a rani nebo vecerni ?HELLERcz píše:Kolem 9h az 11h... Muze to jit jako po masle a bude to driv. Nebo komplikace a pozdeji
@tabletofon
Patch 2.1.2
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hcx- ... o/51459356
NS ........................... SC
24.01.2015 - 625 plvl 10.3.2015 - 410plvl
17.12.2014 - 312 plvl 24.2.2015 - 255plvl
NS ........................... SC
24.01.2015 - 625 plvl 10.3.2015 - 410plvl
17.12.2014 - 312 plvl 24.2.2015 - 255plvl
Re: Patch 2.1.2
ráno, dopoledne no :-)
OMG co byste furt chtěli? Není to placený (měsíčně,mirko transakce atd.) MMORPG tak co čekáte?? každej týden novej patch a nejlépe s novejma setama,lokacema a mobama?Gold Eagle píše:.......
Nový lokace a sety: Tak to si počkáš až na další patch, přece jen toho nemůžeme moc chtít, hra je už delší dobu od vydání, moc se už neprodává, tak na tom makaj jen 2 lidi - vrátný a jeho pes.
Kolik patchů a po jaké době vyšlo na D2? po dvou letech ten zásadní na LoD? se vzpamatujte . A to že je to hratelný pouze online je skrz bezpečnost před pirátama (nutno dodat že funkční) a né proto, aby jsme měli každej měsíc novej akt.
A kdo pracuje v software odvětví, ruku na srdce! Chce se Vám makat na software, u kterýho se už teď koupí třeba jen jedna licence za měsíc? No jistě že ne, už jen udržovat to v chodu pro stávající zákazníky je opruz když tým vedle vás dělá na nové generaci něčeho jinýho.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Setone, nebraň až tak Blizzardy
ale jako ve své podstatě máte oba pravdu
ale jako ve své podstatě máte oba pravdu
- DoctorFish
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:DoctorFish#2128
On Wednesday, 14th January, we will perform a scheduled maintenance from 03:00 CET to 11:00 CET. During this maintenance the following games will not be available: World of Warcraft, StarCraft II, Diablo III, Heroes of the Storm and Hearthstone.
Additionally, we will perform a maintenance for the Battle.net login servers from 04:00 (CET) to 06:00 CET.
Additionally, we will perform a maintenance for the Battle.net login servers from 04:00 (CET) to 06:00 CET.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Doct ... o/27172904
We're going to get you. We're going to get you. Not another peep. Time to go to sleep.
Evil Dead
We're going to get you. We're going to get you. Not another peep. Time to go to sleep.
Evil Dead
HellerCZ: Nejde mi o to je bránit, spoustu věcí udělali a dělají špatně, to vidím i já
Jde mi o to, že lidi mají furt nějaký hemzy ohledně patchů a tak, ale asi jim stále nedochází, že tohle prostě není placená hra . Kolik patchů s novým obsahem! se ročně vydá na jiné neplacené hry ? Typuju tak 2 patche za celou životnost hry a to pouze bugfix.
Jde mi o to, že lidi mají furt nějaký hemzy ohledně patchů a tak, ale asi jim stále nedochází, že tohle prostě není placená hra . Kolik patchů s novým obsahem! se ročně vydá na jiné neplacené hry ? Typuju tak 2 patche za celou životnost hry a to pouze bugfix.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Ci nový věci patche atd. abych už viděl tu tzv. Kustomizaci, jak o tom melou od začátku přecejc!
Seton: tak si to ale s diablem zvolili oni to je jejich věc, že musí hru furt vyvíjel a s tím i opravovat bugy atd .. a stejně tam je furt práce jak na kostele.
Práce je tam fůra to máš pravdu , jenže pro ně prakticky neplacené práce a o tom to je . Nemusí slibovat nový věci, protože je k tomu neváže tvoje(moje) platba.
Kolem a kolem, kdyby to teď vlastně zabalili, zrušili podporu a patche, jen nechali běžet servery, tak jim odejde třeba milion hráčů, a? a nic . Nic negativního se nestane, protože není rozdíl mezi tím mít: a) 5miliónů neplatících hráčů nebo b)0 neplatících hráčů. Vlastně to pro ně bude mít jen pozitivní dopad, protože odpadnou finace s tím spojené a lidi se přeřadí na jiný projekty, který díky tomu budou třeba dřív, nebo lepší.
Když to vezmeš takhle, můžem být vlastně k*revsky rádi, že na tom ještě vyšívají
Kolem a kolem, kdyby to teď vlastně zabalili, zrušili podporu a patche, jen nechali běžet servery, tak jim odejde třeba milion hráčů, a? a nic . Nic negativního se nestane, protože není rozdíl mezi tím mít: a) 5miliónů neplatících hráčů nebo b)0 neplatících hráčů. Vlastně to pro ně bude mít jen pozitivní dopad, protože odpadnou finace s tím spojené a lidi se přeřadí na jiný projekty, který díky tomu budou třeba dřív, nebo lepší.
Když to vezmeš takhle, můžem být vlastně k*revsky rádi, že na tom ještě vyšívají
Tak já si sem tam zanadávám, někdy dám pauzu od hraní .. ale stejně hraju jako drak baví mě to...
Kdy vydají ofiko patch notes ? už bych si rád početl.
Kdy vydají ofiko patch notes ? už bych si rád početl.
Však jasný, já to mám stejný, stejně se vždycky třepu na to až to zapnu a prolítnem s týpkama pár milionama mobů . Jen doufám, že příspěbek nad tebou už objasnil to co jsem chtěl říct a že vlastně můžem být rádi za to, že se na tom ještě dělá
Joo, tak to nevím, ale normálně na diablo3.com už jsou patch notes dlouho a jsou upravovaný podle aktuálního stavu. Vzhledem k tomu že nepředpokládám drastickou změnu pár hodin před nasazením, jsou pro mě už vlastně "ofiko".
Joo, tak to nevím, ale normálně na diablo3.com už jsou patch notes dlouho a jsou upravovaný podle aktuálního stavu. Vzhledem k tomu že nepředpokládám drastickou změnu pár hodin před nasazením, jsou pro mě už vlastně "ofiko".
Hrám free MMORPG, patch každý týždeň, upgrade zhruba každé 3 mesiace.Seton píše: Kolik patchů s novým obsahem! se ročně vydá na jiné neplacené hry ?
Tady se nikdo nebaví o tom , jestli je to placené a nebo ne .
Ty sis jejich služby zaplatil tím , že sis koupil JEJICH hru . Věř , už na tom , vydělají takovou částku , kterou s těží vyděláš za 2 životy s průměrným platem . Tím že hru neustále zdokonalují si udržují populaci pro případný další datadisk kterou si opět koupí X milionu lidí takže další prachy pro ně .
Lidi si stěžují protože ta hra je hratelná až po několika měsících . Co si já pamatuji , tak základní D3 na mne působilo jako nějaká demoverze. Blizzardu nevěřím , protože vím že veškerou práci která je momentálně na live serverech nahozená byla dávno připravená , jen prostě čekali na to , aby si dalších X lidí koupilo expansion a ta hra se konečně dala nazvat Diablem . Oni vydělávají prachy už jenom na to , že je to prostě Diablo .
Ty patche jsou sice pěkné , ale řekni mi co mohlo trvat tak "dlouho" na tom , aby v tom patchy vlastně nic nového nepřidali ? Nechtělo se vymýšlet nové itemy protože by to bylo náročné a zdlouhavé tak proto se vymysleli jen "Ancient" itemy které sou jen lepší o základní staty . Opravdu ? Densita mobu v Riftech ? Opravdu ? Tohle trvalo 3 měsíce ? Nediv se že jsou lidi nas*aní když 3 měsíce čekali vlastně na "nic" . To že byl rework DH bylo jasné , nevím jestli sleduješ třeba Diabloprogress.com ale už podle toho si každý udělá obrázek a zjistí , že s DH a Barbarem není všechno úplně v pořádku . Když se bavíme jen GR protože podle ničeho jiného nemůžeš porovnávat sílu class když T6 si farmí snad úplně každej a jde jen o to jak efektivně .
V D3 mi pořád chybí více "hratelných" buildu tak jako tomu bylo v D2 . Bylo úplně jedno jestli hraješ Fire nebo Cold Sorceress , dohrát hru a efektivně farmit si mohl s kterýmkoli stromem a tohle se bohužel zatím o D3 říct nedá . Už teď ale vím , že tohle má blizzard už dávno pořešené a jen se čeká buď na nový datadisk který opět přiláká dalších tisíce hráčů a nebo jednoduše na nějaký další obrovský patch tak jako byl v D2 např patch 1.10 .
Nejsem žádný Diablo hater , hrál sem ho , hraju ho a budu ho hrát , jde jen o to že každý normální člověk který má alespoň 9 tříd základní školy do toho musí alespoň trochu vidět a zhruba ví , jakým směrem se hra bude vyvíjet dál . Jde vlastně jen o přehnaný hype kolem patche který vlastně do hry přidá něco , co už tam dávno mělo být
Ty sis jejich služby zaplatil tím , že sis koupil JEJICH hru . Věř , už na tom , vydělají takovou částku , kterou s těží vyděláš za 2 životy s průměrným platem . Tím že hru neustále zdokonalují si udržují populaci pro případný další datadisk kterou si opět koupí X milionu lidí takže další prachy pro ně .
Lidi si stěžují protože ta hra je hratelná až po několika měsících . Co si já pamatuji , tak základní D3 na mne působilo jako nějaká demoverze. Blizzardu nevěřím , protože vím že veškerou práci která je momentálně na live serverech nahozená byla dávno připravená , jen prostě čekali na to , aby si dalších X lidí koupilo expansion a ta hra se konečně dala nazvat Diablem . Oni vydělávají prachy už jenom na to , že je to prostě Diablo .
Ty patche jsou sice pěkné , ale řekni mi co mohlo trvat tak "dlouho" na tom , aby v tom patchy vlastně nic nového nepřidali ? Nechtělo se vymýšlet nové itemy protože by to bylo náročné a zdlouhavé tak proto se vymysleli jen "Ancient" itemy které sou jen lepší o základní staty . Opravdu ? Densita mobu v Riftech ? Opravdu ? Tohle trvalo 3 měsíce ? Nediv se že jsou lidi nas*aní když 3 měsíce čekali vlastně na "nic" . To že byl rework DH bylo jasné , nevím jestli sleduješ třeba Diabloprogress.com ale už podle toho si každý udělá obrázek a zjistí , že s DH a Barbarem není všechno úplně v pořádku . Když se bavíme jen GR protože podle ničeho jiného nemůžeš porovnávat sílu class když T6 si farmí snad úplně každej a jde jen o to jak efektivně .
V D3 mi pořád chybí více "hratelných" buildu tak jako tomu bylo v D2 . Bylo úplně jedno jestli hraješ Fire nebo Cold Sorceress , dohrát hru a efektivně farmit si mohl s kterýmkoli stromem a tohle se bohužel zatím o D3 říct nedá . Už teď ale vím , že tohle má blizzard už dávno pořešené a jen se čeká buď na nový datadisk který opět přiláká dalších tisíce hráčů a nebo jednoduše na nějaký další obrovský patch tak jako byl v D2 např patch 1.10 .
Nejsem žádný Diablo hater , hrál sem ho , hraju ho a budu ho hrát , jde jen o to že každý normální člověk který má alespoň 9 tříd základní školy do toho musí alespoň trochu vidět a zhruba ví , jakým směrem se hra bude vyvíjet dál . Jde vlastně jen o přehnaný hype kolem patche který vlastně do hry přidá něco , co už tam dávno mělo být
- aarongoldstein
- Quill Rat
- BattleTag:AaronG#2259
Jenže to "free" je hodně zavádějící... Hra skrývá nějaké mikroplatby a to že neplatíš ty neznamená, že neplatí nikdo.... Neznám žádnou opravdu free MMORPG bez jakýchkoliv plateb... To že ty platby nejsou povinné neznamená, že tam nejsou...marian_r píše:Hrám free MMORPG, patch každý týždeň, upgrade zhruba každé 3 mesiace.
Tohle ale není pravda . Nekoupil jsi žádný jejich služby (krom těch, který garantujou ve smlouvě k Bnetu atd.). Koupil jsi hotový produkt (o významu slova "hotový" můžem u D3 polemizovat dlouho ).M4rth píše:Tady se nikdo nebaví o tom , jestli je to placené a nebo ne .
Koupil jsi produkt, hru, a nikde nebylo a není psaný, že se bude podporovat nebo vylepšovat dalších 5 let po zakoupení! Ve smlouvě možná najdeš tech. podporu,bugfixing, ale to bude tak vše.
Borec ze Škodovky ti taky nepřijede po 7 letech namontovat ostřikovače světel na tvou jedničkovou Oktávu protože "sorry šéfe, v původní verzi to nebylo ale už to máme, tak tady to je pane, zadara, vinšuju pohodovou jízdu" .
Tak tady jsou podle mě 2 možnosti:marian_r píše:Hrám free MMORPG, patch každý týždeň, upgrade zhruba každé 3 mesiace.Seton píše: Kolik patchů s novým obsahem! se ročně vydá na jiné neplacené hry ?
a) dělá to parta bohatých bláznů, kteří za to nic nechtějí.
b) Jsou tam mikrotransakce, což je pro firmu možná lepší než měsíční poplatek. Je to hodně peněz za minimum práce- "Uděláme novej meč,200 tisíc hráčů ho koupí za 5 Euro a vývoj meče je zaplacenej 100x".
možnost b) bude asi o něco pravděpodobnější .
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Roztrhejte si občanky! Blizzard také částečně kalkuluje s tím, že nemůže stopnout porporu úplně na 0. Přece jen potřebuje aby si lidi koupili i další jejich hry a datadisky. Takže balancují mezi pěnězmi na udržování podpory starýho, na vývoj novýho a zisku pro akcionáře.
Někdy ale balancují dost na budku, viz situace s 2H zbraněmi, kdy konečně někoho z jejich týmu po 2 letech napadlo si zahrát D2 a dle toho konečně odladili 2H zbraně a je od tý doby pokoj. To přímo votevřelo prázdnou jeskyni plnou jen prázdných keců o ladění. To byla vostuda jak nahej Lenin na Volstrýtu.
Už to bude? Už to bude? Už to bude?
Někdy ale balancují dost na budku, viz situace s 2H zbraněmi, kdy konečně někoho z jejich týmu po 2 letech napadlo si zahrát D2 a dle toho konečně odladili 2H zbraně a je od tý doby pokoj. To přímo votevřelo prázdnou jeskyni plnou jen prázdných keců o ladění. To byla vostuda jak nahej Lenin na Volstrýtu.
Už to bude? Už to bude? Už to bude?
Tipuju, že má namysli PoE, tam jsou mikrotransakce, ale jen kosmetické, které nemají dopad na sílu postavy, jen alternativní vizuální efekty skillů, možnost koupit si peta, který za tebou běhá, ale nebojuje a nepřináší ti výhodu. Akorát ta hra se spoustě lidem líbí, tak autorům pošlou peníze i za tyto blbosti, aby je podpořili k další práci. A funguje to.Seton píše:Tak tady jsou podle mě 2 možnosti:marian_r píše:Hrám free MMORPG, patch každý týždeň, upgrade zhruba každé 3 mesiace.Seton píše: Kolik patchů s novým obsahem! se ročně vydá na jiné neplacené hry ?
a) dělá to parta bohatých bláznů, kteří za to nic nechtějí.
b) Jsou tam mikrotransakce, což je pro firmu možná lepší než měsíční poplatek. Je to hodně peněz za minimum práce- "Uděláme novej meč,200 tisíc hráčů ho koupí za 5 Euro a vývoj meče je zaplacenej 100x".
možnost b) bude asi o něco pravděpodobnější .
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Nejsou nahodou akcie Blizzardu nekde na burze? Cim vic hracu, ikdyz neplaticich, tim vyssi hodnota akcii?
Gold Eagle: . to jo, souhlas, 2H byl hodně průser .
No já čekám na první zprávy z US serveru
No já čekám na první zprávy z US serveru
som sa skusal prihlasit na US server a neda sa, neviete preco???