Otázky a Odpovědi
- kojot
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: TruE#2982
Re: Dotazy ohladom D3
Lucifer: Me jewelcraftera na Normal trenovat jde...
Jinak delat diry do itemu IMO nejde. Jenom vylepsovat gemy a vytahivat je z itemu.
Jinak delat diry do itemu IMO nejde. Jenom vylepsovat gemy a vytahivat je z itemu.
Gemy na normal se trénují za prachy a pak na nigtmare potřebujete list of jeweller a na hell tome of jeweller...je to docela složitý, kostka byla rychlejší a zadarmo:-) Ale zase sou tu vyšší levely gemu...
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag: Ruplahlava #2727
ehm, pages of jewelcrafting a tome of jewelcrafting, aby to byl úplně přesně...
jenže gemy byly v D2 úplně nanic
jenže gemy byly v D2 úplně nanic
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
- zahadum
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing: Diablo 2
- BattleTag: zahadum#2966
- Kontaktovat uživatele:
a na inferno asi treba na tie max gemy recepty...tie dropuju extreme low ako som kukal na nete
- Mikesak1983
- Quill Rat
- BattleTag: Mikesak1983
ahoj´ od kolika téhož aktu zacnou padat knihy pro kováře?
p.s. nemáte někdo nějakou prebitecnou prosím?
p.s. nemáte někdo nějakou prebitecnou prosím?
-
sherlock161
- Quill Rat
Můžete mi někdo říct, jakou barvou je napsanej crafting recept na zemi a jak se vlastně pozná, že je to rcept, abych ho náhodou nepřehlídl? Jestli třeba je pojmenovaj jako "recipe" nebo nějak podobně? Už jsem dodělal druhej akt druhé obtížnosti a ještě minepadl žádnej recept ani legendary, to mě docela začíná s*át, aspoň blbí recepty by mohli, nebo jsem je přehlídl? nevím, proto se ptám
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
battle.net klient
Nikde nice takovýho nemůžu najít, ale stejně se zeptám.
Existuje pro battle.net nějakej klient, ve kterým můžu kecat s lidma, ikdyž nejsem v nějaké hře? Něco jako má Steam?
Existuje pro battle.net nějakej klient, ve kterým můžu kecat s lidma, ikdyž nejsem v nějaké hře? Něco jako má Steam?
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Maji něco na iphone ale jak to funguje moc nevim, ještě sem to nezkoušel.
Edit: Tak sem to vyzkoušel a je to jen na wowko a za přístup na Guild chat chtěji extra zaplatit.
Edit: Tak sem to vyzkoušel a je to jen na wowko a za přístup na Guild chat chtěji extra zaplatit.
- Silblade
- Wraith
- BattleTag: Silblade#2187
Ještě jsem to nezkoumal, ale nejde náhodou si knihy pro artisany koupit v aukci? Což je lepší než čekat na další obtížnosti...

Ahoj, chtěl bych se zeptat na jednu otázku, nejspíš už se tady na ní někde odpovídalo, ale fakt nevím kde. Magic find ovlivňuje pouze nacházení modrých a rare věcí nebo i legendary nebo setů? Protože pokud by to na legendary itemy nemělo vliv, pak nemá smysl MF vůbec řešit, jelikož i s pouhými 15% mi padá jedno réro za druhým. Dík za odpověď.
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
má to vliv i na legendary... jak říkáš, jinak by to bylo naprd 
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
Aha, tak dík, protože někde jsem četl (teď nevím kde), že to má údajně vliv jen na věci po rare
vztahuje se to i na uniq itemy, ale pokud jsi na normalu a pripada ti ze pada strasne moc rare, tak je to tim, ze ti padaj z first killu, kde je rare drop garantovany. Jakmile budes na nm tak jich az tak moc nebude...lakai píše:Ahoj, chtěl bych se zeptat na jednu otázku, nejspíš už se tady na ní někde odpovídalo, ale fakt nevím kde. Magic find ovlivňuje pouze nacházení modrých a rare věcí nebo i legendary nebo setů? Protože pokud by to na legendary itemy nemělo vliv, pak nemá smysl MF vůbec řešit, jelikož i s pouhými 15% mi padá jedno réro za druhým. Dík za odpověď.
Tak na legendary to podle me nema "zadny" vliv, tam je to fakt o stesti. Tam je sance asi takova, jako ze ti dropne v DII Jah. Kolikrat jsem hral sosu kolem 500MF a Death's Fathom mi padl na sose asi s 75% MF (shako). Cim vetsi mas MF v DIII tim ti padne vic modrych/rare itemu = vic materialu na crafteni = vetsi sance na vysneny predmet. Naopak v DII vic MF = vetsi sance na drop Elite kvality itemu.
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“

„Everybody dies but not everybody lives.“

@dejavu s tím že to ovlivňuje i legendary v D3 si 100% jistý nejsem, ale přijde mi to logické, jelikož systém MF a dropu funguje podle mě následovně. Potvora má nějaký loot table a v něm je uvedené: (čistě pro názornost tohoto příkladu) že když v náhodném číslu od 0-100 padne 0-1 tak padne legendary, když padne 1-5 tak to bude rare, když padne 5-20 tak to bude magic, 20-30 potion a 30-100 bílá věc. Hráč má MF 100% a potvoře se tedy posune loot table tak, že legendary padne při hodu 0-2, rare při 5-10, magic při 10-40, 40-50 je potka a 50-100 je bílá.
Problém je v tom, že potvory mají nastavená ty procenta pro legendary tak nízko, že to výsledek skoro neovlivní - jelikož 2x nic je pořád nic...
Ale spíš mě zarazilo tvoje tvrzení, že MF v D2 ovlivňuje šanci na drop elite kvality předmětu, to jsem přiznám se do teď nikdy neslyšel - jsi si tím jistý?
Problém je v tom, že potvory mají nastavená ty procenta pro legendary tak nízko, že to výsledek skoro neovlivní - jelikož 2x nic je pořád nic...
Ale spíš mě zarazilo tvoje tvrzení, že MF v D2 ovlivňuje šanci na drop elite kvality předmětu, to jsem přiznám se do teď nikdy neslyšel - jsi si tím jistý?
jsem... mel si proste vetsi sanci ze ti padne Arach (spiderweb sash) nez nizsi kvalita String of Ears (demonhide sash) to same shako. A taky to samozrejme ovlivnovalo ze misto rare shako mas vetsi sanci na drop unique shaka atd. Ale nikdo to nehralo roli na pocet itemu, ale pouze na jejich kvalitu mineno tim Shako:War hat a taky jeho kvalita Rare:Unique. Nikdy na poctu itemu v lootu, tak jak tomu je v DIII (aspon se mi to zatim tak zda). S MF kolem 50% mi padne vzdy vic modrych/rare itemu na pack.
To s tema legendary je presne jak rikas. Ta sance je treba 0,00001 (Blizzard sam prohlasil, ze se na ne nemame soustredit, ze ta sance je velmi mala) a kdyz mas 100MF tam mas sanci 2 vetsi. Na to nemusis byt velky matematik. Naopak se s MF daleko vic vyplati craftit.
To s tema legendary je presne jak rikas. Ta sance je treba 0,00001 (Blizzard sam prohlasil, ze se na ne nemame soustredit, ze ta sance je velmi mala) a kdyz mas 100MF tam mas sanci 2 vetsi. Na to nemusis byt velky matematik. Naopak se s MF daleko vic vyplati craftit.
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“

Chtěl bych se zeptat na blacksmith plans? Jak často vám padají a na jaký urovni? Padaj už i na nightmare? Dík
- Mikesak1983
- Quill Rat
- BattleTag: Mikesak1983
rád ybch se zeptal ještě na klenotníka. Od kolikáte úrovně může vkládat do předmětu klenoty? Mám jeden rave předmět, kde je Empty slot a nikde to nejde vložit.
- mafian89
- Gorebelly
- BattleTag: mafian89#2328
Mikesak1983: na vkládání nepotřebuješ klenotníka, stačí ti gem a ten tam vložíš.
-
Reitak
- Gorebelly
- BattleTag: Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
na NM padaju skoro castejsie ako itemy, niekedy mi z monstra padnu aj 3 naraz.ZH6 píše:Chtěl bych se zeptat na blacksmith plans? Jak často vám padají a na jaký urovni? Padaj už i na nightmare? Dík