Guardian EXPENDABLE
Moderátor: Dark_Deamon
Re: Guardian EXPENDABLE
to je dobrý
nejlepší je ale screen lawbringera
ta čeština je pro mě nezvyk.. hlavně "zabitá monstra odpočívají v míru a pokoji"
teda hrát diablo poprvý a s češtinou, řekl bych že je to spíš kontraproduktivní stat 
"Do what you fear and the death of fear is certain."
Chybička se vloudila
) Jinak souhlasím, hrát Diablo jako nováček a toto tam vidět tak si asi řeknu WTF is this s*it, a představím si Picarda 
Untwinked & 1.13 Only
GUARDIAN GandalfBily; Hammerdin - level 81
GUARDIAN EXPENDABLE; Werewolf - level 84
GUARDIAN ImmortalCINDER; Werewolf - level 87 - HC Trio with PL8 always
GUARDIAN Windlord; Winddruid - level 82 - 1.14d
Inu, na tvých reportech jde vidět že nejsi žádnej mlíčňák jako já, takže Guardiana máš zasoluženě..
Jestli dáš postavu na net, to už je na tobě, stejně jako pokud si půjdeš pro anhil, hru jsi dohrál, teď už si chceš jen také trochu užít ne?
k češtině, tu jsem také chtěl mít ale nevím proč na 1.11 mě prostě nejde nainstalovat..a ano je to ta od Maxe..
Jestli dáš postavu na net, to už je na tobě, stejně jako pokud si půjdeš pro anhil, hru jsi dohrál, teď už si chceš jen také trochu užít ne?
k češtině, tu jsem také chtěl mít ale nevím proč na 1.11 mě prostě nejde nainstalovat..a ano je to ta od Maxe..
Děkuji, taková pochvala vždy potěší.
Jinak tohe není nic jiného než praxe
Věř mi, zahraješ si pár postav, a budeš v tom taky zběhlý 
Ohledně češtiny; zkus tu na stránkách níže, Max to po dlouhé době aktualizoval, a když to jde mi na 1.13, tak to musí jít i tobě na 1.11.
http://d2lodcz.sweb.cz/
P.S.: To, že jsi RIPnul vinou PC si nedávej za vinu. Pokud by ti to nelaglo, tak by jsi klidně mohl taky slavit Guardiana. Jenom vydržet.
Jinak doufám, že sis to defragmentoval jak jsem ti říkal, myslím, že kdyby si zažil další takový RIP na HC, tak by to odnesly některé komponenty PC.
Jinak tohe není nic jiného než praxe
Ohledně češtiny; zkus tu na stránkách níže, Max to po dlouhé době aktualizoval, a když to jde mi na 1.13, tak to musí jít i tobě na 1.11.
http://d2lodcz.sweb.cz/
P.S.: To, že jsi RIPnul vinou PC si nedávej za vinu. Pokud by ti to nelaglo, tak by jsi klidně mohl taky slavit Guardiana. Jenom vydržet.
Jinak doufám, že sis to defragmentoval jak jsem ti říkal, myslím, že kdyby si zažil další takový RIP na HC, tak by to odnesly některé komponenty PC.
Untwinked & 1.13 Only
Díky.
Teď už jen zbývá využít tvé "dominance dropu v LK" a dropnout nějakou pěknou Jalalku nebo Cerebuse
Teď už jen zbývá využít tvé "dominance dropu v LK" a dropnout nějakou pěknou Jalalku nebo Cerebuse
Untwinked & 1.13 Only