Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor: Dark_Deamon
Re: Nejkvalitnější věci z monster
No teda...Sequana kdysi na inc takhle vyfotila JAH a pak zavrela hru
A to bylo v 1.12, tedy pred obrovskym narustem dropu HRs
Ale vzala to sportovne, holka sikovna, tak jsem rad, ze to tak beres taky...Urcite Ti casem dropne jina 
-
Secondface
- Gorebelly
- BattleTag: Malobrach#2322
M4rth:
tak chodí se PL 3/5/7
ale tak to záleží podle toho s jakým to chodíš quipem a buildem
palacha bych to viděl na pl 3-5 max
to co tam má screeny s Mephistem tak PL 3 určitě na Mepha to víc nemá smysl.
jinak se sorcerres s max equipem v pohodě i těch 7pl jen musíš dávat bacha kam se portuješ.. ale to vlastně vždycky
jinak ty screeny se sorceress na hellu s lukem harmony :O a takovech run tam
bez portu na seve radši štít a assu když tak ne?
ale když to padá...
jako chápu jsou tam fotky za dva roky ale i tak... nechápu že to ještě žije pokud jsi tam nachodil 2-4K runů
já tam narazím v těch baráčkách vždycky na nějakej aura nechant s fire/light extra fast strong....
a když mám štěstí tak se do toho pidi baráčku namačkaj ty bosspacky i dva
tak chodí se PL 3/5/7
ale tak to záleží podle toho s jakým to chodíš quipem a buildem
palacha bych to viděl na pl 3-5 max
to co tam má screeny s Mephistem tak PL 3 určitě na Mepha to víc nemá smysl.
jinak se sorcerres s max equipem v pohodě i těch 7pl jen musíš dávat bacha kam se portuješ.. ale to vlastně vždycky
jinak ty screeny se sorceress na hellu s lukem harmony :O a takovech run tam
jako chápu jsou tam fotky za dva roky ale i tak... nechápu že to ještě žije pokud jsi tam nachodil 2-4K runů
já tam narazím v těch baráčkách vždycky na nějakej aura nechant s fire/light extra fast strong....
a když mám štěstí tak se do toho pidi baráčku namačkaj ty bosspacky i dva
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge

MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge

Pěkný , já se teď teprve dostal na Hell a hned z prvních runů z truhly za Mephem Istka na pl 1 
Takhle mě napadá , neví někdo proč se nechodí Mausoleum ? Co sem se díval tak je to taky area 85 takže by zde mělo padat vše a ta šance je ve všech area 85 snad stejná ne ? Až bude Gandalfka trošku schopnější asi se tam na pár dnu zavřu a budu zkoušet štěstí ;-)
Takhle mě napadá , neví někdo proč se nechodí Mausoleum ? Co sem se díval tak je to taky area 85 takže by zde mělo padat vše a ta šance je ve všech area 85 snad stejná ne ? Až bude Gandalfka trošku schopnější asi se tam na pár dnu zavřu a budu zkoušet štěstí ;-)
-
Asman
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing: Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Gratulace k Ist, já tam teď chodím pořád a nejvyšší byla Amn...
Kromě klasických věcí mi padlo pár rare, bohužel už jsou dlouho nehrál a nevím jestli k něčemu jsou:
Drápy
Druid Amulet (mohlo být víc resistů)
Druid Maska
Pásek
Během prvních několika hodin mi nepadlo skoro nic použitelného, po zapnutí odpoledne nevím co se stalo, během necelých 25 minut padli Gore Rider, Magic Find balíček dva za cenu jednoho, Wizardspike, Gimmershred, Ethereal Edge a Nord's Tenderizer, během dalších 20 minut druhé a vítané Chance Guards, Gheeds (22MF) a Arioc's Needle. Už jsem si chtěl začít stěžovat že to nepadá.
Kromě klasických věcí mi padlo pár rare, bohužel už jsou dlouho nehrál a nevím jestli k něčemu jsou:
Drápy
Druid Amulet (mohlo být víc resistů)
Druid Maska
Pásek
Během prvních několika hodin mi nepadlo skoro nic použitelného, po zapnutí odpoledne nevím co se stalo, během necelých 25 minut padli Gore Rider, Magic Find balíček dva za cenu jednoho, Wizardspike, Gimmershred, Ethereal Edge a Nord's Tenderizer, během dalších 20 minut druhé a vítané Chance Guards, Gheeds (22MF) a Arioc's Needle. Už jsem si chtěl začít stěžovat že to nepadá.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag: Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím ti odpovědět:
Drápy naprosto k ničemu, vlastnosti neodpovídají požadavkům, které splňují už daleko lepší zbraně.
Amulet ujde.
Maska při untwink hře:
A pásek, pokud netrpíš zrovna nouzí v síle, naprosto k ničemu, máš na lepší.
Jinak ostatní nálezy: gratulace.
Drápy naprosto k ničemu, vlastnosti neodpovídají požadavkům, které splňují už daleko lepší zbraně.
Amulet ujde.
Maska při untwink hře:
A pásek, pokud netrpíš zrovna nouzí v síle, naprosto k ničemu, máš na lepší.
Jinak ostatní nálezy: gratulace.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Tak zacinam mit pocit, ze ty lepsi vecicky a runky padaji mimo CS...Uvnitr zatim byly nejlepsi dropy z Diabla samotneho, a to myslim 2x unikatni Cryptic sword Frostwind a jinak nic...Dale nahodne jedna Harley (Shako) a finito...
Jo, zde jsou vyse zminovane IST a dalsi GUL z Arcane Sanctuary...
Jo, a myslim, ze jsem jeste neukazoval taky tuto Kronosovu IST a tento jiz da se rict letity (par mesicu stary) drop Windforce z Pindla (Black widow asska samozrejme)
Jako kompletace je to tato Winged harpuna a ve zbytku alba najdete jeste nejake vecicky jako MALky z LK atd...
Co se tyce hammera Thora a CS samotne, myslim, ze tohle je nejschudnejsi cesta na lvl 99 a proto to ted bude muj hlavni boj...Zatim pouze lvl 92, ale myslim, ze pri trose stesti by mel Thor do konce roku dohnat, a nejspis i predehnat Black widow, ktera je na lvl 96 a 1/2...Zalezi, jak se mi podari ukocirovat Extra fast Fana Lord de Seis pack (kazdy paty run, jinak Fana vzdy) a hlavne Convicted Infectora, ten mi zatim dela nejvetsi problemy, a to pres overesist na Fire a absorb z Dwarf staru
Jo, zde jsou vyse zminovane IST a dalsi GUL z Arcane Sanctuary...
Jo, a myslim, ze jsem jeste neukazoval taky tuto Kronosovu IST a tento jiz da se rict letity (par mesicu stary) drop Windforce z Pindla (Black widow asska samozrejme)
Jako kompletace je to tato Winged harpuna a ve zbytku alba najdete jeste nejake vecicky jako MALky z LK atd...
Co se tyce hammera Thora a CS samotne, myslim, ze tohle je nejschudnejsi cesta na lvl 99 a proto to ted bude muj hlavni boj...Zatim pouze lvl 92, ale myslim, ze pri trose stesti by mel Thor do konce roku dohnat, a nejspis i predehnat Black widow, ktera je na lvl 96 a 1/2...Zalezi, jak se mi podari ukocirovat Extra fast Fana Lord de Seis pack (kazdy paty run, jinak Fana vzdy) a hlavne Convicted Infectora, ten mi zatim dela nejvetsi problemy, a to pres overesist na Fire a absorb z Dwarf staru
- petanmrtvolak
- Fallen Shaman
RIP: Gratulace k runám. Za kolik je to tak runů v Arcane Sanctuary?
M4rth: toho Pala jedu zatím na pl1, ale už se jaksi vyšvihl, tak to asi trošku zvednu. Sosu a Mefa s Councily pl5 a jde to hezky...
hezká Istka z truhly za Mefem, ta truhla je fajn, mně už dala Ber, Sur a ještě nějaký drobný....
Secondface: sosa s harmony byl takovej pokus :-), pokud jedu čistě LK chesty tak má equip aby něco vydržela na pl7, jak je v baráku nějaká
tlupa, tak mizím :-) (sosa není hardcore, takže i kdyby...., ale těch xK runů jsem fakt neripl...).
M4rth: toho Pala jedu zatím na pl1, ale už se jaksi vyšvihl, tak to asi trošku zvednu. Sosu a Mefa s Councily pl5 a jde to hezky...
hezká Istka z truhly za Mefem, ta truhla je fajn, mně už dala Ber, Sur a ještě nějaký drobný....
Secondface: sosa s harmony byl takovej pokus :-), pokud jedu čistě LK chesty tak má equip aby něco vydržela na pl7, jak je v baráku nějaká
tlupa, tak mizím :-) (sosa není hardcore, takže i kdyby...., ale těch xK runů jsem fakt neripl...).
- petanmrtvolak
- Fallen Shaman
Gratulace k Lo. Co s ní uděláš? Fortitude? Grief?
Pravděpodobně na Forti ale kdy to nevím , Mef se nějak chrtí o Shako a Skullders :-D
radši Lo jak to ostnatní, to ať si strří do řitě ..CG

To nepochybně :-D když se ale člověk rozjede úplně od začátku tak mu asi nic neudělá větší radost než Shako nebo Oculus :-D
Z run mi tedy chybí už "jen" dropnout Ber Jah Cham a mám komplet seznam . Už se nemůžu dočkat až budu mít schopnější char a běhat Pit nebo AT , 1.13 pořádně nahranou ještě nemám ale zatím můžu říct že ten navýšený drop HR celkem pociťuji :-D
Z run mi tedy chybí už "jen" dropnout Ber Jah Cham a mám komplet seznam . Už se nemůžu dočkat až budu mít schopnější char a běhat Pit nebo AT , 1.13 pořádně nahranou ještě nemám ale zatím můžu říct že ten navýšený drop HR celkem pociťuji :-D
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag: DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to napsal: Radši cokoliv než-li GulWelwet píše:radši Lo jak to ostnatní, to ať si strří do řitě ..CG![]()
@Petan: Nevim, cca 150 runu, dalsich 5850 ceka...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Velice pozitivní číslo 
Edit: Btw, prave jsem prekrocil 2 miliardy expu, uz jen 1,4 miliardy a nejaky drobny a je to tam
Edit 2: ted mi padly hezke Waterwalky a 5 socketovy Rune master, nejakej lepsi run
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Já když běhal CS s Trapou, tak mě jeden run zabral 10 minut 
Ale Pit 1+2 jsem se Strafe Amou (MF 500%) dával za 6 minut...full clear.
Ale Pit 1+2 jsem se Strafe Amou (MF 500%) dával za 6 minut...full clear.