Otázky a Odpovědi
Re: Dotazy ohladom D3
ahoj mam dve otazky jak se ziskavaji veci na creft a jak se daji obarvit predmety nekde sem to cetl ???
Achievements: 7400 (92%)
- kojot
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: TruE#2982
Věci na craft získáš tak, že budeš rozkládat magic a rare itemy u blacksmitha. A předměěty obarvíš pomocí Dye. Ty koupíš u obchodníka. Jsou to takový lahvičky.
- Rinkimen
- Quill Rat
- BattleTag: Rinkimen#1265
1. U kováře máš ikonu kovadlina (salvage). Klikni na ni a pak můžeš přetavovat předměty (pouze žluté a modré). Za přetavení předmětů získáš suroviny na craftění.DeathHero píše:ahoj mam dve otazky jak se ziskavaji veci na creft a jak se daji obarvit predmety nekde sem to cetl ???
2. U nějakých obchodníků se v sekci lektvarů nachází takové velké lahvičky, které obarvují předmět. Podle mě není rozdíl až tak velký, ale to je věc názoru
e: kojot mě předběhl
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag: JamieChris#2321
Sockety je možné přidat i velmi kvalitním předmětům, které ještě žádný nemají. V takovém případě je potřeba zajít za klenotníkem (jeweler) a požádat ho přidání socketu.
A jako jak ? Mam mu napsat e-mail ?! Nebo je info chybný a socket do zbraně přidat NEJDE?
A jako jak ? Mam mu napsat e-mail ?! Nebo je info chybný a socket do zbraně přidat NEJDE?
Hodim to sem jeste raz, protoze odpoved zatim nikde a docela me zajima jak to je 
Ty legendarni veci, to da nejakej bonus kdyz je jich vic? nebo proc jsou tak drahe, kdyz maj relativne male bonusy oproti vecem stejne drahym ale RARE. diky
Ty legendarni veci, to da nejakej bonus kdyz je jich vic? nebo proc jsou tak drahe, kdyz maj relativne male bonusy oproti vecem stejne drahym ale RARE. diky
- kojot
- Zhar the Mad
Nedávají žádné bonusy. Drahé jsou, protože jsou LEGEN wait for it DARY. A to je strašně cool. Kdo by nechtěl mít legendary?

- JamieChris
- Gorebelly
Radši bych AWESOME.kojot píše:Nedávají žádné bonusy. Drahé jsou, protože jsou LEGEN wait for it DARY. A to je strašně cool. Kdo by nechtěl mít legendary?![]()
(velká omluva za OT, ale já prostě musel)
Mám dotaz ohledně battletagu. Můj kamoš teda teď už spíš zm*d... mě změnil battletag a chci se zeptat jestli napíšu na Blizzard, tak jestli se tím budou zabývat nebo se radši ani nebudou obtěžovat odepsat...
- kojot
- Zhar the Mad
Zkusit to můžeš. Ale očekávám odpověď ve stylu: Nemáš dávat nikomu přístup na tvůj účet... Což je pravda
. zajímalo by mě na co ti to změnil
.
kolij, ja by som to urcite skusil...
nac u mna j ked je D3 vyborna hra.. zdaleka ma to nechytilo tak ako D2...
je to hlavne koli....
- nemoznost uplnej moci nad tvorbou postavy.
- moznost si ju kedykolvek prerobit. strata akej si indiviuality postavy
- dropy... v D2 bolo variant zbrani a ich vlastnosti ovela vatsi.. tu ani castokrat nepozeram co som zobral, je to par vlastnosti ktore sa tocia dookola..
- lokacie., je to urcite individualne, ale v D2 ma lokacie bavili teda viac.. zatuchle hrobky v pusti, cervie dieru pavucie diery v dzungli, chramy.. tu je to akesi snaziace sa o originalitu co je podla mna zbytocne naskodu.
- gemy, opat rovnaky problem ako u drop.. citelne zmensene varianty, moznost ich vybrat, tj otazka casu kedy budemem mat vestci vsetky,
- ziadne sety
- creatures - v D2 boli ovela zaujimavejsie ako v D3.. tych par zaujimavych je aj tak akysi remake uz znamych z D3
neviem, je to dobra hra, ale po hodke dvoch ma zacne nudit a nie som nazhaveny co mi padne.. Pri spusteni som sa tesila nevedel sa dockat az pridem po inferno, no uz v nightmare ma to nudi tak, ze neviem ci sa dostanem do hell.
nac u mna j ked je D3 vyborna hra.. zdaleka ma to nechytilo tak ako D2...
je to hlavne koli....
- nemoznost uplnej moci nad tvorbou postavy.
- moznost si ju kedykolvek prerobit. strata akej si indiviuality postavy
- dropy... v D2 bolo variant zbrani a ich vlastnosti ovela vatsi.. tu ani castokrat nepozeram co som zobral, je to par vlastnosti ktore sa tocia dookola..
- lokacie., je to urcite individualne, ale v D2 ma lokacie bavili teda viac.. zatuchle hrobky v pusti, cervie dieru pavucie diery v dzungli, chramy.. tu je to akesi snaziace sa o originalitu co je podla mna zbytocne naskodu.
- gemy, opat rovnaky problem ako u drop.. citelne zmensene varianty, moznost ich vybrat, tj otazka casu kedy budemem mat vestci vsetky,
- ziadne sety
- creatures - v D2 boli ovela zaujimavejsie ako v D3.. tych par zaujimavych je aj tak akysi remake uz znamych z D3
neviem, je to dobra hra, ale po hodke dvoch ma zacne nudit a nie som nazhaveny co mi padne.. Pri spusteni som sa tesila nevedel sa dockat az pridem po inferno, no uz v nightmare ma to nudi tak, ze neviem ci sa dostanem do hell.
Kojot: Já jsem mu dával přístup, aby mi to mohl zaplatit a nečekal jsem, že bude takovej ko*ot a změní tam něco... Změnil to na tupec#2719 
- peton24
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing: Diablo 2
- BattleTag: peton24
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim chlapy a slečny, prosim poslal by mě někdo quest pass,momentalne nemam na to peníze
pc to zvladne prosim, prosim, prosim nejakou dobrou duši 
email: nosko.peter@gmail.com
email: nosko.peter@gmail.com
Peton24: Na tohle tu je jedno téma založené, příště stačí víc hledat viewtopic.php?f=44&t=4643&hilit=quess+pass
Dá sa to zmeniť, raz, je to na oficiálnych stránkach.kolij píše:Kojot: Já jsem mu dával přístup, aby mi to mohl zaplatit a nečekal jsem, že bude takovej ko*ot a změní tam něco... Změnil to na tupec#2719
URČITE!
Len sa mi to nechce hľadať.
Skús http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4211012164
aj keď je to z Bety.
Je tam [Change] , skús kliknúť.
- kojot
- Zhar the Mad
Jednou se to dá změnit, ale jak já jsem pochopil, tak mu to právě změnil ten jeho kamarád. Pokud to je tak, tak napiš na support, napiš jim co to znamená a snad ti to změní oni.
Jak říká kojot on už právě použil Change tak sem psal na support a uvidím....
Toto je z oficiálneho fóra, Monk hrá Inferno:
http://www.youtube.com/watch?v=IiU-PxTl ... e=youtu.be
Sory za OOT, nedalo mi.
http://www.youtube.com/watch?v=IiU-PxTl ... e=youtu.be
Sory za OOT, nedalo mi.
- JamieChris
- Gorebelly
Potřeboval bych radu ohledně hledání v aukci. Udělal jsem k tomu kraťoučký video.
http://www.youtube.com/watch?v=dp3EYq01 ... e=youtu.be
jak najdu dmg source při vyhledávání..
-------
marian_r:
...

http://www.youtube.com/watch?v=dp3EYq01 ... e=youtu.be
jak najdu dmg source při vyhledávání..
-------
marian_r:
- zumik
- Quill Rat
- BattleTag: Zumik#2114
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz: Dá se nějak zobrazit kolik procent poškození dávají skily?