, vim, snazim se tam dostat. Bohuzel mam par itemu s cdr 6% a musim farmit dalsi, abych mel vsude max. Jeste to neni idealni, ale na T6 se vylozene flakam a na vysoke grifty na hc zase moc casto nenajdu partu, na kterou je spoleh. Proto 76 je zatim ok a pracuje se na tom.
- Tokugawa
- Doom Knight
Včera jsme poprvé zahráli v klanu. Jen tři, plvl přibližně 50 crusader, 100 WD a 250 wizard. Bounties na T3 jsme dali celkem s přehledem, stejně tak Nephalem Rift. Jednou jsem skočil do boje přes vlajku. Jak myslíte, že to dopadlo. Ta smrt byla tak rychlá, že ji ani zkratka IK nevystihuje, já se tam mrtvý snad už zjevil :)
Chtěli jsme zkusit i Greater Rift, ale tam jsme se poněkud přecenili, v Trialu jsme dostali Keystone číslo 20. Smrtí bylo tolik, že jsem musel odběhnout i do města, abych se nechal opravit a jednou jsem tam čekal na vypršení cooldownu, abych mohl zavolat feťáky a byl aspoň něco platný. Byla to náhoda? Nebo se protivníci a obtížnost vypočítali podle nejsilnějšího z nás, tedy 250 PLVL? Ta frustrace, kdy jsem měl život imrvére na minimu a zoufale čekal, běhaje přitom mezi lasery a výbuchy ledu, až doběhne cooldown na Health Potion, ta byla značná. A když jsme nakonec po limitu GR zdolali, nejen že nepadlo nic oranžového, nepovedl se dokonce ani jeden upgrade gemu.
Tím neslavným GR jsme včerejší hraní ukončili, frustraci jsem si vylepšil ještě jedním GR20, tentokrát sólo, který jsem dal za 3/5 času.
A teď drobná osobní zeď nářků, nejprve vůči Kadale. Nechal jsem u ní víc než 500 BS, nedala nic, jen kvantum modrejch krámů, sem tam žlutej. A potom to pravidlo prošťouchnutí. Kurnik, jediná zelená věc mi padla, a on to byl opět ten prsten odminule. Během dvou dnů hraní pět různých rollů toho samého...
EDIT: Málem bych zapomněl: Také jsem prvně navštívil The Realm of Chaos. Poněkud jsem se bál, anóbrž jsem nevěděl, co mě čeká, a tak jsem T3 ponížil na T2. Bossové nebyli problém, avšak orgán jsem nedostal.
Chtěli jsme zkusit i Greater Rift, ale tam jsme se poněkud přecenili, v Trialu jsme dostali Keystone číslo 20. Smrtí bylo tolik, že jsem musel odběhnout i do města, abych se nechal opravit a jednou jsem tam čekal na vypršení cooldownu, abych mohl zavolat feťáky a byl aspoň něco platný. Byla to náhoda? Nebo se protivníci a obtížnost vypočítali podle nejsilnějšího z nás, tedy 250 PLVL? Ta frustrace, kdy jsem měl život imrvére na minimu a zoufale čekal, běhaje přitom mezi lasery a výbuchy ledu, až doběhne cooldown na Health Potion, ta byla značná. A když jsme nakonec po limitu GR zdolali, nejen že nepadlo nic oranžového, nepovedl se dokonce ani jeden upgrade gemu.
Tím neslavným GR jsme včerejší hraní ukončili, frustraci jsem si vylepšil ještě jedním GR20, tentokrát sólo, který jsem dal za 3/5 času.
A teď drobná osobní zeď nářků, nejprve vůči Kadale. Nechal jsem u ní víc než 500 BS, nedala nic, jen kvantum modrejch krámů, sem tam žlutej. A potom to pravidlo prošťouchnutí. Kurnik, jediná zelená věc mi padla, a on to byl opět ten prsten odminule. Během dvou dnů hraní pět různých rollů toho samého...
EDIT: Málem bych zapomněl: Také jsem prvně navštívil The Realm of Chaos. Poněkud jsem se bál, anóbrž jsem nevěděl, co mě čeká, a tak jsem T3 ponížil na T2. Bossové nebyli problém, avšak orgán jsem nedostal.
Naposledy upravil(a) Tokugawa dne 21.10.2014, 06:15 hod., celkem upraveno 2 x.
To víš, ono co se dá hrát na T3, nemusí už jinde stačit, zejména pokud jde o vyšší obtížnost. Já např. na T6 můžu běhat prakticky s jakkoukoli modifikací (unity, bez, gemy, Zuni set, FA vs. Garga....), zatímco na vyšší GR už je třebas v partě jen jedna možnost, sic jsem tam na prd
Cooldown je skoro vždy problém, tlačit dolů co to jde holt

Cooldown je skoro vždy problém, tlačit dolů co to jde holt

GR 20 je ekvivalent T4, tak možná proto. Ještě větší rozdíl než level GR může udělat RNG, pokud natrefíš na zombie rift, tak dáš třeba i level 25, pokud narazíš na Winged assasins, Corupted angels atd. nebo malou densitu, tak nemusíš dát ani level 17. To není nic neobvyklého, naráží na to každej ať už tu hranici má někdo na GR 20 nebo na GR 40+.
Neměl bys lepší dát Ausghild ramena a bracery, když na to máš prostor a nosíš RoRG?
Neměl bys lepší dát Ausghild ramena a bracery, když na to máš prostor a nosíš RoRG?
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Aughild set se craftí, takže ti stačí matroš, plánek a uděláš si kusy veskrze dobré na sebe šité