Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor: Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing: Diablo 2
- BattleTag: DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejkvalitnější věci z monster
Koukám...vás ten MF turnaj pořád baví
Jako neříkám, že je špatnej
Ale pokud by se něco konalo, tak by asi bylo nejlepší to spáchat někdy v zimě. Buď před nebo po Vánocích. Ideálně tak říjen-listopad nebo leden-únor v délce trvání 1 - 1,5 nebo 2 měsíce.
fůha, takže zase všici budu bez dárků páč místo nakupování se paří diablo? proč nee...

to už zase musim vymýšlet s čím to budu běhat?
ok, tak přípravy začnou 
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Tak mne MF turnaj baví
jen na něj nemám tolik času, takže i proto je určitě lepší období říjen - listopad.
Já taky nevím, co pojedu, aby mne opět nesvedla amazonka
Jen ať není tolik ripů...
Já taky nevím, co pojedu, aby mne opět nesvedla amazonka
Štěstí přeje připraveným...
MF turnaje uz bez me ucasti, jak jsem psal pri tom poslednim...Radeji se soustredim na sve vlastni projekty, kterych mam rozjetych az moc...Kazdopadne pokud neco usporadate, tak vsem preju hodne stesti, spoustu graileru a supr vecicek 
-
Asman
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tu zpět po týdnu s úlovky, cca 6 hodin LK+ostatní lokace při levelování Paladina a další kouzelnice:
Mal
Poison and Bone skiller - z rerollů
Small Charm All resistances +4-Můj první Shimmering SC
Ruby Small Charm of Storms-chybí 1% Fire resist a byl by perfekt
Nejlepší úlovky byli včera:
Během pár nájezdů na Eldritcha za účelem získání zkušeností:
7% MF SC
+1 to Warcries +5 life GC
Z LK pak během jednoho kolečka padl Unique Ring(18% MF Nagelring) a Gheeds který opravdu potěšil.
A dnes v LK z mrtvoly unique amulet o kterém jsem ani nevěděl že existuje. Odolnosti jsou 24 z 15-25.
Na runy opravdu bídný týden ale alespoň padají ostatní věci. Co se MF turnaje týče já se spíše nezůčastním, už takhle jsem rád že si najdu čas na to svoje otvírání. Rád se ale podívám na vaše případné úlovky.
Mal
Poison and Bone skiller - z rerollů
Small Charm All resistances +4-Můj první Shimmering SC
Ruby Small Charm of Storms-chybí 1% Fire resist a byl by perfekt
Nejlepší úlovky byli včera:
Během pár nájezdů na Eldritcha za účelem získání zkušeností:
7% MF SC
+1 to Warcries +5 life GC
Z LK pak během jednoho kolečka padl Unique Ring(18% MF Nagelring) a Gheeds který opravdu potěšil.
A dnes v LK z mrtvoly unique amulet o kterém jsem ani nevěděl že existuje. Odolnosti jsou 24 z 15-25.
Na runy opravdu bídný týden ale alespoň padají ostatní věci. Co se MF turnaje týče já se spíše nezůčastním, už takhle jsem rád že si najdu čas na to svoje otvírání. Rád se ale podívám na vaše případné úlovky.
- Neposunuse
- Gorebelly
Já jsem si zase pro změnu odskočil podívat se na Radní v Travincalu. Zatím jen několik desítek runů, ale na HR bída, radní jsou skoupí. Abych ale navázal na svou nově započatou tradici nejkvalitnějších předmětů, tak vám ukážu, jaké mi hodili žezlo.
Zase jeden předmět z nepříliš padající triády. 
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Dalsich 110 runu v Travincalu a totalni nic...Takze abych boostnul trochu motivaci k behani, vytvoril jsem tohle ze SURek, co jsem mel
Dream
Supr MF% roll a velice dobry defense roll, ale naprd all res roll (7% z moznych 5-20%
)...Ted samozrejme nemam na vyber a musim najit aspon jeste runy na jednu JAH, coz mam stejne v planu, tak uvidime, kazdopadne me to snad donuti vic behat, protoze tento druh paladina uz si chci zahrat hodne dlouho 
Edit:
Kdyz uz jsme u tech predstav o uber palovi, co myslite, ze bude lepsi varianta?
a) Merc z Actu 2 s aurou Might a The Reapers toll + Paladin sam maxly Sacrifice + Resist Lightning + Convinction - zde mi neco rika, ze budu muset bez Fana honit IAS na gearu
b) Merc z Actu 2 s aurou Might a Infinity + Paladin sam maxly Sacrifice + Resist Lightning + Fanatismus - to mi zatim prijde nejschudnejsi
c) Roguna z A1 s Faith (ktery jeste nemam) + Paladin sam maxly Sacrifice + Resist Lightning + Convinction - tady fakt netusim, ona roguna s Faith a Fortitude by mohla bejt ddobrej killer sama o sobe, ale preci jen mit tancik navic je mit tancik navic, ikdyz vsechny varianty stejne budou mit max blok a boostly life ze switche diky CtA, takze to neni takovy problem, navic ty Dreamy maji Confuse, takze kontrola davu tam je...
Dream
Supr MF% roll a velice dobry defense roll, ale naprd all res roll (7% z moznych 5-20%
Edit:
Kdyz uz jsme u tech predstav o uber palovi, co myslite, ze bude lepsi varianta?
a) Merc z Actu 2 s aurou Might a The Reapers toll + Paladin sam maxly Sacrifice + Resist Lightning + Convinction - zde mi neco rika, ze budu muset bez Fana honit IAS na gearu
b) Merc z Actu 2 s aurou Might a Infinity + Paladin sam maxly Sacrifice + Resist Lightning + Fanatismus - to mi zatim prijde nejschudnejsi
c) Roguna z A1 s Faith (ktery jeste nemam) + Paladin sam maxly Sacrifice + Resist Lightning + Convinction - tady fakt netusim, ona roguna s Faith a Fortitude by mohla bejt ddobrej killer sama o sobe, ale preci jen mit tancik navic je mit tancik navic, ikdyz vsechny varianty stejne budou mit max blok a boostly life ze switche diky CtA, takze to neni takovy problem, navic ty Dreamy maji Confuse, takze kontrola davu tam je...
- Slw
- Minion of Destruction
to je zajímavý výběr. a co tvoje weap? bez znalosti wep bych šel asi do možnosti b. sacrifice se ještě navíc synergizuje s fana
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
RIP: Proč jen Resist Lightning? Proč ne rovnou Salvation?
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag: DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Protože synergie pro RW Dream. Stejně tak pracuje třeba Light Mastery u Soso.
@Slw: Grief PB pocitam ve vetsine (cti ve vsech variantach)...Chci dobry mix fyzicke a bleskove dmg - zadny problem s imunnimi + velke sani zivota, coz je v HC nutnost, aspon s mym stylem hrani
Samozrejme Sacrifice mysleno jako synergie pro Zeal, u Zealotu nikdy zasadne Zeal nemaxuju
@Drago: Jak psal Deamon, kvuli synergii pro Holy shock...Salvation je taky synergie, ale dava strasne malo dmg...
Samozrejme Sacrifice mysleno jako synergie pro Zeal, u Zealotu nikdy zasadne Zeal nemaxuju
@Drago: Jak psal Deamon, kvuli synergii pro Holy shock...Salvation je taky synergie, ale dava strasne malo dmg...
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag: Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Dream, Dream, Grief, tam tu Convu snad už ani nepotřebuješ, spíše jestli bouchneš za 1 nebo za 16k, takže já bych šel do rychlosti, aby byl vysoký průměr.
Greenhorn s duší Throwera
Ale ano,ta Conva brutalne navysi bleskovou skodu a navic to pak skoro funguje jako ITD....
Po trose pruzkumu jsem se nakonec rozhodl pro variantu a) ktera bude zrejme delat nejvetsi skodu (kombinovanou), ono diky tomu, ze budu pouzivat Grief ve PB tolik te rychlosti navic nepotrebuju, mely by stacit LoH a Highlords, ktere jsem mel stejne v planu pouzit...Uvazoval jsem i nad tim, ze by palach pouzival Beast zerkera (ktery uz mam) misto Griefu, ale ta fyzicka skoda by sla rapidne dolu a to ja nechci
Edit: Aby mi bylo rozumneno, ja hodlam tohoto palacha pouzivat pro p7/8 pruchod hrou/runy v Hell, a levelovat ho kam az pujde, idealne treti adept na 99

Po trose pruzkumu jsem se nakonec rozhodl pro variantu a) ktera bude zrejme delat nejvetsi skodu (kombinovanou), ono diky tomu, ze budu pouzivat Grief ve PB tolik te rychlosti navic nepotrebuju, mely by stacit LoH a Highlords, ktere jsem mel stejne v planu pouzit...Uvazoval jsem i nad tim, ze by palach pouzival Beast zerkera (ktery uz mam) misto Griefu, ale ta fyzicka skoda by sla rapidne dolu a to ja nechci
Edit: Aby mi bylo rozumneno, ja hodlam tohoto palacha pouzivat pro p7/8 pruchod hrou/runy v Hell, a levelovat ho kam az pujde, idealne treti adept na 99
- Slw
- Minion of Destruction
já bych to s Tvým výběrem viděl na Beast, svojí vlastní konvu a reapers might merce - ten cb prostě někam musíš narvat 
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Už mi to dává smysl, díky za vysvětlení kluci.
Koukal jsem na RW Dream a Holy Shock, kde jsem viděl i ten rozdíl v synergiích. Pěkný dmg 1-936 a plošný 1-156, to je něco podobného jako má Ama CHS?
Koukal jsem na RW Dream a Holy Shock, kde jsem viděl i ten rozdíl v synergiích. Pěkný dmg 1-936 a plošný 1-156, to je něco podobného jako má Ama CHS?
@slw: Hmm, nemyslim si, ze je nutny mit CB, ono ty pecky maloktere monstrum ustoji i s hodne HP, a na Bosse muzu dat neco zoldakovi...Navic aby mohl Beast konkurovat Griefu, musi byt e - buglej (mam pocit, ze je to pouze Atma bug, kdy vyrobis do Eth itemu Oath, pak odsoketujes a vyrobis Beast) a to neni muj salek kafe, a navic ted ani Atmu nepouzivam, kdyz mam Plugy...A s Grief ve PB neni moc rychlosti navic potreba, a Fana aura zase tolik dmg nepridava...
Videl bych to na:
Grief PB
Forti armor
Dream Bone visage (vypada fajne
)
Dream Sacred Rondache
LoH
Gore Riders
Highlords
Raven frost
Nejakej idealne Dual leech rare ring + idealne nejaky dalsi hezky mody
v invu Anihilus + pokryti resu, max dmg/ AR a idealne +life charmy
, mno proste zalepeni der
Pripravene mam vicemen vse, chybi mi pouze ta jedna JAH na tu Dream helmu
Travincal je proti me nejaky zaujaty, za chvili uz 3k runu a nic vyssiho nez SUR
a teoreticky uz mely padnou dve runy BER+ 
@Drago: Kamo, ten Charged strike ma myslim ITD (takze trefuje vzdy), navic Piercuje (ty boltiky prochazeji monstry a zasahuji dalsi monstra - tedy pokud mas body v Pierce nebo Razortail opasek, pripadne oboji) a ma myslim i vyssi dmg, takze je lepsi...Ale je to jen jeden element a tenhle pala bude mit silnou fyzickou + bleskovou skodu
Videl bych to na:
Grief PB
Forti armor
Dream Bone visage (vypada fajne
Dream Sacred Rondache
LoH
Gore Riders
Highlords
Raven frost
Nejakej idealne Dual leech rare ring + idealne nejaky dalsi hezky mody
v invu Anihilus + pokryti resu, max dmg/ AR a idealne +life charmy
Pripravene mam vicemen vse, chybi mi pouze ta jedna JAH na tu Dream helmu
@Drago: Kamo, ten Charged strike ma myslim ITD (takze trefuje vzdy), navic Piercuje (ty boltiky prochazeji monstry a zasahuji dalsi monstra - tedy pokud mas body v Pierce nebo Razortail opasek, pripadne oboji) a ma myslim i vyssi dmg, takze je lepsi...Ale je to jen jeden element a tenhle pala bude mit silnou fyzickou + bleskovou skodu
Tak CHS je srdcovka, s tímhle skillem jsem u Amy na HC došel nebo spíš doběhl do 5. akt. Hell, kde jsem ripnul někde v jeskyni Crystalline Passage myslím. Já vlastně Diablo 2 ještě nikdy nedohrál celé
Jinak k RW Dream, když ho máš na štítu a helmě, tak se Holy Shock level 15 sčítají?
Až tohohle palacha rozjedeš, chci vidět jeho reporty
Jinak k RW Dream, když ho máš na štítu a helmě, tak se Holy Shock level 15 sčítají?
Až tohohle palacha rozjedeš, chci vidět jeho reporty
Jo, scitaji, je to lvl 30 HS...Jinak az budu mit druhy Dream, tak se hned samozrejme do nej pustim, a sepisu zazitky 
já bych bral určitě raději infi možnost, páč toho ar nebude bez angelicu nějak extra moc (a sám jsi řekl že navíc ještě maxuješ sacri místo zeal, ten dává jedinej krom fany ar)
...
čili B...sám jsem o tomtok přemýšlel, ale je to tak drahé a ta návratnost tam asi nebude žhavá, až je to fuj

...
čili B...sám jsem o tomtok přemýšlel, ale je to tak drahé a ta návratnost tam asi nebude žhavá, až je to fuj