Anketa -> bavi vas diablo3 ?

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět

Hlasování: bavi vas diablo3 ?

ano, odohral som viac ako 200 hodin
34
37%
ano, odohral som menej ako 200 hodin
15
16%
nie, odohral som viac ako 200 hodin
30
33%
nie, odohral som menej ako 200 hodin
13
14%

Celkem hlasů: 92

Drakkari
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: Anketa -> bavi vas diablo3 ?

Příspěvek od Drakkari » 27.07.2012, 19:14 hod.

Chybí mi tam možnost, ano, odehrál jsem víc jak 800 hodin. Pro magory jako já :)

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 27.07.2012, 19:15 hod.

Drakkari píše:Chybí mi tam možnost, ano, odehrál jsem víc jak 800 hodin. Pro magory jako já :)
verim,ze v dnesni dobe se to uz da lecit,zkus s tim neco udelat...

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 27.07.2012, 19:18 hod.

Alfajk píše:
Drakkari píše:Chybí mi tam možnost, ano, odehrál jsem víc jak 800 hodin. Pro magory jako já :)
verim,ze v dnesni dobe se to uz da lecit,zkus s tim neco udelat...
nová doba, na fanouškovským fóru o diablu, lidi odsuzují fanoušky diabla za to že je baví a hrají ji jak vzteklí.. fajn kašlu na vás

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 27.07.2012, 20:41 hod.

za nejakych 70 dni od vydania je to ale celkom brutal, 10+ hodin/den priemer :) ci aj nejaky afk mode? u mna je to ak asi pol na pol afk a cas naozaj straveny v hre

Red Eagle
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Red Eagle » 27.07.2012, 21:01 hod.

Affajk :) Ja ta mam proste rad uz druhy krat si ma dnes rozosmial :lol: Inak mas pravdu liecit sa to da len neviem ci znama trojca uber fanboyov Drakkari kojot a still-alive o tom vedia a daju sa liecit..
Inak ak tu niekto pise ze je s D3 spokojny tak ..ak to mam napisat slusne ..je to naozaj nenarocny clovek.
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11

Nepehath
Quill Rat
BattleTag:Pilosh#2485

Příspěvek od Nepehath » 27.07.2012, 21:45 hod.

Red Eagle píše:Affajk :) Ja ta mam proste rad uz druhy krat si ma dnes rozosmial :lol: Inak mas pravdu liecit sa to da len neviem ci znama trojca uber fanboyov Drakkari kojot a still-alive o tom vedia a daju sa liecit..
Inak ak tu niekto pise ze je s D3 spokojny tak ..ak to mam napisat slusne ..je to naozaj nenarocny clovek.
Proč pořád někomu vnucuješ svůj názor? Nelíbí se ti to? Stačí to říct jednou a ne x tisíc krát...

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 27.07.2012, 23:42 hod.

Komu se líbí D3 je možná nenáročný člověk, ale Red Eagle je naozaj jednoduchý člověk...

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 28.07.2012, 01:57 hod.

Red Eagle: Aha, takže jsem divný, že hraju D3 a líbí se mi a nehejtuju tady v každém topiku slovy "s*ač, fail".
Už jsem ti to psal jednou, přestaň se do mě s*át, nejsme si rovni....
Jestli já se mám jít léčit ze závyslosti na D3, ty se běž léčit s hlavou, to bude běh na delší trať s nějistým výsledkem :-)

Drakkari
Burning Soul

Příspěvek od Drakkari » 28.07.2012, 02:14 hod.

Od kdy je, a kdy vůbec bylo diablo pro náročné lidi? :D

Baglik
Gorebelly
BattleTag:baglik#2817

Příspěvek od Baglik » 28.07.2012, 08:11 hod.

Drakkari píše:Od kdy je, a kdy vůbec bylo diablo pro náročné lidi? :D
Souhlasím série Diablo nikdy neoplývalo suprovou grafikou ani skvělým příběhem, největší tahák byla vždy hratelnost a snadné pochopení takže nic pro náročné hráče.

Red Eagle
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Red Eagle » 28.07.2012, 09:24 hod.

still alive Co mne ty pises mam vies kde :)) rovni si nie sme to mas pravdu. Ale nebud z toho smutny raz mozno budes ako ja :) Ja som fanusik celej Diabla serie ty si fanboy Diabla 3. A uz sa ukludni neprskaj nekopaj nozickamy . S hlavou sa chod liecit ty...To ze sa mas dat liecit tu o tebe tvrdi kopec ludi ibaze ty vzdy reagujes iba na mna :) A na tie zvasty co mi tu napisali Nekronaut a Nepenath nema zmysel reagovat ;)
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11

Zbynek
Quill Rat

Příspěvek od Zbynek » 28.07.2012, 09:38 hod.

Čudujem sa ti red eagle že reaguješ na takého idiota, A teraz k téme.Mňa D3 baví ale nemožem si pomocť na Diablo2 to nemá chýba tomu end game content aj znovuhraťelnost a hafo iných vecí.

fanky
Fallen Shaman
BattleTag:fanky#2166

Příspěvek od fanky » 28.07.2012, 09:56 hod.

Děcka, běžte na hřibky, rostou. Je to super relax a odpočinete si a hlavně čerstvý vzduch!

A teď k tématu. Diablo 3 je v plenkách, je hratelné a dá se hrát, ale jen nemá žádný vyvýjíci se end game, je to teď hondba za goldama, nic víc. Takže se tešme na velký patche a podobné věci, zachvíli bude diablo jiné :)
* Seasone 5 *
* Paragon: 700 *

* Seasone 4 *
* Paragon: 1011 *

------------------
- fanky párty -

Zmener
Fallen Shaman
BattleTag:McZmener#2115

Příspěvek od Zmener » 28.07.2012, 12:40 hod.

No bavi me to v tom smyslu, ze se prihlasim a hraju. Ale na to, abych mohl dohrat inferno, kde jsem v pulce 3 aktu, musim farmit 2 akt, abych mel goldy, tak to me teda nebavi. A kdyz uz ty goldy mam, ze nahodou mi neco padne a nahodou to dobre prodam, tak v aukci neni item za slusnou cenu (do 5mil), abych si ho mohl koupit. Jestli s tim blizz neco neudela, tak diablo 3 skonci stejne rychle jako zacalo. A byla by to skoda. Rád vzpomínám na dvojku, kterou jsem hrál vic nez rok. Diablo by melo byt o farmeni equipu a ne farmeni goldů.
Obrázek

Timpa
Wraith

Příspěvek od Timpa » 28.07.2012, 14:11 hod.

Blizzard má nato něco kolem 30 dnů aby stým něco mohl dělat potom vyjde GW2 a D3 a jeho slavný Pandarian může jít do kyte. Já si D3 pro relax zahraji 15 minut jednou za čas.

Ale to co vyvádí Blizzard nemá meze. Pro mě byl "Blizzard = Kvalita" ted je "Blizzard = málo práce za co nejvíce nahrabání peněz". Diablo 3 je nejvíce odfláknutá hra od Blizzard co jsem u něj teda viděl a Pandarian já jsem si z počátku pořádně zasmál myslel jsem si že je to April (sranda) od Blizzardu než mě ten humor přešel :)

Baglik
Gorebelly

Příspěvek od Baglik » 28.07.2012, 16:06 hod.

Timpa píše:Blizzard má nato něco kolem 30 dnů aby stým něco mohl dělat potom vyjde GW2 a D3 a jeho slavný Pandarian může jít do kyte. Já si D3 pro relax zahraji 15 minut jednou za čas.

Ale to co vyvádí Blizzard nemá meze. Pro mě byl "Blizzard = Kvalita" ted je "Blizzard = málo práce za co nejvíce nahrabání peněz". Diablo 3 je nejvíce odfláknutá hra od Blizzard co jsem u něj teda viděl a Pandarian já jsem si z počátku pořádně zasmál myslel jsem si že je to April (sranda) od Blizzardu než mě ten humor přešel :)
Proč si myslíš že Diablo po vydání GW půjde do kytek mě třeba tahle hra vůbec neláká a slyšel jsem názory od některých hráčů že po zahrání bety byli dost zklamaní, někteří určitě ke GW přejdou, ale nevěřím tomu že to D3 pohřbí.

Timpa
Wraith

Příspěvek od Timpa » 28.07.2012, 16:28 hod.

Tak GW2 nepohrbi D3 protože to dříve pohřbí Blizzard samotný. Aby D3 byl znovuhratelný musel by to celí překopat úplně celé v podstatě by z toho musel udělat novou hru která by běžela na tomhle enginu. Protože těch pár patchu co dělá blizzard spíše udělalo brutálně moc bugů. Elitky jsou odfláknuté takové kombinace + nová věc na zabránění papirovím magum a DH že se zabiji v podstatě sami seme o elitku.

Žádný mechanismus ta hra nemá všechno odstraněný, nudné farmení, skoro žádný dobrý drop. Blizzard bud musí tu hru překopat nebo pohřbít. A jestli tam přibudou datadiskem 2nové postavy a 1 akt navíc to moc nezachrání.

Blizzard vydal Diablo 1, Diablo2 + LoD a nakonec D3 člověk by řekl že převezme D2LoD prvky a maximálně je vylepší a udělá s D3 bobu ale když jde už Blizzard jenom na prachy až tak moc tak to odflákli za málo práce chce hodně peněz.
Že D2 mělo více mechaniky to se nedá ani popírat naproti D3 co nemá nic a jestli bude dělat Blizazrd pořád hry ze stejnými chyby a spolehat že to vyladí datadisky tak je otázka času nez ho nějaka jina firma rozdrtí.

Baglik
Gorebelly

Příspěvek od Baglik » 28.07.2012, 16:36 hod.

Timpa píše:Tak GW2 nepohrbi D3 protože to dříve pohřbí Blizzard samotný. Aby D3 byl znovuhratelný musel by to celí překopat úplně celé v podstatě by z toho musel udělat novou hru která by běžela na tomhle enginu. Protože těch pár patchu co dělá blizzard spíše udělalo brutálně moc bugů. Elitky jsou odfláknuté takové kombinace + nová věc na zabránění papirovím magum a DH že se zabiji v podstatě sami seme o elitku.

Žádný mechanismus ta hra nemá všechno odstraněný, nudné farmení, skoro žádný dobrý drop. Blizzard bud musí tu hru překopat nebo pohřbít. A jestli tam přibudou datadiskem 2nové postavy a 1 akt navíc to moc nezachrání.

Blizzard vydal Diablo 1, Diablo2 + LoD a nakonec D3 člověk by řekl že převezme D2LoD prvky a maximálně je vylepší a udělá s D3 bobu ale když jde už Blizzard jenom na prachy až tak moc tak to odflákli za málo práce chce hodně peněz.
Že D2 mělo více mechaniky to se nedá ani popírat naproti D3 co nemá nic a jestli bude dělat Blizazrd pořád hry ze stejnými chyby a spolehat že to vyladí datadisky tak je otázka času nez ho nějaka jina firma rozdrtí.
Nevěřím tomu že by datadisky obsahovali jen to co píšeš vzpomeň si co provedl s D2 LoD dnes by asi D2 bez datáče nikdo nehrál a totéž se můžeme dočkat i u D3 ta hra se pořád vyvijí a já věřím že k lepšímu.
A ještě jedna otázka co máš proti kombinacím elitek mě připadají mnohem zajímavější než v D2
Naposledy upravil(a) Baglik dne 28.07.2012, 16:38 hod., celkem upraveno 1 x.

Nepehath
Quill Rat
BattleTag:Pilosh#2485

Příspěvek od Nepehath » 28.07.2012, 16:37 hod.

já se teda GW nebojím, D3 pojede, blizz si dá záležet, co se týče wow a MoP, tak na ty se těším nejvíc, všichni říkali, že SW bude konkurovat wow a ono nic...takže asi takhle

Timpa
Wraith

Příspěvek od Timpa » 28.07.2012, 16:57 hod.

Ty pandy se snad muzou libit tak dětem :D jinak plno lidi co ja teda osobně znám všichni zavrhli už wow hlavně ty pandy to je sranda :D .
Jo jedna teorie je hezká že D2 bez LoD by nic nebylo. Ale tak je to 10let jestli se Blizzard neponaučil a s D2 a LoD tak D3 nic nepomůže. Snad D3 by mělo už diky předchozích zkušeností být parádní a ne obhajoba D2 nic nebylo až s datadiskem to samé bude u D3.

to jako blizzard dělal jenom tak odfláknuté D3 aby lide měli co hrát a za 2 roky uděláme datadisk který to vynese na vrchol :) ano 2 roky protože SC2 měl být každý rok 1 datadisk jaj a co se děje 2,5 roku a pořád nic jo vlastně už je beta která bude 6 mesícu. Takže místo 1 roku se to protáhlo na 3 roky.

Co mám proti Elitkám promin ale i lepe zpracované věci byli v nějaké 2d hře co jsem hrával jako malí dítě. Modře svítící postavičky které hází pořád to samé do kola, Dělaji fialovou světelnou šou s oranžovou a zelenou loužičkou a hazí na tebe hořící balonky no já se domníval že je rok 2012 a herní svět je na úrovni.

nemysli si že me zajímá jenom grafika u starých her se mě ta kreslená grafika nehorázně libí a rád si zahraju staré hry. Ale u nových her tohle netoleruji nejde ani tak o grafiku jak o propracovanost.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“