The Elder Scrolls
-
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Hej, v Oblivione chýbalo dosť vecí. Dúfam že budú aj kuše a mnoho ďalších. A že vraj systém levelovania je úplne zmenený. Za každý level dostanete len zvýšenie jedného skillu či čo. Ale pri tejto hre fakt uvažujem medzi novým NB a Xboxom...
mato - simple
- damagedeath
- Zhar the Mad
Re: The Elder Scrolls
Tak na tohle se opravdu těším , pro Eldery mám slabost (nejraději mám stále Morrowind)
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Ludia, neviete ci bude skyrim na gamescome, nemozem o tom nic najst.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Skyrim na Gamescomu zjevně je, stačilo zadat do vyhledávače gamescom+skyrim a hned v prvních odkazech je recenze z Gamescomu a nové screenshoty.
-
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
DD: Aj podľa mňa je najlepší Morrowind. A dúfam že v novom budú odkazy na staré. Ako to bolo doposiaľ.
mato - simple
- Tib3rian
- Doom Knight
mato: diky, tuto recenziu som este necital, screeny mam uz stiahnute. Myslel som skor nejake video. Tento isty problem bol aj minuly rok. Proste nikde nemozem najst ci bude nejake video alebo nie. To iste aj BioShock Infinite.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Jak se tu někdo ptal na kopí, tak to prej nebude. Jinak ty screeny jsou boží, už se těším na svýho argoniana. Nejdřív jsem se bál, že jediná hratelná rasa bude nord, naštěstí jich bude 10 jako vždy.
Taky se zas můžem těšit na guildu zlodějů, mágů, válečníků atd.. Už se zas těším, jak budu chodit do každýho baráku a vykrádat ho - to se mi na oblivionu hodně líbilo. Řekl bych, že díky volnosti a velikosti prostředí se staly hry od bethesdy jedny z nejlepších rpgček.
Taky se zas můžem těšit na guildu zlodějů, mágů, válečníků atd.. Už se zas těším, jak budu chodit do každýho baráku a vykrádat ho - to se mi na oblivionu hodně líbilo. Řekl bych, že díky volnosti a velikosti prostředí se staly hry od bethesdy jedny z nejlepších rpgček.
Ashes to ashes, dust to dust - From dust you were made and to dust you will return.
- Tib3rian
- Doom Knight
Podla mna tam ziadne rasy na vyber nebudu. Budes hrat za drakobijca, budes si moct upravit vzhlad, vybrat pohlavie, alebo sa mylim?
Tak pokud jsi si prohlížel nové screenshoty, tak ty právě zachytávají vzhled hratelných ras ve Skyrimu. Myslím, že jsem tam zaznamenal všechny, co byli v Oblivionu. Jenom je škoda, že Khajiitům nevrátili původní držení těla, jaké měli v Morrowindu. Nejspíš kvůli problémům s jednotnou animací pohybů hrdiny.
Na těch screenech myslím, že chybí altmer (vysoký elf). Jinak oproti oblivionu se mi tady khajit líbí.. Vypadá víc jak nějakej jaguár, než jak ochlupenej humanoid s kočičí hlavou a ocasem.
Ashes to ashes, dust to dust - From dust you were made and to dust you will return.
-
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Ale ten Khajít môže vyzerať v in-game úplne inak. A samozrejme že tam budú všetky rasy. Keby jednu vyhodili tak by im to pokazilo meno.
Tib3rian: nemaj boja!:D Určite budú bonusy za rasy ako to bolo vždy. Inak by strácal TES celkovo na svojej podstate.
Inak ktorý TES ste mali najradšej a prečo? Ja Morrowind lebo skrátka mi prišiel zábavnejší a temnejší ako Oblivion. V Oblivione som sa nebál. V Morrowinde som mal o svoj život strach.
A ktorú rasu ste obľubovali? Ja Norda a dark elfa. Kvôli imunitám .
Tib3rian: nemaj boja!:D Určite budú bonusy za rasy ako to bolo vždy. Inak by strácal TES celkovo na svojej podstate.
Inak ktorý TES ste mali najradšej a prečo? Ja Morrowind lebo skrátka mi prišiel zábavnejší a temnejší ako Oblivion. V Oblivione som sa nebál. V Morrowinde som mal o svoj život strach.
A ktorú rasu ste obľubovali? Ja Norda a dark elfa. Kvôli imunitám .
mato - simple
Já bohužel hrál jen oblivion. Kdybych šel teď na morrowind, tak bych řekl, že mě tolik nenadchne. Já jsem s oblivionem spokojenej.
Líbí se mi velikost toho ''světa'', nespočetně Q (nikdy jsem neudělal všechny, protože jsem určitě nějaký nenašel), příběh, kultury, božstvo, možnost vlastnit dům, být ve vězení, velký prostor pro roleplay.
Vždycky mě bavilo hrát za argoniana a bretona. Argoniana jsem často jel nějakýho zloděje nebo vraha. Bretona mága / bojovýho mága.
Určitě se mi na TES líbí systém guild - zlodějina,vraždy (to mi v ostatních rpg celkem chybí)
Líbí se mi velikost toho ''světa'', nespočetně Q (nikdy jsem neudělal všechny, protože jsem určitě nějaký nenašel), příběh, kultury, božstvo, možnost vlastnit dům, být ve vězení, velký prostor pro roleplay.
Vždycky mě bavilo hrát za argoniana a bretona. Argoniana jsem často jel nějakýho zloděje nebo vraha. Bretona mága / bojovýho mága.
Určitě se mi na TES líbí systém guild - zlodějina,vraždy (to mi v ostatních rpg celkem chybí)
- Tib3rian
- Doom Knight
Ze vraj ma byt Skyrim v cestine. Nebolo by to zle, aj ked na anglickom dabingu sa podielalo 70 hercov, tusim ze aj Angelina Jolie a Brad Pitt. Neviem ci sa to Bethesde financne oplati, to museli byt strasne honorare
Skyrim = Pure Awesomeness
až na to příšerný ui, které mne skoro odradilo, ale zvykám si.. (:
až na to příšerný ui, které mne skoro odradilo, ale zvykám si.. (:
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
- Tib3rian
- Doom Knight
Ano UI je doslova demotivujuce(hlavne pri kovarstve a alchymii). Ale zato "nebeske" schopnosti a perky su spracovane nadherne.
Co jedete? Já začal nejdřív zloděje ale pak začal znovu jako čistej kouzelník. Už jsem zabil prvního draka, level 11, druhá nejtěžší obtížnost a celkem to jde. Umřu jen vyjímečně.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Já to teprve stahuju, dnes se na to vrhám :-p
Edit: Pujdu za vlkodlaky! :-)))
Edit: Pujdu za vlkodlaky! :-)))
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Dual wield mace (ignore armor perk ftw) Breton, heavy armor + smithing a lockpicking a občas nějaký ten shout. :>
Obtížnost už jsem nakonec přepnul na největší, ačkoliv takový drak pro mne furt představuje problém. Holt asi třeba nějaké frost/fire resisty.
Jinak naprosto dokonalé TES, už to predčilo snad i Morrowind. První titul, který mne letos nezklamal. I na to UI jsem si už zvykl.
Obtížnost už jsem nakonec přepnul na největší, ačkoliv takový drak pro mne furt představuje problém. Holt asi třeba nějaké frost/fire resisty.
Jinak naprosto dokonalé TES, už to predčilo snad i Morrowind. První titul, který mne letos nezklamal. I na to UI jsem si už zvykl.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem u toho seděl celý nedělní odpoledne od oběda. Na UI jsem si zvykl během hodinky ale asi po 8 hodinách hraní se mi to začalo už zase plést :-D Na začátku jsem našel nějaký OP meč 24dmg+10frost dmg a má nekonečno nabití, což mi přijde nějaký divný. Jináč frčím archera s ukradeným elfím lukem (21dmg) :-pp
Jenom taková poznámka- ono je prakticky jedno čím bojujete, ale čím víc budete bojovat jedním stylem, tím lepší v něm budete, že? Tudíž když se v půlce hry rozhodnu jít z archera na magii, tak to vlastně problém není, jenom to nebudu tak krájet...
A taky mi přijde divný, že javůrek má 11. lvl a po prvním drakovy, já mám 8 a už jsem sejmul tři, takže jich je tam zřejmě kopa, jen jsem na ně dřív narazil???
Omlouvám se za tekovejdle dlouhosáhlej pro vás nudnej koment ale je to prostě masakr! :-D
Jináč- nejtěžší obtížnost, celkem pohoda, umírám na obry. A když sbíráte ty kytky a houby etc. co potkáte po cestě a mícháte z toho lektvary, tak ti draci nejsou nijak HC, lektvary pomáhaj.
Jenom taková poznámka- ono je prakticky jedno čím bojujete, ale čím víc budete bojovat jedním stylem, tím lepší v něm budete, že? Tudíž když se v půlce hry rozhodnu jít z archera na magii, tak to vlastně problém není, jenom to nebudu tak krájet...
A taky mi přijde divný, že javůrek má 11. lvl a po prvním drakovy, já mám 8 a už jsem sejmul tři, takže jich je tam zřejmě kopa, jen jsem na ně dřív narazil???
Omlouvám se za tekovejdle dlouhosáhlej pro vás nudnej koment ale je to prostě masakr! :-D
Jináč- nejtěžší obtížnost, celkem pohoda, umírám na obry. A když sbíráte ty kytky a houby etc. co potkáte po cestě a mícháte z toho lektvary, tak ti draci nejsou nijak HC, lektvary pomáhaj.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Já mám level 18 a teď jsem teprve sejmul třetího. Skyrim nemá lineární postup, tak se přeci nemůžeš divit, že to má každý jinak. (: