Graveyard

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
mdmT
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:mdmT#2837
Re: Graveyard

Příspěvek od mdmT » 24.02.2015, 15:50 hod.

... RIP, toto je jeden z kategorie fakt blbých :-( ...

motherfucker
Gorebelly
BattleTag:tvoje mama

Příspěvek od motherfucker » 01.03.2015, 22:58 hod.

RIP-Tomisco a ja gr:43,slozeni party:wd strasak,monk,wizz,DH cely gr naprostej luxus casu habadej proc guardiana smradocha uz sem tusil ze bude zle a taky bylo ten smrad byl vsude byly sme v tech uzkejch katakombach kde je jen jedna cesta porad dopredu takze hodne ouzko...life sel dolu okamzite jakmile sem byl ve smradu opravdu neskutecne strilet skoro neslo dokud byl ziv monk tak se to krz pasivku jeste dalo ale jakmile nas monk opustil tak i pres full life ovsem s proclou pasivkou...sem lezel ani nevim jak...takze pouceni pro priste je po vzoru Karla nasadit Maras a to doporucim vsem DH jinak to budete mit kua tezke..ale je to funny a konecne gr style kterej me bavi takze hura naexpit gear a zase na novo...snad to nekomu pomuze se temto situacim vyvarovat a hodne zdaru ve zdolavani gr na hrane... :)

babacho
Burning Soul
BattleTag:KarelKiller #2267

Příspěvek od babacho » 01.03.2015, 23:06 hod.

Pravda, pravda. Ten amu asi nechám, přestože se celou dobu snažím najít nějaký pěkný EoE, tak dnes by mi byl doslova a do písmene platný jak mrtvýmu zimník. Ještě jsem před hrou zvažoval, zda použiju jeden kompromisní EoE, ale nakonec jsem si jen nevzal, protože bych šel s CHD o 99 dolů, a to už bych byl jako Wizz úplně na houno. To by nebyl Wizzdog ale Wizzfly. S tím Mara's Kaleidoscope mě připadalo, že čím víc tam bylo toho smradu, tím víc si ta moje kůžíčka v tom libovala.

babacho
Burning Soul

Příspěvek od babacho » 06.03.2015, 08:05 hod.

Takovej lehkej RIPík po ranu. Na sezone s nedodelanou Wizznou (52 lvl). Mel jsem velky voci, a touhu tu Wizznu dotahnout aspon na 60 lvl, tak jsem tam dal expert obtiznost a zprehazel skilly. Portnul jsem se do Halls 1 ze si udelam jeden dva levely a pujdu od toho. Hned za portem byly dve svine modre co hazely lasery a zdi. Bez passivky a bez teleportu jsem byl zazdenej hned nekde u portu a nemohl jsem nic delat, jen se koukat jak mne presmikava jeden laser vedle druheho. Skoda, nu coz o nic jsem neprisel. Jen ten cas, protoze nevim jak to, ale dostat se na tu 70 mi trva vzdy strasne dlouho. Jediny co mne tesi, je ze jsem aspon stihl do toho RIPu dojet hru a muzu dal jet uz jen adventure.

Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk

Slw
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Slw » 12.03.2015, 08:44 hod.

že mě ty barbuchy vždy zrakví dark berserk svým brutal švihem... já už s nima asi neumím umřít jinak :green:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

bolehlav
Wraith
BattleTag:hnu5ak#2242

Příspěvek od bolehlav » 16.03.2015, 07:54 hod.

tak jsem zarakvil mé oblíbené WD. Po návratu z dovolené pustím hru, vezmu svůj oblíbený drtič kostí, připojím se na public, otevřu rift, hop do něj a najednou komp začne chroupat jako divej.... než mi naskočila obrazovka(tipuju tak30-40sec), byl jsem dead. Doufal jsme, že mezitím naskáče zbytek party a není možné, aby se mi něco stalo, ale omyl. Elitní vosy hned u portálu, kolem hopal jen jeden zoufalej barb....jestli mi je tam dotáhl a pak si snima neuměl poradit, netuším, jen jsem viděl naši oblíbenou HC hlášku a laserový vosy plus ten barb okole mě. Důvod? Aktualizace aus Microsoft.

DEU
Gorebelly
BattleTag:DEU#2111

Příspěvek od DEU » 17.03.2015, 00:19 hod.

Bohuzel pridavame rip 2 dh a 1 wd feara behem poslednich dvou dni. RIP hulkxxxl, mdmt a ElLumiro!
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!

babacho
Burning Soul

Příspěvek od babacho » 17.03.2015, 07:14 hod.

R.I.P. [emoji17]

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 17.03.2015, 07:37 hod.

rip kluci, no nějak máme co zase expit

ale aspoň neumírám furt jen já už jsem měl ten pocit, že je někde chyba :)
Obrázek Obrázek

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 17.03.2015, 08:29 hod.

Jen pro upřesnění, abych nevypadal jako PK... tak mdmT umřel v solo hře. U lumiho jsem hrál za DH a hulk umřel divnosmrtí :lol:

Nechť jejich dušičky odpočívají v pokoji
Obrázek

Slw
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Slw » 17.03.2015, 08:34 hod.

R.I.P. i mě to padá teď jak hrušky. můj miláášek mončičanda to má taky za sebou.
hulkxxxl píše:rip kluci, no nějak máme co zase expit
a pod to se můžu podepsat :green:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 17.03.2015, 08:56 hod.

divnosmrt to nebyla :D

co rána to proc a bohužel ten Perdition hnusák na mě skočil a během sekundy zacastil ty svoje disky

PS: začínám si myslet že cindercoat je snad nejvzácnější item ve hře :(
Obrázek Obrázek

babacho
Burning Soul

Příspěvek od babacho » 17.03.2015, 09:35 hod.

Jo jo hulku, sehnat jej da praci a s ideal rolem jeste vetsi a to nemluvim o a verzi. Mam v bedne tri uplne na nic, i tak je nevyhazuju. Co kdyby byla potreba.

DEU
Gorebelly

Příspěvek od DEU » 17.03.2015, 09:37 hod.

Cindercoat somrovat od Kadaly.

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 23.03.2015, 18:40 hod.

Tak jsem to dnes ripnul na GR 44. Zluta elita u vchodu, uzky chodby, mrazeni a takovy ty blesky z nebe. Pěkne si je tam rubu, minionové za chvilku dole, champ tak 1/5 zivota a najednou se do me pustil a pasivka. Tak si rikam, to dorubu, zacnu strilet a najednou se ten blb zblaznil, zmrazil to uplne vsude a nez jsem stihl odskakat, tak bylo hotovo.

Za 15 minut jsem uz zase na lvl 70, ale anci WH, dve unity, peknej rorg a hlavne dva gemy na lvl 46 mi serou. S nahradnim gearem asi do konce sezony tu 44 nedam :(

babacho
Burning Soul

Příspěvek od babacho » 23.03.2015, 18:55 hod.

R.I.P.
Já dnes skoro chcíp na GR32. Jako RG se mi objevil Cold Snap, který mi těžce nakládal, tak jsem před ním utíkal, až jsem doběhl k další elitce (nevím jestli je to bug a nebo to tak má být normálně, ale pokud jdu před RG dopředu, tak nakonec naraziím, na elitku). Ta mne omráčila, pak mne zmrazil Cold Snap, procla mi passivka a už jsem měl 1/10, flašku vypitou a čekal jsem kdy mi bouchne meteor a bude konec. Naštěstí se mi podařilo utéct. Nejdřív chcípl RG a pak jsem šel dorazit elitku. No a půl hodiny na to jsem s přehledem dal GR36.

DEU
Gorebelly

Příspěvek od DEU » 24.03.2015, 01:30 hod.

Tak jsem dnes casne rano pohrbil po 80 hodinach svoji sezonni wizznu. Byl to GR 34 ve 3 lidech (wizz, monk a dh), katakomby 3. aktu a rg Sand Shaper. FB pasivka byla procnuta, ale rozhodl jsem se zustat. RG uz byl totiz skoro dole, ale trefil me tim fireballem, takze proc UA. Dal jsem se na utek ale vsude kolem letala sama tornada. Jedno si me naslo a bylo vymalovano. Prede mnohu tam zarvalo i to DH. No nic, takze uz i ja jsem okusil chut ripu. Wizzna mela velike mezery zejmena v armoru (jen 7k), mam v truhle jeste zalozni FB, ale ne kompletni. Nejvice mrzi ztrata dvou ancientek, nadherneho rorgu s cd 48, cindercoatu a tri lgemu, ktere jsem prave dostal na 25 lvl. No coz, dopoledne zkusim vyexpit a oblect novou :)

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 25.03.2015, 07:27 hod.

DEU rip a hlavně gl při shánění cinderu (o pěkným rorg raději ani nemluvím je to peklo)

ty gemy to naštve, ale jedno odpoledne a máš je zase na 25 aspoň
Obrázek Obrázek

DEU
Gorebelly

Příspěvek od DEU » 25.03.2015, 11:00 hod.

Uplne jsem zapomnel na ancientni strongarmy se 20 fire, vysokou vit, int a 6 cc :( Nu coz, ponauceni pro priste ze nemam lezt na to na co nemam a kdyz uz jo, hrat to pripo***ne :lol: Nastesti to nebyl main. Veci popadaji znovu, dnes hezke ancientni nemesisky :)

vacicak
Wraith

Příspěvek od vacicak » 25.03.2015, 11:23 hod.

babacho píše:R.I.P.
Já dnes skoro chcíp na GR32. Jako RG se mi objevil Cold Snap, který mi těžce nakládal, tak jsem před ním utíkal, až jsem doběhl k další elitce (nevím jestli je to bug a nebo to tak má být normálně, ale pokud jdu před RG dopředu, tak nakonec naraziím, na elitku). Ta mne omráčila, pak mne zmrazil Cold Snap, procla mi passivka a už jsem měl 1/10, flašku vypitou a čekal jsem kdy mi bouchne meteor a bude konec. Naštěstí se mi podařilo utéct. Nejdřív chcípl RG a pak jsem šel dorazit elitku. No a půl hodiny na to jsem s přehledem dal GR36.
jo cold snap je zid. vzdycky jenom mrazil a posilal ty koule, tak sem mu nikdy nevenoval pozornost, ale pred tydnem me na GR33 napalil takovou silou ze me procla pasivka a nez sem stacil odstakat tak me napalil okamzite znova a konec :D a to me zbyvalo na jeho zabiti 10minut :D

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“