Kde kupit Diablo 3 - list
- Spyro
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: Spyro#2728
Re: Kde kupit Diablo 3 - list
Rusko má taky domácí server Evropu, takže nebudeš mít problém.
Pěkně to vymysleli s releasem v Rusku o měsíc později, takhle mají možnost prodávat rusům za nižší ceny (aby tam vůbec něco prodali) a nemusí řešit prodeje ruských klíčů do ostatních zemí (u jiných her se dá koupit ruský klíč,fungující buď normálně nebo přes VPN, za třetinovou cenu).
Pěkně to vymysleli s releasem v Rusku o měsíc později, takhle mají možnost prodávat rusům za nižší ceny (aby tam vůbec něco prodali) a nemusí řešit prodeje ruských klíčů do ostatních zemí (u jiných her se dá koupit ruský klíč,fungující buď normálně nebo přes VPN, za třetinovou cenu).
díky za super rýchle odpovede!!!
som na správnom fóre.
takže tu už je pol štvrtej, den pobedy /výťazstva/
štátny sviatok, tversku ulicu na červene námestie po prehliadke otvorili
a tak padám kupovať. / asi metrom po mam už vypite
/
streneme sa v tristame!
j
som na správnom fóre.
štátny sviatok, tversku ulicu na červene námestie po prehliadke otvorili
a tak padám kupovať. / asi metrom po mam už vypite
streneme sa v tristame!
j
máte niekto objednanú hru u alfacompu? a ak hej, neviete kedy tak to budú mať na predajni?
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
cekal bych normalni otviracku jelikoz alfa neni ciste game shop aby u nich byl pulnocni prodejMorishort píše:máte niekto objednanú hru u alfacompu? a ak hej, neviete kedy tak to budú mať na predajni?
pripadne odesilani 14teho jako vsude jinde
Zdravím, poradil by mně prosím někdo kde by se v Brně dalo 15.5 D3 koupit ? Z xzone me napsali, že pokud jsem na předobjednání v druhé várce (tzn. objednáno po 1.5) , tak že si můžu hru osobně vyzvednout na prodejně až 16.5. Protože nejsem z Brna a budu v Brně jen toho 15týho tak je mě to na nic. Dík všem za radu.
nevim jestli jeste nejaky obchod bude mit volne krabice toho 15teho ... kazdopadne bych zvazil digital primo od blizzuoskar píše:Zdravím, poradil by mně prosím někdo kde by se v Brně dalo 15.5 D3 koupit ? Z xzone me napsali, že pokud jsem na předobjednání v druhé várce (tzn. objednáno po 1.5) , tak že si můžu hru osobně vyzvednout na prodejně až 16.5. Protože nejsem z Brna a budu v Brně jen toho 15týho tak je mě to na nic. Dík všem za radu.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag: Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
....a nebo od mmoboost. Ale jestli chceš krabicu, tak si ji objednej z internetu na dobírku a vyjde tě to prakticky nastejno.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- Spyro
- Fallen Shaman
Být tebou zkusím předobjednávku v czc.cz (aspoň tak to dělám já a stihl jsem to ještě když prodávali za 1200), kdyby to náhodou 15. neměli, vždycky to můžeš zrušit a zajít jinam.oskar píše:Zdravím, poradil by mně prosím někdo kde by se v Brně dalo 15.5 D3 koupit ? Z xzone me napsali, že pokud jsem na předobjednání v druhé várce (tzn. objednáno po 1.5) , tak že si můžu hru osobně vyzvednout na prodejně až 16.5. Protože nejsem z Brna a budu v Brně jen toho 15týho tak je mě to na nic. Dík všem za radu.
jj, tak to asi udělám, zkusim ten czc, případně pak ještě alzu. dik
-
Alfajk
- Zhar the Mad
- BattleTag: Alfajk#2436
bez sance,leda tak od nekoho,v shopech uz neni nikde
-
RipperOwen
- Wraith
- Currenly, I'm playing: Diablo 2
- BattleTag: RipperOwen#2330
chcem sa opytat - objednal som si kluc z mmorpg a chcem vediet ako mi to pride, na mail niekedy 14.teho alebo ako?uz som to rovno aj zaplatil z uctu
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag: Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
No nejlepší je, když se zeptáš ještě než něco zaplatíš přímo danýho obchodníka. Ale jinak by ti to měli poslat toho 14. na mail s okopírovaným cd-keyem. Ale jak říkám - nejlepší je, když se zeptáš přímo jich.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
-
RipperOwen
- Wraith
- Currenly, I'm playing: Diablo 2
- BattleTag: RipperOwen#2330
takze mi napisali ze mi to polsu na mail toho 14teho
vidime sa v hre
vidime sa v hre
- Saskardin
- Quill Rat
- BattleTag: Saskardin#2839
- Kontaktovat uživatele:
Vďaka za link, týchto nepoznám a ceny na niektoré kúsky majú luxusné.Relic píše:objednane na xgames.sk key poslu 13-14.5
- Relic
- Burning Soul
- BattleTag: Relic#2877
- Kontaktovat uživatele:
hej su spolahlivy, overeny zakaznikmi a ozaj ochotny odpovedat na kazdu otazku.
doporucujem...
doporucujem...
- Spyro
- Fallen Shaman
až na tu hlášku dole "tuto hru mozes hrat už dnes", to asi nebude moc pravda 
Tak jsem to nechal opět na poslední chvíli. Nějaké tipy na krabici - eshop -cena / rychlost dodání? Co jsem procházel, tak to vypadá bledě =).
A v případě cd-key asi jen ten mmoboost,ceny jsou jinak skoro všude stejné nebo znáte lepší?
Díky
A v případě cd-key asi jen ten mmoboost,ceny jsou jinak skoro všude stejné nebo znáte lepší?
Díky
gameplug.cz tam jsem objednal já, ale poprvé takže skušenosti zatím nemám. Cena je dobrá