Divný,všem to pořád padá jak na běžícím páse jen mne za poslední 2 dny jen 1 legendárka ( jak jinak než spirit stone ) Ne že by se mi po těch všech Voodoo maskách , gladiátor rukavicích a ik páskům s rollem takovým , že se mi chce někdy brečet extra stýskalo , jen mi přijde dost divný že v jeden den za cca 4 hodiny hracího času padne legendárek 10 a pak další dva dny za cca 15 hodin hraní ani jedna .. Škoda že blizzard nikdy neodkryje tajemství výpočtu dropu , moc rád bych se do toho celého systému podíval ať vím , jak to vlastně pracuje
Tato Fúrie by mohla mít celkem slušnou cenu, ne? Pro Barbara jak vyšitá!
V goldech se nabízí horší za 1 Miliardu, v EUR tam nad 1100 DPS ani žádnou nevidím ...
Toho 80% šutru si nevšímejte, jenom jsem si ji chtěl vyzkoušet na Wize. Škoda že nemá Life Steal a Int, hned bych si ji nechal
MF 240, Act3, Stonefort, MP4
Vysokou. Možná ani na aukci nenajdeš podobný roll. Jediné, co může cenu trochu srazit je relativně nízký allres, na který ti kupující kladou přehnaný důraz, aniž by si všimli ostatních statů na itemu. Podle mě to prodáš za 50m, to bych dal bid a 85 buyout.
@supersrac
kolem takovéhle mace by se ti vyplatilo postavit barbara. To je úžasný kousek.