Otázky a Odpovědi
-
Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: Lemurman #2764
Re: Otázky a Odpovědi
podle mě to bude náhodně, nebo se to bude postupně opakovat, ale Sentry střílející CA - Loaded for Bear bude fakt zabijácká a navíc můžeš mít až 5 Sentry
-
ZOMB
- Warlord
- Currenly, I'm playing: Diablo 2
- BattleTag: zomb#2334
- Kontaktovat uživatele:
Seton: Zřejmě si budou náhodně vybírat
S mojí postavou (http://eu.battle.net/d3/en/profile/zomb ... ro/6341198) používám 3 hatred spendery (Sentry, Cluster Arrow, Chakram)
U Chakram používám runu Shuriken Cloud a to by bylo celkem na nic, kdyby Sentries castily tento buff... byl bych ochoten ho z buildu vyřadit a nahradit ho jiným skillem, který nespotřebovává hatred:)
Cluster Arrow (Loaded for Bear)... tak tohle by už byl jiný nářez
Ale pořád by se nedosáhlo takového efektu, jako kdyby bylo bitevní pole plné Sentries (mají řetězy mezi sebou + mezi postavou = lagy jako prase
)
Ale asi to budou mít ošéfované... kdybych vyřadil všechny hatred spendery kromě Sentry, docela by mě zajímalo, co by to střílelo...
S mojí postavou (http://eu.battle.net/d3/en/profile/zomb ... ro/6341198) používám 3 hatred spendery (Sentry, Cluster Arrow, Chakram)
U Chakram používám runu Shuriken Cloud a to by bylo celkem na nic, kdyby Sentries castily tento buff... byl bych ochoten ho z buildu vyřadit a nahradit ho jiným skillem, který nespotřebovává hatred:)
Cluster Arrow (Loaded for Bear)... tak tohle by už byl jiný nářez
Ale pořád by se nedosáhlo takového efektu, jako kdyby bylo bitevní pole plné Sentries (mají řetězy mezi sebou + mezi postavou = lagy jako prase
Ale asi to budou mít ošéfované... kdybych vyřadil všechny hatred spendery kromě Sentry, docela by mě zajímalo, co by to střílelo...
No už se těším, až to někdo najde komplet a vyzkouší to
.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

-
ZOMB
- Warlord
- Currenly, I'm playing: Diablo 2
- BattleTag: zomb#2334
- Kontaktovat uživatele:
Ale teď jsem si uvědomil... Sentry s runou Chain of Torment nic nestřílí 
Jedná se o runu, která jako jediná odstraňuje automatické střílení Sentry po nepřátelích
Ale i tak... představte si pole plné Sentries třeba s runou Spitfire Turret, které střílejí naváděné střely, či na HC Aid Station nebo Guardian Turret
...a kdyžtak se budeme muset smířit s tím, že budou střílet "jenom" Cluster Arrow, Spike Trap, Rapid Fire, Multishot... nebo Strafe
(vážně si neumím představit Sentry, která se točí kolem mě
)
Jedná se o runu, která jako jediná odstraňuje automatické střílení Sentry po nepřátelích
Ale i tak... představte si pole plné Sentries třeba s runou Spitfire Turret, které střílejí naváděné střely, či na HC Aid Station nebo Guardian Turret
...a kdyžtak se budeme muset smířit s tím, že budou střílet "jenom" Cluster Arrow, Spike Trap, Rapid Fire, Multishot... nebo Strafe
smíření s CA beru
. to se myslím dá přežít
.
Přesně nad tím jsem taky přemýšlel....strafe bude asi zajímavý
, vypustíš sentry a ta odrotuje někam do pryč 
Přesně nad tím jsem taky přemýšlel....strafe bude asi zajímavý
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

Dotaz: co se reálně stane s LS na Vanilla opasku barbara v RoS?..změní se to na něco jinýho, jako třeba v P2.0 ToS na DE?..
(to mi nějak uniklo..)
(to mi nějak uniklo..)
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Zůstane ale na 70lvl LS nefunguje...
Kubis: OK, díky 
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
Zdravíčko, nevíte, kde se dají vyzvednout bonusy k predobjednávkám (andělská křídla) zaregistroval jsem svou kopii a nikde jsem zadne nenasel :-)
- HELLERcz
- Diablo
- BattleTag: HELLER#21462
Logneš se do hry a máš to nalevo takovou ikonku obálečky
tam je Claim po rozkliknutí.

-
Bochnik_chleba
- Quill Rat
- BattleTag: Bochnikchleb#2410
zdravím, mám vcelku blbej problém. RoS už mám ale v notebooku mi přestala jít mechanika, tudíž ho nenainstaluju, ex. dvd-rom nemůžu sehnat a tak mě napadlo to zkusit u kámoše, že bych RoS vložil k němu do mechaniky a tam ho přetáhl na ex. hadr a pak si ho nainstaloval u sebe, ale u něj mi to najde jen setup s 2.6 MB. U starýho D3 mi to tak normálně šlo, ale tohle mi najde jen setup, nevíte co s tím? Jak nainstalovat RoS? Díky
No pokud jsi hrál Diablo s patchem 2.0.1 tak by instalace neměla být potřebná. Pokud ne tak doporučuju si celýho clienta stáhnout z blizzard webu. Ale jestli si tu instalačku chceš přetáhnout na HDD tak nestačí zkopírovat, musíš si udělat image toho dvdčka.
Nainstaluj z internetu pres battlenet 
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
-
Bochnik_chleba
- Quill Rat
- BattleTag: Bochnikchleb#2410
-
Jurassiic
- Quill Rat
- BattleTag: Jurassiic#2161
Nemožnost hrát V. akt
Ahoj mám asi dost noobský dotaz, ale opravdu nevím, jak se dostat do V. aktu. Mám barba LvL 60 a paragon 32. Dlouho jsem nehrál a hru jsem zapnul až s koupí dnešního datadisku. Nikde v game settings nemůžu zvolit V. akt a nutí mě to neustále pokračovat v započatém I. aktu. Je problém ve hře nebo v tom, že nevím kde co zvolit? Předem díky za odpověď.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag: Kuki#2122
Mas zabitého diabla?
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
-
Jurassiic
- Quill Rat
- BattleTag: Jurassiic#2161
Jasně, komplet dohráno a když jsem to před nějakými pátky hrával na různé obtížnosti MP, tak jsem se libovolně mezi akty přesouval. Buďto jsem slepej a nebo je to určitě nějaká hovadina.