KECÁRNA - HLAVNÍ DISKUSNÍ VLÁKNO SEKCE

Sekce pro SinglePlayer hráče.
Odpovědět
DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261
Re: KECÁRNA - HLAVNÍ DISKUSNÍ VLÁKNO SEKCE

Příspěvek od DrSma » 16.11.2014, 18:46 hod.

Jasně, s klíčema. Ale z A1 jsem měl z farmení RoRG z dřív. Je to strašnej vopruz :ble:
Ještě chvíli se křeň a dostaneš banána :dead: (to je výchova tohle..to je těma lidma s kterejma se stýkáš.. :green:)

Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 16.11.2014, 18:49 hod.

Hm luxus to už já měl lepší i když nepoužitelný. :-D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 16.11.2014, 18:51 hod.

Oba dostanete :dead: :green:

EDIT: ale ty tři passivky jsou fakt luxus :ble: :D (tragéd měsíce :D )

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 18.11.2014, 10:04 hod.

:green: :green: :green: cywe tak to graaatz jako, do toho du ...

... už jsem si na to vytůnil WDčko. Padlo mi hezký bacátko, nicméně potvrzuji, že abych tam natočil 10pct. dmg, tak to bych musel vykrást AHčko. Musim se podívat, jestli se mi nahrál ten patch s goblin portem. Je to nějaký rozbitý. Nasadil jsem haďáky - no chudáci pejsci (ale i ostatní) na T4 už dostávaj naložíno. By mě jako zajímalo, kdy dojde k tý redukci dmg z unity, esli před haďákama nebo po hmmmmm :roll: (a ještě mám navíc life link)

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 18.11.2014, 17:08 hod.

Di do toho! :green:
ad.2 Můžem dát soutěž, mě stálo 8% Elite DMG na meči 700M! - (ano, nespletl jsem se o nulu :ble: :D )

Ten Unity těžko říct. Jistý je, že od nesmrtelnýho Followera poškození opravdu nechodí. A Peti mě přijde zdechaj stejně rychle s Unity i bez, co jsem testoval Ancienty.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 23.11.2014, 20:53 hod.

Neměl jsem dneska čas hrát, tak jsem večer koukal po účtech, jak se daří vám.

Wulfe, moc pěnej Doombringer :wave: - mě se nějak ty bacátka s pořádnou DMG vyhejbaj..
Xentere, nějak ti nemaká účet. Asi to není odkazem, spíš zlobí EU bnet že? Postavy jsi asi nesmazal..

Víc se teď do Patche zaměřuju na Grál. Chybí mi už fakt jen pár jednotlivejch kousků. Hlavně za WD, kterej se mi vůbec nechce hrát :{ Za Wiznu mžná bude problém Amulet do Tal Rashy, protože amuletů obecně nepadá tak moc. Každopádně teď bude na řadě ta Wizna, to by mělo bejt rychlejší na vyřešení..

Xenter
Gorebelly

Příspěvek od Xenter » 24.11.2014, 11:35 hod.

Postavy jsem si smázl sám. Rozhodl jsem se pro takový menší reset. Přicházející patch mě utvrdil v tom, že se budu věnovat jenom jedné classe, protože si rád všechno dotáhnu kam potřebuju a vypiplám jak mi to vyhovuje. Takhle to není reálné stihnout u všech postav, pokud u toho nechci sedět pořád :).

Tím pádem grál půjde opět na vedlejší kolej. Ony ty předměty padají na ostatní postavy taky, ale dost vzácně - nejvíce by mi seděla asi kombinace Smart Lootu jak je teď a systému v DII, kde padalo vše za jednu classu. Nemluvě o tom, že to trochu "ruinuje" Kadala.

Grál bude mít pro mě hlavní význam v případě, že Diablo III dostane Offline mod, ale toho se asi nedočkáme.

Jinak pojedu s největší pravděpodobností jenom Cruse, celkem mi ta postava sedla.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 24.11.2014, 15:04 hod.

Offline fakt nehrozí :lol: :-x
Já jsem zvažoval přejít jen na barbary už s RoS, protože se zdálo, že půjde hrát kupa variant. Ale pak jsem postupně zjistil, že jsem ochotnej hrát akorát skokana, což je kolem a kolem docela zklamání. Čekám netrpělivě na novej WW Set. WW jsem nikdy nehrál, protože mě přijde hrozně nudnej. Doufám, že novej Set bude něčím zajímavej i pro mě, ne jak ta Raekoří pakárna :roll: ...Kdybych měl aspoň dva zábavný barby, bylo by to super.

Takhle si raději ty ostatní šmudly zatím nechávám pro občasný odreagování. Místo na účtu mi zatím neschází 8-) Je mi líto si v D3 ostatní chary aspoň trochu nezkusit zahrát..ale času to teda žere, to máš recht..

Xenter
Gorebelly

Příspěvek od Xenter » 24.11.2014, 17:14 hod.

Na ten nový Set si pravděpodobně ještě počkáme, mám pocit že říkali, že to budou Season items, ale ne v Season 2. Každopádně vypadá to zajímavě v kombinaci s tím Rendem. Rend jsem dost používal ve Vanille a šlo to s ním vcelku hezky, akorát co jsem ho zkoušel nějak narychlo teď v RoS, mě to tolik nechytlo a taky jsem jel skokana.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 24.11.2014, 18:59 hod.

No jo, to je jasný. Protože Rend ve Vanille dokázal ničit. Dokonce jsem dlouho jel čistej Rend Build, jenže v Rosku sotva šimrá a to i s Lamentation.
S dnešníma HP potvor potřebuješ Skilly s několika tisíci procenty do DMG. Ostatní se prostě použít nedá, pokud nechceš běhat T1..

S tím setem jsi mě teda moc nemotivoval :lol:
(ale stejně mám pocit, že když je to WW bude to s*it :roll: )

Jak (pokud) dodělám ty Sety, zkusím asi na odreagování opět postavit nějakýho zatloukače hřebíků..(HotA nebo Seismic)

Xenter
Gorebelly

Příspěvek od Xenter » 24.11.2014, 20:10 hod.

WW je fajn na procházení potvorama, na to jsem ho taky používal nejčastěji, jinak je to taková šimračka a zrovna v té Vanille jsem ho nepoužíval vůbec. Nehrát HC asi ho vypustím i v RoS :), ale ten set by to mohl zase trochu pozměnit k lepšímu.

Na Seismic Slam je tam tuším jedna 2H zbraň, pokud by se pěkně namíchala, mohlo by to jít slušně. Chce to holt zkusit, kolikrát to teoreticky může vypadat dobře, ale praxe je nic moc nebo člověka nemusí bavit.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.11.2014, 20:14 hod.

Kvůli Grálu jsem oprášil svoje trapný WD :green: (Chantodo hůlka - poslední kus do Wiz Setů - nikde :-x a Wiz už mě třetí den neba..)
Moc se mi do toho nechtělo, ale trochu jsem WD pro začátek poladil a jedno mi nejde do hlavy. Asi úplně nechápu ten bonus z fullsetu. Můžete mi někdo stručně vysvětlit, proč dávám na T6 s naprosto podprůměrným Gearem každý druhý Elitě IK? :shock: :shock:

Kde se takový poškození bere?? Potřeboval bych tomu líp rozumět, abych podle toho mohl dělat další upravy. Dikec :wave:

Lemurman
Zhar the Mad
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 26.11.2014, 21:16 hod.

Jade dělá to, že pokud použiješ Soul Harvest, tak všechny DoTky udělí zbývající poškození najednou, takže nemusíš čekat
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.11.2014, 21:18 hod.

Fjů, tak to je jasný potom. Těch používám hromadu. Díky :wave:

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 26.11.2014, 23:34 hod.

DrSma - díky, takový bacátko ... no já nevim, kde se vzalo, mně to taky nikdy napadá/lo ... resp. s tim mym kauzálním plácáním, jsem s tím ani moc nepočítal, tak hlavně, že mě to o jedno T-čko zvedlo, aspoň mám první gem na lvl25 další 3 připraveny.

A abych prej nepřestal hrát, tak se potvrdily výpočty, které říkají, že první gift by měl padnout na 240 PL a no a šup - mám ho :love:
Že mi chybí zbraň, do který bych to vložil, to sem ale nečekal :green:

No uvidíme na PL300 ... +/- příští kvartál :lol:

Tak jdu sledovat ten tvůj hybrid .... joypad .... teda JadePet :D nebo co to tam kutíš ...

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 27.11.2014, 17:01 hod.

Gifty mi taky moc nepadaj, bych řek. Na P623 pouze 7 kousků - těžkoříct jestli je to smůla nebo štěstí :)
Každopádně jeden už jsem si usyslil v bedně do starodávný bouchačky po patchování 8-) - ještě by to chtělo nejmíň jeden zásobní do druhý nohy :wave:

Aááále, WD je moje nejmíň oblíbená postava :ble: , prostě tam bastlím cokoliv ze zásob, abych přežil na T6 a zkouším hlavně doplnit Grál. Vychází mi zatím líp ten Jade Set, protože Pety mám jaksi málo účinný (i když mám hlavu i TaT i solidní DPS někde přes 1M + dva Gemy) Chtěl bych to do Patche dát, než přibudou další Itemy...už mi zbejvaj fakt jen jednotlivý kousky..

EDIT: ale slušně jsem vytunil Wiznu, tam mám k 77% Fire ještě krásných 92% DMG do Elit bez Furnace (teď mi tam chybí 15% za vyndanej Gem), což mi na DP dělá přes 2,6M DMG do Elit bez Paragonu, Skillů a Passivek :love: - solidní hukot a velmi smutný porovnání se skokanem..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 05.12.2014, 16:24 hod.

Začínám pochybovat, jestli ta setová Heltooth mask vůbec existuje :OXO :ble: :D
Není to nějakej bug, že ne?

Tejden mi teď skrz počasí nedovolil hrát net a poruchy. Tak jsem dnes zase začal nakupovat tu masku a je to házení hrachu. To WD už mi leze krkem, moc mě to neba, ale potřeboval bych ty poslední dva kousky setů za WD :cry:

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 05.12.2014, 16:54 hod.

čeče existuje ;)
a nepřipadalo mi, že by to byl set, kterej padá málo. To Zuni nebo Jade mi přijde daleko horší složit.

Já teď teda taky hraju míň, mám nějaká poruchy v práci ;) jako každej prosinec. Je to tak na hodinku za dva dny.

Závěrem: Headric byl svině, ale aspoň sem mu moh zabít mámu. Kadala je prostě jen pí .................... :OXO

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 05.12.2014, 22:37 hod.

Tak to rád slyším. Po dnešním dnu a útratě X shardů bych bez ujištění asi propadal panice,...pořád nic..
Já z toho HT Setu mám všechno droplý Xkrát, jen tu masku ne :ble:
Já mám s Kadalou docela pohodu. Přijde mi jako dobrá dávačka 8-) ...nejdýl mě trápila s nákupem druhýho Unity, to bylo peklo - odhaduju, že jsem za něj nechal 2/3 všech shardů za celý RoS :-x ....jen doufám, že nebude moc dlouho prudit teď, když po ní chci poslední tři zelený cetky :roll:

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 12.12.2014, 13:00 hod.

Tak zase nějakej pokrok.

Navzdory statistikám mi padly už 3 gifty. Takže jsem štístko. Bohužel bych si s nima mohl udělat leda 3 díry do pr....e :D
Větší radost mi udělala relikvie pro templáře, když už jsem věřil, že neexistuje. On už Scoundrel tenkrát u brány naznačoval: "Wait - relic is a fake! Gods, I shoud have known." :) To mi umožnilo konečně přesedlat na healera, přehodit masku a zařadit u WD novej gem. Je otázka jestli použít "Banána síly" anebo "vylepšovač bolesti" hmmmm hmmmm hmmmm ... No nevím no. Předpokládám, že pain procuje s petama, nechce se mi to hledat ;)

A na závěr mikrofamfára - PL250 :lol:

Odpovědět

Zpět na „Solo Selffound“