Otázky a Odpovědi
- vyrostek
- Wraith
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: vyrostek#2592
Re: Dotazy ohladom D3
Postupne mi uplne prestaly padat rare predmety. Vsimnul jsem si toho v 3 aktu na NM, ze uz mi skoro zadne rare napadaji ani ze skupinek sampionu, spis vyjmecne a pred tim mi to padalo zhruba tak na 5-10 modrych jeden zluty a obcas i fajn predmety co se daly pouzit. Tak jsem posili magick find na 48%, ale situace se nijak nezmenila spis zhorsila za cely 4 akt na NM jen 4 rare predmety a to jeste jen jeden pouzitelny pro moji postavu s hodnotama na prd. Meli jste to taky tak, nebo delam neco spatne? Nebo jsem proste jen namlsany z normalu a pak uz se pocet rare predmetu snizi? Trosku me to sere.
Tohle je Diablo. Všechno je o náhodě a o štěstí a proto tuhle hru tak milujeme 
-
reaper_666
- Quill Rat
Prosim vas nevie niekto kde by som si mohol stiahnut normalnu funkcnu hru Diablo 3 jku ? dakujem.
Zdravím lidi, nemáte někdo volný guest pass?? Prosím pošlete mi ho na email petrik.lhotsky@seznam.cz Díky moc!!
a prave tuto podstatu znicil Blizz s AH a RMAH .... dakujeme...Helljovany píše:Tohle je Diablo. Všechno je o náhodě a o štěstí a proto tuhle hru tak milujeme
budes 60. lvl a behat po bossoch a dungeonoch ,dostanes super item , normalne by si sa tesil a bol pysny ze si ho poctivo vybojoval ale potom zistis ze naky pamrd si rovnaky item kupi v RMAH a tym padom motivacia v prdeli...
v diablu 2 si si tiez mohol kupit co si potreboval ..nevidim problem . .nechod na aukciu teda fakt si to kazis tu hru potom sam ked sa ti to nepacipatopast píše:a prave tuto podstatu znicil Blizz s AH a RMAH .... dakujeme...Helljovany píše:Tohle je Diablo. Všechno je o náhodě a o štěstí a proto tuhle hru tak milujeme
budes 60. lvl a behat po bossoch a dungeonoch ,dostanes super item , normalne by si sa tesil a bol pysny ze si ho poctivo vybojoval ale potom zistis ze naky pamrd si rovnaky item kupi v RMAH a tym padom motivacia v prdeli...

tu ide o to ze D3 uz je fakticky na itemoc viac polozene nez D2 ale pevne verim aj na to co citam na offi forach diabla ze ludia tam robia mass thready s touto temou , ja viem oldskool diablo z toho nemalo byt ani nebude ale trocha viac motivacie (stastia) by nevadilo....GrOsO píše:v diablu 2 si si tiez mohol kupit co si potreboval ..nevidim problem . .nechod na aukciu teda fakt si to kazis tu hru potom sam ked sa ti to nepacipatopast píše:a prave tuto podstatu znicil Blizz s AH a RMAH .... dakujeme...Helljovany píše:Tohle je Diablo. Všechno je o náhodě a o štěstí a proto tuhle hru tak milujeme
Frozen Cave se objevuje ve třetím aktu, v tej oblasti jak tam ničíš katapulty.
Zdravim chlapy a slečny, prosim poslal by mě někdo quest pass, rád bych si D3 koupil, ale nevim jeslit to muj stroj zvládne, díky moc.
email: bmates@seznam.cz
ja som v praci doma mam 1 guest pass ked ho dovtedy nebudes mat napis spravu a poslem ti ho vecer , ale ci to stroj zvladne si jednoducho pozri v poziadavkach , ja mam PC ktory utaha vsetko na FULL ale v massfightoch mam neplynule FPS , neseka ale je neplynule ale blizz to ma coskoro fixnut sami sa vyjadrili ze hru musia este doladit ... ale tie nerfy nemuseli robit skor mohli zmenit nahodnost padania itemov...mates25 píše:Zdravim chlapy a slečny, prosim poslal by mě někdo quest pass, rád bych si D3 koupil, ale nevim jeslit to muj stroj zvládne, díky moc.
-
reaper_666
- Quill Rat
Dobry den chcel by som sa spytat ked stahujem diablo 3 z battlenetu je to plna verzia ??? ma 8 giga tusim....lebo niekde som videl ze diablo nainstalovane ma 15 giga...dakujem vopred za odpoved
-
Winty
- Fallen Shaman
- BattleTag: WintyBadass#2859
Verze z Battle.netu je plná verze. Soubory jsou zkomprimované a po instalaci má celá hra více než 8 GB.
Jde pouzivat treba Haunt a Firebats soucasne? nvm jak to popsat, proste mit 2 skilly z defensive soucasne 
Můj dotaz nesměřuje přimo k diablu, ale chci se zeptat jak upgraduju ten account na battle.netu, abych mohl zakládat topicy na foru?
EDIT: Už to mam
EDIT: Už to mam
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag: pejtrixcz#2651
v options si zapni Elective modeosf píše:Jde pouzivat treba Haunt a Firebats soucasne? nvm jak to popsat, proste mit 2 skilly z defensive soucasne
- fanky
- Fallen Shaman
- BattleTag: fanky#2166
Options -> Gameplay -> Elective Modeosf píše:Jde pouzivat treba Haunt a Firebats soucasne? nvm jak to popsat, proste mit 2 skilly z defensive soucasne
super, moc dekuju. Jinak dalsi dotaz. Ty legendarni veci, to da nejakej bonus kdyz je jich vic? nebo proc jsou tak drahe, kdyz maj relativne male bonusy oproti vecem stejne drahym ale RARE. diky
Naposledy upravil(a) osf dne 27.05.2012, 17:19 hod., celkem upraveno 1 x.
Mám dotaz ohledně Parental Control, na začátku při registraci to po mě chtělo email na parental controls, a tak jsem ho zadal, ale teď tam čtu, že parental control je jenom dokud nemáte věk na tu hru, pokud jsem to dobře pochopil takže 15 let, ale já na to mám věk tak tam píšou, že v případě zrušení je máme kontaktovat, tak prosím poradíte mi kam mám napsat a spíš co mám napsat, protože moje angličtina je hrůzyplná
Díky