K tvému módu jsem se dostal už dávno a bohužel jen na chvíli. Ale postřehl jsem, že ten craftící systém byl hodně složitý až mě to odradilo se do něj trochu více ponořovat. Koukám však, že tento fakt jsi už postřehl i ty .
Kdybych si měl vybrat mód, na který bych se těšil jak dítě na vánoce, tak by to byl mód, který by v Diablu odladil staré chyby, přidal pár nových mechanik a hlavně rozšířil hru o nové akty, questy, monstra, lokace, atp. Nevím však, zda je tohle všechno možné. Proto bych se do toho chtěl taky trochu ponořit .
V každém případě Ti držím palce a když budu mít čas, tak zkusím aktuální verzi tvého módu případné postřehy Ti sdělím pak.
Diablo 2: Is Alive
Moderátor:Dark_Deamon
Re: Diablo 2: Is Alive
Jojo, ten craftící systém jsem značně vylepšil, ale pořád to není úplně intuitivní... ale v rámci softcode moddingu to asi už lepší nebude
Tak možné je všechno, otázkou jen je, jak moc to bude pracné
Co popisuješ mi zní jako další datadisk, a to pracné bude asi dost
Když si na to ale troufáš, proč ne Ale doporučuju začím něčím jednodušším
Já už na mód nějakou dobu nesáhl, což je škoda, ale holt moc času na to není. I tak ale už mod jako takový vyšel, i když je v něm plno chyb. Každopádně přeji příjemné hraní
Tak možné je všechno, otázkou jen je, jak moc to bude pracné
Co popisuješ mi zní jako další datadisk, a to pracné bude asi dost
Když si na to ale troufáš, proč ne Ale doporučuju začím něčím jednodušším
Já už na mód nějakou dobu nesáhl, což je škoda, ale holt moc času na to není. I tak ale už mod jako takový vyšel, i když je v něm plno chyb. Každopádně přeji příjemné hraní