Hledači pokladů
Moderátor:Dark_Deamon
@Eli: Gratuluju, 10k v LK je fajne, ja mam v 1.13 5k+, v 1.11 uz si nepamatuju, ale tipuju, ze podobne, takze vim, o cem je rec
@Welwet: Velka skoda, ze nebylo Tyraels, to jak psal DD, by stalo za zvazeni zkusit gral
@Welwet: Velka skoda, ze nebylo Tyraels, to jak psal DD, by stalo za zvazeni zkusit gral
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hledači pokladů
RIP: On Welwet dělá, že ho grál nezajímá, ale ve skutečnosti má beztak polepenej celej pokoj názvama itemů, co mu ještě chybí
Aktualizováno: siky8 (The Countess), Welwet (Ancient Tunnels), raisen (LK)
Aktualizováno: siky8 (The Countess), Welwet (Ancient Tunnels), raisen (LK)
njn DD na to káp...mám tam v šechny fotky..ale víte mám u nich ještě další fotky svejch velkejch vzorů, hádejte kdo na nich je?
- Neposunuse
- Gorebelly
Aby se to tu zase trochu pohnulo.
Naběhal jsem s mým HC Zerkem Beowulfem 2000 Pitt runů. Dělal jsem to ale systémem okolo 20 runů za den, když jsem měl čas, takže mi to trvalo přes půl roku
Charakteristika: klasický Zerk + 10 skill Find item, konečný lvl 93
Equip: v podstatě stejný, jako měl dříve Dark_Deamon, taktéž Cham runa v Shako , Enigma, Grief, Monarch, War Traveler, Chance Guards, Goldwrap, Nagelringy, Amulet of Luck, Hellfire Torch, Ani, Gheed's Fortune, Horadaric cube, Town Portal kniha a zbytek malé MF charmy.
Začínal jsem s MF 502 % a skončil na čísle 618 %.
Našel jsem celkem 19 TC87 itemů, všechny pohromadě zde. Z toho 13 setových a 6 unikátů. Vychází to 1 TC na více než 100 runů. Celkově popadaly móóóc fajn věcičky. Zákon Diabla se ale opět uplatnil. Např. Astreon's Iron Ward jsem měl už dva, tak teď mám tři. Zato na jiné věci (méně vzácné) jsem ještě nekápl A diademy padaly furt modré, žluté a zelené, ale zlatý ani jeden. Některé dropy byly skoro infakrtové např. tento nebo tento. Ale radost z těch všech nálezů je stejně největší.
Za těch 2000 runů se mi jednou zjevil Diablo Clon, a dostal co proto. Po idenfitikaci se z jeho dárku vyklubal můj zatím nejlepší Annihilus. Co se týče mého grálu, tak do sbírky mi padly "jen" dvě věci - Earth Shifter a Death's Fathom. Většina screenshotů zde.
Co se týče run, spadla 3x Um, Ist, Mal a Gul. Tedy žádná pecka, ale potěšilo.
Všechny Legendary Mallet byly Stone Crusher, Phase Blade vždy Lightsabre a Scourge samozřejmě Horizon's Tornado.
Seznam všech Elite věcí, TC3 věcí, bižuterie a dalšího, co stojí za zmínku, uvedu v dalším příspěvku.
Závěrem si dovolím jeden postřeh. Přestože jsem měl skill Find Item na 50 % a asi v 90 % dropů jsem kontroloval, co padlo před použitím tohoto skillu, nezaznamenal jsem ani jeden nalezený TC87 předmět použitím uvedené skillu. Kdybychom se pustili do menší počtů - nalezl jsem 19 TC87 itemů, s FI na úrovni 50 % bych takto statisticky měl nalézt nějakých 9 TC87 itemů (ano, můžete namítnout, že statistika v Diablu je užitečná asi jako šmirgl papír na záchodě), ale našel jsem velké kulové. Můj logický závěr je, že ta věc prostě NEFUNGUJE!
Celkové zhodnocení: Pitt je super, běžte do toho
Naběhal jsem s mým HC Zerkem Beowulfem 2000 Pitt runů. Dělal jsem to ale systémem okolo 20 runů za den, když jsem měl čas, takže mi to trvalo přes půl roku
Charakteristika: klasický Zerk + 10 skill Find item, konečný lvl 93
Equip: v podstatě stejný, jako měl dříve Dark_Deamon, taktéž Cham runa v Shako , Enigma, Grief, Monarch, War Traveler, Chance Guards, Goldwrap, Nagelringy, Amulet of Luck, Hellfire Torch, Ani, Gheed's Fortune, Horadaric cube, Town Portal kniha a zbytek malé MF charmy.
Začínal jsem s MF 502 % a skončil na čísle 618 %.
Našel jsem celkem 19 TC87 itemů, všechny pohromadě zde. Z toho 13 setových a 6 unikátů. Vychází to 1 TC na více než 100 runů. Celkově popadaly móóóc fajn věcičky. Zákon Diabla se ale opět uplatnil. Např. Astreon's Iron Ward jsem měl už dva, tak teď mám tři. Zato na jiné věci (méně vzácné) jsem ještě nekápl A diademy padaly furt modré, žluté a zelené, ale zlatý ani jeden. Některé dropy byly skoro infakrtové např. tento nebo tento. Ale radost z těch všech nálezů je stejně největší.
Za těch 2000 runů se mi jednou zjevil Diablo Clon, a dostal co proto. Po idenfitikaci se z jeho dárku vyklubal můj zatím nejlepší Annihilus. Co se týče mého grálu, tak do sbírky mi padly "jen" dvě věci - Earth Shifter a Death's Fathom. Většina screenshotů zde.
Co se týče run, spadla 3x Um, Ist, Mal a Gul. Tedy žádná pecka, ale potěšilo.
Všechny Legendary Mallet byly Stone Crusher, Phase Blade vždy Lightsabre a Scourge samozřejmě Horizon's Tornado.
Seznam všech Elite věcí, TC3 věcí, bižuterie a dalšího, co stojí za zmínku, uvedu v dalším příspěvku.
Závěrem si dovolím jeden postřeh. Přestože jsem měl skill Find Item na 50 % a asi v 90 % dropů jsem kontroloval, co padlo před použitím tohoto skillu, nezaznamenal jsem ani jeden nalezený TC87 předmět použitím uvedené skillu. Kdybychom se pustili do menší počtů - nalezl jsem 19 TC87 itemů, s FI na úrovni 50 % bych takto statisticky měl nalézt nějakých 9 TC87 itemů (ano, můžete namítnout, že statistika v Diablu je užitečná asi jako šmirgl papír na záchodě), ale našel jsem velké kulové. Můj logický závěr je, že ta věc prostě NEFUNGUJE!
Celkové zhodnocení: Pitt je super, běžte do toho
Naposledy upravil(a) Neposunuse dne 05.05.2015, 23:45 hod., celkem upraveno 1 x.
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- Neposunuse
- Gorebelly
A tady ještě ten seznam pěkných či zajímavých věcí, které padly:
TC87
Bul-Kathos’s Tribal Guardian 4
M’avina’s True Sight 4
Natalya’s Mark 2
Griswold’s Redemption
Griswold’s Honor
Immortal King’s Soul Cage
Astreon’s Iron Ward
Crown of Ages
Earth Shifter
Death’s Fathom
Gargoyle’s Bite
Steel Pillar
Zbytek Elite věcí:
Andariel’s Visage
Arachnid Mesh
Arioc’s Needle 4
Baranar’s Star 3
Blackoak Shield
Bloodmoon 3
Blood Raven’s Charge 2
Bonehew 2
Cerebus‘ Bite
Cranebeak 4
Deamon’s Arch
Demon Limb 3
Demonhorn’s Edge
Djinn Slayer
Dracul’s Grasp 4
Eaglehorn
Eschuta’s Temper
Ethereal’s Edge
Firelizard’s Talon 3
Fleshripper 3
Gimmershred 3
Gut Siphon
Head Hunter’s Glory 2
Heaven’s Light
Hellrack
Hellslayer 5
Horizon’s Tornado
Jade Talon
Kira’s Guardian 2
Lacerator
Leviathan
Lightsabre 3
Marrowwalk 2
Medusa’s Gaze
Messerschmidt’s Reaver 2
Nightwing’s Veil
Nord Tenderizer
Nosferatu’s Coil 3
Ondal’s Wisdom 2
Ormus’s Robes
Razor’s Edge
Rune Master 3
Sandstorm Trek 3
Shadow Killer 3
Spike Thorn
Spirit Keeper
Steel Carapace 2
Steel Shade 4
Stone Crusher 3
Stone Raven
The Gladiator’s Bane
The Reaper’s Toll 3
Tomb Reaver
Veil of Steel 2
Verdungo’s Hearty Cord
Viperfork 3
Warshrike 2
Windhammer 5
Wizardspike 3
Wolfhowl
Wraith Flight 3
Aldur’s Deception 2
Crendendum 5
Dark Adherent 5
Dangoon’s Teaching 8
Immortal King’s Stone Crusher 5
Laying of Hands 6
Ondal’s Almighty 3
M’avina’s Caster
M’avina’s Embrace
Naj’s Light Plate 3
Naj’s Puzzler 3
Natalya’s Shadow 6
Sazabi’s Cobalt Redeemer 7
Sazabi’s Ghost Liberator 5
Taebak’s Glory
Tal Rasha’s Guardianship 3
Trang-Oul’s Girth 4
Trang-Oul’s Guise 2
Bižuterie
Arreat’s Face
Gheed’s Fortune
Carrion Wind
Metalgrid
Rainbow Facet 3 (Blizzard, Blizzard, Chain Lightening)
TC3
Pelta Lunata
Torch of Iro
Runy:
Um 3
Gul
Ist
Mal
TC87
Bul-Kathos’s Tribal Guardian 4
M’avina’s True Sight 4
Natalya’s Mark 2
Griswold’s Redemption
Griswold’s Honor
Immortal King’s Soul Cage
Astreon’s Iron Ward
Crown of Ages
Earth Shifter
Death’s Fathom
Gargoyle’s Bite
Steel Pillar
Zbytek Elite věcí:
Andariel’s Visage
Arachnid Mesh
Arioc’s Needle 4
Baranar’s Star 3
Blackoak Shield
Bloodmoon 3
Blood Raven’s Charge 2
Bonehew 2
Cerebus‘ Bite
Cranebeak 4
Deamon’s Arch
Demon Limb 3
Demonhorn’s Edge
Djinn Slayer
Dracul’s Grasp 4
Eaglehorn
Eschuta’s Temper
Ethereal’s Edge
Firelizard’s Talon 3
Fleshripper 3
Gimmershred 3
Gut Siphon
Head Hunter’s Glory 2
Heaven’s Light
Hellrack
Hellslayer 5
Horizon’s Tornado
Jade Talon
Kira’s Guardian 2
Lacerator
Leviathan
Lightsabre 3
Marrowwalk 2
Medusa’s Gaze
Messerschmidt’s Reaver 2
Nightwing’s Veil
Nord Tenderizer
Nosferatu’s Coil 3
Ondal’s Wisdom 2
Ormus’s Robes
Razor’s Edge
Rune Master 3
Sandstorm Trek 3
Shadow Killer 3
Spike Thorn
Spirit Keeper
Steel Carapace 2
Steel Shade 4
Stone Crusher 3
Stone Raven
The Gladiator’s Bane
The Reaper’s Toll 3
Tomb Reaver
Veil of Steel 2
Verdungo’s Hearty Cord
Viperfork 3
Warshrike 2
Windhammer 5
Wizardspike 3
Wolfhowl
Wraith Flight 3
Aldur’s Deception 2
Crendendum 5
Dark Adherent 5
Dangoon’s Teaching 8
Immortal King’s Stone Crusher 5
Laying of Hands 6
Ondal’s Almighty 3
M’avina’s Caster
M’avina’s Embrace
Naj’s Light Plate 3
Naj’s Puzzler 3
Natalya’s Shadow 6
Sazabi’s Cobalt Redeemer 7
Sazabi’s Ghost Liberator 5
Taebak’s Glory
Tal Rasha’s Guardianship 3
Trang-Oul’s Girth 4
Trang-Oul’s Guise 2
Bižuterie
Arreat’s Face
Gheed’s Fortune
Carrion Wind
Metalgrid
Rainbow Facet 3 (Blizzard, Blizzard, Chain Lightening)
TC3
Pelta Lunata
Torch of Iro
Runy:
Um 3
Gul
Ist
Mal
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Pěkný, je fajn že po dlouhé době sem někdo něco dal a rovnou takovou bombu )
Jen já mám pár otázek, komentů a shrnutí )
Tak předně, Asteron a Fathom, Earth Shifter, fajn věcičky..
docela čučím na runy, tam to honotím dost bledě, čekal jsem že tam bude aspoň ber..
k tomu, kolik jsi měl players?:), jakej jsi měl zhruba čas?.)
a ten Find Item, já už tím pár věcí nedávne na untwin barbovi nadropoval, SecondFace je mě svědkem , ale žádnej zázrak..
tak si říkám, jestli k tomu equipu a celkově pořád není nejlepší ta Cold sorcka v AT?:)
Jen já mám pár otázek, komentů a shrnutí )
Tak předně, Asteron a Fathom, Earth Shifter, fajn věcičky..
docela čučím na runy, tam to honotím dost bledě, čekal jsem že tam bude aspoň ber..
k tomu, kolik jsi měl players?:), jakej jsi měl zhruba čas?.)
a ten Find Item, já už tím pár věcí nedávne na untwin barbovi nadropoval, SecondFace je mě svědkem , ale žádnej zázrak..
tak si říkám, jestli k tomu equipu a celkově pořád není nejlepší ta Cold sorcka v AT?:)
- Neposunuse
- Gorebelly
Welwet: Díky za komentář. Já jsem věděl, že jsem v tom množství informací na něco musel zapomenout.
Takže:
1) Ano, Astreon, Fathom a Earth Shifter hodně potěšili, to si piš
2) Ano, runy nic moc. Když už z nějakého bídáka vypadla runa, tak to byl Tal apod. S tou Ber... Ber mi padla ještě před tím, než jsem začal oficiálně počítat 2000 runů, a už jsem se jí tady někdy dříve chlubil.
3) Hrál jsem to na players 3, prakticky jsem kosil jen bossy nebo bosspacky, i když Merc lítal jako divý a píchal do všech kolem (a to jsem mu rázně domlouval, ať neběhá za každou krysou...)
4) Nejsem v tomhle moc rychlý, a hlavně v té záplavě itemů jsem nechtěl nic přehlédnout, takže se mi pak jeden run natáhl na cca 2,5 - 3 minuty.
5) Find Item mě neskutečně vytáčí, ani u Pindla jsem zatím s ním nic nedropl. Snad se to zlepší. Ale jsem rád, že mi to alespoň částečně potvrzuješ, že to žádná bomba není.
6) Cold sorcku v AT mám lehce rozběhanou, tak uvidím. Ale už to tu postovala Raisen, a mám pocit, že ve srovnání s Pittem AT vyšly lehce hůře právě z hlediska TC87. Ale v Diablu to je všechno v rozmezí statistické odchylky.
Edit: Tak ne, koukal jsem na to a Raisen měla v AT také 19 TC87 věciček, jen více těch unique. Ale runy měla rozhodně lepší.
Takže:
1) Ano, Astreon, Fathom a Earth Shifter hodně potěšili, to si piš
2) Ano, runy nic moc. Když už z nějakého bídáka vypadla runa, tak to byl Tal apod. S tou Ber... Ber mi padla ještě před tím, než jsem začal oficiálně počítat 2000 runů, a už jsem se jí tady někdy dříve chlubil.
3) Hrál jsem to na players 3, prakticky jsem kosil jen bossy nebo bosspacky, i když Merc lítal jako divý a píchal do všech kolem (a to jsem mu rázně domlouval, ať neběhá za každou krysou...)
4) Nejsem v tomhle moc rychlý, a hlavně v té záplavě itemů jsem nechtěl nic přehlédnout, takže se mi pak jeden run natáhl na cca 2,5 - 3 minuty.
5) Find Item mě neskutečně vytáčí, ani u Pindla jsem zatím s ním nic nedropl. Snad se to zlepší. Ale jsem rád, že mi to alespoň částečně potvrzuješ, že to žádná bomba není.
6) Cold sorcku v AT mám lehce rozběhanou, tak uvidím. Ale už to tu postovala Raisen, a mám pocit, že ve srovnání s Pittem AT vyšly lehce hůře právě z hlediska TC87. Ale v Diablu to je všechno v rozmezí statistické odchylky.
Edit: Tak ne, koukal jsem na to a Raisen měla v AT také 19 TC87 věciček, jen více těch unique. Ale runy měla rozhodně lepší.
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
To je zvlastni, me FI vzdycky fungoval vyborne, nasel jsem tak vic TC87 nez z bezneho dropu...Asi klika...Jinak samozrejme velka gratulace k nalezum, obzvlaste k tomu Fathomu Tak at to dal pada
- Neposunuse
- Gorebelly
Tak to jsi fakt klikař, já jsem zatím vyšel s FI, zdá se, na prázdno. Díky, zkusím teď ty AT, tak snad něco zajímavého padne
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Tak dneska jsem si prozil snad nejneuveritelnejsi pribeh, ktery se mi stal za celou D2 karieru...
Unaveny z vecnych Pindlu a LK jsem se rozhodl, ze zkusim par Pit runu se svym necrem Kronosem, je to klasicky Summon/CE necro, a je to tyz necro, ktereho jsem chtel zkusit na Ubery...Tedy postava, ktera ma na sobe 90% toho nejdrazsiho, co jsem v 1.13 stvoril - tedy necro sam ma Beast + Enigmu (samozrejme taky CtA), a jeho merc Infinity...Jinymi slovy, jeho ztrata by byla jako v pripade Titanicu naraz do ledovce...
A protoze bazim tez po HRunach, a taky trochu vzruseni , tak Pity chodim na p7...Samozrejme je jasne, ze i pres armadu, ktera Vas obklopuje, se muze obcas spatne provedeny teleport stat tim poslednim...A neco podobneho se mi stalo - tesne pred vlezem do druheho patra jsem vletel do lucistnic, ktere zde byvaji jen zridka a ktere se jako na potvoru zamerily na Kronose a ne na jeho bandu...Fullky samozrejme litaly jak dive a nechybelo moc, a bylo po srande a po equipu...Nastesti se mi podarilo udelat tele zpatky a pak uz to byla hracka...Mno, a predstavte si me prekvapeni a uzas, kdyz jsem na miste smrti me takrka Nemesis nasel tento item...Deaths web!!!Jeden ze sedmi itemu, ktere jsem nikdy nenasel, az do dneska, a jeden z itemu, ktere se hledaji opravdu spatne...Ma radost nezna mezi, a po identifikaci to dopadlo takhle Jen jeden Poison skill a lehce nadprumerny roll, but who cares
Unaveny z vecnych Pindlu a LK jsem se rozhodl, ze zkusim par Pit runu se svym necrem Kronosem, je to klasicky Summon/CE necro, a je to tyz necro, ktereho jsem chtel zkusit na Ubery...Tedy postava, ktera ma na sobe 90% toho nejdrazsiho, co jsem v 1.13 stvoril - tedy necro sam ma Beast + Enigmu (samozrejme taky CtA), a jeho merc Infinity...Jinymi slovy, jeho ztrata by byla jako v pripade Titanicu naraz do ledovce...
A protoze bazim tez po HRunach, a taky trochu vzruseni , tak Pity chodim na p7...Samozrejme je jasne, ze i pres armadu, ktera Vas obklopuje, se muze obcas spatne provedeny teleport stat tim poslednim...A neco podobneho se mi stalo - tesne pred vlezem do druheho patra jsem vletel do lucistnic, ktere zde byvaji jen zridka a ktere se jako na potvoru zamerily na Kronose a ne na jeho bandu...Fullky samozrejme litaly jak dive a nechybelo moc, a bylo po srande a po equipu...Nastesti se mi podarilo udelat tele zpatky a pak uz to byla hracka...Mno, a predstavte si me prekvapeni a uzas, kdyz jsem na miste smrti me takrka Nemesis nasel tento item...Deaths web!!!Jeden ze sedmi itemu, ktere jsem nikdy nenasel, az do dneska, a jeden z itemu, ktere se hledaji opravdu spatne...Ma radost nezna mezi, a po identifikaci to dopadlo takhle Jen jeden Poison skill a lehce nadprumerny roll, but who cares
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak tomu se říká hustej drop, kterej tu už dlooouho nebyl. Gratulace ke graileru a k přežití
Diky
MF byl presne 197% , chvili predtim jsem se koukal kolik ze to vubec mam, no vicemene jen MF z Enigmy, Harley a Gheedu, jinak nic
Proste klika jak Brno...Den predtim mi tam z truhly padla IST, s ISTkami a MALkami se ted celkem roztrhl pytel, ale to az v nejakem samostatnem update-u k Avengers...Rozjel jsem ted tak rozsahlou akci, ze budu rad, kdyz ji dokoncim nekdy okolo konce roku, takze pote udelam nejaky obrovsky update
Edit: Vlastne, ted kdyz tak premyslim o svem postu, tak jsem ty itemy nenasel jen 4 - Tyraels, Shaeffers, Earth shifter, a Cows cepicu...Deaths fathom jsem nasel v 1.11 ale prisel o nej, Darkforce spawn taky tady, BKWB a Deaths web jsem nasel ted v 1.13
Edit 2: Tak jako tak jedna z nejtezsich polozek je ze seznamu pryc, ted uz jen 23 unikatu, 4 sety a 2 runy a je hotovo
MF byl presne 197% , chvili predtim jsem se koukal kolik ze to vubec mam, no vicemene jen MF z Enigmy, Harley a Gheedu, jinak nic
Proste klika jak Brno...Den predtim mi tam z truhly padla IST, s ISTkami a MALkami se ted celkem roztrhl pytel, ale to az v nejakem samostatnem update-u k Avengers...Rozjel jsem ted tak rozsahlou akci, ze budu rad, kdyz ji dokoncim nekdy okolo konce roku, takze pote udelam nejaky obrovsky update
Edit: Vlastne, ted kdyz tak premyslim o svem postu, tak jsem ty itemy nenasel jen 4 - Tyraels, Shaeffers, Earth shifter, a Cows cepicu...Deaths fathom jsem nasel v 1.11 ale prisel o nej, Darkforce spawn taky tady, BKWB a Deaths web jsem nasel ted v 1.13
Edit 2: Tak jako tak jedna z nejtezsich polozek je ze seznamu pryc, ted uz jen 23 unikatu, 4 sety a 2 runy a je hotovo
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Blahopřeji, - Beast, Eni, Infi - tak to by letěl notebook z okna......
Předpokládám, že chybí ZOD, asi se začnu modlit, tu možná dříve poskládáš. Na netu jsem jí (během 5-ti let) jednou poskládal, jednou padla a jednou jsem jí vyhandloval, ale myslím, že je to jako vsadit sportku.
Neposunuse: - tak to jsi se hodně posunul, CONGR!!! Vašich x-Kilo runů je pro něco jako teď dělá moje máma. Je jí 67 a jede na kole k Atlantiku (nějaký výběžek ve Španělsku, kterému se říká "konec světa"), pak dolů na Gibraltar a zpátky do Prahy. Jedou tři babičky a už mají 1k za sebou (Francie). Prostě každý kdo dá přes 2k runů má můj obdiv.
Předpokládám, že chybí ZOD, asi se začnu modlit, tu možná dříve poskládáš. Na netu jsem jí (během 5-ti let) jednou poskládal, jednou padla a jednou jsem jí vyhandloval, ale myslím, že je to jako vsadit sportku.
Neposunuse: - tak to jsi se hodně posunul, CONGR!!! Vašich x-Kilo runů je pro něco jako teď dělá moje máma. Je jí 67 a jede na kole k Atlantiku (nějaký výběžek ve Španělsku, kterému se říká "konec světa"), pak dolů na Gibraltar a zpátky do Prahy. Jedou tři babičky a už mají 1k za sebou (Francie). Prostě každý kdo dá přes 2k runů má můj obdiv.
Greenhorn s duší Throwera
Diky
Mama ma muj respekt, super vykon, kez bych taky takhle fungoval okolo 70ky
Jinak ja mam za sebou asi 20k LK, 65k + Pindlu, 10k Mephu a tu ostatni drobot ani nepocitam, takze rekneme urcite pres 100k runu v D2 ve verzich 1.11 a 1.13...Clovek si pak docela uvedomi, ze poskladat cely gral neni sranda, ci spise jen pro ty maximalne zavisle ZOD potrebuju do gralu dropnout (tedy myslim tim 1.13, v drivejsich verzich to bylo prakticky nemozne), samozrejme taky JAH a drobnustky jako Tyraels, Fathom a treba Mang song, ale po vcerejsku se tomu veri lip
Mama ma muj respekt, super vykon, kez bych taky takhle fungoval okolo 70ky
Jinak ja mam za sebou asi 20k LK, 65k + Pindlu, 10k Mephu a tu ostatni drobot ani nepocitam, takze rekneme urcite pres 100k runu v D2 ve verzich 1.11 a 1.13...Clovek si pak docela uvedomi, ze poskladat cely gral neni sranda, ci spise jen pro ty maximalne zavisle ZOD potrebuju do gralu dropnout (tedy myslim tim 1.13, v drivejsich verzich to bylo prakticky nemozne), samozrejme taky JAH a drobnustky jako Tyraels, Fathom a treba Mang song, ale po vcerejsku se tomu veri lip
RIP: toš na to MF slušný no,
jo to ripování necroušů v PITU na 7plrs znám
Abu:Jo a Mámě taky cg, tohle bych si taky přál..
jo to ripování necroušů v PITU na 7plrs znám
Abu:Jo a Mámě taky cg, tohle bych si taky přál..
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Nejvetsí prca je, ze jestli se vrati na kole a ne vlakem, tak to budu muset ujet taky, abych se nestydel, takze jestli mate příští rok tak 3 měsíce volna, můžete jet se mnou :-)))) Je to nějaká putovní cesta, takže potkáme halfu lidí z celého světa...
Jinak i Vaše x-k runy mně nutí něco zkusit. Můj Ww se seknul na začátku Hell a zatím jsem ho odstavil. Teď jedu Fire sosso (na NM je to bůh a zkusím s ní "pár" x-k narobit.
Jinak i Vaše x-k runy mně nutí něco zkusit. Můj Ww se seknul na začátku Hell a zatím jsem ho odstavil. Teď jedu Fire sosso (na NM je to bůh a zkusím s ní "pár" x-k narobit.
Greenhorn s duší Throwera
Fire sossa je prostě drsoń, jen nevím kam s ní krom Mausoleum/hraběna
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ma recht predseda, proto se zasadne beha s Lightning sosou...Btw., dneska jsem se k ni probehl parkrat s tim necrem a ta trubka snd nedava vetsi runu nez DOL Tfuj