Perendi je taky *****
Zeď nářků
Re: Zeď nářků
jojo, neříkám, že to bylo špatný, ale prostě kadaňani byli o třídu lepší, přehráli nás ve všech směrech....
Perendi je taky *****
Perendi je taky *****
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

-
Gold Eagle
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: goldeagle#2259
Jakej hokej, vono se něco dějě? Ahááá, proto je metru více podivně pomalovanejch lidí. My pravověrní hrajem jenom Diablo, PC gamesku "Hokej" skoro ani neznáme.

A pak že Kadala nedává
Jenže, já od tý mrchy chci už ale asi měsíc The Dagger of Darts, ancient nejlépe samozřejmě
Mimochodem co na ní přetočit - base dmg a nebo 10% místo life per hit?
kdyz rolnes dobrou base dmg tak bude o cca 30dps vice nez +10%
Kromě toho ti stále zůstane sktivní ten life per hit.
Taky jsem si říkal že by se to mohlo vyplatit, a ten life per hit se pak určitě neztratí 
- Morbid
- Doom Knight
- BattleTag: Morbid#2486
Gratulujem,kásna kukri. 
Heh
Ale je to fakt - na ostatní chary dropuju docela dost věcí, často povedené rolly a nezřídka ancientky, v partě se po tom jen zapráší obvykle
Ale dropnout si co potřebuju či to vymlátit z Kadaly ani náhodou - ta mi bude teď sypat Kukriny když je nepotřebuju
Jednu fakt mizernou DoD už mám, ale na HC to chce nějaké zálohy, včera jsme lítali až GR44 a pasivku jsem testnul asi 6x za večer
Snad někdy bude, WD v klanu prakticky nikdo nehraje, všichni se po patchi točej jak vrtule, bolej mne z toho oči, je to jak čumět to automatky při ždímání
Ale dropnout si co potřebuju či to vymlátit z Kadaly ani náhodou - ta mi bude teď sypat Kukriny když je nepotřebuju
Jednu fakt mizernou DoD už mám, ale na HC to chce nějaké zálohy, včera jsme lítali až GR44 a pasivku jsem testnul asi 6x za večer
Snad někdy bude, WD v klanu prakticky nikdo nehraje, všichni se po patchi točej jak vrtule, bolej mne z toho oči, je to jak čumět to automatky při ždímání
- HELLERcz
- Diablo
- BattleTag: HELLER#21462
njn, za celou dobu co hraju jsem si nadropoval gear na wizznu, ale na mojí hlavní postavu, DH nemám furt vše ancient 

-
Gold Eagle
- Zhar the Mad
Ta A Kukri je ale pěkně vošklivá provokace.
- Morbid
- Doom Knight
- BattleTag: Morbid#2486
Mám dva parádne shorts man finger-y (ring na gargantuana) ale nemozem stále lootnut tal mans finger (ring na psa).

Proc muzu pouzivat jen dva prsteny, kdyz mam na rukach deset prstu?
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag: VitekP#2890
Protože bys pak vypadal nějak takhle 

Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Tak večer konečně Kadala dala fakt pěknou The Dagger of Darts, hned ráno jsem jí pohřbil v GR40 
-
Gold Eagle
- Zhar the Mad
Chvíli jsem se vyprdnul na Wd a farmil Barbara a mám už s ne top gearem GR48 za zlomek času. Blizzarde di se s WD vycpat! a flusač ani bomber mě nebaví.
Zlatej Nekrouš s hromadou mobů z D2.
Zlatej Nekrouš s hromadou mobů z D2.
Jdu si pobrečet... Už od Kadaly chci jen WW boty a WW rukavice, obojí ancient a ona na mě zvysoka kašle
. Místo toho mi dává všechno ostatní.
Rhondiene, vzmuž se
Co mám říkat já. Na hlavní postavě nemám od 2.2.0 jedinej kus Setu v áčku.
(zbraně mám z doby před patchem)
(je pravda, že už mi to začíná "trochu" vadit..)
Co mám říkat já. Na hlavní postavě nemám od 2.2.0 jedinej kus Setu v áčku.
(je pravda, že už mi to začíná "trochu" vadit..)
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
Si to představte na HC pánové - máte pěknej áčkovej offhand, kalhotky, hrudníček, parádní craft Aughildy, Kadala dá krásnou neáčkovou 1handu - najednou přijde RIP a můžem znova
Jen furt nechápu, proč mi dropujou Zuni rukavice jako na běžícím pásu, ale chestky nikde, Kadala samo dává vše ostatní - nemám zálohu na další RIP totiž