link pls. vůbec nevím, o co jdekolij píše:Mě se líbil nápad s Levels of Excellence hodně sem se na to těšil a zase nictak zase skončím u 1 legendary/60 hodin
Nápad: spojení paragon levelu s unique dropem
Re: Nápad: spojení paragon levelu s unique dropem
- tomisco
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: tomisco#2845
To bude asi ta fama o garantovanem dropu legendarky po zabiti 500 packu...v0kurka píše:link pls. vůbec nevím, o co jdekolij píše:Mě se líbil nápad s Levels of Excellence hodně sem se na to těšil a zase nictak zase skončím u 1 legendary/60 hodin
To mohli dát no...nebo kdyby alespoň z bossů padaly lepší itemy než z ostatních monster...a ono ne...
-
Majky_majk
- Doom Knight
- BattleTag: MightyMike#2828
Ono to je těžké... kdyby to bylo garantováno za 500 packů, lidi by chodily ty packy zabíjet superrychle na nižší obtížnosti. Věřim tomu, že by se našel někdo, kdo by byl schopný těch 500 packů na normal dát za den :-).
Ale tam by pak třeba dali, že by se zprůměrovaly levely zabitých elitek a podle toho by dropl Legendary tzn. kdyby zabíjel elity na normalu tak by mu dropl legendary ilvl 15-25 např.
-
Majky_majk
- Doom Knight
- BattleTag: MightyMike#2828
To už by bylo hrozně složitý...kolij píše:Ale tam by pak třeba dali, že by se zprůměrovaly levely zabitých elitek a podle toho by dropl Legendary tzn. kdyby zabíjel elity na normalu tak by mu dropl legendary ilvl 15-25 např.
Já bych to napojil fakt třeba na herní čas nebo na plvl. To by byla asi nejvíc férová varianta. Po 100lvl by zůstala permanentní čance na drop. Do 100 levelu by byla jen garantovaná šance každej Xtej level.
Můj návrh by byl, že každou hodinu, co nepadne žádné legendary, tak se jeho šance na drop zvýší. Když nějaký padne, tak se tento bonus k padání sníží opět na nulu. Podobný princip jako je u sharpshootera a critical hit.