A to ještě rezervy rozhodně mám - botky a bracers, stejně tak na hlavě mám fear jen 6s, ideálně by to chtělo 8s, jenže Kadala podruhý dala zase jen 6s mrcha
CZMFT - HC klan - přesun členů pod klan TheEx
Re: CZMFT - HC klan - představení a nábor duší
Já jsem trochu vylepšil svý strašidlo - craft ramena + pěknej Stormshield a hned je zase o něco lepší cooldown i toughness
A to ještě rezervy rozhodně mám - botky a bracers, stejně tak na hlavě mám fear jen 6s, ideálně by to chtělo 8s, jenže Kadala podruhý dala zase jen 6s mrcha
Nicméně 46M toughness už je docela fajn 
Naposledy upravil(a) Tyckin dne 14.03.2015, 22:11 hod., celkem upraveno 1 x.
-
babacho
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: KarelKiller #2267
No jeste aby jsi se zvetil ty, abych s tebou mohl dat speed T6 rifty na matros. Potrebuju jeste poladit toho crusadera a pak muzem supportit spolu.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Hosi, klidne vypomuzu s dobyvanim 44, kdyz budete potrebovat. Staci rict.
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
Tak včera se zase po delší době šla challenge, "pouze" GR41 ve složení 2x DH, cruss + fearWD, ale byl to spíš test, cruss je ještě ve vývinu, učí se, stejně tak vlastně já strašidlo, 3x pasivka fakt nic moc
Musím víc dávat bacha na takový ty bouchací špekouny, ti mi naloží pěkně když je jich víc pohromadě
Chce to 8s strašící hlavu, pak bude lépe, ale Kadala je prostě mrcha
Chce to 8s strašící hlavu, pak bude lépe, ale Kadala je prostě mrcha
-
babacho
- Burning Soul
Trochu jsem vam nalozil, tim ze jsem s nemesiskama u guardiena odpalil shrine a objevila se tam jeste k tomu guardienovi elitka (sorry). Jeste zkusim zmenit skilly, s tema tehacima konma nevim jak presne pracovat. Dam tam misto nich steel skin. Jinak uz mam ten ring, tak to snad bude lepsi. Casem treba padne v lepsim rollu. To bude chtit ale behat s cruisem aby padl s strenght ted jej msm s dexterity.
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag: Hulkxxxl#2541
na koně se vykašli, na hc bych určitě nechal iron skin, včera jsme měli cold snapa (zase) a bez toho bych to asi neustál, koně jsou dobrý na stahování osamocenejch mobů, myslím že dneska už to není tak potřeba dřív se tahaly před položené sentry
poradím ti že pokud máš hodně cdr nepotřebuješ podle mě towering pasivku
no a u supporta je jedno jestli máš na ringu dex nebo sílu oboje je armor
jinak to máš pěkný určitě jsi ready na GR45
poradím ti že pokud máš hodně cdr nepotřebuješ podle mě towering pasivku
no a u supporta je jedno jestli máš na ringu dex nebo sílu oboje je armor
jinak to máš pěkný určitě jsi ready na GR45
-
babacho
- Burning Soul
Diky za povzbuzeni. Divam se na ostatni supporty a u nikoho nevidim ten Rogars Huge Storage jestli nemam vratit compass s pledge? Do setu to dava 250 vit, jestli to ale stoji za to.
EDIT: a co misto te passivky.
EDIT: a co misto te passivky.
Teda herní aktivita našich členů už stojí za starou bačkoru musím říct
Takže jestli má někdo z aktivně hrajících HC nonseason borců zájem, bereme do party, na challenge GR40+ je nás vážně už nedostatek
Takže jestli má někdo z aktivně hrajících HC nonseason borců zájem, bereme do party, na challenge GR40+ je nás vážně už nedostatek
-
motherfucker
- Gorebelly
- BattleTag: tvoje mama
bod č.1-postavit tank na gr 40+ je jednodussi nez dps dealera...
bod č.2-gr 40+ je pro uzsi skupinu hracu takze chtit po nasich novaccich aby to chodily je holy nesmysl nikdo z nich nebude obetovat svoji postavu coz je logic..
bod č.3-brečet tu že náš klan neni dostatečne aktivni?Koukni prosim na ostatni klany kolik lidi u nich hraje aktivne...nehlede na to ze tim podkopavas duveru v nas klan...a jeste bych dodal ze na vysoke gr tu je opravdu v cele HCCZ komunite jen par vyvolenych kteri si muzou dovolit umrit protoze tak to proste na gr40+ chodi...
bod č.2-gr 40+ je pro uzsi skupinu hracu takze chtit po nasich novaccich aby to chodily je holy nesmysl nikdo z nich nebude obetovat svoji postavu coz je logic..
bod č.3-brečet tu že náš klan neni dostatečne aktivni?Koukni prosim na ostatni klany kolik lidi u nich hraje aktivne...nehlede na to ze tim podkopavas duveru v nas klan...a jeste bych dodal ze na vysoke gr tu je opravdu v cele HCCZ komunite jen par vyvolenych kteri si muzou dovolit umrit protoze tak to proste na gr40+ chodi...
- Predy
- Doom Knight
- BattleTag: Archangel#2213
Zdar hele však můžeme hrát spolu kolikrát jedou kluci jen ve třech nebo tu jsme jen dva tak když tu budete a budete něco chtít jít stačí napsat a nějak to uděláme :-)
-
babacho
- Burning Soul
Hele já bych to taky tak dramaticky neviděl. Občas se nás sejde víc a někdy méně. Je víkend, končí zima a obecně hráčská aktivita bude podle mne trošku upadat. Snad to zvedne na chvíli přicházející patch. Ale vidím to tak, že to bude jako vždy po nějakém větším patchi. Chvíli to lidi bud bavit, pokud budou nějaké nevé itemy, předměty, budou je hledat a až je získají, tak zjistí, že D3 ve stávající podobě je furt stejné a zase odpadnout. Nato aby se zvedla hráčská vlna by musel přijít datáč. To by přitáhlo lidi více ke hře.
-
motherfucker
- Gorebelly
Archangel s tebou si vzdy rad zahraju pokud to patrilo i mne teda 
Njn, nejde vůbec jen o GR40+, ale on prostě skoro nikdo není online ani na lov shardů
Ale je to jasný, hra už nemá moc co nabízet a postupně to upadá - už aby byl patch, ten zase lidi na čas natáhne zpátky 
-
babacho
- Burning Soul
Tak se koukněte na ten novej štít. Docela to ujde. Ne? Ještě poladit ten amu a nátepníky a můžeme to zkusit.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kare ... o/56547605
EDIT: se dívám, naprosto zbytečný post. Blizzardu zase hapruje Armory.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kare ... o/56547605
EDIT: se dívám, naprosto zbytečný post. Blizzardu zase hapruje Armory.
-
motherfucker
- Gorebelly
Ja ho videl a je fajnej
Armory hapruje uz dlouho...skoda.
Tak my s klukama se snazime dostat se v GR co nejvys a stale nas to bavi. Hra nabizi stale zabavu, jen je potreba ji hledat...
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
- Tomovous
- Wraith
- BattleTag: Lord Najmi#2665
Zdar lidi, sorry, že jsem nenahlásil neaktivitu - RIPnul mi vypiplanej monk měsíc a půl zpátky a jako vždycky si beru pauzičku (dělám to takhle od vydání hry :-)) Až se nabažím, tak budu zpět cobydup
Pokud to bude nutné, tak pochopím, když mě z klanu jako neaktivního vyndáte - šak já se vrátím
Tak ať to sviští
Tak ať to sviští
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
-
motherfucker
- Gorebelly
...beru v potaz nikdo te nevyhodi ale je dobre ze ses ozval 
-
motherfucker
- Gorebelly
Oznamuji pauzu co se hrani Diabla tyce sem prehlcen navrat ocekavam nekdy v dobe kdy prijde patch mozna se obcas objevim driv ale na nejake dlouhe hrani to nebude po predeslich zkusenostech pokud mne patch nechytne to vidim na navrat minimalne za dva mesice takze se tu nepozabijejte a nebojte se ja se vratim
.
Nový zájemce o členství - Tartarus666#2832 - tak ho někdo vezměte, já budu až v pátek večer, pokud budu použitelnej