Predem diky vsem za rady a postrehy
Jake nejlepsi zbrane pro DW monka?
Jake nejlepsi zbrane pro DW monka?
Ahoj planuju poridit nove zbrane. Tak jsem se chtel zeptat jake jsou podle vas asi nej pro monka co chce jet na DMG a pouzivat 2 zbrane.
Re: Jake nejlepsi zbrane pro DW monka?
Osobně bych zvolil něco s vysokým AS. Dagger, nebo fist. Staty musíš přizpůsobit svému equipu a přesnému buildu.

- Swen_von_Walhallion
- Wraith
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: Swen #2595
dagger je nejrychlejsi 1.5 speed nebo pak fist a sword s 1.4 pricemz slusny mece sou asi cenove nejdostupnejsi ceny fistu sou vetsinou totalne uchylny pac jejich drop je nekolikanasobne nizzsi
No link na chr jsem sem mohl taky hodit rovnou 
http://eu.battle.net/d3/en/profile/OkM- ... ro/5110109
Jinak BO planuju jet zhruba to co mam ted akorat vymenim mantru za MoC s Overwave nebo Submission. A jak jsem to tu tak procital tak DMG asi pozenu pres CS a CD.
Popripade co by bylo dobre za zbrane z Legendary pripadne setovek? O prachy me ani tak nejde mel bych dostat docela slusny balik od znameho
Nebranim se ani pripominkam k buildu a EQ a za vsechny rady a pripominky diky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/OkM- ... ro/5110109
Jinak BO planuju jet zhruba to co mam ted akorat vymenim mantru za MoC s Overwave nebo Submission. A jak jsem to tu tak procital tak DMG asi pozenu pres CS a CD.
Popripade co by bylo dobre za zbrane z Legendary pripadne setovek? O prachy me ani tak nejde mel bych dostat docela slusny balik od znameho
Nebranim se ani pripominkam k buildu a EQ a za vsechny rady a pripominky diky
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
pokud jedes SW/cyclone + thunderclap tak urcite poradna wom khim lau. a echotic fury ale ta s CD a socketem stoji majlant ze setovek Inna helma + kalhoty a pak ntalia boty a prstynek sou asi nej dps comba
Diky za radu. Pocitam ze tech prachu zas tolik nebude aby bylo na vsechno ale casem to snad pujdeSwen_von_Walhallion píše:pokud jedes SW/cyclone + thunderclap tak urcite poradna wom khim lau. a echotic fury ale ta s CD a socketem stoji majlant ze setovek Inna helma + kalhoty a pak ntalia boty a prstynek sou asi nej dps comba
Dneska jsem koupil nový štít a starý mám teoreticky k neužitku.. Pokud bys nechtěl jet jen DW ale rozhodl se jet se stítem, tak ti ho můžu nabídnout.. 250 dex a 250 vit a 70+ all ressist v něm určitě je.. mělo by tam být i něco navíc, ale z paměti nevím co ..
- Černý vlk
- Wraith
- BattleTag: Ngwathorgoth#1668
tak nevím..ten echotic dá pěkné DMG, ale co fear? není to otrava pro melee postavu?Swen_von_Walhallion píše:pokud jedes SW/cyclone + thunderclap tak urcite poradna wom khim lau. a echotic fury ale ta s CD a socketem stoji majlant ze setovek Inna helma + kalhoty a pak ntalia boty a prstynek sou asi nej dps comba
No Fear u monka se ve zbrani moc nehodí.. ale proti gustu..
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
- Černý vlk
- Wraith
no spíše jde o to, že se teleportneš jen na 3. úder. takže fear dost obtěžuje.Swen_von_Walhallion píše:s thunderclapem to zase takovej problem neni
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
no vzhledem k tomu jakou attack speed ma clovek s fury v DW konfiguraci tak to ty tri udery sou pomerne hodne rychle za sebou nemluve o tom ze ve chvily kdy clovek sezene slusnou fury uz ma takovy dps ze trash zabiji instantem a u elitek to zase takovej problem neni pac to trva jen chvilku, a na druhou stanu potvora co je ve fearu tak neutoci ani nic nekasti tekze negativa sou v rovnovaze s pozitivama podle me
- Černý vlk
- Wraith
to ano..ale já jedu defenzivní build...samage vytáhnu na 50k (+20% z unikátky za lightning) a na vyšší MP to nebudou jednoranky. Takže když to shrnu - bylo to fajn, ale od nového patche by to bylo lepší obměnitSwen_von_Walhallion píše:no vzhledem k tomu jakou attack speed ma clovek s fury v DW konfiguraci tak to ty tri udery sou pomerne hodne rychle za sebou nemluve o tom ze ve chvily kdy clovek sezene slusnou fury uz ma takovy dps ze trash zabiji instantem a u elitek to zase takovej problem neni pac to trva jen chvilku, a na druhou stanu potvora co je ve fearu tak neutoci ani nic nekasti tekze negativa sou v rovnovaze s pozitivama podle me
Kazdopadne diky za nabidku ale se stitem jet neplanujuWarclo píše:Dneska jsem koupil nový štít a starý mám teoreticky k neužitku.. Pokud bys nechtěl jet jen DW ale rozhodl se jet se stítem, tak ti ho můžu nabídnout.. 250 dex a 250 vit a 70+ all ressist v něm určitě je.. mělo by tam být i něco navíc, ale z paměti nevím co ..
Čau.
Vím že tenhle gear stojí za starou belu, ale nemá někdo nápad co k němu za skills? na novej nemám a farmení je čím dál těžší pro mě, začínám moc chcípat,nehorázný love za opravu atd. furt dokola
. Mám pocit, že sem ho odzačátku rozehrál špatně, ale třeba se s tím ještě něco dá udělat.
Jedu DW a ty fisty co mám.....sou asi hodně špatný co?
,ale mám nějakejch 1.75 attack za sekundu
(teď z hlavy nevím)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... ero/658327
Vím že tenhle gear stojí za starou belu, ale nemá někdo nápad co k němu za skills? na novej nemám a farmení je čím dál těžší pro mě, začínám moc chcípat,nehorázný love za opravu atd. furt dokola
Jedu DW a ty fisty co mám.....sou asi hodně špatný co?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... ero/658327
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

- Swen_von_Walhallion
- Wraith
LS ti moc nepomuze s timhle dps to spis LoH zvednout crity s timhle ti zadnej BO nepomuze mozna jeste FotH s runou quicksilver
..."FotH s runou quicksilver" myslíš s runou Quickening?? nebo sem já úplně vedle a FotH neznamená Fists of Thunder??
.
..."ti zádnej BO nepomůže...." Sorry za mou neznalost, ale ještě nemám naučených včech 5466 zkratek
.
Každopádně dík.
..."ti zádnej BO nepomůže...." Sorry za mou neznalost, ale ještě nemám naučených včech 5466 zkratek
Každopádně dík.

- Swen_von_Walhallion
- Wraith
jo quickening se mi to plete BO = build order :-) potrebujes vic dex critu rezisto prakticky vseho .... netusim kolik goldu mas ale za par set tisic bys podle me poridil hodne slusny upgy ..
OK, nezbývá než natrhnout úsměv pár miliónům démonů a našetřit kačáky.... Zítra v hokně mě nebudou mít rádi,když přídu vyšťavenej z 8h farmení
.
Resist,dex...to by pěkně a levněji zvedl štít, ale já se DW nevzdám....
Resist,dex...to by pěkně a levněji zvedl štít, ale já se DW nevzdám....

- Borgi*
- Doom Knight
- BattleTag: Borgi#2969
Won Khim Lau + The Fist of Az Turrasq - cca za 30m dostane suprový DMG + 20% do všech Lighting skillů, silnější kombinaci za stejnou cenu sem nenašel.