Barbar 2.0.1
-
paradaplegik
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: icheius#2846
Re: Barbar 2.0.1
Já s tímhle chodím na T1 a v pohodičce to funguje.http://eu.battle.net/d3/en/profile/iche ... o/33737749...
Padl mi takový elektrický meč, k němu opasek a nátepníky, které zvyšují lignting dmg. Tak jsem si udělal takového elektrického barba. Líbí se mi, že si vy vybereš skill a ty elementární bonusy doladíš k věcem, které máš. Zvládám T4.
Konečně je tu diablo. Těším se na Ros.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/mili ... ro/1954076
Konečně je tu diablo. Těším se na Ros.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/mili ... ro/1954076
Heller: Od te doby co jsem ho dropnul jsem prestavel build. Už dlouho jsem se nepobavil u dia tak jako tenhle víkend. Resetl jsem questy a projel jsem celé diablo od začátku do konce. Pak ještě vybrané lokace a myslím že jsem měl štěstí na drop. Padly mi ik ruce, nohy, hlava a pak ještě i palice, ale ta má hrozně slabý dmg tak ji mam v bedně. Tak čekám až mi padne ik pásek, nebo brnčo ať můžu znova překopat build a vyvolat perma ochranku barbarů
)
- Kubizek
- Doom Knight
- BattleTag: Kubizek#2781
Zdravím. Toto mi přišlo zatím nejefektivnější a nejrychlejší na běžnou hru. Na SC s tím chodím T3 a na HC momentálně master. Mám rád svižnou hru, pižlat elity déle než 20 vteřin není můj šálek kávy.
left mouse: cleave s reaping swing - základ když je vše na cooldownech/ není fury
right mouse: whirlwind s volcanic eruption - hlavní damage dealer, výborný poměr damage/fury spent
key 1: battle rage s bloodshed - damage boost, multitarget
key 2: furious charge se stamina - damage dealer, movement boost, velký fury generátor; nejužitečnější skill se širokým využitím
key 3 (SC): overpower s momentum - damage dealer, slabší fury generátor
key 3 (HC): war cry s impunity - zatím jsem nezkoumal, jestli není po 2.0 nějaká runa lepší, momentálně používám klasiku
key 4: wrath of the berserker se slaughter - anti cc, damage boost proti těžkým packům/bossům
passive 1: tough as nails
passive 2: weapon master
passive 3 (SC): brawler
passive 3 (HC): inspiring presence
Paragon points utility: area damage - dle mého názoru na softech nutnost, na hc pro již odolné chary taktéž; výborná věc která se stackuje s br bloodshed a dodává hře za barbara potřebnou dynamiku.
Na závěr bych rád uvedl, že výše uvedené se týká hry bez itemů s bonusy k +% damage k jakémukoliv elementu. Dovedu si představit hrát i něco jiného po nějakém specifičtějším dropu - viz ten lightning meč v příspěvcích nademnou vypadá velmi dobře.
Zkoušel jsem i kladivo a na běžnou farmu mi přijde nepoužitelné - hrozně žere fury. Nicméně na bosse stále výborná věc. Možná je to ale jen tím, že s ním běžnou farmu po 2.0 neumím.
left mouse: cleave s reaping swing - základ když je vše na cooldownech/ není fury
right mouse: whirlwind s volcanic eruption - hlavní damage dealer, výborný poměr damage/fury spent
key 2: furious charge se stamina - damage dealer, movement boost, velký fury generátor; nejužitečnější skill se širokým využitím
key 3 (HC): war cry s impunity - zatím jsem nezkoumal, jestli není po 2.0 nějaká runa lepší, momentálně používám klasiku
key 4: wrath of the berserker se slaughter - anti cc, damage boost proti těžkým packům/bossům
Paragon points utility: area damage - dle mého názoru na softech nutnost, na hc pro již odolné chary taktéž; výborná věc která se stackuje s br bloodshed a dodává hře za barbara potřebnou dynamiku.
Na závěr bych rád uvedl, že výše uvedené se týká hry bez itemů s bonusy k +% damage k jakémukoliv elementu. Dovedu si představit hrát i něco jiného po nějakém specifičtějším dropu - viz ten lightning meč v příspěvcích nademnou vypadá velmi dobře.
Zkoušel jsem i kladivo a na běžnou farmu mi přijde nepoužitelné - hrozně žere fury. Nicméně na bosse stále výborná věc. Možná je to ale jen tím, že s ním běžnou farmu po 2.0 neumím.
Rady k mému barbaru
Ahoj lidičky, mám velkou prosbu. Asi tak po půl roce jsem se opět vrátil k Diablu a po novém updatu není můj VW barbar jak byl....tím myslím ohledně doplnování furry....když jsem hrál před půl rokem,tak mi stačilo aby se mi v poho doplnovalo fury lehce přes 50% critical damege a ted už to tak není a fury se mi horko těžko doplnuje a to mám už 52%.....chtěl bych tímto poprosit o rady jak jí mám změnit aby byla to co dřív,popřipadně co je aktuální předem děkuji za užitečné rady a zde je má postava : http://eu.battle.net/d3/en/profile/Rumi ... o/19942291
- Kubizek
- Doom Knight
- BattleTag: Kubizek#2781
Re: Rady k mému barbaru
1. Barbar už není jako dřív a krity s tím nesouvisí.
2. Proč zakládat nový thread, když máš odpovědi zde?
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 06&t=10195
2. Proč zakládat nový thread, když máš odpovědi zde?
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 06&t=10195
Ahoj, tak já jedu bara teď takto http://eu.battle.net/d3/en/profile/limu ... ro/2119908. Na T3 to odsejpá celkem slušně. Na T4 už dostávam od některejch elitek slušně na pr*el. Hrál jsem dříve Hota bara, ale teď to dle mě neni tak efektivní. Dá se to sice, ale už mě to tak nebaví, generování fury na kladiva je moc pomalé a i když to dává hrozný šlupky a elitky s tim jdou rychleji dulu tak na normal farmu mobek se mi líp hraje s tím co mám. Jinak to neni nijak odladěnej uber build, ale jen co jsem si odzkoušel a s čim se mi hraje dobře.
-
Oglojoo
- Quill Rat
- BattleTag: Oglojoo#2623
Kubizek píše:Zdravím. Toto mi přišlo zatím nejefektivnější a nejrychlejší na běžnou hru. Na SC s tím chodím T3 a na HC momentálně master. Mám rád svižnou hru, pižlat elity déle než 20 vteřin není můj šálek kávy.
Měl jsem už delší dobu v plánu sem napsat svůj build a ty jsi mě v podstatě předběhl
Jedu téměř stejný build jen s několika málo vylepšeními kvůli +% fire skills:
left mouse: Cleave s Reaping swing - skvělý fury builder, FIRE dmg, k tomu 1-2 itemy (kalhoty,pasek) +% dmg cleave a dava to slušné pecky
right mouse: Whirlwind s Volcanic eruption - hlavní FIRE damage dealer, výborný poměr damage/fury spent, k tomu 1-2 itemy (helma,boty) +% dmg whirlwind
key 1: Battle rage s Bloodshed - damage boost, multitarget
key 2: Ground stomp s Trembling Stomp - FIRE damage dealer, stun crowd control, fury generátor
key 3: Overpower s Revel - super FIRE damage dealer, fury generátor, k tomu 1-2 itemy (ramena,chest armor) +% dmg overpower
key 4: War cry s Impunity - boost armor+resist all, fajn do party
passive 1: Superstition - elementární obrana a výborný fury generátor, hlavně na elity
passive 2: Weapon master/Bloodthirst - damage/crit/fury gen/healing podle toho co nejvíc schází
passive 3: Brawler - damage boost
Vzhledem k tomu, že všechny skilly jsou Fire damage tak je ideální mít 1-2 itemy (amulet,bracery,Burning Axe of Sankis,Maximus,Magefist...) +% fire skills čímž vyletí dmg opravdu dost nahoru. Já používám sekeru a bracer s celkem +30% a je to dost znát.
Build je hodně založený na +%fire a +%skilly equipu takže si myslím, že je celkem efektivní i při horší výbavě a tak ideální pro začátek, než dropne nějaká ta legendárka a podle ní si to každý vyladí.
Můj aktuální char: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Oglo ... o/33754969
Budu rád za jakékoliv připomínky a názory
Naposledy upravil(a) Oglojoo dne 12.03.2014, 13:29 hod., celkem upraveno 1 x.
Mno ja sa momentalne bavim s tymto http://eu.battle.net/d3/en/profile/duch ... ero/526760 . Na nedostatok rage netrpim, na heal v podstate takisto nie a T3 cista farma, T4 trosku zdlhavejsie, T5 len v parte a T6 nechodim, nakolko tam okrem expov nic ine v podstate zaujimave nie je. Rozmyslam ze vdaka bonusu zo shoulderov vymenim wrath of the berserker za overpower....uvidime co to povie
klondaik - no moc se mi nezdá, že by sis farmil na pohodu T3 na tož T4. Ale zas tak každej za farmu považuje něco jineho. Ale v klidu, nebver to nijak zle 
Sakra já ve wowku složil thunderfury třikrát, celkem 137 runů molten core (137 týdnů) a tady to jen tak dropuje. Těžce zhrozen
To by tady taky rovnou mohli hodit sulfuras.
wow je na diabloforu vulgární slovo, kuki za to dává bany bacha na to 
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag: Kuki#2122
?
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Limubai - No ak nevies ako na to, kludne sa niekedy v hre zastav, dam Ti par rad, za to sa hanbit nemusis
....jo a k tej farme, ano... po 5.tich rokoch hrania D2+D3 tusim co je to farma...