Zdravím
měl bych prosím dotaz na wize a to konkrétně na Tal Rasha Amulet, můj dotaz spočívá v tom, esi ten bonus dmg arcane, poison aj. jsou započítány do skilu jako třeba u archona nebo je to doprovodný dmg. Jako, že dám svůj + 6 procent toho elementu co tam mám. Snad sem to napsal nějak srozumitelně, už sem z toho zmatený.
Předem děkuji za odpověď, snad moc neotravuji
Mám dotaz, prosím moc o radu ... .)
Re: Mám dotaz, prosím moc o radu ... .)
co jsem pochopil článek ohledně elemental dmg tak zvyšuje veškeré elemental dmg v tvém případě arcane čli se to sčítá pokud máš elemental dmg na zbrani. ne physical + všechny arcane spely čili do archona by se to mělo počítat. tak i do arcane orby, arcane torrentu, arcane hydry, desintegrate, .....
Takže, když si dám na klacek magic weapon tak to přídá +6 procent archonu? Nějak to nechápu kde zjistím ten element?:) Asi se ptám jak vůl, ale v toto nechápu moc.)
těch 6% se ti přidá jako arcane dmg. Konvertuje to tvůj physical dmg na arcane takže ve výsledku budeš mít 100% physical dmg + 6% arcane dmg = 106% dmg. To za predpokladu, že máš všechen dmg physical, pokud máš na zbraní třeba fire dmg tak ti to přidá míň protože to konvertuje pouze physical. Jaký používáš skilly na to nemá vůbec vliv.
edit: ten článek v tom lidem udělal akorát bordel, místy byl zmatenej až lživej.
edit: ten článek v tom lidem udělal akorát bordel, místy byl zmatenej až lživej.
aha už chápu, díky moc všem ... .)