Otázky a Odpovědi

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
iki
Wraith
Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
BattleTag: iki#2722

Re: Dotazy ohladom D3

Příspěvek od iki » 01.08.2012, 14:00 hod.

Ahoj, plz pokud mam postavu na US serveru a kamarad na EU serveru, je mozne hrat coop? Oba mame takhle vyhnane barbary do inferna a jelikoz chceme hrat obcas spolu, museli jsme zalozit nove postavy (resp. ja na EU...).
Diky

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 01.08.2012, 14:11 hod.

Musíš si založit postavu na EU serveru.

st.ranger
Gorebelly
BattleTag: stranger#2818

Příspěvek od st.ranger » 01.08.2012, 14:42 hod.

Je nějaká možnost si zmanagerovat seznam přátel a zjistit jejich battletag? Už mám v přidaných lidech nepořádek, zvláště si nepamatuji, komu napsat anglicky, komu česky a na koho si přepnout klávesnici na ruštinu.
Decepticon Justice Division
Crusader
Barbarian
Monk
Wizard
Demon Hunter

Achievements: 7780

Corsar
Quill Rat
BattleTag: Corsar#2745

Příspěvek od Corsar » 01.08.2012, 20:45 hod.

Zdravím, dost často mi hra padá, každý den někdy i dvakrát. Máte taky problém s tak častými pády nebo je problém u mě? Dost mě štve když mi hra padne po vyčištěném patře a těsně před ziskáním checkpointu, pak se s tím musít smolit znova. Nemám nic proti pádum serveru ale na ofi scéně bych to toleroval tak 1-2x za týden.

Btw. dnešní maintenance (nemožnost dopoledního hraní) u single hry je opravdu úsměvná.

kojot
Zhar the Mad
BattleTag: TruE#2982

Příspěvek od kojot » 02.08.2012, 07:26 hod.

Problém s padáním hry bude pravděpodobně na tvojí straně. Já žádnej takovej problém nemám a asi ani nikdo jinej, jinak by toho tady bylo plný fórum.
Obrázek

Corsar
Quill Rat

Příspěvek od Corsar » 02.08.2012, 08:02 hod.

To je zajimavý, vždycky po pádu zkusím net (načtení nějaké stránky) a v pohodě se načte.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 02.08.2012, 08:05 hod.

Corsar píše:Zdravím, dost často mi hra padá, každý den někdy i dvakrát. Máte taky problém s tak častými pády nebo je problém u mě? Dost mě štve když mi hra padne po vyčištěném patře a těsně před ziskáním checkpointu, pak se s tím musít smolit znova. Nemám nic proti pádum serveru ale na ofi scéně bych to toleroval tak 1-2x za týden.

Btw. dnešní maintenance (nemožnost dopoledního hraní) u single hry je opravdu úsměvná.
nemáš náhodou o2 internet? :D každopádně si pusť na pozadí nějakej program, kterej ti zobrazí aktivitu připojení. podle toho zjistíš, jestli ti během toho výpadku běžel internet, nebo ne. jestli si to dobře pamatuju, tak možná nejjednodušší bude otevřít si příkazovej řádek (do hledáčku nad tlačítkem start stačí napsat "cmd" a on ti to najde) a napiš do něj "ping http://www.seznam.cz -t" (bez uvozovek, forum mi tam dává http, což není nutný, když to vyjádřím slovně, tak napiše ping mezera vévévé tečka seznam tečka cézet mezera mínus té.). a až tě diablo zase odpojí, podívej se, jestli se něco nezměnilo v průběhu připojení.

kojot
Zhar the Mad
BattleTag: TruE#2982

Příspěvek od kojot » 02.08.2012, 08:15 hod.

Corsar píše:To je zajimavý, vždycky po pádu zkusím net (načtení nějaké stránky) a v pohodě se načte.
On ti ten net může spadnout jenom na pár sekund, takže když pak zkusíš jít na nějaký stránky, tak už je OK. A taky to nemusí být problém připojení, ale to se takhle na dálku dost špatně odhaduje.
Obrázek

Corsar
Quill Rat

Příspěvek od Corsar » 02.08.2012, 10:26 hod.

To sem si taky myslel ale jedu na pevné od Tmobilu a zkrz ten jejich router to je tak výborně vychytané, že když mi spadne net tak se nazahuje i 3 minuty :lol:
Dneska zatim bez jedineho DC tak uvidim do večera ;)

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 02.08.2012, 11:38 hod.

PEvná od Tmobile je taky jen DSL pokud se nepletu.

Nemusí padnout DSL vrstva, může padnout jen PPP - to se za pár sec obnoví, ale spojení je ztraceno. Může blbnout modem (což v těchle vedrech je docela běžné). Můžeš mít blbě nastavený firewall (blokace obnovení IP adresy), může být blbě nastavený router / systém...

Jak to máš od modemu/routeru dále - kabel? vzduch?

Začni tím, že se koukneš do logu modemu (log z WAN / DSL části), jestli tam není nějaká podezřelá aktivita hned po pádu (restart DSL, obnovení PPP, renew nebo změna veřejné IP adresy atd...) - je to nejjednodušší.

Pak zkus ten ping (ale spíše to chce nějaký hlídací soft (například pingplotter) nebo alespoň spolehlivý ping "terč"... po pár stech/tisících pingnutích na seznam, ti seznam pingání pravděpodobně zatrhne -respektive přestane na požadavek odpovídat. Pingání dělej spíše tak, že nejdříve udělej

Kód: Vybrat vše

tracert www.seznam.cz
A ping nebo ten soft nech hlídat první nebo druhou adresu za tvým routerem...

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 05.08.2012, 00:34 hod.

tak měl bych dotaz :)
narážím na tenhle topic http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5070667683
je pravda, že barb tornáda berou dmg jen z hlavní zbraně, jsou nějaké další spelly tohohle rázu?
Obrázek

pajser
Quill Rat
BattleTag: pajser

Příspěvek od pajser » 06.08.2012, 15:31 hod.

Rad by som VAS poziadal o radu,ked idem spustit hru tak stale mi pise CHECKING FOR UPDATES a nic sa nedeje az po neakej dobe vyhodi chybu,zacalo mi to robit diablo 3 a aj WoWko Beta,taK som z toho uz na prasky.Poradi mi niekto prosim v com by mohla byt chyba?

Halen
Gorebelly
BattleTag: Halen#1852

Příspěvek od Halen » 11.08.2012, 17:00 hod.

pajser píše:Rad by som VAS poziadal o radu,ked idem spustit hru tak stale mi pise CHECKING FOR UPDATES a nic sa nedeje az po neakej dobe vyhodi chybu,zacalo mi to robit diablo 3 a aj WoWko Beta,taK som z toho uz na prasky.Poradi mi niekto prosim v com by mohla byt chyba?
Nanainstaloval sis PeerBlock?
Obrázek

RedDwarf_Cz
Wraith

Příspěvek od RedDwarf_Cz » 11.08.2012, 17:07 hod.

Zdravím, jak se do chatu postují názvy itemů?

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 11.08.2012, 18:31 hod.

RedDwarf_Cz píše:Zdravím, jak se do chatu postují názvy itemů?
asi myslíš přímo ten item samotnej. otevřeš inventář (nebo stash) -> otevřeš chat (např. enterem party chat) -> najedeš myší na item, zmáčkneš shift a klikeneš -> voila je to tam :)

RedDwarf_Cz
Wraith

Příspěvek od RedDwarf_Cz » 12.08.2012, 08:31 hod.

Tohle jsem myslel, díky.

Orthyl
Quill Rat
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Příspěvek od Orthyl » 13.08.2012, 13:27 hod.

Zdravicko,nenasiel by sa niekto s volnym guest passom?
-Eternity-

mafian89
Gorebelly
BattleTag: mafian89#2328

Příspěvek od mafian89 » 13.08.2012, 15:15 hod.

Není potřeba, stačí se zaregistrovat na battle netu a stáhnout "demo" Diabla 3 (max lvl 13, po SK, atp. po zakoupení plné upgrade i s postavami):)
Obrázek

Orthyl
Quill Rat
Currenly, I'm playing: Diablo 2

Příspěvek od Orthyl » 13.08.2012, 15:25 hod.

no praveze po registracii na battle.net mam pristup len ku wowku a starcraftu...preto som sa obratil na toto forum
-Eternity-

R-2
Fallen Shaman
BattleTag: Arto#2669

Příspěvek od R-2 » 14.08.2012, 07:55 hod.

Dobrý den, možná jsem špatně hledal a někde to zde je, ale už několik dní přemýšlím (ano je to dáno tím, že jsem začal hrát HC), jak je to s lvl mobů? Jde nějak zjistit lvl mobů? Jak se odvíjí (asi od mého lvl a obtížnosti?)? Jaká je úměra z zisku exp z nich za zabití?
Když se probudíte v den, o kterém náhodou víte, že je to středa a všechno kolem připomíná neděli, začnete tušit, že něco není v pořádku.

WD - forever [/size]

Odpovědět

Zpět na „Obecně“