New craft items
No ale většina itemů je teď skoro neprodejná, tak nevím jestli to chtěli až tak...
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Re: New craft items
No já myslím, že to tak chtěli...sám Blizz už dávno říkal, že jim AH děla starost, jelikož spousta hráčů si kupuje předměty a samotný drop je tak moc nezajímá. Ztrácí se kouzlo hry. Takže postupné omezení AH bylo očekáváno. Na AH se pořád solidné obchodují zbraně, helmy a ringy...
No vycházej z toho, že oni chtějí na prvním místě peníze pro sebe a až někde dál jsou potřeby hráčů. Jedině, že by znovuzrozený obchod z komoditami plně nahradil zisky z prodeje itemů.
dotaz ke craftu...je nekde napsany,ze CC/CD/aspd maj zamerne zmensenou sanci na roll? protoze se zda,ze roll je prozmenu "cinklej" a tyhle staty maj mnohonasobne mensi sanci na roll,nedejboze aby byly rollnuty najednou,na hrubo jsem si naplacal graf v excelu pro 50 craftlejch itemu(samozrejme ze afixy min/max dmg,extra str k tomu base rollu atd jsem nezahrnoval,cimz doslo k mensimu zkresleni) a aspd tam nebyl ani jednou,CC 8x,CD 4x a navic nikdy ne na jednom itemu...
To bude těžko někde napsané, ale věřím tomu. Statistiku jsem si sice nedělal, ale když vidím co se furt rolluje na rukavicích...
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Až vycraftíš 500 itemů, tak udělej statistiku. Ze vzorku 50 kusů toho moc nepoznáš...foebane v této diskusi tvrdil, že vykraftil 450 amuletů a pořád mu nepadl roll na trifectu - as, cc a cd v rozumné míře Takže je to hodně o štěstí a ta pravděpodobnost na to, aby se ty tři staty našli na jednom itemu a měli zároveň pěkné hodnoty, je velmi malá... Na druhou stranu já ve hře našel už minimálně 500 amulerů (ne-li víc) a taky jsem nenašel trifectu
tak zase mít každej za tejden nej roll na každém itemu craftu to by nebylo moc zábavný, já sem spokojenej a je dobře, že je alespoň trochu jiná zábava než hrabání se na AH a pořád dokola zjišťovat že item co bych potřeboval stojí X stovek melounů. Takhle je alespoň šance si to ucraftit sám. Zatím se povedla ramena asi na 20 pokusů tak ted jedu amulety. 30-40 pokusů za mnou a zatím nic. Ale nevzdávám to
Taky jsem nezacraftil nejake pecky ale ten potencial tam je porad jsem usetril spousta penez craftem :-D a mám rád hazard takže ten adrenalin u toho je super :-D :-D :-D
Na svém profilu mám nějaké věci hozené , nejsou to pecky ale lepší než nic.
Na svém profilu mám nějaké věci hozené , nejsou to pecky ale lepší než nic.