Nejedná se o tornáda z barbara, ale o tornáda z bossů Sand Shaper a Saxtris
Carnevil build
Re: Carnevil build
Jen opravím Buchise.
. Měly pokaženou dráhu - dolítly moc daleko a tak..nyní by mělo být OK.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

A já opravím sebe, hotfix již rdy od včerejší nocy, fčil sem to testoval solo gr a je to opravdu fixnuté.
takže hurá na gr 55
to musím dát, jen není moc času, tak nevím kdy ale to pude
takže hurá na gr 55
Buchis je death, ať žije herdek
Není možné - dokázali to opravit po více jak týdnu opravdu dobrý výkon....:/ aspoň jsem oblíknul barbara za ten týden tak můžu ty GR progresovat za dvě postavy teď:))
O víkendu jsem si zkusil lehký fishing GR 54 a pochopil jsem, že v našich/mojich "reálných" podmínkách a možnostech naprosto není čekat týden na jeden povedený GR. RNG je něco, co se nedá ovlivnit a po cca 15 GR jsem pochopil, že na to psychicky nemám, abych takhle zkoušel zoufale čekat a leavovat GR:)))
Dal jsem GR 53 přibližně na desátý pokus, poměrně s neskutečným časem pod 10 minut bez power pylonu. Hodně jsem riskoval a vyšlo to.
Mapa - 4tý akt
Trash - nebyl to ideál (nebyli zombíci ani pavouci), ale denzita byla opravdu vysoká
Elite - zahrál jsem to opravdu na risk, probíhal jsem rift a ignoroval elitky, pak zastavil někde v koutě a doufal, že ta hromada trashe umře dřív, než se ke mě dostane
RG byl nějaký ten anděl s kosou (omluva, ale neznám jména) v pohodě, ale to kromě chargovacího pošuka je pro WDčko každý.
Doslova trpím gearem, moje DPS ve hře je 2 010 000 a to je hrozivě málo bohužel. Při dosbírání ancient gearu + lepší DoD s IAS se snad ještě posunu. Bohužel za celý víkend což je cca 6-8 000 shardů ani jeden Ancient item, který bych nasadil:/
Tak ať se daří.
Dal jsem GR 53 přibližně na desátý pokus, poměrně s neskutečným časem pod 10 minut bez power pylonu. Hodně jsem riskoval a vyšlo to.
Mapa - 4tý akt
Trash - nebyl to ideál (nebyli zombíci ani pavouci), ale denzita byla opravdu vysoká
Elite - zahrál jsem to opravdu na risk, probíhal jsem rift a ignoroval elitky, pak zastavil někde v koutě a doufal, že ta hromada trashe umře dřív, než se ke mě dostane
RG byl nějaký ten anděl s kosou (omluva, ale neznám jména) v pohodě, ale to kromě chargovacího pošuka je pro WDčko každý.
Doslova trpím gearem, moje DPS ve hře je 2 010 000 a to je hrozivě málo bohužel. Při dosbírání ancient gearu + lepší DoD s IAS se snad ještě posunu. Bohužel za celý víkend což je cca 6-8 000 shardů ani jeden Ancient item, který bych nasadil:/
Tak ať se daří.
CG!! 53 je sakra dobrý!!

Dejte mi buchisovo gear a paragon a můžeme se bavit o první dvacítce v žebříčku:))))
Kdybych tak měl Gabynatorův čas a Buchisův gear a PC

hůavně furt nemam zkusenosti jak se v tak vysokym GR hejbat, mam s tim vcelku problem, nj neni tolik casu 
Buchis je death, ať žije herdek
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: Kuki#2122
Na to je nejlepší HC. Chcipnes a pak si jen řekneš: aha tak takhle ne. :-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
No po roce hraní to musí být opravdu skvělé kuki, přijít k PC - lagnout, umřít a říct si tak takhle ne no...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag: Kuki#2122
Hele ono ti to pak ani nepřijde.... I když to chcipne postava po 500 hodinách tak nenadelas nic. :-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing: Diablo 2
- BattleTag: DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Každej char byl založenej pro to, aby jednou chcípl 
Jó HC je fakt sranda někdy. Jako když jsem tuhle po dlouhé snaze vymlátil večer z Kadaly pěknou DoD flusačku - říkám si: "Super, hned ráno na to vlítnu a dám sólo GR40 alespoň". Tak na to ráno vlítnu, hned blbá elitka u vchodu: "To nějak dám, přeci neuteču" - "Hm, to nedám a utýct už není kam" - a tak jen tiše čekám s proclou pasivkou v koutku na smrt
Kukri WD mi přežilo 400h, flus-WD jsem pohřbil po asi 30h na blbost
Ta druhá flus-holka (Aoi) už je ale trvanlivější, sólo GR43 zatím, nechci tolik blbnout, nerad bych ji ripnul, Aoi Miyazaki mám totiž móc rád
Ale jak bude nějaký vylepšení (rukavice či DoD), GR45 by neměl být problém
Ale jak bude nějaký vylepšení (rukavice či DoD), GR45 by neměl být problém
je to opravdu opruz dělat nájezdy na vyšší GR a čekat že natrefíš na dobrý roll a vyjde to, tohle blizzard nevymyslel dobře, já jsem na tom tak, že více jak 8 Gr v kuse sem nedal, nemám na to nervy, ale potřebuju zase něco testnout, tak jich pár projdu, ale nic hrotit nebudu .
Dokud jsem studoval a měl hafo času, hrál jsem v D2 HC. Od doby, co je člověk rád, že si zahraje (což je vidět, jelikož z Vás ze všech mám jasně nejmenší paragon) tak moje motivace zakládat char, sbírat gear s cílem - že ho ripnu a o vše přijde se opravdu značně minimalizuje:)))
GR jsou fajn, nevadí mi nějak ani RNG i když o víkendu jsem myslel, že to vyhodím z okna po deseti GR samozřejmě. Problém jsou postavy a možnosti postav.
- normal vs. ancient gear není problém
- normal vs. ancient weapon je prostě úlet, jeden item udělá i 6-10 levelů GR rozdíl a to je příliš mnoho
Líbila se mi jedna myšlenka na BN foru, kde by si člověk mohl az paragon body vylepšovat itemy postupně. Pak by se to vyplatilo hrát opravdu na farmu a byl by nějaký cíl, že z normal DoD třeba za půl roku uděláte slušný ancient. Ale takhle - čistý luck nic víc nic méně bohužel...
GR jsou fajn, nevadí mi nějak ani RNG i když o víkendu jsem myslel, že to vyhodím z okna po deseti GR samozřejmě. Problém jsou postavy a možnosti postav.
- normal vs. ancient gear není problém
- normal vs. ancient weapon je prostě úlet, jeden item udělá i 6-10 levelů GR rozdíl a to je příliš mnoho
Líbila se mi jedna myšlenka na BN foru, kde by si člověk mohl az paragon body vylepšovat itemy postupně. Pak by se to vyplatilo hrát opravdu na farmu a byl by nějaký cíl, že z normal DoD třeba za půl roku uděláte slušný ancient. Ale takhle - čistý luck nic víc nic méně bohužel...
-
pan HU
- Doom Knight
- BattleTag: Poldinka#2370
Jo jo, pane Yaka ... s tím hraním HC je to přesně tak ... Paragony máme v podstatě stejný, přístup ke hře taky .... času je málo ... HC by bylo fakt zbytečně stresující a v podstatě i demotivující.
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
ja som osobne soft hral len na zaciatku...presiel som to s barbarom a dalej som nesiel...potom som skusil hned na HC WDcko a uz ma to nepustilo...na moju blbost som skapal mozno 2 razy a na blizzaard a lagy asi 10...ked sa este nepripocitavali paragany mal som napr 87 a bol som kral a zrazu jeb
to je HC proste...soft by som vobec nehral...tam nie je nijake vzrusenie...ted hravam s kamosom a ked nam procne pasivka je to sranda
zivot je kolobeh a tak by to malo byt aj v nejakej hre...ked date prvy krat GR 40 je to isto lepsi pocit ako ked date GR 50 v hre kde nemozete skapat a idete cisto len na DMG...ale kazdy sme nejaky no 
- Morbid
- Doom Knight
- BattleTag: Morbid#2486
Ahojte, ja hrávam sice sc,ale keď mi zhebne char na moju chybu,mažem a hrám znova,keď zhebne na lag,tak hrám ďaľej.Hc hrať nechcem,aj keď som nad tým uvažoval,práve koli lag-smrtiam,čo sa mi pár-krát na sc stalo.Stáva sa,že ma chalani s klanu prehovárajú,s*r na to a hraj dalej,ale ja že ne.No nieje to sc ani hc,hrám po svojom a som asi jediný,ale niečo o tom vzrušení a o strachu o život svojho charu,o ktorom niektorí hc hráči píšu,viem tiež,práve cez tento posledný víkend bolo u nás doma hodne ku*iev u mna v izbe.
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag: Cartman#2474
Na HC je určitě lepší, více přátelská komunita.
"HC nehraju, protože nemám čas"? Hloupost. Právě kvůli tomu ho hraju, když už si k tomu kecnu, tak si tu hru aspoň užívám, soustředím se a každý posun v před je fajn a každý GR lvl je úspěch.
Včera sem na para 360 zkusil 43 a dal sem to za 8,5 min a posunulo mě to do 500. Mám z toho určitě větší radost, než na SC.
Když umřu, tak není takový problém nasekat do hodiny průměrnou postavu a jede se dál.
Nevrátil bych se už k Diablu, kdybych se nerozhodl zkusit HC.
Jak už bylo řečeno, tak na SC jede každej na DPS a neřeší a pak taky vypadaj ty lege gemy( přehnaně vysoký lvl) a lvl GR. Jasně, někdo by určitě namítl, že když chce dát vysoký GR, tak si nemůže dovolit umřít, ale kolik na to má pokusů, že; )-
A pak ta komunita no. Na SC je někdy až apatická, na HC nestíhám valit oči, úplně jiná hra.
"HC nehraju, protože nemám čas"? Hloupost. Právě kvůli tomu ho hraju, když už si k tomu kecnu, tak si tu hru aspoň užívám, soustředím se a každý posun v před je fajn a každý GR lvl je úspěch.
Včera sem na para 360 zkusil 43 a dal sem to za 8,5 min a posunulo mě to do 500. Mám z toho určitě větší radost, než na SC.
Když umřu, tak není takový problém nasekat do hodiny průměrnou postavu a jede se dál.
Nevrátil bych se už k Diablu, kdybych se nerozhodl zkusit HC.
Jak už bylo řečeno, tak na SC jede každej na DPS a neřeší a pak taky vypadaj ty lege gemy( přehnaně vysoký lvl) a lvl GR. Jasně, někdo by určitě namítl, že když chce dát vysoký GR, tak si nemůže dovolit umřít, ale kolik na to má pokusů, že; )-
A pak ta komunita no. Na SC je někdy až apatická, na HC nestíhám valit oči, úplně jiná hra.