Kde kupit Diablo 3 - list
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde kupit Diablo 3 - list
Jak píše Vozi - budou mít tuhle akci jen na pár kusů. Je tomu tak i na některých internetových portálech. Prvních pár kusů za supr cenu a zbytek za normální. Jde jen o nalákání lidí.
A na Bnetu je to dražší schválně. Prodávat digit kopie není priorita blizzu.
A na Bnetu je to dražší schválně. Prodávat digit kopie není priorita blizzu.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Programos ty jsi hrozný posthunter jak koukám. Ke všemu a všude máš komentáře i když nic neříkající, nebo respektive neříkající nic nového 
Myslím, že pokud by to bylo jak říkáte, tak by měli hvězdičku a malý popis, že se jedná o omezené množstí na každém hypermarketu. Jinak by se jednalo o klamání zákazníků. A to řeší obchodní inspekce. Napsali, že 15. 5. to maj za levněji a nic víc. Tak či tak, se uvidí 15. 5., a víc bych to neřešil.
Myslím, že pokud by to bylo jak říkáte, tak by měli hvězdičku a malý popis, že se jedná o omezené množstí na každém hypermarketu. Jinak by se jednalo o klamání zákazníků. A to řeší obchodní inspekce. Napsali, že 15. 5. to maj za levněji a nic víc. Tak či tak, se uvidí 15. 5., a víc bych to neřešil.
Naposledy upravil(a) Aici dne 24.04.2012, 20:36 hod., celkem upraveno 1 x.

-
Vozi
@Programos .. Kdyz vidim tyhle "super" akce za neuveritelne ceny, tak si vzpomenu na rozhovor duchodcu z busu, ktery jsem byl kdysi nuceny vnimat, protoze sedeli prede mnou. Vraceli se z "raidu" Kauflandu a stezovali si, ze ty hrnce za super ceny byly okamzite pryc a uz je prodavali pouze za normalni ceny. Bylo to cca v 9 rano, jak jsem jel domu z VS koleji. Takhle proste hypermarkety lakaji lidi. 
Přesně Vozi. ;D
Aici, nezáviď 'devatenáctko'. ;>
Programos má narozdíl od jiných povětšinu času 'spot on' komentáře, tak si toho raději ceň.
Aici, nezáviď 'devatenáctko'. ;>
Programos má narozdíl od jiných povětšinu času 'spot on' komentáře, tak si toho raději ceň.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Natdááár DeathHero! Kupoval jsem již 15. března na b.netu. Měj se!
@Qoliker jaky to ma vyhody pres b.net?
Achievements: 7400 (92%)
Peníze tečou rovnou blizzardu, máš jistotu klíče, vysokou bezpečnost transakce a je to pohodlné.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag: Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Okamžitě jak nahodí servery tak můžeš instalovat a hlavně to kupuješ přímo od výrobce a né nějakýho distributora. V tom vidím výhodu já.
Edit: Áááh, Qolicker první
Edit2: Jo von se ptal jen tebe
Nothing to do here, bb gn.
Edit: Áááh, Qolicker první
Edit2: Jo von se ptal jen tebe
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- Raahk
- Wraith
- BattleTag: Raahk#2416
@Leon tak mě to teda vyšlo na battle.netu o 30kč levněji než na dobírku u Xzone
, navíc mám už hru na accountu aktivní a instalačku mám staženou a připravenou k nainstalování hned jak spustí servery
. Z mého pohledu to je pro mě na battle.netu výhodnější 

To Tesco vypadá zajímavě... zkusim štěstí a kdyby náhodou tak předobjednávku nevyzvednu:-)
-
Reitak
- Gorebelly
- BattleTag: Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
mozno to kupil cez US v $ za 59 
- Ali209
- Quill Rat
- BattleTag: Ali#2525
- Kontaktovat uživatele:
Tak pánové v TESCU mají D3 za "ďábelských" 724,50 Kč. Více zde: http://www.itesco.cz/diablo
Levnější asi nikde nebude.
Levnější asi nikde nebude.
By mě zajímalo kolikrát sem ten odkaz ještě někdo dá. Čtěte lidi předešlý příspěvky!!!
A jinak co se týče Tesca, tak i kdyby to rozdávali zadarmo, tak tam nepáchnu. To radši podpořím obchod, který se hrám věnuje.
A jinak co se týče Tesca, tak i kdyby to rozdávali zadarmo, tak tam nepáchnu. To radši podpořím obchod, který se hrám věnuje.
- Pospoun
- Quill Rat
- BattleTag: Pospa#2674
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem predobednal za 1099 Kc, s tim ze Diablo III uz mam taky stahnuty a klic mi prijde jeste pred pulnociRaahk píše:@Leon tak mě to teda vyšlo na battle.netu o 30kč levněji než na dobírku u Xzone, navíc mám už hru na accountu aktivní a instalačku mám staženou a připravenou k nainstalování hned jak spustí servery
. Z mého pohledu to je pro mě na battle.netu výhodnější
-
Reitak
- Gorebelly
- BattleTag: Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
Na sk bude stat zevraj 29.90, mam znamu veducu v tescu, tak skusim este od nej dostat nejake info.
Já už mám hru objednanou jinde, ale kolega z práce z tesca objednat chtěl, ale než to stihnul, tak akce z jejich stránek zmizela...
Přišel někomu e-mail z toho Tesca?