Co se týče délky, tak na té mi v podstatě nezáleží a co se týče omezení skillů, tak už mi to je také jedno, pže bych je stejně nepoužil.
BTW: Mám dojem, že Heart Carver nemá Oskilly...
Moderátor: Dark_Deamon
Jj, tak jsem to myslel, jen to špatně napsalFraxinus píše: 22.02.2019, 16:21 hod. Pravdu má Kisuvka. Na Carveru je tuším +4 to Find Item a Find Potion (Barbarian Only)
To mě taky napadloBliiNky píše: 25.02.2019, 17:03 hod. Anebo turnaj typu "najdi si svůj basic set a projdi s ním celou hru".
Když Naked tak pořádně. Ne nějaký trapácký alternativy. Merc by musel být stejně bez equipu, takže by byl stejně perma dead a interacke s NPC by byla zakázaná, takže by se stejně nedal oživit. Takže z toho nejlíp vychází - nepoužívat ho vůbecBliiNky píše: 25.02.2019, 19:03 hod. Bez merce by to bylo ultra těžký. I když je fakt, že asi jen pro barbara![]()
Proč ne, že.
RozumimDark_Deamon píše: 26.02.2019, 14:44 hod. Jasný no. Mě jde jen o myšlenku, že když by to někdo zahrál i bez merca, tak by mi pak to moje snažení vlastně přišlo zbytečný, takže když už se o něco podobného pokouším, tak jedu vždy tu nejtěžší možnou variantu.