Otázky a Odpovědi
-
Chadzi
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: Chadzi#2987
Re: Dotazy ohladom D3
Kde najdu page of blacksmithing?
- afromoxa
- Quill Rat
- BattleTag: afromoxa#2171
Na Hellu.Chadzi píše:Kde najdu page of blacksmithing?
Taky mám otázku.. Nemůžu se dostat na mumble, nejsou změněný údaje?
někdy jsem tady četl že když je někdo ve hře o několik questů dál, tak se logicky k němů nepřipojí někdo kdo je o něco pozadu... my jsme ale dnes hráli a před koncem 3 aktu jsem se odpojil, kamarád mezitím zabil Azmodana a já se k němu potom vesele připojil do 4. aktu ačkoli jsem asi 2 questy neměl splněné... jak to teda je?
ked predam item kde sa pozrem aky konkretne item to bol ? vidim len nazov ale chcem vidiet presne co to bolo staty atd...

- kojot
- Zhar the Mad
- BattleTag: TruE#2982
Rusty333: Sám sis odpověděl. Můžeš se normálně připojit i na někoho, kdo je dál než ty.
Chcu se optat...bo hrajuli hru sam na seba pri prochazeni levelov se na mape odkryva fog,ale pokud skoncim a hru pote zapnu znova u vsech levelov je opet fog...jeto blbost,ale u D2 jsem na to byl zvykly...
THX
THX
Ano na BN v D2 ano,ale v class single ne, v D3 to asi nepujde co,bo to cele jede pres BN..
Tak aj v singlu D3 bude reexplor..skoda
Tak aj v singlu D3 bude reexplor..skoda
- Mikesak1983
- Quill Rat
- BattleTag: Mikesak1983
ahoj mám dotaz, kdy potkám klenotníka? Jak se jmenuje, díky
- Spyro
- Fallen Shaman
- BattleTag: Spyro#2728
V půlce druhého aktu, jmenuje se Covetous Shen.
- Mikesak1983
- Quill Rat
- BattleTag: Mikesak1983
ok super díky a ještě mám jeden dotaz, proč si v public game nemůžu zvolit který quest půjdu dělat? Rád bych si prošel některé ještě jednou
- mafian89
- Gorebelly
- BattleTag: mafian89#2328
Mikesak1983: Řídí se to questem toho, kam se připojíš. Jinak sám si ho můžeš projít znova (i s partou - ale musíš být leader nebo leader z party musí zvolit tvůj quest)
-
Reitak
- Gorebelly
- BattleTag: Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
v menu vlavo pri vybere postav mas moznost change quest, tam si vyber co chces a daj start game. ak chces potom hru ako public, aby sa ostatni napojili na teba, tak si daj cez esc menu a tam Open to public.Mikesak1983 píše:ok super díky a ještě mám jeden dotaz, proč si v public game nemůžu zvolit který quest půjdu dělat? Rád bych si prošel některé ještě jednou
-
jarousekkk5
- Quill Rat
zdravim ja bych se chtel zeptat ohledne aktivacniho kodu na ten battle.net...hru mam na instalovanou ale kdyz to spustim tak me to pak vykopne ze si musim aktivovat klic....muzu se zeptat kde se da ten klic sehnat dekuji
- Spyro
- Fallen Shaman
- BattleTag: Spyro#2728
D3 není free to play, jak ho chceš hrát bez klíče?
- kojot
- Zhar the Mad
- BattleTag: TruE#2982
Jestli máš koupenou krabicovou verzi, tak je na štítku u DVD. Pokud jsi kupoval přímo od blizzu, tak po zaplacení by měla hra být rovnou aktivovaná. A pokud jsi kupoval elektronickou verzi, tak by ti klíč měli poslat mailem.
Edit: Jo a hru samozřejmě musíš mít koupenou...
Edit: Jo a hru samozřejmě musíš mít koupenou...
-
jarousekkk5
- Quill Rat
zdravím....já bych se chtěl zeptat ohledně toho battle.net....hru jsem stáhnul z netu....hra je na instalována ale když to sputím tak tam zadám udaje z battle.netu...ale pak mě to kopne že to chce ověřovací kod dík moc
- zahadum
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing: Diablo 2
- BattleTag: zahadum#2966
- Kontaktovat uživatele:
stiahol z netu je široký pojem...ako ti písal KOJOT hru si musíš kúpiť....normálne za prachy...kč...€...us dolare.....
jestli už to sem někdo daval tak se omlouvám, ale našel sem Writovu nohu, nevíte jestli má zase nějakej efekt nebo to je jen obyčejna kost?
Pro ty co si omylem už vyčerpaly jednu změnu Battletagu zdarma. Těch nerozvážných lidí bylo asi hodně, tak se Blizzard rozhodl Vám dát ještě jednu šanci na změnu zdarma:
http://diablo.incgamers.com/blog/commen ... -announced
http://diablo.incgamers.com/blog/commen ... -announced