Co po Infernu - Rady
Nedávno jsem po dlouhé době zapl Diablo s úmyslem dodělat konečně Inferno, na kterém jsem se zasekl. (note. Přestal jsem to hrát v září)
Takže jsem byl skoro půl roku bez nějakých řádných informací a novinek, které se týkaly gameplaye. Každopádně jsem zjistil, že Inferno je oproti minule procházka růžovou zahradou a během dne jsem ho dokončil.
Jenže teď mě to zase chytlo a nějak nevím, co ve hře dělat. Mám hodně slabý equip (viz. dole), zatím zkouším ACT I (MP1) a to zvládám docela dobře. Ale myslím, že bych spíš měl začít farmit goldy, abych našetřil aspoň na trošku slušnější equip.
Nějaké nápady, kde bych měl začít? Popř. Kde se farmí nejlépe. (note. Mám skoro nulový magic find a s gold findem to je ještě horší, nebýt NP tak mi snad z mobů nepadne ani gold )
Armory
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Duri ... ro/7489439
Díky předem za vaše rady.
Takže jsem byl skoro půl roku bez nějakých řádných informací a novinek, které se týkaly gameplaye. Každopádně jsem zjistil, že Inferno je oproti minule procházka růžovou zahradou a během dne jsem ho dokončil.
Jenže teď mě to zase chytlo a nějak nevím, co ve hře dělat. Mám hodně slabý equip (viz. dole), zatím zkouším ACT I (MP1) a to zvládám docela dobře. Ale myslím, že bych spíš měl začít farmit goldy, abych našetřil aspoň na trošku slušnější equip.
Nějaké nápady, kde bych měl začít? Popř. Kde se farmí nejlépe. (note. Mám skoro nulový magic find a s gold findem to je ještě horší, nebýt NP tak mi snad z mobů nepadne ani gold )
Armory
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Duri ... ro/7489439
Díky předem za vaše rady.
Progress - Inferno; ACT I
Re: Co po Infernu - Rady
Hrat MP1 ten akt co te bavi, sbirat zluty itemy a rozbijet. Jeden item je cca 2000g, 100 itemu je 200k. Kupoval bych nejdriv upgrade na sloty kde mas nejhorsi veci, atd. Pak omrkni naky novy zbrane s crit dmg a nebo socketem. A itemy na crit. Spatnej neni ani Skorn, dava za malo penez hodne muziky.
Dal novy build, nektery spelly se menily a treba zvon dava docela sileny dmg.
A pak farmit. A modlit se aby neco dropovalo.
e: MF a GF neres
Dal novy build, nektery spelly se menily a treba zvon dava docela sileny dmg.
A pak farmit. A modlit se aby neco dropovalo.
e: MF a GF neres
Dobře, díky za rady.
Nějaké luxusní místo na farmení goldů?
Zrovna teď jedu na goldy Keywardena, ACT I (MP1)
Tzn.
The Festering Woods - stack NV --> Fields of Misery, Keywarden
A za hodinku mám asi 150-200k.
Jinak díky moc hráči Quetak za několik itemů a fakt dost hodně plánků.
Nějaké luxusní místo na farmení goldů?
Zrovna teď jedu na goldy Keywardena, ACT I (MP1)
Tzn.
The Festering Woods - stack NV --> Fields of Misery, Keywarden
A za hodinku mám asi 150-200k.
Jinak díky moc hráči Quetak za několik itemů a fakt dost hodně plánků.
- Zmener
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:McZmener#2115
Ahoj doporucuju ti farmit akt 3, kde se vyskytuje nejvic priser. Napr tvz. Alkaizer run na mp1 nebo mp2 je na farmu pro tebe idealni. Jednak se rychle expi paragony, zvysuje to magic find i gold find a jednak je tahle cesta opravdu plna potvor, takze zabijis skoro porad. Jo a co delat na infernu? To je velmi jednoduche farmit, farmit a zase farmit. Ja osobne mzu potvrdit, ze se vysledky jednou dostavi v podobe nekolika vyjimecnych dropů, takže gl.
Durix - uplne zapomen na sbirani goldu...to nema absolutne smysl..jed co nejrychlejsi runy a doufej, ze padne neco slusnyho...sbirani goldu ber jen jako mensi privydelek a pokud nebezis primo pres hromadku tak se pro ne ani nevracej atd...je to zbytecny
Tak, dneska mi konečně farmení přineslo snad trošku ovoce. Co myslíte, za kolik by se dala prodat tato zbraň? Prosím, upřímně. Doufám, že se dostanu nad 0,5m.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
- barwajz
- Fallen Shaman
- BattleTag:barwajz#2964
Jediný IK gun co jsem prodal za trochu víc (2,5m) byl 1560dps a měl socket.
Takovéhle kusy jsou v AH za 40k.
Sad but true.
Takovéhle kusy jsou v AH za 40k.
Sad but true.
- Zmener
- Fallen Shaman
- BattleTag:McZmener#2115
Souhlas bohuzel hodnota je par desitek tisic. Ale neboj, neco casem padne uvidis.
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
ale tak pro hromádky nad 2k se vrátit může... teď mám třeba nahrabáno nějakejch 185M goldů a to je nijak plánovaně nefarmím, takže občas se to hodí...Reve píše:Durix - uplne zapomen na sbirani goldu...to nema absolutne smysl..jed co nejrychlejsi runy a doufej, ze padne neco slusnyho...sbirani goldu ber jen jako mensi privydelek a pokud nebezis primo pres hromadku tak se pro ne ani nevracej atd...je to zbytecny
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
nj, ale ty nemas PL10...takze to uz padaji trosku jiny sumy...v jeho pripade si stojim zatim, ze se to nevyplati..i kdyz se sam pro to vracim nekdy:)..a pritom nechci..nekdy me to neda
S trochou nadsázky Ti poradím. Pokud si člověk chce rychle vylepšit EQ na Monka nebo DH bez použití aukce, je nejednoduší si založit Barbara Za těch 20 paragonů jim složíš vejbavičku jedna báseň !
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
no zlate casy, ked sa pre goldy farmil dank cellar a pre itemy goblins su uz prec. Proste uz len behat a zabijat. act 3 je najlepsi. na itemy je slusny aj act 2 vault of assasin + crafti si nove itemy z novych receptov.
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
u cinanov stoji 1 milion 3 centy cize dark cellar by sa musel chodit tak 5 rokov aby sa to oplatilo
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
no a cinania ich vyrabaju? tiez farmia jak blazni 24 hodin denne resp. ich boti