Takze prodavejte za ceny, ktere opravdu ocekavate, ikdyz davate jenom aukci, aby se vam nestalo to co mne, ze se proda za 5h VELMI pod cenou
BID CHEAT RMAH
BID CHEAT RMAH
Doufam, ze jsem na spravnem foru, ale chtel bych vsechny varovat pred tim co se stalo me, jak na RMAH tak na AH. Mel jsem aukci asi okolo 5h a nekdo koupil predme za mene nez byl buyout, divil jsem se tomu a tak jsem hledal a nasel toto *******
Takze prodavejte za ceny, ktere opravdu ocekavate, ikdyz davate jenom aukci, aby se vam nestalo to co mne, ze se proda za 5h VELMI pod cenou
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: Kargath #2439
Re: BID CHEAT RMAH
nevím zda li sem to taky patří ale stalo se mi cca 3 dny nazpátek.Dal jsem do Normal AH luk ...hezké staty DPS 1100 .... bid začínál na nějakých 145000 ....zbývala druhá hodina k jejímu konci přičemž někdo přihodil a to částku 725 000 ... takže sem nemohl ani cancelnout ...dvě hoďky už vyprchali a mě se ve hře objevilo že luk byl prodán ...teď mě uplně zamrazilo z částky za kterou se luk prodal ..ta částka byla upatlanejch 2215 g .... Jsem si jistý že jsem nikde chybu neudělal a toto mi příjde opravdu divné ... Prosím ...ví někdo co to je? Jestli se opravdu někomu povedlo mě oškubat nebo je to chyba hry? Předem děkuji za odpovědi
- Borgi*
- Doom Knight
- BattleTag: Borgi#2969
Tohle bych asi smazal, je tam návod i s programem. Asi tu nikdo nestojí o BAN.
No ja to sem nedavam jako navod... Jenom upozorneni, ze to existuje a je to VEREJNE PRISTUPNE, takze kdokoliv to muze udelat (nejenom expert asiat
). Nezkousel jsem ten navod, takze ani nevim, jestli primo tohle funguje. V pripade, ze to bude na BAN, pls admina o upozorneni a ja to hned smazu!
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag: Kuki#2122
Ban za to nebude, verim ze jsi to nebral jako navod, ale tohle tu radsi sirit nebudem...
Jen to stejne porad nechapu....
Uz je to smazane.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Jen to stejne porad nechapu....
Uz je to smazane.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!