Mrtvolky - HC crew

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Zamčeno
vacicak
Wraith
Re: Mrtvolky - HC crew

Příspěvek od vacicak » 11.03.2015, 17:02 hod.

41 sme dali za 10:20, ale ber ze s cca 320 paragonem, oni maji tu vyhodu navic. 43 sme nedali nacas protoze skeleton a jeho jaily a teleporty, v ten moment sem vymenil zeis za molten ikdyz to mohlo byt i mapou :-)

motherfucker
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:tvoje mama

Příspěvek od motherfucker » 11.03.2015, 17:03 hod.

Hele v leaderu mate 42 v case nejakych 15 min..takze do haje bez ty...co se tyce mereni pindiku to tu zaclo tebou viz dosazeny gr solo atd...a pokud to hrajes jen pro zabavu nechapu proc se cpes na vysoke gr teda....a posledni vec ta 41 patrila vacicakovi ale to je jedno ted uz je to stejne v prdeli protoze tu proste nemuzu nikomu nic vytknout bez toho ze by se hned neurazil takze nazdar...
Naposledy upravil(a) motherfucker dne 11.03.2015, 17:07 hod., celkem upraveno 1 x.

vacicak
Wraith

Příspěvek od vacicak » 11.03.2015, 17:07 hod.

mdmT píše:... pánové a co takhle si jít poměřovat pindíky do jiných vláken?:-)) [/b]
oba dva ste chteli poradit a ted tu placas neco o pomerovani penisu :-)

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 11.03.2015, 17:12 hod.

... za to "41" jsem ti omluvil ihned jak jsem zjistil, že to nebylo na mě, tučně ... a co to blekotáš o cpaní se na vysoký gr? ... to jako ten koho to baví musí hrát normal, aby jsi s tím byl rdy? ... hraju na co mám a co umím a tak jak mě to baví a poslouchat kvůli tomu blbý kecy , to je fakt v prdeli to s tebou souhlasím ...

DEU
Gorebelly
BattleTag:DEU#2111

Příspěvek od DEU » 11.03.2015, 17:25 hod.

Hosi, klid, uz jsme tu nedavno meli jedno horke tema a to stacilo :)
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 11.03.2015, 17:30 hod.

... jo, za mě jsem pro, nejradši bych celý to vlákno smazal, debata o hovnu ,včetně toho co tu vedu já:-( ...

DEU
Gorebelly

Příspěvek od DEU » 11.03.2015, 17:30 hod.

Diky za rady. Ancient veci ziskavam postupne - jednak nepadaji casto a uz vubec ne vzdy s dobrym rollem. GR 40 solo zatim nedam. Dal jsem 37 a nyni budu zkouset 38, az prestanou dc. Neck co preventuje arcane dmg je podle tebe odpad? Jail je od GR 35+ defakto IK, takze toto je naprosta nutnost dle me. Ramena cekam na ancientni. Cindearcoat dosud padnul jen jeden a kadala dala srot, taktez cekam na ancientni. Ruksak - tam jsem prave CA pretocil na vitku, protoze jsem mel jen cca 600k vit a neustale procoval. 2 emeraldy muzu vyzkouset, uvidime co to udela...

Jinak hosi, my to hrajeme pro zabavu, zatim jsme na hrane 41-43. S nikym se nemerime, jen vzajemne hecujeme s clanem kolegu MF a podobne. Nevim, proc do sebe zajizdite. Uz tady mame jedno horke tema ohledne PK a to staci :)

motherfucker
Gorebelly

Příspěvek od motherfucker » 11.03.2015, 17:34 hod.

...pokud chce hrat nekdo vysoke gr tak to uz neni jen o zabave..ale o dosazeni nejakeho uspechu a pokud mi nekdo napise ze to hraje pro zabavu tak si pod tim predstavuju hru kde nechce clovek umrit...a to vysoke gr neni nehlede na to ze pokud chces hrat to na co mas tak to urcite neni gr 43 a mysli si co chces tak to proste je kdyz kouknu na tvuj char se kterym to hrajes...pokud jde o hru s lidma tak hraju vzdy to na co ma ten nejslabsi v parte neminim totiz riskovat jeho RIP nebo nekoho kdo ho tam bude muset tahat a nemam problem jit gr s kymkoliv ale jen odpovidajici uroven..kdybys me znal tak to vis takhle o necem pises a ani nevis jak to je...jeste bych dodal ze hraci hrajici vysoke gr v leaderu kdyz se kouknes tak uz tn char se kterym toho dosahly uz ani vetsinna nema protoze tam RIPnuli ale oni s tim pocitaj protoze tak to tam proste chodi....

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 11.03.2015, 17:42 hod.

... máš pravdu, můj char v žádným případě na 43 nemá, solo jsem dal maximálně 38 ... to,že ripnu s tím počítám ... nejslabší v partě jsem já ( teda dle toho co píšeš ) , tzn. pokud někdo riskuje rip, tak jsem to já, takže děkuju, že o mě máš starost ... téhlě větě " kdybys me znal tak to vis takhle o necem pises a ani nevis jak to je " při nejlepší vůli nerozumím ( bez ironie ) ... prostě promiň, já vůbec nerozumím tomu co mi vlastně chceš říct ... hraju rád s lidma co s nima hraju a oni hrají rádi se mnou ... to se ti líbi může nebo nemusí, ale je to tak ... možná jsem nejslabší článek, možná nejsem, ale myslím, že by to měli posoudit ti co se mnou doopravdy hrají ... myslím, že by opravdu stálo za to tu debatu uzavřít ... jsi takřka jistě lepší hráč, než jsem já, ale s tím já nemám zásadní problém ... můžeme to prosím tímto uzavřít? ...
Naposledy upravil(a) mdmT dne 11.03.2015, 17:44 hod., celkem upraveno 1 x.

DEU
Gorebelly

Příspěvek od DEU » 11.03.2015, 17:44 hod.

@ MF a vacicak: Kdyz ste tedy zhledli muj char, muzu se podivat i na vas? :)

vacicak
Wraith

Příspěvek od vacicak » 11.03.2015, 17:46 hod.

DEU píše:@ MF a vacicak: Kdyz ste tedy zhledli muj char, muzu se podivat i na vas? :)
jinak sry za tu pasivku balista byla spatna rada pac ty hrajes LfB, mnohem lepsi by teda bylo stedy aim, nebo blood vengenace.

klidne.
tohle sem poskladal od zacatku sezony, umrel v nedeli kdyz sem portnul do riftu a sel na 20 sec afk pustit nejaky pisnicky :D epic fail
http://www.diabloprogress.com/hero/vaci ... e/54866539

tohle je poskladany za 2 dny
http://eu.battle.net/d3/en/profile/vaci ... o/56187165
Naposledy upravil(a) vacicak dne 11.03.2015, 17:53 hod., celkem upraveno 1 x.

motherfucker
Gorebelly

Příspěvek od motherfucker » 11.03.2015, 17:51 hod.

DEU muj char muzes okouknout kdykoliv mas me ve frendu Natas.... :D pokud jde o vysoke gr mam tam CorpseII...jak prihodne jmeno:D troufam si rict ze lepsi nez prvni DH na vysoke gr protoze sem ho stavel s ohledem na zkusenosti s CorpseI budiz ji zem lehka... :D
Naposledy upravil(a) motherfucker dne 11.03.2015, 17:55 hod., celkem upraveno 1 x.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 11.03.2015, 17:53 hod.

Takže Kuki je top a tím to uzavřem. :-D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

DEU
Gorebelly

Příspěvek od DEU » 11.03.2015, 17:54 hod.

Kuki to zabil [emoji2] [emoji2] [emoji2]

motherfucker
Gorebelly

Příspěvek od motherfucker » 11.03.2015, 17:56 hod.

jj Kuki je topinka o tom zadna... >:D

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 11.03.2015, 18:21 hod.

Nejslabší článek jsem já. V porovnáním s ostatnímy klany u mě náš tým ztrácí tím, že já nemám kukri, což je ohromná nevýhoda. A pokud mi nedejbože někdy padne, tak se dostaneme daleko dále.

Ale jinak nevím proč, ale na té 43 dostaneme vždy špatný roll, hold nemáme štěstí a tím, že dáme 2-3 pokusy za večer, kdy se slezeme, tak těch pokusů moc není.
Obrázek

motherfucker
Gorebelly

Příspěvek od motherfucker » 11.03.2015, 18:26 hod.

wd neni podle mne na gr43 ani potreba o gr 43 mluvim protoze dal nevim ale podle meho nazoru staci hodne dobrej cruss a Kukri vas urcite nespasi...to ze to nedate uz asi nebude jen o rollu gr...

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 11.03.2015, 18:35 hod.

Leonardo II

Odesláno z mého LENMIC A800 pomocí Tapatalk

motherfucker
Gorebelly

Příspěvek od motherfucker » 11.03.2015, 19:01 hod.

Hele nevim co ale neco se ti nelibi ale tak to ve svete chodi tak si zvyjej...ale spis mi prijde ze si neco prectes a v hlave si to prekroutis tak aby se to hodilo do tveho konceptu...ja pisu tak jak to vidim a nesnazim se tu preci nekoho urazet ani nic jineho proto nechapu tvuj postoj vuci mne...radit vam uz ovsem nebudu protoze o to nestojite...nejvic mne ale rozesmalo ze nazor nekoho akceptujes az kdyz udela gr 43 asi ti tu radost budu muset udelat ale neverim ze pak moje nazory vezmes v uvahu...tohle tema bych nemazal protoze pokud prehlednu zbytecne jiskreni ktere tu byt nemuselo tak to lidem kteri to budou cist muze pomoci..a o to tu jde...

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 11.03.2015, 19:10 hod.

na 43 jsme byly cca 5x? slezli jsme se 2x, 3x ? takže jsme ani moc pokusů neměli,takže bych tomu špatnýmu rollu ještě věřil :-) a tento pátek nepočítám, to fakt nevím ani že jsem byl ve hře. Ráno jsem u PC našel nedopitou petku s pivem. Manželka říkala něco, že jsem jí vzbudil v cca 3/4 na jednu ráno a nejvíce mě rozsekala otázkou... co dělá ten sprcháč u postele..... >:D

jinak dneska snad budu
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Hardcore“