Ahojte, stejně jako asi všichni jsem plný očekávání ráno stáhl patch a vyrazil hned testovat. Poměrně záhy jsem si potrvrdil to, co už jsem si myslel před uvolněním patche a sice, že pro klasické farmení itemů, tak jak to dělala většina z nás doteď je pro mne jasná jednička MP1 a to hned z několika důvodů.. Tím hlavním je asi maximální efektivita o kterou by se měl každý farmer snažit, teď nemám namysli pouze efektivitu v rychlosti zabíjení, ale jakýsi koktejl z rychlosti,co nejlepšího dropu a fun to play.. Hned ze začátku jsem napálil MP5 a zkusil pofarmit. Ne že bych to nedával nebo pořád ripoval, ale jaksi to všechno trvalo zbytečně dlouho a vlastně poměrně bezdůvodně. Nepřijde mi nijak výhodné získat bonus 100%mf za cenu o 300% většího počtu HP a 70% větší dmg od všech monster. Jediné k čemu je podle mého MP vetší než "1" užitečný je farmení klíčů a následné Uber boss fighty. To je Na "revoluční" systém podle mně málo a sám za sebe musím říci, že se mi nelíbí. Jednak proto, že MP1 dělá z inferna dojnou krávu prakticky pro všechny bez ohledu na gear a tedy je v celé hře o další výzvu méně (ikdyž ono nerfnuté inferno už dávno nebylo tim endgame jen pro ty nejlepší) a taky mi přijde, že to celou hru ještě více tříští a dělá ji takovou jak to říci "rozhozenou". Inferno si představuju jako výzvu (úplně stejnou a pevně danou pro všechny), která by se měla akt od aktu stupňovat a ne místo, kde od začátku 1aktu na mp1 dostane kdokoli ten nej drop ve hře

A co vy jaké jsou vaše dojmy a názory na nový systém ?
EDIT: Jinak jsem změnil už svůj hlas v anketě na "ujde" pomalu opadává prvotní panika

a třeba to pomalu dojde az na "líbí"

jen mně docela mrzí ztráta 2K armoru což je pro melee char docela rána
Update: Jeden z nejoblibenejsich a nejsledovanejsich streameru Diabla "Modz" potvrdil ma slova a na farmeni itemu pouziva MP1 diky efektivite a to ma 190K dps unbuffed monka