Single pass MF challenge ("MF turnaj pro luckery" - 11. 2. - 21. 4. 2022)

Moderátor:Dark_Deamon

Uživatelský avatar
BliiNky
Burning Soul
Příspěvky:791
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Praha
Kontaktovat uživatele:
Single pass MF challenge ("MF turnaj pro luckery" - 11. 2. - 21. 4. 2022)

Příspěvek od BliiNky » 20.01.2022, 15:28 hod.

Loni jsme měli alternativu v podobě Melee only MF turnaje a tak mě napadlo, že i letos by bylo prima si hledání předmětů ozvláštnit. Přibližně 14 dní nazpět jsem to avizoval na našem Skype Callu - letošní alternativa bude spočívat ve snaze projít hrou na jeden zátah a najít co nejvíc předmětů.

Nechávám na každém, kdo se bude chtít zapojit, jakou strategii ve hře zvolí. Single pass běhám v Diablu skoro 10 let a nikdy nevíte, zda je lepší strategie boostovat MF, /players X a čistit všechny lokace, nebo vsadit na náhodu a jet na rychlejší a bezpečnější průchod hrou. Žádná strategie vám nic negarantuje a i proto myslím, že by tahle varianta "turnaje" mohla být zábavnější, než se na první pohled může zdát.

Cílem této challenge nemá být diskuze nad nevybalancovaností postav a stěžování si na to, že kdo si vezme Hammera, tak hru projde s prstem v nose. Je na každém, jak těžké nebo lehké si to chce ve hře udělat. Za mě osobně je to skvělá záminka si zahrát Diablo s postavou, kterou jsem doposud moc nezkoušel. Každý, komu tato challenge dává smysl, nechť si prosím hledá vlastní záminky, proč se účastnit a nerozbuřujme tu diskuze třeba na téma balancu, který ani sebelíp nastavená pravidla nevyřeší.

Datum konání: 11.únor 20:00 - 21.duben 20:00 (71 dnů)

O čem je single pass MF Challenge:
  • Hrajeme kompletně bez opakovaných nájezdů. Jakmile lokaci navštívíte nebo vyčistíte, už se do ní nesmíte vrátit s výjimkou nejnutnějších situací (proběhnutí z WP do další lokace atd). V takovém případě se snažte zabíjet minimum monster a berte v potaz, že jakýkoliv případný nález vám nepřičítá body!
  • Zapojit se můžete jen s HC postavou. Kolik postav budete hrát, záleží na vás. Důležité je ovšem vědět to, že do konečného bodování se bude počítat jen ta s nejvyšším bodovým ziskem.
  • Bodovat budeme i opakovaný nález předmětu včetně run, přičemž takový nález násobíme hodnotou 0,5. Při single pass průchodu má všechno mnohem větší hodnotu a proto by toto mělo být zohledněno v bodování.

    DŮLEŽITÉ: Výhodu opakovaného nálezu půjde využít maximálně 3x. Tzn. abychom si rozumněli, když najdete 5 x Isenhart brnění, započítáte si jen 2,5 bodů a ne víc, 10 FAL run znamená zisk maximálně 5 bodů atd.
    • Hráč bude odměněn i za zdolání dobrovolných výzev naked, hra bez merce a PX only. Dobrovolné výzvy si hráč vybírá při založení postavy a zapisuje je do bodovacího vlákna spolu s dalšími informacemi jako jméno, třída postavy, level atd.
    • Jelikož nám půjde o sběr předmětů, je povoleno používat rozšířené truhly v podobě PlugY nebo Atmy. D2R hráči, kteří nemají rozšířenou truhlu k dispozici, budou muset ukládání předmětů řešit zakládáním mule postav.
    Zbytek pravidel pak víceméně kopírují klasický MF turnaj, tzn.:

    1) Single Player - 1.13/1.14 nebo D2R s aktuálním patchem - pouze HC.

    2) Každý hráč začíná s libovolnou novou postavou ---> level 1

    3) Pokud budete hrát HC a postava vám umře, buďto zakládáte novou, ale s body začínáte znovu od nuly. Nebo si uchováte získané body, ale v hraní už nepokračujete.

    4) Bodované předměty: všechny unikáty, sety a runy, které najdete nebo vygamblíte. Je samozřejmě zakázaný duping předmětů v jakékoliv podobě.

    5) Povolené skilly: bez limitací.

    6) Libovolně můžete nastavovat počet hráčů ve hře.../players x. Pokud se ovšem rozhodnete podstoupit výzvu fixní /players X, nastavení pochopitelně měnit nesmíte, pakliže chcete získat bonusové body.

    7) Co se týče itemů... můžete používat vše, co hra nabízí. Tím myslím i Ladder Only RW's, Hellfire Torch i Annihilus (pokud si je sami vybojujete). Toto pravidlo samozřejmě neplatí pro hráče, kteří se rozhodnout podstoupit výzvy Naked a Semi-naked (detaily viz níže).

    8) Nebudu po vás chtít fotku každé prkotiny, o kterou zakopnete. Věřím ve fair play ducha. Fotky bych ale ocenil u Elite run (HR's), TC87 itemů a těch, které budou mít více bodů jak většina (4+), ale nespadají do kategorie TC87.

    Vítězí ten, kdo bude mít ke konečnému datumu nejvíce bodů.
    • Bodovací tabulka je ke stažení zde, návod pro její obsluhu najdete tady. Zápis bodů probíhá stejně jako v MF turnaji, jen s tím rozdílem, že při opakovaném nálezu předmětu jeho původní bodovou hodnotu uvedenou v tabulce navýšíte o 0,5násobek původní hodnoty. Tedy např. najdu 4x Angelic ring, poprvé si přičtu jeden bod, po každém dalším nálezu 0,5 bodu, ve výsledku tedy celkem 2,5 bodů. Pro úplnost znovu uvádím, že bodový zisk z opakovaného nálezu můžete uplatnit nanejvýš 3x.
    • Samostatné vlákno pro zápis bodů je k dispozici zde. Deadline pro zápis bodového zisku je 21. 4. 2022 23:59. Pozdější zápisy nebudu uznávat.
    Restrikce
    • Během MF Challenge není povoleno používat respec.
    • Platí zákaz používání Zomb módu na zobrazení věcí.
    • Možná to nemusím zdůrazňovat, ale pro jistotu...je zakázáno cubit runy za účelem zisku runy vyšší do bodování. Runy do bodování musíte dropnout. Runy za jiným účelem samozřejmě cubit můžete. Další poznámka k runám... pokud budete mít dropnutou například 2x Vex, ale budete potřebovat Ohm a docubíte se k ní právě přes ty Vexky, tak si nemůžete za Ohm připsat body, protože jste ji nenašli. Zároveň ztrácíte body za nalezení Vex. Item musíte fyzicky vlastnit abyste za něj mohli inkasovat body.
    Dobrovolné výzvy za body navíc (počítají se jen pokud s nimi úspěšně dohrajete hru a postava získá titul Guardian):

    Semi-naked - méně náročná varianta naked, kdy postavu smíte vybavit prsteny, amuletem a charmy. Váš hrdina smí také čistě pro formu obléct Damaged, Low quality nebo Cracked výbavu. Nošení jakýchkoliv jiných předmětů je zakázáno. Merc smí, stejně jako v případě Naked (viz níže), nosit libovolnou výbavu.

    Bonusové body za splnění:
    +20 bodů

    Naked - postavu při založení na levelu 1 před opuštěním Rogue Encampment zbavíte veškerého vybavení a takto projdete celou hrou buďto do úspěšného konce anebo do skonání vašeho hrdiny. Mezi vybavení se počítají i prsteny, amulety nebo charmy a platí tedy, že nesmíte nosit ani je. Jediný, kdo může mít výbavu, je váš merc.

    Bonusové body za splnění:
    + 35 bodů

    Naked Deamon - ultimátní verze naked "bez berliček", kdy nesmíte používat jakoukoliv výbavu včetně bižuterie, nesmíte si najímat merce, nakupovat lahvičky, svitky ani nic dalšího. Lektvary a svitky smíte používat jen ty, co najdete, přičemž ve městě interagujete s NPC jen kvůli dokončení questů nebo abyste si uložili nalezené sety / unikáty / runy do bedny.

    Samozřejmě platí, že v této variantě nesmíte využívat návštěvu měst ani k léčení u Akary, Fary a dalších.

    Bonusové body za splnění:
    + 50 bodů

    Bluish Fool - hráč smí k průchodu hrou používat jenom magic itemy. Platí zákaz používání unikátů, setů, runových slov, rare a crafted itemů.

    Bonusové body za splnění:
    + 15 bodů

    The Smith´s Way - hráč smí k průchodu hrou používat jenom obyčejné / socketed / rare / magic / crafted itemy. Platí zákaz používání unikátů, setů, runových slov.

    Bonusové body za splnění:
    +12 bodů

    Classic NERD - bonus pro každého, kdo celou MF challenge odehraje na klasické neremasterované verzi Diablo II: Lord of Destruction, které bude vzhledem k chystaným změnám v novém patchi k D2R o poznání těžší.

    Bonusové body za splnění:
    +35 bodů

    Kompletní vyčištění všech lokací - k téhle strategii se za účelem vyššího bodového zisku bude muset uchýlit většina z nás. Platí že za kompletně vyčištěnou lokaci se bere pouze taková, kde zabijete nejen všechna monstra, ale zničíte i všechny neživé objekty (sargofágy, Fire Towers ad.) Současně platí, že abyste si bonusové body mohli přičíst, je nutné vyčistit komplet všechny lokace v celé hře a na všech obtížnostech, včetně Cow Levelu.

    Poznámka: Pokud dojde k situaci, kdy budete hrát PlugY, spawne se vám Diablo klon ale vy ho nebudete chtít zabíjet, bonus za vyčištění lokací si můžete započítat, i když se rozhodnete s klonem nebojovat.

    Bonusové body za splnění:
    +20 bodů

    Fixní /players X - body navíc získají všichni hráči, kteří dokončí celou hru na fixní /players X nastavení (platí jen pro /players 2 a vyšší).

    Bonusové body za splnění:
    za /players 2 + 8 body
    za /players 3 + 10 bodů
    za /players 4 + 14 bodů
    za /players 5 + 20 bodů
    za /players 6 + 25 bodů
    za /players 7 + 30 bodů
    za /players 8 + 35 bodů

    Body za dobrovolné výzvy nejsou součástí bodovací tabulky. Budeme je přičítat až po ukončení v dubnu podle toho, jak je účastníci dokončili.

    Účast

    BliiNky - Golemancer (naked, Classic NERD, /players 8, kompletní vyčištění všech lokací)
    dawemorraless - ?
    Zax - Barbarian (D2R)
    Sajs - Necromancer Summoner
    kolij - Trap Assassin
    ZOMB - Support Barbarian (D2R)
    Fraxinus - FoH Paladin
    alesh88 - Raven Druid
    RIP - Bonemancer (naked Deamon)
Naposledy upravil(a) BliiNky dne 27.02.2022, 10:19 hod., celkem upraveno 98 x.

Uživatelský avatar
dawemorraless
Na-Krul
Příspěvky:3027
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722
Bydliště:Brno

Re: Single pass MF turnaj #1 (turnaj pro luckery)

Příspěvek od dawemorraless » 20.01.2022, 17:19 hod.

Si mě napiš ,ješte teda rozmyslím co pojedu.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Uživatelský avatar
BliiNky
Burning Soul
Příspěvky:791
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Single pass MF turnaj #1 (turnaj pro luckery)

Příspěvek od BliiNky » 20.01.2022, 21:35 hod.

Doplněn prozatimní seznam dobrovolných výzev.

Uživatelský avatar
Sajs
Wraith
Příspěvky:164

Re: Single pass MF turnaj #1 (turnaj pro luckery)

Příspěvek od Sajs » 21.01.2022, 08:52 hod.

Zkusím to, nejspíš vezmu summon necra

Uživatelský avatar
kolij
Burning Soul
Příspěvky:604
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Kolij#2462

Re: Single pass MF challenge ("MF turnaj pro luckery")

Příspěvek od kolij » 21.01.2022, 15:42 hod.

Tak já to teda taky zkusím, ale na HC moc nejsem :) Asi rozjedu trap assu.

Uživatelský avatar
BliiNky
Burning Soul
Příspěvky:791
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Single pass MF challenge ("MF turnaj pro luckery")

Příspěvek od BliiNky » 21.01.2022, 15:44 hod.

Vítej a píšu tě :wave: Kdyby sis postavu rozmyslel, dej vědět, není problém změnit.

Uživatelský avatar
kolij
Burning Soul
Příspěvky:604
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Kolij#2462

Re: Single pass MF challenge ("MF turnaj pro luckery")

Příspěvek od kolij » 21.01.2022, 16:01 hod.

Ještě otázka k players x, na normalu jsou body navíc pouze za players 8 nebo bude třeba poloviční bonus při players 4 ?

Uživatelský avatar
BliiNky
Burning Soul
Příspěvky:791
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Single pass MF challenge ("MF turnaj pro luckery")

Příspěvek od BliiNky » 21.01.2022, 17:41 hod.

Nějaký bonus bude za jakýkoliv jiný /players než defaultní hodnotu 1. Tzn. na bonus máš nárok v momentě, kdy pojedeš P2 a vyšší.

Uživatelský avatar
ZOMB
Warlord
Příspěvky:2703
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334

Re: Single pass MF challenge ("MF turnaj pro luckery")

Příspěvek od ZOMB » 28.01.2022, 09:42 hod.

Taky si mě zapiš ;)
Akorát teda klasiku už mám celkem ohranou, takže doufám, že do té doby vyjde D2R 2.4 a tato verze bude pro tento turnaj povolená.
Build ještě zvážím. Přirozeně se nabízí summoner, ale i nějaká verze barbara (horkování). V 2.4 se to ještě o to víc vyplatí, protože je tam nový synergie k FI - Find Potion, která za každý hard point přidá 1%. Tato změna není zdokumentovaná, takže to možná ještě odstraní. Nicméně pokud by to tak nechali, tak by možná stálo za to rozjet support barba - 20 Grim Ward, 20 Find Potion, 20 War Cry + synergie + pár bodů do FI. A spárovat s nějakým mercem, největší smysl dává A2 merc (fyzické poškození - Grim Ward nově snižuje fyzické rezistence až o 120% - nejvíc v celé hře).
edit: Zdá se, že Grim Ward je v PTR rozbitý a snižuje rezistence jen o 20%, nezávisle na synergiích.
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Uživatelský avatar
BliiNky
Burning Soul
Příspěvky:791
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Single pass MF challenge ("MF turnaj pro luckery")

Příspěvek od BliiNky » 28.01.2022, 10:05 hod.

Zdravím a vítej v turnaji :wave: Popravdě když čtu ty změny, tak si nejsem jistý, jestli D2R povolit nebo ne. Je to potenciálně dost velká výhoda oproti těm hráčům, kteří by jeli (třeba právě Barbara) v classicu.

Ještě dám vědět.

Uživatelský avatar
Obter!vr
Doom Knight
Příspěvky:470
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: Single pass MF challenge ("MF turnaj pro luckery")

Příspěvek od Obter!vr » 28.01.2022, 11:47 hod.

BliiNky píše:
28.01.2022, 10:05 hod.
Zdravím a vítej v turnaji :wave: Popravdě když čtu ty změny, tak si nejsem jistý, jestli D2R povolit nebo ne. Je to potenciálně dost velká výhoda oproti těm hráčům, kteří by jeli (třeba právě Barbara) v classicu.

Ještě dám vědět.
Ahoj, byť se nehodlám účastnit, tak se chci trošku vyjádřit k tomu zakazování D2R.
Sice se upravují skilly, ale obtížnost a itemy, se kterými se hraje, jsou (až na pár nových RW) stejné. Dle mě úprava skillů jen rozšíří možnost nových (jiných, upravených,...) buildů. V end game, kdy máte postavu vymazlenou, tak je možné, že u některých buildů bude třeba nějaká výhoda, ale myslíte, že to je i záležitost jednoho průchodu hrou? :)

Tvůj turnaj, tvoje pravidla, to rozhodně ctím, ale asi bych byl spíš pro nějakou BliiNkyho konstantu na převod bodů dle zjednodušení, které považuješ za to rozhodující a ulehčující pro hráče D2R :)

Hodně štěstí všem zúčastněným :)
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62) :love:
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)

Uživatelský avatar
Zax
Fallen Shaman
Příspěvky:65

Re: Single pass MF challenge ("MF turnaj pro luckery")

Příspěvek od Zax » 28.01.2022, 17:30 hod.

BliiNky píše:
20.01.2022, 15:28 hod.

1) Single Player - 1.13/1.14 - HC
Rád bych se zúčastnil ale pravidlo výše je pro mě celkem problém protože momentálně hraju už jen DIablo 2 resurrected a ke starému se nevracím. Navíc teď hraju na PTR patchi 2.4

Takže s tím do turnaje nemůžu?

RIP
Warlord
Příspěvky:2860

Re: Single pass MF challenge ("MF turnaj pro luckery")

Příspěvek od RIP » 28.01.2022, 23:39 hod.

Uprimne, zmeny, ktere se ted deji v D2R rozhodne nejsou kosmeticke a velmi brzo uz to bude oproti klasickemu LoDu zcela odlisna hra, a dle meho osobniho nazoru to nejsou zrovna zmeny k lepsimu...Barbar byl upraven v podstate malo oproti jinym charum, ale i tak...podstatou jakehokoliv soutezeni by mely byt vyrovnane sance a to velmi brzo uz nebude mozne...samozrejme je to na Bliinkym jak se rozhodne, ale me to proste nedalo. sorry panove

Uživatelský avatar
Fraxinus
Adviser
Příspěvky:3398
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Bydliště:Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Re: Single pass MF challenge ("MF turnaj pro luckery")

Příspěvek od Fraxinus » 29.01.2022, 02:04 hod.

Rád se zúčastním, postavu ještě nevím.

Ale mám poněkud problém s pravidlem, že jsou všechny skilly povoleny bez omezení. V tom případě ale budou na stupních vítězů nejspíš samí barbaři, protože Find Item. Je to v pořádku takhle?

A z pravidel ještě odstraň Hellfire Torch. Ten je v podstatě při single pass nesehnatelný.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Uživatelský avatar
ZOMB
Warlord
Příspěvky:2703
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334

Re: Single pass MF challenge ("MF turnaj pro luckery")

Příspěvek od ZOMB » 29.01.2022, 09:40 hod.

Obter!vr píše:
28.01.2022, 11:47 hod.
Sice se upravují skilly, ale obtížnost a itemy, se kterými se hraje, jsou (až na pár nových RW) stejné.
To je pravda jen částečně. Pokud do té doby bude patch 2.4, tak jednak tam jsou nová RW, ale taky nové bonusy u setových předmětů. A taky je na hellu víc alvl 85 lokací, takže by lidi hrající D2R byli ve výhodě - i co se dropů týká.

Osobně jsem taky proti zakazování D2R - jak jsem psal, rád bych se zúčastnil, ale klasiku už mám hodně ohranou, takže se těším, že si turnaj budu moci zahrát s patchem 2.4. Co bych přijal by byla nějaká míra penalizace, protože lidé hrající D2R (obzvlášť pokud bude 2.4) to prostě v turnaji budou mít lehčí než lidi hrající klasiku.
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Uživatelský avatar
BliiNky
Burning Soul
Příspěvky:791
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Single pass MF challenge ("MF turnaj pro luckery")

Příspěvek od BliiNky » 29.01.2022, 10:36 hod.

Fraxinus píše:
29.01.2022, 02:04 hod.
Rád se zúčastním, postavu ještě nevím.

Ale mám poněkud problém s pravidlem, že jsou všechny skilly povoleny bez omezení. V tom případě ale budou na stupních vítězů nejspíš samí barbaři, protože Find Item. Je to v pořádku takhle?

A z pravidel ještě odstraň Hellfire Torch. Ten je v podstatě při single pass nesehnatelný.
Vítej Fraxi a díky za podněty. Omezovat skilly nebudu - vycházím z jednoduché premisy, že kdo chce hrát o umístění na bedně, nechť si klidně Barba zvolí a pustí se do díla. V praxi ale takhle hráči většinou uvažovat nebudou. Důkazem budiˇž přihlášení účastníci a jejich vybrané postavy - zatím jasně dominuje Assassinka a ta žádnou výhodu typu FI nemá.

Ani Hellfire Torch nebudu odstraňovat. Přestože je na single pass prakticky nesehnatelný, může se stát, že se objeví někdo, komu se během jednoho průchodu povede dropnout požadované klíče (šance je asi taková, jako že najdeš Zod, ale je) a že si před nebo po dohrání bude chtít střihnout výzvu navíc.

Jinak ohledně D2R - v tomto případě se zatím nejvíc přikláním k variantě nezakazovat, ale vymyslet nějakou mírnou penalizaci. Nechci omezovat účast v této challengi čistě proto, že má někdo chuť si zahrát D2 v remasterované verzi. Pořád hlavní účel toho, že toto organizuji, má být se dobře bavit, ne se snažit vymyslet geniálně vybalancovaný systém, ve kterém budou všichni spokojeni.

Uživatelský avatar
BliiNky
Burning Soul
Příspěvky:791
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Single pass MF challenge ("MF turnaj pro luckery")

Příspěvek od BliiNky » 29.01.2022, 10:57 hod.

ZOMB píše:
29.01.2022, 09:40 hod.
Obter!vr píše:
28.01.2022, 11:47 hod.
Sice se upravují skilly, ale obtížnost a itemy, se kterými se hraje, jsou (až na pár nových RW) stejné.
Osobně jsem taky proti zakazování D2R - jak jsem psal, rád bych se zúčastnil, ale klasiku už mám hodně ohranou, takže se těším, že si turnaj budu moci zahrát s patchem 2.4. Co bych přijal by byla nějaká míra penalizace, protože lidé hrající D2R (obzvlášť pokud bude 2.4) to prostě v turnaji budou mít lehčí než lidi hrající klasiku.
Nehraju D2R, proto nevím a tak se ptám - musí si hráč instalovat nový patch v momentě kdy vyjde? Nebo může zůstat u starší verze hry dokud se nerozhodne sám patch nainstalovat?

Uživatelský avatar
Dark_Deamon
Archangel
Příspěvky:5418
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Bydliště:Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Single pass MF challenge ("MF turnaj pro luckery")

Příspěvek od Dark_Deamon » 29.01.2022, 11:00 hod.

V D2R si už hráči patche neistalují. Blizz ho prostě nahodí a mají ho všichni.

Uživatelský avatar
BliiNky
Burning Soul
Příspěvky:791
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Bydliště:Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Single pass MF challenge ("MF turnaj pro luckery")

Příspěvek od BliiNky » 29.01.2022, 11:08 hod.

Ok, tím pádem je to za mě rozhodnuto. Hráči s D2R a aktuálním patchem se budou moct zúčastnit. Kdo ale bude hrát classic LOD, tak ten může po dohrání hry počítat s bonusem za challenge navíc, která bude řádově v hodnotách vyšších desítek bodů. Brzy přidám detailnější info.

Zdůrazňuji, že bonus za Classic LOD Challenge hráč získá až po úspěšném dohrání hry tzn. jeho postava získá titul Guardian. Ne dřív.

EDIT: Upraveno pravidlo č. 1 následovně:
BliiNky píše:
20.01.2022, 15:28 hod.

1) Single Player - 1.13/1.14 nebo D2R s aktuálním patchem - pouze HC.

Uživatelský avatar
dawemorraless
Na-Krul
Příspěvky:3027
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722
Bydliště:Brno

Re: Single pass MF challenge ("MF turnaj pro luckery" - 11. 2. - 21. 4. 2022)

Příspěvek od dawemorraless » 29.01.2022, 19:06 hod.

co těch víc postav? Např. dojeu necra zkusím winda jestli nebude víc lucky.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“