Edit: Raisen, mala si pravdu, Andariel vzdorovala cca 5 minút, jej drop bol takmer bezcenný, bez unikátu, aj keď mi dala Whitstan's Guard, čo nie úplne na nič, možno sa dožijem aj jeho prípadnej personifikácie
Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Moderátor: Dark_Deamon
- BladeMaster
- Wraith
- Currenly, I'm playing: Diablo 2
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Dneska som sa konečne prebojoval k Andariel a stalo sa niečo, čo ma neuveriteľne nas... TOTO mi padlo tesne pred tým, ako musím zmeniť merca
. Fuj, doteraz mala tá krava v rukách Superior Long Bow a keď mi pre ňu konečne niečo padne, tak ju musím vymeniť. Teda ešte neviem ako dopadne Andariel, ale snáď nebude mojim koncom.
Edit: Raisen, mala si pravdu, Andariel vzdorovala cca 5 minút, jej drop bol takmer bezcenný, bez unikátu, aj keď mi dala Whitstan's Guard, čo nie úplne na nič, možno sa dožijem aj jeho prípadnej personifikácie
.
Naposledy upravil(a) BladeMaster dne 15.11.2012, 19:52 hod., celkem upraveno 1 x.
Tak myslím, že díky tomu luku Andariel padne docela rychle :-)
HC grál: 537/516 (-21)
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag: Cirdan #2807
Aktualizován postup.
Jinak vítám nové účastníky.
Jinak vítám nové účastníky.
Zima se blíží.

Taky vítám nové hráče do turnaje :-)
Štěstí přeje připraveným...
Haham ted si ctu zpetne debatu...a moc zajimave..
vubec jsem teda nepochopil pri cteni pravidel ze kdyz clovek najde unikat ze si ho musi dat, ale co je zajimavejsi, tak je, ze pokud mam claw mastery u assky, jakoze je mam ..
tak me jakejkoliv jinej unikat krome drapu bude branit v uzivani skillu, tudiz ho vubec nebdu muset mit...a bohudik baba to ma podobne...hrozne ulety..
Fakt panove, toto se vam povedlo, nevim jestli je to zamerne, nebo jen nahoda, ale vypada to jako pekna kulisarna..

dekuji za klavne privitani..
vubec jsem teda nepochopil pri cteni pravidel ze kdyz clovek najde unikat ze si ho musi dat, ale co je zajimavejsi, tak je, ze pokud mam claw mastery u assky, jakoze je mam ..
Fakt panove, toto se vam povedlo, nevim jestli je to zamerne, nebo jen nahoda, ale vypada to jako pekna kulisarna..
dekuji za klavne privitani..
- BladeMaster
- Wraith
Teraz som dokončil report 1. aktu Nightmare. A v zápale boja som zabudol popriať šťastie všetkým (dvom) novým učastníkom
. Takže veľa šťastia v boji s Diablom a jeho kamarátmi.
Welwet: Myslím, že takí, čo behali s drápmi z prvého aktu ešte pri Diablovi tu boli. Ale všetko je možné, len to asi trvá večnosť
.
Welwet: Myslím, že takí, čo behali s drápmi z prvého aktu ešte pri Diablovi tu boli. Ale všetko je možné, len to asi trvá večnosť
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag: Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Welwete...moje zbraně jsou především boty 
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se v mezičase mezi návalem práce a léčením virózy zmohl alespoň na Dark Wood
Vim, plazim se jak žížala, ale pořád ještě nejsem ze hry 
-
LordKiller
- Adviser
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
děkuji za uvítání.
už budu pomalu končit a1, zatim to vypadá tak, že díky helmě +1 werebear stojim před obludkama, směji se a rogunka aŤlizá to owní zezadu a černobylská žížalka mě léčí
samozřejmě sem nedropl ještě nic.
už budu pomalu končit a1, zatim to vypadá tak, že díky helmě +1 werebear stojim před obludkama, směji se a rogunka aŤlizá to owní zezadu a černobylská žížalka mě léčí
Tak bohužel jsem mrtev
skončil jsem v pavoučích jeskyních. Dostla mě Sszark the Burning. Dám si teď pár dní pauzu a přes víkend se rozmyslím, jestli budu hrát znovu nebo ne 
to LoneWolf: tak to mě mrzí,.. Já teď nemám vůbec čas hrát, tak se alespoň bavim číst reporty a apodobně. Takže bude fajn, když to dál zkusiš, ať se já nenudím, když nemůžu hrát :-)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag: DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
LoneWolf: Na to se nedá napsat nic jiného, než R.I.P.
LoneWolf: stane se...tady temer kazdemu....kazdej den..hodne stesti do dalsiho hrani 
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Že gratuluji k dohrání Normal!
Jsi rychlý :-) Já mám zatím vyčištěnou jen jednu oblast v pátém aktu.
HC grál: 537/516 (-21)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Díky
Ještě mě ale čeká Nihloun a kravín. Pořád doufám, že padne nějaká slušná 2 soc Staffka. A ono pořád nic....
V WSK padl akorát unikát Woestave.
V WSK padl akorát unikát Woestave.
to Dark_Deamon: gratuluji :-)
já snad v pondělí dodělám 1. akt
já snad v pondělí dodělám 1. akt
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag: Cirdan #2807
Musím souhlasit s Dark_Deamonem, protože ten barbar je fakt kamikadze, protože za necelou lokaci, co ho mám, mi chcípnul už víckrát než pouštní žoldák, protože ten umíral snad jen u Diabla.
Zima se blíží.

@Daemon:Gratuluju, ikdyz to se dalo cekat, i zacatek NM by nemel byt zpomalujici, jen to chce byt opatrny
@Lone Wolf:To je mi lito, ale zkus to znovu, ted uz to musi vyjit
@BladeMaster:Nechces mi ten luk poslat?!Moji mercine by se hodil
Co se tyce meho druida, nemel jsem skoro cas hrat, presto jsem uz dokoncil Black Marsh na NM vcetne veze, Countessa se rozsoupla a dala zase EL a nic jinyho, teda jo, setovej luk naprd...Nevim, jestli si nekdo pamatuje, ze jsem psal o sazce na jednu kartu s tim personalize lukem pro mou mercinu, ale zatim ta sazka vychazi, behem chvilky v A1NM 4! unikaty (zbrane) a minimalne jedna do budoucna hodne pouzitelna, jeste by to chtelo unique stit, no uvidime...Update snad udelam dneska
Edit:Jo, a vitam samozrejme nove ucastniky Lorda a Welveta
@Lone Wolf:To je mi lito, ale zkus to znovu, ted uz to musi vyjit
@BladeMaster:Nechces mi ten luk poslat?!Moji mercine by se hodil
Co se tyce meho druida, nemel jsem skoro cas hrat, presto jsem uz dokoncil Black Marsh na NM vcetne veze, Countessa se rozsoupla a dala zase EL a nic jinyho, teda jo, setovej luk naprd...Nevim, jestli si nekdo pamatuje, ze jsem psal o sazce na jednu kartu s tim personalize lukem pro mou mercinu, ale zatim ta sazka vychazi, behem chvilky v A1NM 4! unikaty (zbrane) a minimalne jedna do budoucna hodne pouzitelna, jeste by to chtelo unique stit, no uvidime...Update snad udelam dneska
Edit:Jo, a vitam samozrejme nove ucastniky Lorda a Welveta