Mrtvolky - HC crew
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Na dfans.com ale není to ofiko.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Re: Mrtvolky - HC crew
http://us.battle.net/d3/en/blog/1413834 ... -5-13-2014
Zatím jen na US webu. Patch notes se vždy objeví až po nahození serverů po nahození patche. Na US serverch bylo včera, Evropa je aktuálně down a upgraduje servery. Ke stažení byl patch ráno už i pro Evropu (mám staženo). Za pár hodin by to mělo běžet i pro Evropu.
Zatím jen na US webu. Patch notes se vždy objeví až po nahození serverů po nahození patche. Na US serverch bylo včera, Evropa je aktuálně down a upgraduje servery. Ke stažení byl patch ráno už i pro Evropu (mám staženo). Za pár hodin by to mělo běžet i pro Evropu.
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Tak dneska bych to viděl na T5, možná bych šel i T6. Včera to odsejpalo hezky na T4. Jinak jsme měli i pěkný souboj, kde na nás vyběhli snad tři packy + rift guardian.
Jinak mě včera napadalo takových legend, jako ne za celý předešlý měsíc.... to že se dají využít tři (a to ještě na jiným charakteru) je jiná, ale i tak jsem z toho měl radost
Jinak mě včera napadalo takových legend, jako ne za celý předešlý měsíc.... to že se dají využít tři (a to ještě na jiným charakteru) je jiná, ale i tak jsem z toho měl radost
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
no na t6 teda nevím klucí ale t5 bych dal
snad už dneska budu v obvyklej čas (resp zase taxík ale snad už dřív)
snad už dneska budu v obvyklej čas (resp zase taxík ale snad už dřív)
- Frozen
- The Butcher
já dneska uspávám, tak snad to nebude tragédie... pokud to dobře dopadne, tak budu v cca 20:30, pokud bude malá jak na pérkách tak i klidně až okolo 22:00
- hulkxxxl
- Ancient
PS: včera tu byl dotaz jestli se mi doplňuje fury pasivkou když stojím ve s*ač*ch když mám imunitu z bt setu...
konstatuju že nedoplňuje, takže kdo počítá s tím že při tancování v plagued zato bude kladivovat do aleluja tak má smůlu.
konstatuju že nedoplňuje, takže kdo počítá s tím že při tancování v plagued zato bude kladivovat do aleluja tak má smůlu.
Super, dobrý vědět. U sebe jenom doufám, že brzo dropnu lut socks, tím konečně zkompletuju "leaping earthquake set" a pak budu skákat, až se budou hory zelenat, nebo spíš rozpadat
Tak tak :-) Jinak pozoruju, že občas máte problém s časem dát partu dohromady, tak jsem vám poslal friend requesty, už jsem o tom psal dříve... Momentálně mám pro T4 (možná i 5) schopnou barbarku, pro T3 crusaderku. Ne, hulku, nelezu Ti do zelí, ale kdyby náhodou někdy bylo třeba, nebo tak, tak s váma rád zajdu. taky nemám pokaždé online partu z clanu, tak proč hrát jen public, když si člověk může zahrát i se svými krajany tady z fora
- hulkxxxl
- Ancient
no gumídek sice funguje ale už nedoplňuje fury pasivkou takže lehkej nerf, prej to byl bug
pokud nebude člověk do party já se nebráním záleží jak se s tebou komu bude hrát, klidně mužeš tankovat a já dám kladiva
jinak bacha sice omezili četnost nejvetších hrozeb (desecator, frozen, chainy atd) ale prej je to odost silnější, viděl jsem (na sc teda) dostával borec IK od řetězů, celej nasranej vypl d3 a šel hrát darksouls tak abychom se nedivili na t5 a nevyrobili nějakou tu mrtvolku
pokud nebude člověk do party já se nebráním záleží jak se s tebou komu bude hrát, klidně mužeš tankovat a já dám kladiva
jinak bacha sice omezili četnost nejvetších hrozeb (desecator, frozen, chainy atd) ale prej je to odost silnější, viděl jsem (na sc teda) dostával borec IK od řetězů, celej nasranej vypl d3 a šel hrát darksouls tak abychom se nedivili na t5 a nevyrobili nějakou tu mrtvolku
Se mnou se hraje dobře, nikdo si nestěžoval. dokonce mě občas i někdo pochválí, snažím se být týmový hráč, když je třeba. Spíš jak se bude hrát s váma Ne, sranda. Je mi jasný, že jste sehraná parta.
Jinak dnes jsem už měl možnost testovat na T1 - T4 a nezaznamenali jsme s wd, se kterým jsme rifty komplet čistili nějaký výrazný nárůst DPS od mobek. Elektřina mě řeže furt brutálně, to je neskutečný. Za 2 sec mám klidně 80% hp dole a to si myslím, že mám tough slušnou - s wc mírně přes 20m a slušně rozloženou mezi allres, armor a hp. ale to bylo i před tím. Jinak barba mám házecího, dává opravdu velké tečky, ale není problém jej přestavět na tanka, slušnej shield mám schovanej pro všechny případy a skilly mi když tak hulku vysvětlíš. počítám s wc, inspiring presence, threatening shout na globy, asi ignore pain? však mi když tak řekneš. jinak ts používám samozřejmě běžně.
Jinak dnes jsem už měl možnost testovat na T1 - T4 a nezaznamenali jsme s wd, se kterým jsme rifty komplet čistili nějaký výrazný nárůst DPS od mobek. Elektřina mě řeže furt brutálně, to je neskutečný. Za 2 sec mám klidně 80% hp dole a to si myslím, že mám tough slušnou - s wc mírně přes 20m a slušně rozloženou mezi allres, armor a hp. ale to bylo i před tím. Jinak barba mám házecího, dává opravdu velké tečky, ale není problém jej přestavět na tanka, slušnej shield mám schovanej pro všechny případy a skilly mi když tak hulku vysvětlíš. počítám s wc, inspiring presence, threatening shout na globy, asi ignore pain? však mi když tak řekneš. jinak ts používám samozřejmě běžně.
- Frozen
- The Butcher
Mno vidíš a včera jsme sháněli barbara a šel s náma BrtaDC jeden run a pak šel Vrt s crusem, škoda, třeba příště :-)
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... každej další aktivní hráč se hodí ... večer budu tradičně, tzn. kolem 20h jsem na značce :-) ... můžeme zkusit co s tím udělal patch, ale pokud by bylo vše při starým, tak z t5 bych neměl obavu, jen je otázka jak na tom budeme s dmg ... sukvos na t5 určitě nepůjde, takže jsme v podstatě jen 4 - hulk, froznen, já a lečo a mám obavu, že to budeme pižlat ...
Uvidíme :-)
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tvle IK od řetězu, to musel bejt papír.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Frozen
- The Butcher
Včera nám odešel hulk do hajan a tak jsme koukali po gumvědovi Barunce a ta nikde
- hulkxxxl
- Ancient
tak pťece jen je tam změna u wd
WDs are now limited to 15 fetishes. New ones replace older ones.
dneska se těším na buff tak snad padne 2x tolik šrotu
WDs are now limited to 15 fetishes. New ones replace older ones.
dneska se těším na buff tak snad padne 2x tolik šrotu
- hulkxxxl
- Ancient
tak si hezky zahrajte já budu zase kdoví jak tak nějakou tu t5 pokořte
jinak jsem koukal wize fire s archon setem kosí t5 elitky během 3 sekund, masakr
jinak jsem koukal wize fire s archon setem kosí t5 elitky během 3 sekund, masakr