Zeď nářků
- Shadou
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: Shadou#2399
Re: Zeď nářků
ty hraješ rosko už pět měsíců joo? To počítáš i s PTR před ne?
každopádně s tím WH máš pravdu, je to bída, já neměl z dropu za těch x let co je dia 3 ani jeden, na vanile sem koupil na aukci tady stále čekám a modlím se...jsou asi itemy, které sou pro určitý účty prostě tabu...to je skoro na tiket 
4.5 mesice je maximum 
WH mám jeden jedinej droplej napříč celým D3/RoS
. Asi před měsícem
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

No zaokrouhluju nahoru no, stejně mi nedropne ani do Vánoc
Stejně tak jsem ještě neviděl Kukri, IceClimbers či physical SoJ 
-
Gold Eagle
- Zhar the Mad
- BattleTag: goldeagle#2259
To je normál, jáse snažím nadropovat ze hry a Kadyl věci na pet Wd a včera jsem zjistil, že mám Ok věci na jade WD komplet, takže ho založím a naházím na něj. Budu hrát jade WD a za něj mi konečně popadaj věci na pet WD. Takhle se na to musí!
Jo a když tak wizardi, tedy ti ostatní,kteří se mnou nehrajou public, brečí, že je pet Wd OP, tak to asi nezažili kombo hru pet WD + jade WD.
Teď 2. den lezu na public jako Jade WD (žádnej OP gear, zatím slabota) a pet WD připraví, já rozložím rozbušky, vběhnu tam a odpálím atomovku. Funkční na SC T4 public (vyšší pro mě nemá cenu kvůli farmě itemů jak jsem zjistil) a odsmahnu i lejzrový a mrazící elitky. Akorát Jade WD proti petovi chce víc prstů, často na tu piranhu zapomenu. Au moje myš a ruce.

Jo a když tak wizardi, tedy ti ostatní,kteří se mnou nehrajou public, brečí, že je pet Wd OP, tak to asi nezažili kombo hru pet WD + jade WD.
Tak takhle sem se nenasral uz hodne dlouho. Spadlo mi zuni mojo chci si nalosovat zombi psa. 100 mega v riti a ani jednou se nezadarilo, uz to chce za pokus 4,3 mega. Proc proboha na tom mojo musi byt tolik skillu ? WH mi padlo 2krat a 2krat s regenem, kukri a TaT sem videl jen na obrazku, uz mi z toho zacina hrabat.
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag: LeonardoCA#1772
- Kontaktovat uživatele:
Ramaladni's Gift na PTR mi padl jednou, kdyz jeste nefungoval a ani nesel vzit, od te doby ani tuk 
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
O muj boze, o muj boze ta krasna zena zraleho veku mi dala, dala mi TaT s cd 47%. Ja vedel ze tech promarnenych 100 mega bylo k necemu dobry. Mame pout tak se du vozrat.
-
Gold Eagle
- Zhar the Mad
- BattleTag: goldeagle#2259
Někerým lidem by stačilo to TaT aspoň vůbec mít.
A dokud nebude, tak můj Jade + vytuněný brokovnicový crusader bude způsobovat partě infarkty. Bo brokovničák načne elitky, já si je taky připravým, pak tam vlítnu, odpálím je a oba jde dál. Když je elitka molten a všechny po smrti bouchnout, tak zbylí 2 pricmrndávači chcípaj a nekteří psychicky slabší wizardi levnují hru.
A dokud nebude, tak můj Jade + vytuněný brokovnicový crusader bude způsobovat partě infarkty. Bo brokovničák načne elitky, já si je taky připravým, pak tam vlítnu, odpálím je a oba jde dál. Když je elitka molten a všechny po smrti bouchnout, tak zbylí 2 pricmrndávači chcípaj a nekteří psychicky slabší wizardi levnují hru.
- Shadou
- Minion of Destruction
mě už hrabe z toho kukri, každej druhej už ho má a stejně tak WH pásek a mě nepadlo nic. WH ani na vanile, tak když si vezmu tři roky farmení skoro každý den aspon chvilku, na WD nahráno skoro 1600h a pásek nic, kukri nic, asi je něco špatně
Pomalu mě to přestává bavit...
co mě ale přímo se*e a to tak, že hodně je class drop blizzem proklamovaný. Včera jsem hrál docela dost, stihl sem hodně runů bounty a ještě večer rifty a tak popadalo hodně legendárek, tudíž hodně soulů. Ale budiž, at to svítí. Ale když mi z dvaceti legendárek na WD padne jedenáct 2h zbraní, tak co to je??? To radši at nepadá nic a člověk aspon nebude nasranej.
Dneska v práci si to zapnu, protože tu nikoho moc nemám koho hlídat, jedu první run, první lege a 2h sword, to bych blil, kdyby se nejebali s nějakými GR a dalšími kktinami, které lidi budou bavit týden a radši by opravili to co nefunguje na týhle verzi!!! To by hře prospělo víc....a nebo at nechají WD v jedný ruce nosit 2hdu jako Crush
co mě ale přímo se*e a to tak, že hodně je class drop blizzem proklamovaný. Včera jsem hrál docela dost, stihl sem hodně runů bounty a ještě večer rifty a tak popadalo hodně legendárek, tudíž hodně soulů. Ale budiž, at to svítí. Ale když mi z dvaceti legendárek na WD padne jedenáct 2h zbraní, tak co to je??? To radši at nepadá nic a člověk aspon nebude nasranej.
Dneska v práci si to zapnu, protože tu nikoho moc nemám koho hlídat, jedu první run, první lege a 2h sword, to bych blil, kdyby se nejebali s nějakými GR a dalšími kktinami, které lidi budou bavit týden a radši by opravili to co nefunguje na týhle verzi!!! To by hře prospělo víc....a nebo at nechají WD v jedný ruce nosit 2hdu jako Crush
Není přece ta doba farmení gearu ta nejlepší?Shadou píše:mě už hrabe z toho kukri, .... Pomalu mě to přestává bavit...
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag: LeonardoCA#1772
- Kontaktovat uživatele:
pustil jsem si zpetne starsi videa z Theorycraft Thursday a takhle si zanadaval game designer Travis Day kdyz mu Kadala dala zas Jade Harverst Set misto MOJ 
http://www.youtube.com/watch?v=mzF4FiW72uU&t=51m30s
http://www.youtube.com/watch?v=mzF4FiW72uU&t=51m30s
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

- Shadou
- Minion of Destruction
to je ty rýpaleDava_C píše:Není přece ta doba farmení gearu ta nejlepší?Shadou píše:mě už hrabe z toho kukri, .... Pomalu mě to přestává bavit...
![]()
Včera 6x Uber bossové a jen 3 klíče :/ :/. Na T6 ve full partě. béééé. Mám suroviny na 1 amulet
. To by musela byt sakra haluz, aby se mi amulet povedl
. I když, jsem docela lucker :p
.
A ještě si pobrečím! Proč sakra Haunt (Resentful Spirits) který při castu vyvolá 2! slovy DVA spirity hitne jen jeden sud/bednu/atd. ?? Já tak rád rozbíjím a tohle mě zdržuje :/
A ještě si pobrečím! Proč sakra Haunt (Resentful Spirits) který při castu vyvolá 2! slovy DVA spirity hitne jen jeden sud/bednu/atd. ?? Já tak rád rozbíjím a tohle mě zdržuje :/

- Shadou
- Minion of Destruction
tak si nasad fire walkery a probíhej tím
Já sudy rozbíjím piraněma, ty s tou vlnou rozjebou všechny sudy v celý chodbě a než doběhnu na konec, tak mám nabito na další...jinak šest uberů a tři klíče to mi neštimuje bud jste chodili KW nebo ubery a padly ti orgány?
já bych taky ubery docela zašel, klíče mám nafarmený tak si udělat strejčka, nafarmit orgány a po patchi jen dělat amulety...ale ubeři se moc na HC asi nechodí, nebo se nevyplatí, dokud nepořeší v patchi ten drop orgánů, nevím, tak zatím farmím klíče no...
Jo, sry, orgány jsem myslel samozřejmě
. Walkery nenasadím i když je mám, ztratil bych Jade set :/

- Shadou
- Minion of Destruction
tak je nasadíš před mobkama a když probíháš, tak walkery
já taky nasazuju přes shrine nemesisy a pak zpět aughild wristy...jedno kliknutí pravým a je to 
Jako by toho mačkání u JadeWD nebylo dost
, ještě budu přehazovat boty ne? si upad 

- Shadou
- Minion of Destruction
to musíš zakomponovat a pak už to budeš dělat automaticky ne? 
Já mám necelých 45k shardu v p*deli exklusivně za int gloves a TnT nikde. Chápu tě...Gold Eagle píše:Někerým lidem by stačilo to TaT aspoň vůbec mít.![]()