super, dobrá prácekojot píše:Doplni jsem druhou půlku překladu.
Diablo III Design Update 28.05.2012
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: Ruplahlava #2727
Re: Diablo III Design Update 28.05.2012
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
-
Reitak
- Gorebelly
- BattleTag: Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
dik za preklad, ale ani ten sa mi nechce citat 
Tyve vy ste fakt logikové:Dpassco píše:Dajme tomu ty a ďalších 70% ludí používa rovnaký build na nightmare a hell(?!).. Avšak v inferno už ho nepoužíva skoro nikto a každý si ho zmenilStill-Alive píše:Furt mi vrtá hlavou toto:
"Nejčastější lvl 60 build ve hře je používán jenom 0,7% lvl 60 buildů té dané třídy."
Nedávalo mi to smysl v EN a nedává mi to smysl ani v CZ... Jak to nějak lépe přeložit? nebo jaký je smysl té věty?
Uvedu to na příkladu. Nejčastější barbarský build (určitý kombinace skillů) na levelu 60 je hraný 0,7% ze všech barbarů na levelu 60. Zbytek používá buildy jiné, zároveň nutno poznamenat, že kumul ostatních identických buildů nikdy nepřevýší 0,69perioda%, samozřejmě se bavíme o lvlu 60.
- kojot
- Zhar the Mad
- BattleTag: TruE#2982
Už jsem to včera upravil v překladu. Doufám, že už to jde pochopit a není potřeba to tady řešit.
chapu z toho spravne, ze mam teda s trenovanim JWL a Blacksmithingu pockat az po patchi, ze to pak bude levnejsi ?
- Pana_Ruplahlava
- Gorebelly
- BattleTag: Ruplahlava #2727
škoda že už ho mám na hell maxlý 
Nemám rád lidi, co hledají problémy jen proto, aby mohli žvanit.
Smiřte se s tím.
Smiřte se s tím.
-
casperdeluxe
- Gorebelly
- BattleTag: casperdeluxe#2494
nějak jsem nenašel ve skillech tu monkovu Overawe runu.....
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag: StillAlive#2220
Taky už mám oba crafty z půlky hotové, a ti joudové to chtějí zlevnit... Ať to nechají tak a zvýší cenu itemu nebo padavost goldů...Třeba o 50% 
- kojot
- Zhar the Mad
- BattleTag: TruE#2982
Kde by měli zvyšovat cenu itemů? U obchodníků stejně nikdo nenakupuje.
Samotnej upgrade bych čekal, že nechají, tak jak je. Jeho ceny mi nevadí. Spíš by měli snížit cenu samotného craftování.
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag: StillAlive#2220
kojot: Nenakupuješ, ale prodáváš.. někdy za fakt mrzký peníz 
jako craft je knicemu...aspon v teto fazi hry...na co vyhodit balik abych si 10x zkousel udelat nejaky good predmet kdyz si ho muzu koupit za pakatel v aukci...proste AH totalne odepisuje crafting..aspon v teto fazi hry
No neviem aky si ty logika ked si napísal to isté v inom zneníBBB píše:Tyve vy ste fakt logikové:Dpassco píše:Dajme tomu ty a ďalších 70% ludí používa rovnaký build na nightmare a hell(?!).. Avšak v inferno už ho nepoužíva skoro nikto a každý si ho zmenilStill-Alive píše:Furt mi vrtá hlavou toto:
"Nejčastější lvl 60 build ve hře je používán jenom 0,7% lvl 60 buildů té dané třídy."
Nedávalo mi to smysl v EN a nedává mi to smysl ani v CZ... Jak to nějak lépe přeložit? nebo jaký je smysl té věty?
Uvedu to na příkladu. Nejčastější barbarský build (určitý kombinace skillů) na levelu 60 je hraný 0,7% ze všech barbarů na levelu 60. Zbytek používá buildy jiné, zároveň nutno poznamenat, že kumul ostatních identických buildů nikdy nepřevýší 0,69perioda%, samozřejmě se bavíme o lvlu 60.