1akt - mob 60.lvl
2akt - mob 61.lvl
3akt - mob 62.lvl
4akt - mob 63.lvl
ako to je pred infernom pocas hry, som sa nejako nedopatral
fixedWishmaster píše:Neviem ako to je po zbytok hry, ale viem, ze na inferno je to takto:
1akt - mob 61.lvl
2akt - mob 62.lvl
3akt - mob 63.lvl
4akt - mob 63.lvl
ako to je pred infernom pocas hry, som sa nejako nedopatral
No a to je právě ten "oříšek, jak to ta hra počítá? jak třeba u public, když jste tři 2x 26 + 1x 31 = například? Ví tohle někdo?Wishmaster píše:Neviem ako to je po zbytok hry, ale viem, ze na inferno je to takto:
1akt - mob 60.lvl * 2akt - mob 61.lvl * 3akt - mob 62.lvl * 4akt - mob 63.lvl = ako to je pred infernom pocas hry, som sa nejako nedopatral
Co tam ohledně levelu postav chceš počítat?R-2 píše: No a to je právě ten "oříšek, jak to ta hra počítá? jak třeba u public, když jste tři 2x 26 + 1x 31 = například? Ví tohle někdo?
Ne já, ale hra jek generuje moby a jejich lvl ve vztahu k tvému lvl, případně lvl skupiny.....Quetak píše:Co tam ohledně levelu postav chceš počítat?
Zobrazuje se to častěji než jednou za sekundu. Regenerace by měla být stoprocentní co já vím.Patho píše:Ďakujem ešte raz, ešte by ma zaujímala jedna vec... regenerácia za sekundu, keď mám napr. cca 500 a vyskakuje nado mnou iba okolo 200 a tak ... je tak niake obmedzenie čo zráža regeneráciu? alebo pridáva to naotaj tak isto?
to nemyslite vazne, cist 45 stran..Ak máte akýkoľvek dotaz, pozrite si tému Dotazy ohľadom D3 a prejdite si ju celú, je možné, že už niekto mal rovnakú otázku.
jestli si to dobře pamatuju, tak by to mělo bejt spolu s pvp patchem. tzn. ne v brzo očekáváném 1.0.4noef píše:
- nahled statu jak se zmeni danym predmetem primo z aukce (napr. dps, hp)
viz předchozí dotaznoef píše:[*]hledani v aukci podle vice statu (za monka hledat eq bylo pomalu nemozny..)
tohle není žádnej rozšířenej problém, pokud teda nepočítáš viewtopic.php?f=44&t=6312&hilit=fresh+lagnoef píše:[*]pri vice hracich jsem obcas mival lehke zaseky - docasne snizeni fps, kdyz jsem ale monitoroval hw tak vse zvladalo (u cpu 3 jadra nesly pres ~30% a posledni snad nikdy pres 70%, grafikou to asi nebude, protoze i pri snizeni detailu byly seky uplne stejne, ale jistej si nejsu)[/list]