Otázky a Odpovědi
-
Qwadrax
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: Qwadrax#2596
Re: Dotazy ohladom D3
Čau chtěl jsem se zeptat přišel mi mail od uranustang@yahoo.cn píšící že jménem blizzard entertraiment mě varujou že jsem se pokoušel prodat svuj diablo account a pod tím adresa co píše že odkazuje na battle.net ale když se na ni kliknu objeví se varování a naskočí nějaká podivná stránka je to podle mě jenom pokus o ukradení učtu podle mě už kvuli tomu divnému emailu takže se ptám (je možné že to je opravdu varování od blizzardu tak jestli otom někdo něco neví)
- Quetak
- The Butcher
- BattleTag: Quetak#1902
neklikat,smazat.Alltren píše:Čau chtěl jsem se zeptat přišel mi mail od uranustang@yahoo.cn píšící že jménem blizzard entertraiment mě varujou že jsem se pokoušel prodat svuj diablo account a pod tím adresa co píše že odkazuje na battle.net ale když se na ni kliknu objeví se varování a naskočí nějaká podivná stránka je to podle mě jenom pokus o ukradení učtu podle mě už kvuli tomu divnému emailu takže se ptám (je možné že to je opravdu varování od blizzardu tak jestli otom někdo něco neví)
Ahoj
Potřeboval bych poradit kde se nechá dropovat toto Page of Blacksmithing ke zvíšení craft lvlu jsou třeba dvě a já nemužu sehnat ani jednu :-D
Dále jsem se chtěl zeptat jestli by mi někdo nepomohl v začátcích mám dvě postavy lvl 30 jedna je monk druhá DH a jelikož neumim ani prd anglicky je pro mě těžké dát dohromady nějákou výbavu a vybrat kouzla která jsou pro danou situaci vhodná :-D Hledám nějákého spoluhráč co už má zkušenosti a třeba expí novou postavu a vzal by mě do party atp.
Potřeboval bych poradit kde se nechá dropovat toto Page of Blacksmithing ke zvíšení craft lvlu jsou třeba dvě a já nemužu sehnat ani jednu :-D
Dále jsem se chtěl zeptat jestli by mi někdo nepomohl v začátcích mám dvě postavy lvl 30 jedna je monk druhá DH a jelikož neumim ani prd anglicky je pro mě těžké dát dohromady nějákou výbavu a vybrat kouzla která jsou pro danou situaci vhodná :-D Hledám nějákého spoluhráč co už má zkušenosti a třeba expí novou postavu a vzal by mě do party atp.
Ako je prosim mozme ze ma na sebe 2x rovnaky leg. ring?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/zara ... ero/421417
http://eu.battle.net/d3/en/profile/zara ... ero/421417
- kojot
- Zhar the Mad
- BattleTag: TruE#2982
Tak to fakt nevím. Jediný, co mě napadá je, že by jeden byl Legacy a druhej novej. Ale to je jenom spekulace.
Kdyby jeden byl "legacy", tak ma jiny nazev.
Je to divne. Otazkou je, jestli to tak ma i ve hre, nebo se to jen zobrazuje na webu. Je tam urcite "zpozdeni", coz by mohla byt jedna vec a nebo prisel na zpusob jak to ochcat, aby se to tak na webu tvarilo, ze ma dve stejne legendarky.
Je to divne. Otazkou je, jestli to tak ma i ve hre, nebo se to jen zobrazuje na webu. Je tam urcite "zpozdeni", coz by mohla byt jedna vec a nebo prisel na zpusob jak to ochcat, aby se to tak na webu tvarilo, ze ma dve stejne legendarky.
Jak jsi psal, je to legacy a novej, tato legendárka neprošla po patchi žádnou změnou.
hm, okey.. ďakujem, musí byť teda jeden ring legacy
..ešte by ma zaujímala jedna vec, dosť odveci otázka ale len tak zo zaujímavosti
mám v iteme health globes grant +12 617 life a keď dám detaily tak tam je +12 616
...ak máte tiež tento affix v iteme tak sa pozrite
divné 
..ešte by ma zaujímala jedna vec, dosť odveci otázka ale len tak zo zaujímavosti
zdar padli mi ZUNIMASSA'S TRAIL, 8% poison dmg, tak ma zaujima , ci sa ten 8% aplikuje na zbran ktora ma bonus poison dmg ? lebo normalne mi dmg nezdviha
, tak ma zaujima jak to teda funguje a ci si tie boty neham na DH
dik
, tak ma zaujima jak to teda funguje a ci si tie boty neham na DH
dik

- HELLERcz
- Diablo
- BattleTag: HELLER#21462
Nevíte, proč se mi nechce aktualizovat profil na battlenetu ?
Last updated on 18 Oct 2012 00:20 BST
Den se mi to neaktualizovalo.
EDIT: teď koukám, že už tam aktualizace je .. jsem myslel že se to aktualizuje časteji.
Last updated on 18 Oct 2012 00:20 BST
Den se mi to neaktualizovalo.
EDIT: teď koukám, že už tam aktualizace je .. jsem myslel že se to aktualizuje časteji.

- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag: Kuki#2122
Nestihaj, kdyz valis v kuse.:QF
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag: Kuki#2122
No to me napadlo hned, nevim jak ty aktualizace funguje, ale kdyz tam ses furt skoro jako nevim.:-)
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Zkus logout ze hry (nikoliv vypnout) a znovu se prihlasit.
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
- BattleTag: Swen #2595
jo tohle funguje na 100% ve chvili kdy nalogujes z5 tak uz to je updatlyGrollw píše:Zkus logout ze hry (nikoliv vypnout) a znovu se prihlasit.
- Still
- Gorebelly
- BattleTag: Stillovy#2593
Je možné mít vyšší Movement Speed než 12? mám botky s 12+ a teď mi droply legend bracery Lacuni s 12+ Ms a můj barb má stovku pořád za 8 sekund
i když ve statech se Ms navýšil na 24+.
Pokud se nemylim, z veci muzes mit az 25 movement speed.