Otázky a Odpovědi
-
sherlock161
- Quill Rat
Re: Dotazy ohladom D3
Dotaz: Když prodám na aukci něco za reálný prachy, tak ty peníze mi příjdou kam? na můj účet nebo ten battlenet účet? Jsem si něco už přečetl ale všude je to jinak...
Můžeš si vybrat. Buď si je pošleš na svůj BN účet (BN Balance), nebo pokud máš PayPal, tak si je můžeš poslat tam.
- Vinz Clortho
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: Morgion#2326
- Kontaktovat uživatele:
Na battle net ucet, kde by pak mela bejt moznost si to pres paypal prehodit na svuj normalni ucet (za nejakej poplatek)
Keymaster of Gozer, Volguus Zildrohar, Lord of the Sebouillia.
To právě nejde. Když už se rozhodneš, že si je pošleš na BN účet, tak už je pak můžeš použít jenom na nákup v RMAH nebo na produkty Blizzardu. Jenom pokud si je pošleš na PayPal tak si je pak můžeš poslat na svůj soukromej účet v bance.
-
sherlock161
- Quill Rat
Takže když paypal nemám a na BN účtu to mít nechci, tak mám smůlu? hmm blbé
A když teda něco prodám třeba za 3 eura, Bliz si z toho vezme 1 euro a ze zbylé částky si vezme paypal 15%, když to pošlu tam?
A když teda něco prodám třeba za 3 eura, Bliz si z toho vezme 1 euro a ze zbylé částky si vezme paypal 15%, když to pošlu tam?
Jo, ale jen u klasických věcí, jako oblečení a zbraně,
u peněz a surovin to je 15% a 15%
u peněz a surovin to je 15% a 15%
Hudba : Funk, rock'n'roll, jazz, deep a soulful house, REM, Bonobo
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
http://eu.battle.net/support/en/article ... et-support
Tady si to prostuduj. 1€ za výbavu a 15% za gemy a pod.
Tady si to prostuduj. 1€ za výbavu a 15% za gemy a pod.
-
persoholic
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing: Diablo 2
- BattleTag: persoholic#2240
by ma zaujimalo, ako je to pravne... pretoze toto je nezdaneny prijem bez zmluvy, teda podnikatelska cinnost... :-)
To už se tu někde řešilo. Bohužel nevim kde a s jakym výsledkem, takže hledej 
typujem, že to bude čosi ako predaj vecí na aukre... tam z toho tiež neplatíš daň... mám dojem, že raz a čas máš možnosť čosi predať bez dane... ak sa tým neživíš, tak to nie je podnikateľská činnosť.. (nekameňujte ma za prípadnú neznalosť)
prípadne v tejto téme sa to riešilo podrobne, llen sa v tom musíš povrtať trochu viewtopic.php?f=46&t=3722&hilit=dan
prípadne v tejto téme sa to riešilo podrobne, llen sa v tom musíš povrtať trochu viewtopic.php?f=46&t=3722&hilit=dan
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag: JamieChris#2321
Jméno a příjmení na bnetu změněno i bez protokolu o změně jména:) Ještě jednou bych tu rád vyzdvihl support na battle.netu. Co se týče internetu zatím asi největší pomoc a nejužitečnější pracovníci na svých místech
Je vidět, že tam dávaj důraz na cenění si zákazníka. Můj názor. Pokud budete mít nějaký důležitý problémy ohledně battle.netu, vytvořte si "ticket" v sekci support a jistě se vám dostane odpovědí.
Souhlasím, taky mi můj problém vyřešili a zdá se, že i s úsměvem. Příjemná podpora. A celkově moc rád blizzardu zaplatim peníze za diablo.
Můžete mi prosím vysvětlit co znamená u WD skill Haunt s runou Resentful Spirit - poškození je změněno na 0% za sekundu po dobu 0 sekund. Nevím co si pod tím mám představit 
To znamená to, že blizzard k tomu skillu na officiálních stránkách zatím nemá uvedené hodnoty .) Není to chyba.
Ok, díky 
-
Vozi
@kolij .. Ta runa podle posledniho infa delala 287% arcane dmg over 2 sec.
Muze mi nekdo rict co to znamena kdyz sem si stahnul tu novou opravenou hru a nezabira 7.6gb ale 10.8gb ?
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag: Ruplahlava #2727
se mi to stalo taky, smazal jsem to cely a stahl znova...
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
To mam zase spatny? Mam v PC verzi starsi verzi ktera ma 7.60gb normalne funguje kdyz dam instal vybehne ta hlaska ''fallen from tha sky'' atd .. potom sem vcera stahoval dasi verzi ktera ma tech 10.80gb a dela to samo dam instal a funguje to ''fallen from tha sky'' uz mi to pripadne divny abych to tahal potreti. Poprosim vas aby mi nekdo rekl ze to neni potreba
diky.
To v tom pripade znamena ze nemusim nic resit a mam to v poradku. Dik
Presne takto jak to postujes mam tu starsi verzi ktera se podle me uz predtim updatovala a ta novejsi co ma 10.8gb ma ty soubory 2MPQE a 3MPQE navic.
Presne takto jak to postujes mam tu starsi verzi ktera se podle me uz predtim updatovala a ta novejsi co ma 10.8gb ma ty soubory 2MPQE a 3MPQE navic.
Naposledy upravil(a) Feelings dne 13.05.2012, 20:42 hod., celkem upraveno 1 x.