DH, aneb co ještě vylepšit před farmou T1

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Cortyx
Quill Rat
BattleTag:CORTYX #2588
DH, aneb co ještě vylepšit před farmou T1

Příspěvek od Cortyx » 30.03.2014, 15:39 hod.

ahoj,

chtěl jsem se s Vámi podělit s mým DH, kterého si docela piplám a nechci nic zakřiknout před tím, než budu chodit T1, teď je to o tom, že normal jedu na prachy, pač je to quick,ale experta mi přijde že pižlám (místo fretek si tam teda dejte vlka na burst dmg),staty co jsou v odkazu jsou cca od 15% menší než je realita (myšleno DPS a TGH). Myslíte, že je ještě něco co by mi mohlo víc bodnout, co upravit, odstranit atp ?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Cort ... o/35600133

Ride
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Moxmar#2814

Re: DH, aneb co ještě vylepšit před farmou T1

Příspěvek od Ride » 30.03.2014, 16:34 hod.

co napisu ber s rezervou, protoze se ty postavy spatne zobrazuji, hlavne ty predelany predmety. A taky proto, ze co napisu urcite sam vis a ja nejsu zadny DH expert.

na rukavicich chces urcite aspon 2/3, to same platí pro ringy. Taky wristum by slusel nejaky ten vit+dex+crt ( +all ). chestka mam hodne armor, ale jinak je spatna, předelal bych loh na 3 sokety, protoze loh je podle me uplne na prd. pasivku bych si misto nejaky dal brooding. Ja osobne si to bez ni nedokazu predstavit.

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 30.03.2014, 19:45 hod.

Radši to nebudu komentovat :-D

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 30.03.2014, 20:15 hod.

komentuj, me by to zajimalo. Budu v praci az do 08:30 zitra, tak si muzu v noci počíst :-)

Cortyx
Quill Rat

Příspěvek od Cortyx » 30.03.2014, 21:07 hod.

taky budu rad za info, žádný učený z nebe nespadl, po dneška jsem si polepšil jedním hezkým kouskem mempa, ale i tak si pořád netroufám na T1,abych se dostal zase dál a dokola farmit truhly a otvírat na T6 mi přijde taky haluz :)

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 31.03.2014, 02:08 hod.

To je otázka. Určitě ti nebudu říkat, co máš hrát za build a co konkrétního máš enchantovat a jak. Každý to má jinak. Moje představa s DH je udělat cca 800k dmg, vytáhnout tough někam co možná nejvíc přes 10m a pak jít T1. Myslím si, že to nebude vůbec problém. Včera měl premiéru první HC T6 Malthael kill. Udělal to barbar se staty 50m tough a 200k dmg buffed... Enchantem si určitě pomůžeš, ale dobrý drop je dobrý drop. Čímž se snažím říct, abys nespěchal a vklidu si jel, co tě baví a až budeš mít zejména díky dropu staty, se kterými ty sám budeš cítit, že je to ono, tak máš vyhráno. Což je moje největší rada. Máš celkem slušné DH. Nevím, jak moc hraješ rifty, ale hodně bych jimi bounties prokládal, určitě se to vyplatí a nehraješ jen furt to samé dokola. Kadala, nebo jak se ta ženská jmenuje, taky občas hodí nějaký ten fajn item. To je odemě vše. Měj se a hodně štěstí.
Obrázek

Bit
Doom Knight
BattleTag:Ficek-2914

Příspěvek od Bit » 31.03.2014, 07:45 hod.

sice jsem to tu nečetl ale rozhodně si vyvrtej díry do věcí a narvy do nich lepší gemy to tě taky docela hezky posune vpřed...
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449

Lecitel
Wraith
BattleTag:Lecitel #2310

Příspěvek od Lecitel » 01.04.2014, 09:17 hod.

Ahoj určitě pasivku brooding, když máš cca 1300 AR a 600k HP tak mužeš v klidu na T1 stát ve všem a HP se ti ani nehnou :-) ( větčinou :D )
Jinak bych dal neco co bude dobré na elity + bosse a s Area damage dáš v pohodě normál mobky, ja používám R.F. s runou Bombardment a dávám šlupy za 2M a tiká to jak kulomet :-)
jinak máš lepší gear než já a já chodím T1 v pohodě.

Cortyx
Quill Rat

Příspěvek od Cortyx » 02.04.2014, 00:01 hod.

zkusil jsem se staženým zadkem T1 a kupodivu fakt v pohodě, hlavně čeho se teď bojím je DC atp. ae to stejně neovlivním a i na normal bych mohl jít pod drn, droply mi do toho zajímavý ramena, by mě jen zajímalo co je konkrétně onen fatal dmg a jaká je ta šance :-)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Cort ... o/35600133

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 02.04.2014, 07:02 hod.

Šance nevím jaká je, ale fatal dmg je ten dmg, který tě zabije ;-)

xStyle
Gorebelly
BattleTag:kosticek#2645

Příspěvek od xStyle » 02.04.2014, 22:38 hod.

:))) kkkrasny hrajte DH pro drop a ne DC na HC vzdy je moznost to nadropovovat od znova .. chce to jen ochotu a chtit .. je spusta byldu co neznate a chcete je znat ale nejuzasnejsi na tom je kdyz sami jeden vymyslite .. tak nevahejte a podelte se ja bych se mohl o jeden podelit ale vypadato ze to zacina vyuziovat vice hracu ... jen nemaj takove stesti ..
http://eu.battle.net/d3/en/profile/kost ... o/38595005

kčemu jsou rezisty a HP ?? když člověk neumí dělat chyby !!

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“