PTR 2.1 Online
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: Strecha#2293
Re: PTR 2.1 Online
3 dny čekat
? No to jsem si teda dal mno
Tak dík za info.
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag: LeonardoCA#1772
- Kontaktovat uživatele:
to jo, otazka je, jestli to bude misto nejakeho statu jako ted a nebo jestli ten item dokaze pridat sockety navic k tem statum co item ma ... to uz popiska nerika ...,přidáte socket do věcí, které sockety podporujou
<spekulace>
ale trosku to predpokladam, protoze pokud by sockety mely byt za stat, tak by popiska mela byt v tom duchu "prida max pocet socketu misto vybraneho primarniho statu"
</spekulace>
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag: VitekP#2890
Tohle je v patch notes:Darkness píše:to jo, otazka je, jestli to bude misto nejakeho statu jako ted a nebo jestli ten item dokaze pridat sockety navic k tem statum co item ma ... to uz popiska nerika ...,přidáte socket do věcí, které sockety podporujou
<spekulace>
ale trosku to predpokladam, protoze pokud by sockety mely byt za stat, tak by popiska mela byt v tom duchu "prida max pocet socketu misto vybraneho primarniho statu"
</spekulace>
Hodně jednoduchý překlad říká: Použijte na předmět, který nemá díru a zvyšte tak maximální možný počet děr, které daný předmět podporuje. Selským rozumem jsem došel k tomu, že třeba na ramena to nepude, jelikož ty socketovat nejdou (nebo aspoň jsem žádný takový nenašel, zatím).Use on an unsocketed item to add the maximum number of sockets that item type allows
Laicky řečeno: Pokud to jde socketovat, půjde tam šoupnout Ramaldini.
Edit: každopádně tohle ukáže čas a reporty z PTR.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Heh, tak je to zajimave
. Greater rift brutalni xp - p422 za 1 greater firt 37lvl.
a z rift bossa 3 legen 
- Darkness
- The Butcher
- Kontaktovat uživatele:
@witekcz: nepochopils, nevadi, o ramenech rec neni, mi jde o to jestli bude item moci mit 4 primarni staty + sockety a nebo jestli tak jako doted 3 primarni staty + sockety
@esdys: 37 lvl? tak to jeste urcite ceka nerf
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag: VitekP#2890
Nepochopil, stane se =)
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Proč nerf, konečně to bude i pro nás casualy a ne jen pro nolifery. Tohle přeju ko*otům, co už měsíc expoití Maltha a nespravedlivě sekaj expy.Darkness píše:
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
- HELLERcz
- Diablo
- BattleTag: HELLER#21462
Taky se me zda ze to expi nejak moc... Pokud to tak bude tsk nehraju soft a jdu jen na hc uz :-D

- Darkness
- The Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Takhle by nemeli vsichni co trochu hrajou PL300-400, ale PL600-700 a ti co hrajou trochu vic by nemeli PL600-800, ale 1500-2000, co by to zmenilo?Proč nerf, konečně to bude i pro nás casualy a ne jen pro nolifery.
boost expu cekam, ale tohle mi prijde trosku moc ...

- Darkness
- The Butcher
- Kontaktovat uživatele:
jinak Jade WD a Crusader se muzou tesit na konkurenci, MM/2xHydra Wizard se mu na vyssi obtiznosti hrave vyrovna, mozna ho prekona ..., pet WD taky bude mit do ceho bouchnout .., ostatni classy neumim zhodnotit
MM/2xHydra Wizard je mimochodem slusne pouzitelny na T6 uz ted, s buffem MM i Hydry + Depth Diggers se jeho dmg vice nez zdvojnasobi
prvni vlastovky hlasi T6 rift za 6min
MM/2xHydra Wizard je mimochodem slusne pouzitelny na T6 uz ted, s buffem MM i Hydry + Depth Diggers se jeho dmg vice nez zdvojnasobi
prvni vlastovky hlasi T6 rift za 6min
Naposledy upravil(a) Darkness dne 26.06.2014, 11:04 hod., celkem upraveno 3 x.

- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag: Kuki#2122
Tak to je Leo dobra zpráva.!
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Petaře právě docela boostli, už jen díky opravě bugu, kdy někteří peti neútočili (hlavně brambora) a redukovali collision boxes, takže to bude pecka 
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

- Talis
- Burning Soul
- BattleTag: Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Ty seš teda casual jak moje babičkaDava_C píše:Proč nerf, konečně to bude i pro nás casualy a ne jen pro nolifery. Tohle přeju ko*otům, co už měsíc expoití Maltha a nespravedlivě sekaj expy.Darkness píše:
- Darkness
- The Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Ja jen doufam, ze mam porad schovany jeden Serpent Sparker, ani nevim kolik jsem jich uz rozbil ...
----
btw, stejne tak vyrazne posili i lighting wizard, kdyz si nasadi nove Depth Diggers a pouzije hydru - T6 da si myslim v pohode, ale bude slabsi nez MM/Hydra
----
btw, stejne tak vyrazne posili i lighting wizard, kdyz si nasadi nove Depth Diggers a pouzije hydru - T6 da si myslim v pohode, ale bude slabsi nez MM/Hydra

Hloupa otazka - jelikoz jde jen o test, predpokladam, ze postavy se na konci opet smazou, prevest nepujdou, je to tak?
Budu hrat tedy opet az vysledek jako u datace, nechcu si kazit vysledek a pockam si na hotovou verzi...
I kdyz nazivat "hotovou" v pripade Blizzu, to je spis rouhani 
Budu hrat tedy opet az vysledek jako u datace, nechcu si kazit vysledek a pockam si na hotovou verzi...
Leader - Klan "CZSK Komunita" - nej klan v CZ a SK :-)
Link: http://www.diablofans.cz/forum/viewforum.php?f=151
D3 - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Geor ... o/77293411
Link: http://www.diablofans.cz/forum/viewforum.php?f=151
D3 - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Geor ... o/77293411
- Darkness
- The Butcher
- Kontaktovat uživatele:
jj, je to tak
----
novy zajimavy affix pro monka http://goo.gl/QRDJB0
----
nove zajimave vlastnosti itemu pro wize (datamined, zatim neovereno)
- Gain the effect of all Armors.
- Energy Armor, Ice Armor, and Storm Armor affect all party members.
- Arcane Torrent instantly lays a mine field.
- Energy Twisters cause lightning to arc between them, dealing 100% weapon damage per second.
----
novy zajimavy affix pro monka http://goo.gl/QRDJB0
----
nove zajimave vlastnosti itemu pro wize (datamined, zatim neovereno)
- Gain the effect of all Armors.
- Energy Armor, Ice Armor, and Storm Armor affect all party members.
- Arcane Torrent instantly lays a mine field.
- Energy Twisters cause lightning to arc between them, dealing 100% weapon damage per second.

- Darkness
- The Butcher
- Kontaktovat uživatele:
mezi oficialne neohlasene novinky patri treba "Tresure Realm" (aneb vysneny goblin boss)

- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag: Kuki#2122
No lol. :-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- HELLERcz
- Diablo
- BattleTag: HELLER#21462
jj to jsem tu postoval .. to mě zaujalo moc :-)
Jinak se svojí bábou sem vytuhnul na 25 obtížnosti Riftu ... měl jsem fragment do 27 .. ale tam jsem to nedával
potkal jsem tam blbou směs mobek jako jsou mouchy a andělé a to nešlo už 
Budu muset asi zkusit stormshield ... a sunkeeper a vykašlat se na 40% fire dmg.
Jinak se svojí bábou sem vytuhnul na 25 obtížnosti Riftu ... měl jsem fragment do 27 .. ale tam jsem to nedával
Budu muset asi zkusit stormshield ... a sunkeeper a vykašlat se na 40% fire dmg.

- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag: Hulkxxxl#2541
jak to funguje to otevírání? dostaneš na konci fragment na určitej level??? co když nechceš jít vyšší obtížnost? nějak jsem to nepobral