Beta stream

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
pavlas
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Pavko#2573
Re: Beta stream

Příspěvek od pavlas » 23.01.2014, 06:28 hod.

Crusader moc pěkný, díky za tvé snažení... Těšíme se na pátek :)

Predy
Doom Knight
BattleTag:Archangel#2213

Příspěvek od Predy » 23.01.2014, 19:58 hod.

Zdar ten poslední díl za křižáka byl fakt moc pěknej ten se povedl a už se nemohu dočkat zítřka to už tu budu tak tě budu otravovat zase svými dotazy :D tak doufám že mě nazabiješ :)

skyrim1988
The Butcher
BattleTag:Strecha#2293

Příspěvek od skyrim1988 » 23.01.2014, 21:18 hod.

Kurna proc ja musim mit odpoledni :( Uvidim zase jen zaznam...

SilverHandCZ
Wraith
BattleTag:SilverHandCZ#2534

Příspěvek od SilverHandCZ » 24.01.2014, 07:07 hod.

Takže dnes večer ve 20:00. Pokračujeme s Crusaderem v krasojízdě. Malinko jsem ho posunul, protože mezi 20 a 25 nebyly žádné zajímavé skilly, také s ním můžeme už na Torment, tak bude možnost dropu i lepších legendárek...i když jak říkám s mojím štěstím to asi nebude moc platné.
"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. " Edmund Burke

http://eu.battle.net/d3/en/profile/SilverHandCZ-2534/

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 24.01.2014, 07:14 hod.

díky moc za stream, kouknu si vždycky záznam, líbí se mi že pěkně vše ukazuješ a zkoušíš, a ne jak streameři - no lifeři, co to jen proletí tak že to ani nestihnu pauznout :D

PS: i já určitě budu dál hrát za barba nejen Asocial :D (i po těch 750ti hodinách mě stále baví )
Obrázek Obrázek

maja
Doom Knight
BattleTag:maja#2296

Příspěvek od maja » 24.01.2014, 08:04 hod.

kde je prosím odkaz na záznam, nějak všechno nestíhám

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 24.01.2014, 08:14 hod.

Obrázek Obrázek

SilverHandCZ
Wraith

Příspěvek od SilverHandCZ » 24.01.2014, 12:10 hod.

Jinak veškeré záznamy jsem stáhl z TWITCH, setříhal a popsal a předal klukům z redakce. Takže vše bude rovnou ke shlédnutí přímo na diablofans.cz v nějakém článku či novince. Mám zprávy, že je už připravená. Takže to budete mít jednodušší. Dnes 20:00
"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. " Edmund Burke

Predy
Doom Knight
BattleTag:Archangel#2213

Příspěvek od Predy » 25.01.2014, 09:24 hod.

Zdar chtěl bych poděkovat za včerejší stream viděl sem sice většinu až ze záznamu protože sem zapomněl, že budou dávat farmáře ( to jsou zase pacienti tam :D ). Ale bylo to velice kvalitní všechno jsi moc pěkně ukázal a vysvětlil. já bych byl tedy nejraději kdyby si pokračoval v tom křižákovi klidně bych se na něj díval až do začátku datadisku skilly už sem viděl a pátý akt taky taky takže mi jsou nějaké spoilery ukradené a kdo se chce nechat překvapit tak se na to asi koukat nebude. Pokud tě ale tato postava nebaví a budeš hrát raději za barbara tak na toho se taky rád podívám.

Ps: už jsi prosím tě zjistil jestli se i při dosažení dalšího levelu paragonu přičítají staty jako doposud? Myslím to str 3, vit 2, dex 1, int 1?

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 25.01.2014, 09:54 hod.

https://www.diablofans.cz/paragon-20-ome ... staty.html

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Cirdan
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Cirdan #2807

Příspěvek od Cirdan » 25.01.2014, 10:45 hod.

Díky za streamy, sice na ně koukám až zpětně, ale to nevadí.
Zima se blíží.
Obrázek

SilverHandCZ
Wraith

Příspěvek od SilverHandCZ » 25.01.2014, 15:15 hod.

Dnes cca od 17 bude stream bety az do vecera. Pujdu s barbem. Crusaderka nemuze, pac ma svy dny a je histericka...

Petros
Doom Knight

Příspěvek od Petros » 25.01.2014, 15:25 hod.

Od rána je problém se spuštěním nové hry, tak snad to budeš mít do té doby v pohodě.

SilverHandCZ
Wraith

Příspěvek od SilverHandCZ » 25.01.2014, 22:26 hod.

Tak bohužel do teď to nejde, uvidíme zítra...

SilverHandCZ
Wraith

Příspěvek od SilverHandCZ » 26.01.2014, 09:43 hod.

Start cca v 10:00

SilverHandCZ
Wraith

Příspěvek od SilverHandCZ » 26.01.2014, 19:05 hod.

Takže vše je už v novince na DFANS.

walosek
Gorebelly

Příspěvek od walosek » 29.01.2014, 14:02 hod.

Ahoj, dík moc za český stream z bety, ideálně mi to pasuje v práci, když se nemusim stopro soustředit ;)
Pokud se neurazíš, měl bych pár připomínek a několik otázek (v naprosté většině případů nemám šanci tě chytit naživo, tak volím tuto cestu):
-na hellfire pro lvlení nové postavy je dobrý mít nějakej roll average/min/max dmg, ne? pak to padá ještě rychleji (což samozřejmě komplikuje ukazování některých schopností, ale na chvilku se ten hellfire dá sundat)
-úplná blbost - když dám hellfire do pravýho slotu, tak se mi nové ringy v inventáři hned srovnávají s tím ringem v levém slotu, trochu šetří čas...
-moc se mi líbila první část Crusadera, chtěl bych se zeptat, jestli někde v dalším postupu zkusíš třeba rootovací runu u shield bashe na goblina (nebo jiný zdrhací nepřátele) - oni mají asi dost velkou odolnost na tyhle efekty jako je root, freeze atd., ale možná tam by bylo to využití?
-u koníka a (ne)průchodnosti žlutých monster - když namíříš šipku úplně na kraj obrazovky, tak stále neprojede? Zkusíš pak, jestli se člověk dostane třeba taky z fearu?
-nemohl bys popsat ta vysílání, co se ukládají na stream? prakticky všechna mají jako titulní obrázek černou obrazovku, lidem by to asi zrychlilo orientaci při zpětném prohlížení o které tedy minimálně já mám zájem ;)
-proč nejsou videa na youtube odebíratelná přes kanál? Ani veřejná? Taky nechápu ani zákaz komentování... ale tohle nevím, jestli je otázka na tebe. Dal bych možná taky do Informace o videu odkaz na tenhle topic a odkaz na stránky (novinku na stránkách). Však to je super nástroj propagace, ne?

Ještě jednou dík a těším se na další díl Crusadera!

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 29.01.2014, 14:16 hod.

Záznam streamu vyšlo jako novinka a druha část co nevidět vyjde.
Mrkni do novinek.:)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

SilverHandCZ
Wraith

Příspěvek od SilverHandCZ » 30.01.2014, 09:35 hod.

Tak jen v rychlosti:

-na hellfire pro lvlení nové postavy je dobrý mít nějakej roll average/min/max dmg, ne? pak to padá ještě rychleji (což samozřejmě komplikuje ukazování některých schopností, ale na chvilku se ten hellfire dá sundat)
Souhlas ale musíš ho mít, já ho nemám. Říkal jsem to mnohokrát, mě ty věci prostě nepadaj.

-úplná blbost - když dám hellfire do pravýho slotu, tak se mi nové ringy v inventáři hned srovnávají s tím ringem v levém slotu, trochu šetří čas...
Hellfire mám jen pro expení a jedu s ním až do konce, tudíž ho nesundávám a tak ho nepotřebuju porovnávat a ostatní ringy jsou mi buřt, krom toho úspora času na zmáčknutí ALT je kolik (20ms)?

-moc se mi líbila první část Crusadera, chtěl bych se zeptat, jestli někde v dalším postupu zkusíš třeba rootovací runu u shield bashe na goblina (nebo jiný zdrhací nepřátele) - oni mají asi dost velkou odolnost na tyhle efekty jako je root, freeze atd., ale možná tam by bylo to využití?
Tyhle věci se můzou ještě mnohokrát změnit, jako například teď po hotfixu a jsou některý úplně předělaný. Čili zkoušet to nemá smysl, páč by to bylo zavádějící a za tejden po odvysílání by už spousta z nich nemusela plati. Stream jsem dělal tak aby se všichni dozvěděli co je zhruba čeká. Myslím, že objevování různých specifik je lepší aby si každý prošel sám aby to nebyl spoil

-u koníka a (ne)průchodnosti žlutých monster - když namíříš šipku úplně na kraj obrazovky, tak stále neprojede? Zkusíš pak, jestli se člověk dostane třeba taky z fearu?
Problém byl v tom, že jakmile si měl myš i jinde ale nehnul jsi s ní tak to stálo na místě. Při aktivaci bylo nutno hejbnou myší, což je blbost - v hotfixu už opravili.

-nemohl bys popsat ta vysílání, co se ukládají na stream? prakticky všechna mají jako titulní obrázek černou obrazovku, lidem by to asi zrychlilo orientaci při zpětném prohlížení o které tedy minimálně já mám zájem ;)
Na twitchi nezůstanou dlouho, proto je tam nepopisuju, zvolil jsem lepší možnost a to tu, že to sestříhám a uložím a kluci to dají na web.

-proč nejsou videa na youtube odebíratelná přes kanál? Ani veřejná? Taky nechápu ani zákaz komentování... ale tohle nevím, jestli je otázka na tebe. Dal
bych možná taky do Informace o videu odkaz na tenhle topic a odkaz na stránky (novinku na stránkách). Však to je super nástroj propagace, ne?
Nemusíš chápat vše, ber to jako moje rozhodnutí a smiř se s ním. Videa byly dělaný pro DFANS a herní komunitu na DFANS. Proto jsou i na stránkách DFANS. Mám tak tak čas na to abych koukal na jeden web a případně reagoval, nemám čas se probírat tunama komentářů, lidí co nemají co na práci - proto zakázané komentáře. Jenom pro tvou informaci přípravou (sehnat materiál) vysíláním a sestříháním těch 5 streamu jsem strávil skoro 40 hodin času

Děkuji za podněty a měj se.
Silver

SilverHandCZ
Wraith

Příspěvek od SilverHandCZ » 30.01.2014, 09:37 hod.

Další stream
bude v pátek 31.1. od cca 20:00. Koukneme se na to jak se bude hrát
a jaký build na barbara se vyplatí + nějaká ta specifika na novém datadisku a hlavně hotfixu.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“