(PTR) PATCH 2.4.0 Barbarian
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hitacu#2596
existuje - padá - lootnul jsem před pár dny, jeden, nic moc...
Re: (PTR) PATCH 2.4.0 Barbarian
Super, díky za odpověď. Já valím úplně všechny možnosti od ukončení Sezony a ani jeden kus - aspoň do kostky. Ani ťuk. Tak už jsem se začínal obávat o co jde..
EDIT: já už měl takovou schýzu, že jsem do TX Riftů začal nosit v helmě Topaz
EDIT: já už měl takovou schýzu, že jsem do TX Riftů začal nosit v helmě Topaz
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Abraxa#2350
Tak jak to vypadá, tak na mamutí GR bude zase v kurzu REAKOR , kterého nemám moc rád(i když se nehraje špatně), ale správný barbar má MLÁTIT a ne se chargovat, jak je na tom HOTA na 2.4? Co jsem viděl pár videií na youtube tak nic moc teda, nejvyší cca 70-75, a s Reakorem dával vpoho 80 a skokan prej taky není moc, takže jak to vidím tak od hraní s barbarem si na 2.4 asi odpočinu, nebo si ho nechám jen fast farm pro God build, tne je na farmu hodně povedenej, ale na GR se nehodí.
PL - 1188
S10
DH Shadow GR 88+
DH Shadow GR 4S+ 90+
https://eu.battle.net/d3/en/profile/Abr ... o/91222838
PL - 850
S10
DH Shadow GR 88+
DH Shadow GR 4S+ 90+
https://eu.battle.net/d3/en/profile/Abr ... o/91222838
PL - 850
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
je to škoda, včera jsem hledal infošky protože o tom nikde není jediné video a našel jsem to stejný co ty že není konkurenceschopný (o eq ani nemluvím raději) i tak si seženu novou palici a novým receptem vylepším gear, uvidím jak mě bude bavit ten epileptik, případně najedu na supporta (zase )
jako vždy blizz zničí vše dobré a vytáhne to co byla sra*ka
jako vždy blizz zničí vše dobré a vytáhne to co byla sra*ka
Tak pokud by ohledně EQ platily ty tabulky, cos hodil do Obecné Sekce, tak je Raekor v GR na Solo "jen" o 3 ranky výš. Pokud se bavíme o max. výkonech, tak tři Ranky běžnýho hráče moc trápit nemusej. Takže POKUD by to tak bylo a POKUD se mi bude hrát s EQ tak dobře jak za starejch časů, tak klidně obětuju trochu výkonu a pojedu i EQ. Takhle by to rozhodně nebylo úplně marný
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
-
- Fallen Shaman
už aby to vyšlo, pomalu začínám blbnout z toho, co že vlastně budu hrát...
zkoušel jsem si naházet 3raekor+5ik v podstatě nějak takhle: http://ptr.d3planner.com/674606423 sice jen na 2.3, ale na to abych vyzkoušel jak se to bude mačkat stačí... ale nějak ještě asi nejsem připravenej používat boulder toss. tak jsem si to zkřížil s hota asi je to blbost, ale vyloženě jsem si to užíval a v rámci toho užívání aspoň nafarmil pár klíčů ...
na eq jsem sice hodně zvědavej, ale ještě jsem nenašel odvahu ani vyzkoušet jak se skáče. mám z toho trochu strach, páč jsem občas takovej ten pitomec, co se při autíčkách naklání v křesle a tady mám strach o svou krční páteř, až budu tlačit každej skok asi si budu must dát za hlavu polštář kvůli brždění mimovolných pohybů...
trochu mě mrzí, že ve všem vychází boulder toss, ne že by se mi nelíbil, o to nejde, ale myslel jsem, že bude použitelný i něco jinýho...
no nic, muka už snad nebudou trvat dýl jak tejden, tak ještě udělám pár paskvilů. až to spustěj, tak si to v klidu všechno vyzkoušim a v rámci toho doleveluju gemy, pak vyberu co mi bude nejvíc hovět a uvidíme. ve 2.3 jsem se nechal zdemotivovat gr60, teď už zas je chuť pohnout se dál...
zkoušel jsem si naházet 3raekor+5ik v podstatě nějak takhle: http://ptr.d3planner.com/674606423 sice jen na 2.3, ale na to abych vyzkoušel jak se to bude mačkat stačí... ale nějak ještě asi nejsem připravenej používat boulder toss. tak jsem si to zkřížil s hota asi je to blbost, ale vyloženě jsem si to užíval a v rámci toho užívání aspoň nafarmil pár klíčů ...
na eq jsem sice hodně zvědavej, ale ještě jsem nenašel odvahu ani vyzkoušet jak se skáče. mám z toho trochu strach, páč jsem občas takovej ten pitomec, co se při autíčkách naklání v křesle a tady mám strach o svou krční páteř, až budu tlačit každej skok asi si budu must dát za hlavu polštář kvůli brždění mimovolných pohybů...
trochu mě mrzí, že ve všem vychází boulder toss, ne že by se mi nelíbil, o to nejde, ale myslel jsem, že bude použitelný i něco jinýho...
no nic, muka už snad nebudou trvat dýl jak tejden, tak ještě udělám pár paskvilů. až to spustěj, tak si to v klidu všechno vyzkoušim a v rámci toho doleveluju gemy, pak vyberu co mi bude nejvíc hovět a uvidíme. ve 2.3 jsem se nechal zdemotivovat gr60, teď už zas je chuť pohnout se dál...
- hulkxxxl
- Ancient
@DrSma pro někoho kdo se nehoní za rank 1. bude jistě hratelné cokoliv, takovej GR 75 si myslím ( s tím jak se to zase celé posune) bude s eq určitě hratelný
boulder se kdysi hrával ale fakt si pamatuju že jsem to skusil a hnedka to šlo došrotu, ale na toho raekora je to prostě asi nejlepší volba jak spotřebovat všechnu fury a udělat tím pěknou paseku
boulder se kdysi hrával ale fakt si pamatuju že jsem to skusil a hnedka to šlo došrotu, ale na toho raekora je to prostě asi nejlepší volba jak spotřebovat všechnu fury a udělat tím pěknou paseku
-
- Fallen Shaman
přežvykuju své polední menu u kompu a zírám na: http://ptr.d3planner.com/425639962
uniká mi nějaká souvislost, nebo je tam Dread iron belt jen že nic lepšího není, páč ve skillech ten ground stomp nějak chybí...
uniká mi nějaká souvislost, nebo je tam Dread iron belt jen že nic lepšího není, páč ve skillech ten ground stomp nějak chybí...
- hulkxxxl
- Ancient
asi je tam jen kvůli přidanému dmg bonusu na alavanche, které spuští WC a shout díky vlastnosti na té nové zbrani
-
- Fallen Shaman
áha, toho jsem si nevšim, díky
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Jaký build používáte na farmu, třeba na bounties?
me sedi leapquake, raekor me vubec nebavi
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Jsem to včera sledoval při hře se Střechou, který tam se svým Barbarem hopsal jak luční koník HOP ze včelky Máji ... a připomíná mi tenhle game play tu natahovací plechovou zelenou žabičku na klíček
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
Me by zajimalo jakeho barbara mam zvolit na solo a jakeho na party ve 2 a pak ve 4? Leapqueaka asi ne co? Je tu jen moznost raekor ik?
Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-N7100 pomocí Tapatalk
- hulkxxxl
- Ancient
@babacho pro farmu bounties na t7 si postav ww barba, lehce předělaného jak build tak i gear na rychlost (gem,bracery) atd. - ani dh mě nestíhalo
jinak včera jsem testoval po "rage quitu" raekora klokana (eq), spíš mi připadá že hlavní dmg dělá u tohoto buildu ten boulder, prvně zavládlo velké nadšení ale zase mi to připadá pomalé proti raekoru tak jsem mírně zmatenej
@Heller do party jednoznačně support barbar na tvorbu kuliček a trvalé IP, jsou dvě cesty ww neho hota - platí pro 2p, 3p i 4p
no a na solo je nejlepší IK/ Raekor - ale co se týká herní pohody je to humus
jinak včera jsem testoval po "rage quitu" raekora klokana (eq), spíš mi připadá že hlavní dmg dělá u tohoto buildu ten boulder, prvně zavládlo velké nadšení ale zase mi to připadá pomalé proti raekoru tak jsem mírně zmatenej
@Heller do party jednoznačně support barbar na tvorbu kuliček a trvalé IP, jsou dvě cesty ww neho hota - platí pro 2p, 3p i 4p
no a na solo je nejlepší IK/ Raekor - ale co se týká herní pohody je to humus
- babacho
- Burning Soul
No hele ja jen jestli po patchi neni neco noveho. Na sezone davam dohromady WW/IK na farmu, ale jde to pomalu, chybi IK palice a pasek, tak nejsou permadedci a tak jsem furt bez fury a je to vopruz.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
- hulkxxxl
- Ancient
ne ww/ ik ale bulkathos / ww
wotb si resetneš pomocí zodiaku, na t7 si myslím že je to bezpečné i na HC
ještě je i opasek co dává rychlost za wc na ten jsem zapoměl
http://www.diablofans.com/builds/71392- ... ties-build
poskládal jsem to tady kdyby to ještě někoho zajímalo
wotb si resetneš pomocí zodiaku, na t7 si myslím že je to bezpečné i na HC
ještě je i opasek co dává rychlost za wc na ten jsem zapoměl
http://www.diablofans.com/builds/71392- ... ties-build
poskládal jsem to tady kdyby to ještě někoho zajímalo
- babacho
- Burning Soul
no ten pasek mam, ale chybi ten ring a taky bracery
hulk: tak to není moc dobré, já v partě nechci dělat nějakého tvořiče globů tak to barbara odsouvám
- hulkxxxl
- Ancient
@Heller tak dá se ještě i ten klokan, ale top sestava je kuličky barb, lps monk, buff wd a tornádovej wiz na dmg
@babacho jakej ring? zodiac? ten je důležitej jinak si dej v podstatě jakýkoliv ringy
@babacho jakej ring? zodiac? ten je důležitej jinak si dej v podstatě jakýkoliv ringy